Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


75 αναγνώστες
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
20:07

Με αφορμή την ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Γέφυρας σχετικά με την  φημολογία ότι θα “…μεταφέρουν το ΚΕΚ ” ΝΕΦΕΛΗ “σε άλλο δήμο…”

Ένα έχω να πω : Δεν είναι δυνατόν όταν ελέγχεται οικονομικά ο διαχειριστής της εκκλησίας να απειλή ο ίδιος ότι θα πάρει την εκκλησία και θα την μεταφέρει σε άλλο χώρο … και κάποιοι «αφελείς» να τον πιστεύουν …!

Ο  Παρατηρητής…

Το σχόλιό σας
35 αναγνώστες
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
21:51

ΑΤΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΦΥΡΑΣ

Πριν μια εβδομάδα ο Πρόεδρος του Τ.Σ. κος Αποστόλου με πληροφόρησε ότι θα κάνει έκτακτο συμβούλιο για το ΚΕΚ Νεφέλη. Τον ρώτησα ‘’γιατί’’ και μου απάντησε ότι του είπε πρόσωπο από το ΚΕΚ «θα το πάρω και θα φύγω». Του απάντησα ότι αυτά είναι γελοιότητες.

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου μου έστειλε πρόσκληση για ΕΚΤΑΚΤΟ συμβούλιο. Του ζήτησα εγγράφως να μου απαντήσει ποιος είναι ο έκτακτος λόγος και σε κάθε περίπτωση να καλέσει και τον Δ.Σ. κ. Σαραφίδη.

Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου μου απάντησε εγγράφως ότι συγκαλεί το συμβούλιο γιατί «διαχέεται μια ΦΗΜΗ για μεταφορά του ΚΕΚ» και ότι «δεν είναι αρμόδιος να καλέσει τον κ. Σαραφίδη».
Την Τετάρτη γίνεται το συμβούλιο που καταλήγει στην έκδοση δημόσιας ανακοίνωσης.

Σαν Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και σαν παλιός Πρόεδρος δηλώνω ότι είναι άτοπο και ερασιτεχνικό να συγκαλείται Τοπικό Συμβούλιο γιατί «διαχέονται φήμες» ή γιατί κάποιος είπε «θα το πάρω και θα φύγω», θαρρείς και είναι μαγαζάκι του το ΚΕΚ. Το Τ.Σ. είναι θεσμικό όργανο και οι θεσμοί δεν είναι παιχνίδι στα χέρια ορισμένων για να εξυπηρετούν προσωπικές επιδιώξεις.

Σημειώνω επίσης ότι η σημερινή Διοίκηση ψήφισε πριν ένα μήνα την παραχώρηση της Κοινότητας Γέφυρας στο ΚΕΚ ως το 2023. Είναι αυτό πρόθεση να διώξει το ΚΕΚ ή να λοιδορήσει τη λειτουργία του;
Είναι όμως υποχρέωσή μας να πάρουμε απαντήσεις σε αυτά που έλεγε προηγούμενος Δήμαρχος : «το αμαρτωλό ΚΕΚ» και «πλέον το εξαγνίσαμε το ΚΕΚ». Απαντήσεις που κάποιοι απέφυγαν να δώσουν ως τώρα.

Άραγε αυτή η έλλειψη απαντήσεων δεν ανησυχεί το Τ. Σ. ; Δεν αφήνει απορίες για το τι θα συμβεί στο μέλλον; Μόνο το να μη φύγει από τη Γέφυρα έχει σημασία;

Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ερευνήσουμε : γιατί (σύμφωνα με τον πρώην Δήμαρχο) ήταν αμαρτωλό το ΚΕΚ; Από τι εξαγνίστηκε; Και θα το κάνουμε.

Τέλος εγώ δεν δέχομαι τη γνώμη κάποιων ότι η ανακοίνωση του Τ.Σ. Γέφυρας ήταν «βαλτή» με στόχο να δημιουργήσει εντυπώσεις και ότι το Τ.Σ. κάπου πρόσκειται. Ήταν όμως άτοπη και ερασιτεχνική. Και είναι και άδικη ειδικά για τον νέο Πρόεδρο του ο οποίος έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.

Μια γνώμη του δίνω και δημοσίως : Ας προσέξει αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιούν τους θεσμούς προς ίδιον όφελος.

Λουκάς Ευσταθιάδης

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
2 αναγνώστες
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
21:49

Αναστάτωση … ( όπως μας είπαν για μία ακόμη φορά) στους κατοίκους  της Μεσημβρίας  Χαλκηδόνος έχει προκαλέσει η εμφάνιση λύκων… !

Λίγο η έλλειψη φαγητού λίγο η καλές καιρικές συνθήκες έχουν αποθρασύνει τα σαρκοφάγα αυτά ζώα και τελευταία κάνουν ποιο συχνές εμφανίσεις σε κατοικημένες περιοχές

Η εμφάνισή που έκαναν οι λύκοι έχουν προκαλέσει ανησυχία τους κατοίκους στο τετράγωνο  Μεσημβρία – Ξηροχώρι – Αγιονέρι – Ν. Φιλαδέλφεια

Η υπεύθυνοι ακούν ;

Φώτο αρχείου

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
135 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019
21:32

Συνολικά 71 άτομα συνελήφθησαν κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης των Διαβατών, στη Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες του χθεσινού αιματηρού επεισοδίου που έλαβε χώρα χθες το βράδυ εντός του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κατά το χθεσινό επεισόδιο τραυματίστηκαν συνολικά δέκα άτομα

Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα περιμετρικά της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου, στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών και και του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά (165) αλλοδαποί, εκ των οποίων προσήχθησαν (8) και συνελήφθησαν (71), καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
37 αναγνώστες
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019
14:05

Το θεατρικό έργο “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”των  Ρέππα-Παπαθανασίου ετοιμάζεται να ανεβάσει  η θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ

Έρχεται σύντομα…από το Θέατρο ΙΧΝΑΙ !

Ευχόμαστε στους δημιουργούς και συντελεστές της θεατρικής ομάδας ΙΧΝΑΙ :  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 439123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
18/11Παρα-Πολιτικά : Προς το Τ.Σ. Γέφυρας …
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο