Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


353 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
17:27

 

Δεκτό έγινε το αίτημά μας για διάθεση ενός οχήματος στο Α.Τ. Κουφαλίων για την περιοχή ευθύνης του, σε συνέχεια της συνάντησης που έγινε στις 5/10/2016 μεταξύ του Δημάρχου κ. Τσουκνιδά και του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Μπαντουβάκη.

Η μείωση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας πιστεύουμε ότι θα επιτευχθεί με την εντατικοποίηση της αστυνομικής παρουσίας αλλά και των περιπολιών.

Τα ως άνω συζητήθηκαν εκτενώς στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12/10/2016 μεταξύ του Δημάρχου Χαλκηδόνος και του Διοικητή του Α.Τ. Κουφαλίων κ. Μιμηγιάννη. 

 

Το σχόλιό σας
159 αναγνώστες
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
16:25

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Από το διαδίκτυο «ψαρέψαμε» την ποιο κάτω επιστολή... 

Την επιστολή υπογράφει το γραφείο τύπου του δήμου και επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα πράγματα και  γεγονότα την υιοθετούμε ...  

 

 

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ :

“Ο αναγνώστης θα βγάλει τα συμπεράσματά του για το

ποιος είναι ο «κλέφτης» της σκέψης με μηδενισμούς και λαϊκιστικούς δηλητηριασμούς και ποιος είναι ο δημιουργός νοικοκύρης”

 

 

Η έλλειψη εμπειρίας και υπευθυνότητας σε θέματα δημόσιας διοίκησης, συχνά καλύπτεται από λαϊκιστικές θέσεις και τοποθετήσεις, αγαπητέ κύριε Κυριακίδη. 

Η θεσμική θέση, κατά τη γνώμη μας, μιας σωστής και λειτουργικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Διοίκησης και Αντιπολίτευσης, πρέπει να είναι λιτή, περιεκτική, ουσιαστική και υπεύθυνη, με θέσεις και απόψεις όπως το επιβάλλουν οι σημερινές συνθήκες.

Με διάλογο και προτάσεις στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Με χαμηλούς τόνους, υπεύθυνη δουλειά, με το βλέμμα στραμμένο σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, νοικοκυρεύοντας το Δήμο και τη λειτουργία του. 

Σε εποχές δύσκολες, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα, με τον πολίτη σε απόγνωση από τη σκληρή πραγματικότητα, επιζητούνται και απαιτούνται λύσεις, προτάσεις και συνεργασίες, όχι καταγγελίες σε αίθουσες Εισαγγελέων και Υπηρεσιών για ανύπαρκτους λόγους με σκοπό να προκαλέσουν κλίμα φθοράς, εντυπωσιασμού και καθυστέρησης στη λειτουργία του Δήμου. Τέτοιου είδους ενέργειες προκαλούν δημαγωγία, δηλητηριασμό της σκέψης του κόσμου, αποπροσανατολισμό από τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών. 

Και επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι ένα “ραντεβού στα τυφλά” ούτε “διαδικτυακό παιχνίδι”, υπενθυμίζονται τα εξής:

-Η Διοίκηση, το Σεπτέμβριο του 2014, παρέλαβε μια -καθόλου ευχάριστη- κατάσταση του Δήμου. Σχετικά κακή οικονομία και έλλειψη βασικής οργάνωσης, με άσχημη δομή και συνοχή και με μεγάλο βαρίδιο το χρέος που τη 1/9/2014 ήταν 8.753.708,71 €. 

-Τα νομικά πρόσωπα των πρώην Καποδιστριακών Δήμων ήταν ενεργά, ενώ ολοκληρώνεται η διαδικασία διαγραφής των ΑΦΜ και μεταφοράς της περιουσίας τους στον ενιαίο Δήμο Χαλκηδόνος, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από το 2011.

-Καταγράφηκε πλέον όλη η περιουσία του Δήμου μας, ενώ εντός του 2016 θα ολοκληρωθεί η απογραφή και μεταβίβαση της σχολικής περιουσίας.

-Εγινε τακτοποίηση των καταστάσεων με τους μετρητές ΔΕΗ οι οποίες βάρυναν το Δήμο με δαπάνη ηλεκτροφωτισμού.

-Επιλύθηκε η διαφορά μεταξύ Δήμου και ΔΕΥΑΧ που ταλάνιζε και τις δύο πλευρές από το 2006 στον πρώην Δήμο Αγίου Αθανασίου με αποτέλεσμα να παραλάβουμε τη ΔΕΥΑΧ με “δεσμευμένο” το ΑΦΜ της.

-Γίνεται αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτούμενου προγράμματος (ΕΣΠΑ, LEADER, INTERREG κα), με μηδενικό κόστος για το Δήμο. Μέχρι στιγμής υποβλήθηκαν προτάσεις για την ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, τη δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου και κοινωνικού φαρμακείου, τη βελτίωση και ενίσχυση των υφιστάμενων σχολικών δομών, τη βελτίωση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου, την προώθηση της απασχόλησης, τη διαχείριση των πλημμυρών και των φυσικών καταστροφών, την εφαρμογή συστημάτων “έξυπνης διαχείρισης” για την μείωση των απωλειών σε ύδρευση και άρδευση, τη βιώσιμη διαχείριση και ανακύκλωση βιοαποβλήτων κ.α. 

-Έγινε ωρίμανση μελετών, έτοιμες για ένταξη σε πρόγραμμα και δημοπράτηση, όπως αυτή του βιολογικού Κουφαλίων, του αρδευτικού Νέας Μεσήμβριας, της αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλο το Δήμο Χαλκηδόνος.

-Έγινε πλέον το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου, καθώς και το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης των Αποβλήτων, σημαντικά και απαραίτητα εργαλεία αναπτυξιακού σχεδιασμού για την ορθολογική και αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου μας.

-Έργα του ΕΣΠΑ αξίας 31 εκατομμυρίων ευρώ που ενώ είχαν απενταχθεί το 2014, με πολλές προσπάθειες εκ μέρους της Διοίκησης και την απόφαση του Υπουργείου στις 21/12/2015 αυτά επανεντάχθηκαν και υπογράφηκε η σύμβαση τέλη Δεκεμβρίου 2015 και είναι τα:

1. Η κατασκευή των έργων συλλογής και μεταφοράς λυμάτων της Δ.Κ. Χαλκηδόνας και η κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων Χαλκηδόνας-Αδένδρου προϋπολογισμού 22.213.247,24 €,

2. Η κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και αγωγών μεταφοράς ακαθάρτων Νέας Μεσημβρίας & Βαθυλάκκου προϋπολογισμού 8.622.677,29€. 

-Η διατήρηση των ήδη υπαρχόντων αστυνομικών τμημάτων και η εξασφάλιση δημιουργίας Τμήματος Ασφαλείας στο Δήμο μας, μετά από πολλές πιέσεις της Διοίκησης. 

-Η προσπάθεια ένταξης στο ΕΣΠΑ της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στο Δήμο μας.

-Όσον αφορά στις εκθέσεις των ορκωτών λογιστών να θυμίσουμε ότι αυτό που διαπιστώθηκε τα 2 τελευταία χρόνια ήταν: αύξηση των εσόδων και μείωση των εξόδων, μείωση του χρέους κατά 2 περίπου εκατομμύρια, πλεόνασμα χρήσης κατά 2.522.913,82 € και αύξηση του ταμείου, λαμβανομένου υπόψιν ότι μειώθηκε η χρηματοδότηση των τακτικών εσόδων κατά 75% και της ΣΑΤΑ κατά 90%. 

Πιο συγκεκριμένα:

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ

2015: 8.594.537,54€

2014: 8.099.671,37€

2013: 8.308.377,32€

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

2015: 8.949.027,37€

2014: 8.989.360,85€

2013: 9.700.531,91€

 

ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ

2015: 3.968.270,45€

2014: 2.319.626,81€

2013: 1.055.695,55€

 

Η Διοίκηση του Δήμου θα συνεχίσει να δουλεύει με γνώμονα το καλό των δημοτών, παρά τις τρικλοποδιές της αντιπολίτευσης που δεν αποσκοπούν πουθενά, παρά μόνο στην καθυστέρηση του έργου της.

 

“Ο αναγνώστης θα βγάλει τα συμπεράσματά του για το

ποιος είναι ο «κλέφτης» της σκέψης με μηδενισμούς και λαϊκιστικούς δηλητηριασμούς και ποιος είναι ο δημιουργός νοικοκύρης”


 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
37 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
23:31

 

Το μπαλάκι στους εργαζομένους στον ΟΑΣΘ πετά για ακόμη μια φορά ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο κ. Σπίρτζης υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση χρημάτων από την επιχορήγηση του Νοεμβρίου, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό.  Η κοινή υπουργική απόφαση έχει ήδη υπογραφεί από τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ και αναμένεται η υπογραφή και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη. Η πληρωμη θα αφορά στον μισθό του Αυγούστου και τα χρήματα αναμένεται να φτάσουν στον λογαριασμό του ΟΑΣΘ την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου για  να μεταφερθούν άμεσα στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

"Τα χρήματα θα εκταμιευθούν, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν την Τετάρτη, οπότε φαίνεται πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο των κινητοποιήσεων. Απο εκεί και πέρα εμείς έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία που μας έχουν ζητήσει και περιμένουμε", τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν στείλει τελεσίγραφο στο οποίο ανέφεραν ότι θα σήκωναν και πάλι χειρόφρενο σε περίπτωση που δεν ελάμβαναν τα δεδουλευμένα τους έως και τις 12 Οκτωβρίου, οπότε και συμπληρώνουν τρεις μήνες απλήρωτοι. Τώρα, καλούνται να λάβουν αποφάσεις με βάση τα νέα δεδομένα. "Εμείς δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα για τίποτα. Αν δεν δούμε έγγραφο επίσημο δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις με υποθετικά σενάρια", τόνισε από την πλευρά του στο thestival.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, ο κ. Τσερμενίδης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν μισθούς δύο μηνών κι όχι ενός όπως είχε υποσχεθεί ο υπουργός. Σε ερώτηση για το πώς πρόκειται να κινηθούν σε περίπτωση που λάβουν μόνο έναν μισθό, ο Πρόεδρος του Σωματείου είχε απαντήσει ότι την απόφαση θα λάβουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ενδεχομένως και μέσω μιας νέας γενικής συνέλευσης.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
188 αναγνώστες
Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016
10:15

ΤΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και  σε χαμηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε χθες  βράδυ δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Χαλκηδόνος.

 

Στην ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Γιάννης Τσουκνιδας προς το σώμα η οπποια ηταν εκτενέστατη ( και κράτησε 70 λεπτά) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων :

-Στην παραίτηση του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ Τσακιρη την θέση του οποίου ανέλαβε ο κ Μωισίδης..

-Αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα των τελευταίων ημερών και την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού από την επίσχεση εργασίας στον ΟΑΣΘ κάνοντας μια ουσιαστική ανάλυση και ζήτησε να βρεθεί λύση για το καλό της κοινωνίας

-Μίλησε για το επερχόμενο συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα γένη στις 17 και 18 του τρέχοντος μηνός στον Βόλο..

-Μας ενημέρωσε ότι υπάρχουν δυο επιστολές της διοίκηση ( της ΚΕΔΕ)  στις οποίες καταγράφονται οι προβληματισμοί για τα νέα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση όσον αφορά το τρόπο διοίκησης  ενώ στην δεύτερη επιστολή- είπε-  υπάρχει πρόταση από το συνδικαλιστικό τους όργανο και αφορά την  αλλαγή του Καλλικράτη

-Συνέχεια… επιστολών διαβάστηκε επιστολή των κατοίκων της οδού Αγ. Λαύρας σχετικά με την ασφαλτόστρωση του δρόμου

-Έκανε λόγο για τα οκτάμηνα που θα ξεκινήσουν προσεχώς στο δήμο μας -και μεταξύ άλλων είπε:  «για τον δήμο Χαλκηδόνας έχουν εγκριθεί 107 θέσεις εργασίας…»

-Επίσης έκανε λόγο για το κολυμβητήριο -θα φιλοξενήσει και θα γίνονται μαθήματα κολύμβησης από τα σχολεία

-Έκανε αναφορά  για της πλημύρες και τα προβλήματα που δημιουργούνται από της βροχοπτώσεις σε διάφορα σημεία του δήμου και πρότεινε κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις για να λυθεί το πρόβλημα

-Αποφασίστηκε μετά από εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις  η δημιουργία τμήματος ασφάλειας στη Χαλκηδόνα

 

Ακόμη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο  ειπώθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα εξής;

 

-Εξασφαλίσαμε με αμέτρητες επιστολές και μεταβάσεις του δημάρχου στην Αθήνα και την περιφέρεια χρηματοδότηση για αντιπλημμυρικά έργα ύψους περίπου 1 εκατομμύριου

-Μετά από συντονισμένες ενέργειες του δήμαρχου  ο δήμος μας είναι έτοιμος για την  ίδρυση πυροσβεστικού εθελοντικού σταθμού β τάξης Ένα σημαντικό όργανο που θα είναι στην υπηρεσία των κατοίκων του δήμου μας.

 -Σε επόμενα ΔΣ θα εγκριθεί το διαδημοτικό καταφύγιο για αδέσποτα. Μια δουλειά που ξεκίνησε πριν 6 μήνες με δήμους Ωραιοκάστρου και Δέλτα και πλέον μπαίνει σε εφαρμογή…

 -Επισημάνθηκε επίσης ότι παρ όλες τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης τα δείγματα από τα χώματα που έριξε ο δήμοςμας  ήταν καθαρά

-Θα ενισχυθεί ένα παλιό έργο το γήπεδο στον άγιο Αθανασίου, ώστε να λειτουργήσει σύντομα

-Θεού θέλοντας του χρόνου θα λειτουργήσει το ειδικό σχολείο στον άγιο Αθανάσιο.

-Ο δήμος Χαλκηδόνας δείχνοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθησία του εχει υποβάλλει πρόταση για κέντρα κοινότητας στο δήμο μας Κέντρα δηλαδή απόρων και φτωχών στο δήμο μας Όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για το δήμο

 -Τέλος συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία τα θέματα ημερήσιας διάταξης

 

Κους…κους… από το συμβούλιο..!

 

-Μακρηγόρησε στην εισήγηση του ο δήμαρχος,

 

-Η εισήγηση του κράτησε πάνω από μια ώρα

 

-Μπράβο κουράγιο…

 

-Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εταιρία «αδρανή υλικά Θεσσαλονίκης» έστειλε εξώδικο στον δημοτικό σύμβουλο κ Μωισιδη

 

-Στο εξώδικο του ζητεί να μην αναφέρεται στην εταιρία

 

-Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη..  

 

-Ο Άρης πάλι έλειπε. ..

 

-Ένας δημότης ξηροχωρίου έκανε καταγγελία και έμαθε απόρρητα έγγραφα που αφορούν ΝΌΜΙΜΟ ένταλμα για πληρωμή.

 

-Η πληροφορίες διέρρευσαν μέσα από την οικονομική επιτροπή

 

-Το 13 θέμα «έγκριση απόσυρσης παροπλισμένου οχήματος ΚΗΗ 1911» έμενα κάτι μου μυρίζει… 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
297 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016
18:49

 

Από αύριο το πρωί θα βγουν τελικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα αστικά λεωφορεία. Υπό την πίεση του επιβατικού κοινού, η υπομονή του οποίου έχει εξαντληθεί μετά από 12 ημέρες χωρίς λεωφορεία, το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε  να συνεδριάσει σήμερα και όχι αύριο το πρωί, για να λάβει απόφαση λήξης των κινητοποιήσεων.

 

Προηγήθηκαν πρωτοβουλίες ώστε να μπορέσουν τα χρήματα που μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στον λογαριασμό του ΟΑΣΘ, να καταλήξουν στους λογαριασμούς των εργαζομένων, παρά την παρέλευση του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών. Οι εργαζόμενοι πείσθηκαν ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα και σε λίγη ώρα από τώρα αναμένεται να συνεδριάσει το ΔΣ του Σωματείου, με εισήγηση του προέδρου οι εργαζόμενοι να επιστρέψουν στο τιμόνι νωρίς αύριο το πρωί, ωστε να μη μείνει η πόλη για 13η ημέρα χωρίς λεωφορεία.

"Καλώ τώρα το Διοικητικό μου συμβούλιο για να πάρουμε απόφαση από σήμερα. Θα εισηγηθώ από αύριο το πρωί να βγουν στους δρόμους τα λεωφορεία, για να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού" ανέφερε στην ΤV100 ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

 

Πλέον, αναμένεται και η τυπική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, για την επίσημη λήξη της επίσχεσης εργασίας. 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 384123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
14/10ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Με ενέργειες του δημάρχου Γιάννη Τσουκνιδά μόνιμο αστυνομική όχημα στο Α.Τ. Κουφαλίων…!
11/10ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...!
10/10ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πληρώνει τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ ο Χρήστος Σπίρτζης και τους πετάει το μπαλάκι!
6/10ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ