Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


1771 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016
18:52

 

160801 ESPA PAIDIKOI

Οι ωφελούμενες μητέρες από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ παρακαλούνται να επικοινωνούν από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου στο τηλ. 2310 797175 για να δηλώσουν την εντολή τοποθέτησης (voucher). Την 1η Σεπτεμβρίου (ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) θα πρέπει να παρουσιαστούν στον παιδικό σταθμό που έχουν δηλώσει, για να πραγματοποιήσουν την εγγραφή.

 

Το ίδιο ισχύει και για τον παιδικό σταθμό «Ερωδιός» του Δημοτικού Διαμερίσματος Ν. Μαλγάρων για τον οποίο οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. της ΔΗΚΕΔΗΔΔ 2310 795130, 2310 795139.

 

**********************************************

 

160720 FESTIVAL ORXISTRON

Ξεκινά την Πέμπτη 25/8 το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών: πάνω από 500 νέοι μουσικοί έρχονται στο Δήμο Δέλτα! 

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου ξεκινά το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών που διοργανώνεται υπό τη σκέπη του Δήμου Δέλτα και του Κοινωνικού & Πολιτιστικού Οργανισμού.

Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00 στο αύλειο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Σίνδου, με την καθιερωμένη τελετή έναρξης σε σκηνοθεσία Ρίτας και Γιάννη Πουταχίδη και θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.00, στον ίδιο χώρο. Την ίδια μέρα, Κυριακή 28/8, στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στους κεντρικούς δρόμους της Σίνδου με παρέλαση των μουσικών τμημάτων σε πρωτότυπους σχηματισμούς.

Με κεντρικό μήνυμα «Η μουσική μας ενώνει», αποτελεί έναν από τους πλέον γνωστούς και αγαπημένους θεσμούς της Θεσσαλονίκης που αγκαλιάζεται με θέρμη κάθε χρόνο τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το μουσικόφιλο κοινό. Συμμετέχουν περισσότεροι από 500 νέοι μουσικοί καθώς και μουσικά σχήματα από την Πολωνία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, τη Λαμία, το Δοξάτο Δράμας, το Αιγίνιο, την Πέλλα, την Καλαμαριά, τους Αμπελόκηπους και τη Σίνδο.

 

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος καλεί τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ: «Για 19η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών συνεχίζει να στέλνει ένα ισχυρό πολιτιστικό σήμα όχι μόνο εντός του Δήμου μας αλλά και σε ολόκληρη τη «μητροπολιτική» Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολιτιστικό γεγονός το οποίο στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή στη διοίκηση του δήμου γιατί έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό και απαραίτητο στην πολιτιστική ζωή ολόκληρης της περιφερειακής ενότητας: νιάτα, φιλία, συνεργασία, τέχνη, διεθνής χαρακτήρας. Ήδη, πέρυσι ζήσαμε μέρες πραγματικής γιορτής, με τα σχήματα των νέων παιδιών να παίζουν μουσική στους δρόμους των δημοτικών κοινοτήτων, αλλά και το βράδυ της μεγάλης συναυλίας που ο Δήμος μας αποτέλεσε εστία υψηλής καλλιτεχνικής προσφοράς».

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μουσικά σχήματα που συμμετέχουν διακρίνονται για την υψηλή καλλιτεχνική τους αξία και την υψηλή ποιότητα των παραστάσεων τους, στοιχεία που κατατάσσουν το Φεστιβάλ στα πιο σημαντικά της Ευρώπης (μέλος των Διεθνών Δικτύων IFEA & WASBE).

Φέτος, το Φεστιβάλ φιλοξενεί πάνω από 500 μουσικούς. Συγκεκριμένα συμμετέχουν οκτώ σχήματα:

 • Ορχήστρα Πνευστών Πανεπιστημίου Βαρσοβίας (Πολωνία)
 • Νεανική Ορχήστρα Πνευστών Λόβετς (Βουλγαρία)
 • Νεανική Ορχήστρα Δήμου Λάρνακας (Κύπρος)
 • Κλιμάκιο Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμων Καλαμαριάς, Πέλλας, Αιγινίου & Δοξάτου
 • Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμπελοκήπων
 • Ορχήστρα Magic Brass Δήμου Λαμίας
  • Ορχήστρα Νέων Σίνδου Δήμου Δέλτα

   

  Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Μίλτο Πολυχρονίδη, «Αυτό το Φεστιβάλ καθιερώθηκε στη συνείδηση όλων μας και έγινε αποδεκτό από την ευρωπαϊκή μουσική οικογένεια. Κάθε χρόνο συναντάμε φίλους από τα παλιά και γνωρίζουμε νέους, επικοινωνώντας μαζί τους με κωδικό  ‘‘η μουσική μας ενώνει’’. Και η αγάπη μας αυτή μας οδηγεί εδώ και δεκαεννιά χρόνια στη διοργάνωση μιας καλλιτεχνικής συνεύρεσης, που αναδεικνύει την οικουμενική δύναμη της μουσικής τέχνης».

  Το Διεθνές Φεστιβάλ Νεανικών Ορχηστρών πραγματοποιείται με την υποστήριξη της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ., του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και με τη στήριξη της επιχειρηματικής κοινότητας του Δήμου Δέλτα.

  Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Το σχόλιό σας
1777 αναγνώστες
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016
12:02

 

Συνεχίζουν επ' αόριστον την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με αποτέλεσμα η Θεσσαλονίκη να μείνει χωρίς αστική συγκοινωνία από την ερχόμενη Δευτέρα και για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις του έως ότου πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους.

Υπενθυμίζεται ότι η πόλη της Θεσσαλονίκης έμεινε χωρίς αστικά λεωφορεία την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, ενώ η επίσχεση συνεχίζεται και σήμερα Παρασκευή. Κανονικά θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης ζητά άμεση συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, προκειμένου να βρεθεί λύση. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης έχει συγκαλέσει ήδη έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, ύστερα από την απόφαση των εργαζομένων, ενώ τις επόμενες ώρες θα καθοριστούν οι κινήσεις της διοίκησης.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να αποζημιωθούν οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών για το μήνα Αύγουστο.

Διαβάστε ΕΔΩ την επιστολή του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, προς τους εργαζόμενους του Οργανισμού.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1826 αναγνώστες
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016
20:01

Το Δήμο Χαλκηδόνος επισκέφτηκε, την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016, αντιπροσωπεία του συλλόγουASOCIATIA COMUNITATII TINERILOR ELENI από την περιοχή TULCEA της Ρουμανίας, όπου υπάρχει το μοναδικό ελληνικό χωριό και ονομάζεται Ιζβοάρελε(Πηγές).Οι κάτοικοι είναι απόγονοι προσφύγων της Θράκης που βρέθηκαν εκεί κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης (1826), επειδή η περιοχή τους προφύλασσε από τον πόλεμο της εποχής και θύμιζε πολύ την αγαπημένη τους πατρίδα.

 

Την εικοσαμελή αντιπροσωπεία υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς Ιωάννης, παρουσία της αντιδημάρχου Αγρ. Ανάπτυξης και Πολιτισμού κας.Αγαπίδου Θεοδώρας.

Η αντιπροσωπεία συνοδευόταν από τους κ.κ Γιάννη Ιωαννίδη και Κώστα Στογιαννάρη, ταμία και υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων, αντίστοιχα, της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσ/νίκης.

 

Στη συνέχεια τα μέλη του συλλόγου επισκέφτηκαν το Λαογραφικό Μουσείο του Δήμου στα Κουφάλια, καθώς και το Ιερό Ίδρυμα Ανατολικορωμυλιωτών ‘ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ’ στη Λειβαδίτσα. Η επίσκεψή τους ολοκληρώθηκε με την ξενάγησή τους στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στην ιστορική έδρα του Δήμου, τη Γέφυρα. 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
130 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016
17:09

 

Η ιστορία της Παναγίας Σουμελά – Από τον Πόντο στην Βέροια

Σύμφωνα με την παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που σήμερα βρίσκεται στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Βέρμιο, είναι έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά.

Το όνομα Σουμελά ετυμολογείται από το όρος Mελά και το ποντιακό ιδίωμα «σού», που σημαίνει «εις το», και έγινε Σουμελά «εις του Μελά».

Το 386 μ.Χ, οι Αθηναίοι μοναχοί Bαρνάβας και Σωφρόνιος ίδρυσαν το μοναστήρι στο όρος Mελά στον Πόντο, ύστερα από αποκάλυψη της Παναγίας. Εκεί, σύμφωνα με την παράδοση, είχε μεταφερθεί από αγγέλους η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Aθηνιώτισσας, την οποία είχε εικονογραφήσει ο Ευαγγελιστής Λουκάς.

Κατά καιρούς έκαναν επιδρομές στη Μονή κλέφτες και αλλόθρησκοι λόγω του πλούτου και της φήμης της. Υπάρχουν σχετικές αναφορές για θαυματουργικές επεμβάσεις της Παναγίας για τη σωτηρία του μοναστηριού.

Το 1922, εποχή που οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και του Πόντου διώχτηκαν από τα εδάφη των προγόνων τους, οι μοναχοί έκρυψαν την εικόνα της Mεγαλόχαρης, τον σταυρό του αυτοκράτορα Mανουήλ Γ΄ Kομνηνού και το χειρόγραφο Ευαγγέλιο του Οσίου Χριστοφόρου, στο παρεκκλήσι της Αγίας Βαρβάρας.

Τότε, η Ιερή Εικόνα θάφτηκε για τριάντα περίπου χρόνια στα αγιασμένα χώματα της.

Ο Πολύκαρπος Ψωμιάδης, και ο Λεωνίδας Ιασονιδης, Μητροπολίτης Ξάνθης και υπουργός αντίστοιχα επί πρωθυπουργίας Ελευθερίου Βενιζέλου, ζήτησαν τη μεσολάβηση του πρωθυπουργού για την απελευθέρωση της εικόνας

Το αίτημα εγκρίθηκε από τον τότε Τούρκο πρωθυπουργό Ισμέτ Ινονού. Ο Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος, από τους τελευταίους μοναχούς της μονής, ταξίδεψε στον Πόντο και έπειτα από πολλές προσπάθειες βρήκε την εικόνα, τον πολύτιμο Σταυρό με το Τίμιο Ξύλο , το χειρόγραφο Ευαγγέλιο του Οσίου Χριστόφορου που είχαν ενταφιαστεί μαζί με την εικόνα.

Αμέσως τα μετέφερε στην Αθήνα ,όπου εναποτέθηκαν στο βυζαντινό μουσείο Αθηνών, έως το 1951 όπου ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το σωματείο Παναγία Σουμελά από τον γιατρό Φίλωνα Κτενίδη.

Τον Αύγουστο του 1952, η εικόνα της Παναγίας ενθρονίστηκε επίσημα στον Ιερό Ναό που χτίστηκε προς τιμήν Της στο όρος Βέρμιο.

Σαράντα περίπου χρόνια μετά, τον Αύγουστο του 1993 παραδόθηκαν από το βυζαντινό μουσείο Αθηνών ο Σταύρος και το Ευαγγέλιο του Οσίου Χριστόφορου.

Η Εικόνα της Παναγίας Σουμελά, αποτελεί το σύμβολο των Ελλήνων του Πόντου οι οποίοι καταφεύγουν σε Αυτή για να τους απαλλάξει από τα προβλήματα και τις συμφορές.

ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Στην Μονή της Παναγίας στο Όρος Μελά του Πόντου, τον Δεκαπενταύγουστο του 2010,ακούστηκαν για πρώτη φορά ύμνοι και ικεσίες ύστερα από 88 χρόνια. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος με ενέργειες του οποίου κατέστη δυνατή αυτή η μοναδική για τον Ελληνισμό δυνατότητα.

 

Το γεγονός αυτό επαναλήφθηκε το 2011 και το 2012.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
118 αναγνώστες
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016
10:55

ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΑΣ :

 

ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗ

 

 

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

 

Eξαιρετική προσφορά για ανέργους και αναξιοπαθούντες ...μόνο 5 ευρώ η είσοδος στα νοσοκομεία για τους ιθαγενείς...με δικό σου κρεββάτι και φαγητό ...το άλλο το all inclusif (όλα μέσα) ισχύει μόνο στα κοιμητήρια με τον καφέ δωρεάν...είναι σκέψεις για τα νέα προγράμματα ελάφρυνσης που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση έχοντας άμεση προτεραιότητα στην άμεση μείωση του πληθυσμού με καταιγίδα κοινωνικών παροχών...γιατί χαίρεται η Φωτίου και χαμογελάει πατέρα ? Παλεύουν όλο τον χειμώνα με τα σίδερα ...χτίζουν κορμιά και τους μένει αυτή η ρημάδα η λεπτομέρεια που παίζει καθοριστικό ρόλο στην όλη παρουσίαση...το χρήμα...πως βρίσκεις τα λεφτά να πάς διακοπές και να δείξεις τι έχτιζες όλο τον χρόνο...κάτι αρπαχτές στην Χαλκιδική τα σαββατοκύριακα δεν τους ικανοποιούν...θέλουν το κάτι παραπάνω...Μύκονο ας πούμε...κι' ας είναι και κολλητός του Λάκη ο "ενδιαφερόμενος"...άλλωστε με το σύμφωνο συμβίωσης συμβιβάστηκαν και οι "αναχρονιστικοί" γονείς που δεν το συζητούσαν καν το θέμα αλλά λόγω της κρίσης έστω και στα μουλωχτά την ρίχνουν την ευχή...να σκεπάζεσαι και με μια καλή κοπέλα !! (είδος προς εξαφάνιση)...άντε και με ένα καλό παληκάρι...άντε γειά σου πες και το ζουμερό...αν είναι νάχει και "μπεζαχτά" το παλληκάρι ευπρόσδεκτο θα τον βγάλουμε και βόλτα στο πανηγύρι να σκάσουν οι εχθροί μας...τουλάχιστον έχει Μπε εμ Βε και όχι σαν την χοντρή του γείτονα που ήρθε ξεβράκωτη με ένα Πολο δεκαετίας , παρέδωσε και πινακίδες ένα μήνα μετά τον αρραβώνα ...

 

Δεν βρίσκουν να πουλήσουν την άμμο της ερήμου Σαχάρα και πρότειναν στον Τσίπρα να αναλάβει την διαχείριση ...ανακοίνωσαν στο δικό τους κοινοβούλιο ότι σε 2 χρόνια η συγκεκριμένη περιοχή θάναι καλλιεργήσιμη και θα δώσουν κλήρο στους γηγενής...στο δε Σι Εν Εν μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας έβγαλαν εμπορικό δελτίο για τις κατασκευαστικές εταιρείες ότι θα παρατηρηθεί έλλειψη άμμου για τα επόμενα χρόνια στην συγκεκριμένη περιοχή...

Ηρθε η κακομοίρα καινούργια στο κέντρο της πόλης και έκανε το αυτονόητο...ρώτησε πότε ανάβουν καλοριφέρ τον χειμώνα...λείπουν 3 υπογραφές για να την διώξουν... Τελικώς η εποχή μας είναι ένα συνεχόμενο ΜΗ...μή τρώς τηγανιτά...μη πίνεις...μη καπνίζεις...μη ζείς επικινδύνως ...για να είσαι έτοιμος να αφήσεις το μάταιο τούτο κόσμο υγιής...Καλά κάνει ο Καρανίκας που δουλεύει τα πάντα στα κόκκινα...ναι στα τσιγάρα στα ποτά και στα ξενύχτια (τώρα που έχουμε και λεφτά) ...γιατί τέτοια γούστα δεν πρόκειται να ξαναβγάλουμε ούτε στον ύπνο μας ξανά... στρατηγικοί σχεδιαστές υπάρχουν πολλοί αλλά σαν τον Καρανίκα ουδείς...παρέλαβε Ελλάδα και θα παραδώσει αγ-ελάδα ...χωρίς μαστάρια...αλλά με ζωάρα...ο ορισμός της τεμπελιάς...ξεκουράζεσαι πριν ασχοληθείς με κάτι κουραστικό...και επι πληρωμή...επιπροσθέτως είναι φοβερός και στο "κρεβάτι"....μπορεί να κοιμάται μέρες ολόκληρες....

 

Στον διπλανό η τύχη του χτύπησε την πόρτα και τούδωσε 1 εκατομμύριο ευρώ...ρε υπομονή η ρουφιάνα η ατυχία με μας !!!!!! Τέτοια εποχή πέρσυ η Τασία έλεγε ότι ο Δήμαρχος Κώ θα πάρει το βραβείο αδιαφορίας για την πόλη του που δεν δέχεται τις ανεξέλεκτες ροές των λάθρα...τώρα που το κατάλαβε και ο τελευταίος και έγινε νόμος στην Ευρώπη ο έλεγχος των ροών...η απόλυτη νοητική ανεπάρκεια της Τασίας δεν ανταποκρίνεται στις προσκλήσεις των καναλιών για συνεντεύξεις γιατί βρωμάει μπαρούτι..."έλα μύγδαλα"...τίποτε η Τασία ... σταθερή στα αποξηραμένα που κάνουν καλό στις ρυτίδες ...δεν θάστε ούτε 80 ...54 παρακαλώ αλλά μοιάζω νεότερη ... περιμένει νάρθουν οι αποκριές για να ανακαλέσουν την άρση απαγόρευσης κυκλοφορίας...της έχουν επιβάλλει μονά-ζυγά μη τρομάξουν οι τουρίστες ...απο τον Οκτώβρη θα πηγαίνει και Πλάκα...

 

 

Αυτές οι διαφημίσεις κάψαν την χώρα...προχθές μας είπε η γιαγιά για το ΕΚΑΣ...πάρε το 11880...θα σου πούν πόσα κόβουν... Δεν έχει και άδικο...σε σχέση με τον λιμοκοντόρο με το μαντηλάκι περισσότερα θα μάθεις... Τι λαός είναι αυτός ? Ολη την ημέρα οι γυναίκες βλέπουν στην τηλεόραση συνταγές μαγειρικής και όταν έρθει ο κακομοίρης με 12 ώρες δουλειά του λέει ότι ..."σούκανα 3 αυγά και πατάτες τηγανητές" ...μη φάς βαριά κι' έχουμε κι΄άλλα !!!!!.... Ευτυχώς που μεγαλώσαμε και δεν γίναμε αυτό που θέλαμε μικροί...φαντάζεσται μια Ελλάδα γεμάτη με άνεργους επιχειρηματίες ? Για το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου κάλεσαν τον Φίλη στην Ηπειρο...ένα μέλος του ΞΥΡΙΖΑ έχει στάνη και μερικά αρνιά διαθέσιμα....δεν την πατάνε όπως το Πάσχα ...τους είχε καλέσει έναν πολύτεκνος σουβλατζής και αφού έφαγαν 600 πίττες , 450 σουβλάκια , 40 κιλά γύρο , 3 σχάρες παιδάκια ( με σχάρες παρήγγελναν) ζήτησαν κάτι γλυκό που δεν είχε το κατάστημα...τελικώς με τρία βάζα τρίκιλα που είχε η μάνα του μαγαζάτορα σε γλυκό σύκο και κερασάκι ξεγέλασαν το θηρίο που είχε αρχίσει να μουγκρίζει επικίνδυνα απο την υπογλυκαιμία...

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 380123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
23/8- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ...
21/8- Από Δευτέρα επ' αόριστον χωρίς αστικά λεωφορεία η Θεσσαλονίκη...;
18/8ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
15/8Η ιστορία της Παναγίας Σουμελά ..!
13/8ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ! “Tα παλιόπαιδα τ΄Aτίθασα…”
7/8ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...!
3/8Τέλος και με νόμο τα συκοφαντικά σχόλια στο διαδίκτυο - Όλες οι αλλαγές και τα πρόστιμα