Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


62 αναγνώστες
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014
12:44

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΚΙΔΗ 

 

Μια ευχή για το νερό...

Με αφορμή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε θέμα το διακανονισμό των χρεών μεταξύ του Δήμου Χαλκηδόνας και της Δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης του Δήμου Χαλκηδόνας[ΔΕΥΑΧ στο εξης], θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις.

Όλοι συμφωνούμε ότι το νερό είναι το πιο απαραίτητο αγαθό για να διατηρηθούμε στη ζωή. Χωρίς νερό αντέχουμε λιγότερες μέρες απ΄ όσες χωρίς φαγητό. Τα σαρκοβόρα ζώα στήνουν το καρτέρι τους στα υπόλοιπα εκεί που αυτά πίνουν  νερό.

Οι άνθρωποι για να αποφύγουν κινδύνους και κόπο έκαναν στην αρχή πηγάδια στην αυλή τους, για να έχουν νερό γι αυτούς και τα ζώα τους. Με αλληλοβοήθεια έσκαβαν σε μεγάλο βάθος για να βρουν νερό, αράδιαζαν τις πέτρες γύρω  γύρω , στερέωναν την ανέμη και με τον κουβά τραβούσαν το νερό επάνω. [αυτό σήμερα απαγορεύεται]

 

Μετά ήρθαν οι μηχανές. Το πηγάδι αντικαταστάθηκε από τη γεώτρηση, ο άνθρωπος που ανέβαζε τον κουβά από την αντλία. Πίσω από το λαογραφικό μουσείο εκτίθεται το πρώτο αντλιοστάσιο των Κουφαλίων.  Δίπλα στο παλιό υδραγωγείο σώζεται ακόμη η μια από τις δυο δεξαμενές που υπήρχαν, απ΄ όπου το νερό πήγαινε στις βρύσες που υπήρχαν στις γειτονιές. Μεγάλες  πέτρινες βρύσες με μεγάλες πέτρινες λαξευτές λεκάνες για να πίνουν τα ζώα νερό. Με τα μπακίρια κρεμασμένα στη γκουμπλίτσα, το ξύλο που ζυγίζαν στον ώμο,  μετέφεραν το νερό στο σπίτι για τις καθημερινές ανάγκες.

Φανταστείτε τι επανάσταση έφερε η κατασκευή του δικτύου ύδρευσης. Όταν πλέον σε κάθε σπίτι  υπήρχε μία βρύση. Χωρίς υδρόμετρο…. [στην Ιρλανδία μέχρι τώρα δεν είχαν υδρόμετρα, η τρόικα τους τα επέβαλε, πράγμα που ξεσήκωσε μεγάλες διαδηλώσεις]. 

 

Πόσο μεγάλο ήταν το έργο της ύδρευσης, όταν πενήντα  χρόνια μετά  δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τους καρκινογόνους σωλήνες του. Και αυτό, όταν τα σκαπτικά μηχανήματα σκουριάζουν στις μάντρες, το εργοστάσιο του Πετζετάκη που έφτιαχνε τους σωλήνες έκλεισε και οι εργάτες έμειναν χωρίς δουλειές….

Δεν εκσυγχρονίστηκε λοιπόν το δίκτυο. Εκσυγχρονίστηκε όμως η λειτουργία του… έγινε η ΔΕΥΑΧ που θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Θα μπουν  υδρόμετρα  παντού. Σε  σχολεία ,πάρκα, εκκλησίες, δημαρχεία, παντού. Οι πάντες θα πληρώνουν στην ΔΕΥΑΧ. Ο Δήμος θα βγάζει από τη μια τσέπη και θα τα βάζει στην άλλη,  λιγότερα βέβαια κατά το ποσό που θα αντιστοιχεί στο ΦΠΑ.

 

Θα έχει γίνει όμως ένα μεγάλο  βήμα. Αφού έχουν περάσει στους δημότες την ιδέα της ανταποδοτικότητας , σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να βλέπουμε με μισό μάτι αυτούς που δεν πληρώνουν, το χαλί για τον ιδιώτη  θα είναι πλέον στρωμένο με υποσχέσεις μάλιστα για μικρότερο κόστος για  όφελος του δημότη. Τα έχουμε ακούσει αυτά και στο θέμα της καθαριότητας. Γιατί οι ιδιωτικοποιήσεις στηρίζονται σ αυτό το επιχείρημα. Είναι ξεκάθαρη πολιτική κατεύθυνση που στήριξαν όλοι οι δήμαρχοι στα τελευταία είκοσι χρόνια. Με τέτοιο φανατισμό μάλιστα που δεν διστάζουν να καταδικάζουν και τον εαυτό τους ακόμη με το να χαρακτηρίζουν σπάταλες τις προηγούμενες  διοικήσεις, ενώ τώρα  με λιγότερη από τη μισή επιχορήγηση θα νοικοκυρέψουν το δήμο και θα εξυπηρετούν και τα δάνεια που  στις καλές ,όπως λένε,  εποχές πήρε ο δήμος.

 

Στα πλαίσια αυτού του νοικοκυρέματος λοιπόν συμφώνησαν ότι ο δήμος χρωστά στη ΔΕΥΑΧ  600.000 ευρώ ενώ η ΔΕΥΑΧ στο δήμο 1.800.000 ευρώ. Μετά τον συμψηφισμό η ΔΕΥΑΧ θα πληρώνει για δύο χρόνια μηνιαίες δόσεις των 40 εως 50.000 ευρώ στο δήμο. Το ερώτημα βέβαια που αμέσως προκύπτει είναι, πώς η ΔΕΥΑΧ ,που μέχρι τώρα δημιουργούσε χρέη, από δω και πέρα θα της περισσεύουν κάθε μήνα αυτά τα λεφτά. Η διοίκηση μάλιστα διαβεβαιώνει ότι αυξήσεις σε δημοτικά τέλη δεν θα κάνει. Εσείς το πιστεύετε;

 

Και ένα τελευταίο ερώτημα. Με ποιο τρόπο η διοίκηση του δήμου ξεχώρισε τους μπαταχτσήδες από αυτούς που πραγματικά δεν έχουν να πληρώσουν; Τώρα μάλιστα  που τα χρέη αυτά  για να εισπραχθούν  θα οδηγούν σε κατασχέσεις. Τι θα γίνει, αν κάποτε αποφασίσουν οι άνεργοι του δήμου μας ότι όλες αυτές οι ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες είναι μεγάλη πολυτέλεια για αυτούς, από τη στιγμή που δεν τους εξασφαλίζεται μια εργασία  που θα τους επιτρέπει να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους; Μπορεί να σβήνετε τότε τα φώτα των δρόμων το βράδυ, μπορεί να γίνεται  μια φορά το μήνα η αποκομιδή των σκουπιδιών αλλά το νερό…. δεν μπορείτε από κανένα σπίτι να το κόψετε. 

Το σχόλιό σας
31 αναγνώστες
Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014
21:32

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

enarksi laiko 20 11 2014

Ξεκίνησε το ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ που  διοργανώνει ο Δήμος Δέλτα. Πρόκειται 

για ένα θεσμό που θα διαρκέσει μέχρι και τον Απρίλιο. Εισηγητές του  προγράμματος είναι καθηγητές πανεπιστημίου και διακεκριμένοι επιστήμονες που οι περισσότεροι έλκουντην καταγωγή τους από τον τόπο μας, ενώ η θεματολογία ποικίλει. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε 

 

Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στο 

Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
36 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014
22:46

ΓΙΑΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

Θα σιγήσουν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης στις 26 Νοεμβρίου καθώς οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ εξήγγειλαν 24ωρη απεργία, μία ημέρα πριν από την γενική απεργία που έχουν αποφασίσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

 

Η απεργία θα διαρκέσει από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου και αφορά στα ΜΜΕ όλης της χώρας.

Παράλληλα, οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εξήγγειλαν 3ωρη Στάση Εργασίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι δημοσιογράφοι να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση, με εξαίρεση μόνο τους εργαζόμενους εκείνους που με ρεπορτάζ και εκπομπές θα καλύψουν την μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση και τις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Μεταξύ των αιτημάτων, είναι:

-Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που θα ισχύουν και θα είναι υποχρεωτικές για όλους καθώς και την κατάργηση της διάταξης που βάζει εμπόδια στην ανεξάρτητη λειτουργία του ΟΜΕΔ (Νόμος 4303/2014).

-Να σταματήσει το άθλιο καθεστώς των ατομικών συμβάσεων και η πλήρης απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων

- Να μην προχωρήσει η κυβέρνηση στην οριστική εκθεμελίωση του ασφαλιστικού μας συστήματος, με την δημιουργία ενός ταμείου- τέρατος που θα καταπιεί τα ελάχιστα ασφαλιστικά δικαιώματα που έχουν απομείνει στους εργαζόμενους

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
101 αναγνώστες
Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014
13:29

Προχωρά η επέκταση δικτύου φυσικού αερίου, μήκους 2,5 χλμ., η οποία θα συνδέσει την περιοχή της Νέας Μαγνησίας με το υφιστάμενο δίκτυο. Οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου υποδομής έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουν κατασκευαστεί 800 μέτρα στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπολείπονται 1.700 μέτρα στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας.


 

Για τους σχεδιασμούς της εταιρείας παροχής αερίου ΕΠΑ Θεσσαλονίκης ενημέρωσε τον δήμαρχο Δέλτα Ευθύμιο Φωτόπουλο ο διευθυντής Εμπορικών Δραστηριοτήτων, Εξωτερικών Σχέσεων και Ρυθμιστικών Υποθέσεων της εταιρείας Λεωνίδας Μπακούρας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2001 στην περιοχή της ΒΙΠΕΘ, από το 2009 στο Καλοχώρι και τη Σίνδο και από το 2011 στην περιοχή των Διαβατών. Έως και το πρώτο εννεάμηνο 2014 έχουν κατασκευαστεί πάνω από 47 χιλιόμετρα χαμηλής πίεσης (4 bar) ενώ, έως και τον Οκτώβριο 2014, οι υπογεγραμμένες συμβάσεις παροχής φυσικού αερίου ξεπερνούν τις 950.

Επιπλέον, ο κ. Μπακούρας ενημέρωσε τον δήμαρχο Δέλτα ότι εκτός από τα σχολεία της περιοχής, που είναι ήδη καταναλωτές φυσικού αερίου, υπάρχουν δημοτικά κτίρια στα οποία η εταιρεία ολοκλήρωσε τις εργασίες αρμοδιότητάς της και αναμένει από τον δήμο να προχωρήσει άμεσα στην ενεργοποίηση των παροχών. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με την ΕΠΑ Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα η σύνδεση δημοτικών κτιρίων με σκοπό να ωφεληθεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο από την οικονομία, την ευκολία, την ασφάλεια και ειδικά από το περιβαλλοντικό όφελος, που προκύπτει από τη χρήση του φυσικού αερίου. Επίσης, έθεσε το ζήτημα της κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου και ζήτησε η αποκατάσταση να πραγματοποιείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των πολιτών. Παράλληλα, τέθηκε από πλευράς δήμου το ζήτημα των ασφαλτοστρώσεων, ζητώντας την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών από πλευράς ΕΠΑ, ώστε να μην υπάρχουν παρεμβάσεις σε εργασίες ασφαλτόστρωσης που έχουν ολοκληρωθεί. Για τον σκοπό αυτό αποφασίστηκε από κοινού ότι η τεχνική υπηρεσία του δήμου θα βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία με την αντίστοιχη υπηρεσία της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης για την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων και τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων. Έπειτα από αίτημα του δημάρχου, ο κ. Μπακούρας δεσμεύτηκε να εξετάσει την υλοποίηση ενός φάσματος ενεργειών στο πλαίσιο του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της εταιρείας στις τοπικές κοινωνίες.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
44 αναγνώστες
Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014
21:32

oaed_15

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση και ανάβει το «πράσινο φως» για την πρόσληψη 50.000 ανέργων άνω των 18 ετών για πέντε μήνες στο Δημόσιο, σε δήμους και περιφέρειες.

Εντός του Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τους ανέργους, με βασική προϋπόθεση να είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του ΟΑΕΔ, ενώ εκτιμάται ότι οι προσλήψεις θα ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες του 2015.

Η δημόσια πρόσκληση θα αφορά στην κάλυψη 50.000 θέσεων, συνολικά 117 ειδικοτήτων για την απασχόληση σε ασφαλιστικά ταμεία, σχολεία, νοσοκομεία, περιφέρειες και δήμους.

Το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα 2014-2015», που παρουσίασαν χθες ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης, ο υφυπουργός Γ. Πλακιωτάκης, ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θ. Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας Κ. Αγοραστός και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας Γ. Πατούλης, έχει προϋπολογισμό 200 εκατ. ευρώ και αφορά κοινωνικά ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες.

Προσφέρει πλήρη απασχόληση με μηνιαίο μισθό που ξεκινά από 427 για νέους έως 25 ετών και φθάνει έως 490 ευρώ για τους υπόλοιπους ανέργους, ενώ για πρώτη φορά σε ειδικότητες όπως αυτή της καθαριότητας προβλέπεται η ασφάλιση με βαρέα και ανθυγιεινά.

Οι 34.000 προσλήψεις θα γίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκ των οποίων 3.500 στην Περιφέρεια, ενώ 16.000 προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν στα ασφαλιστικά ταμεία, στις κοινωνικές υπηρεσίες και στο Δημόσιο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην κάλυψη των θέσεων από ανέργους χαμηλών τυπικών προσόντων, ενώ βαρύτητα έχει δοθεί στις ειδικότητες εκείνες που παρουσίασαν υψηλό βαθμό σύζευξης προσφερόμενων και ζητούμενων θέσεων εργασίας στα προηγούμενα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, δηλαδή η καθαριότητα, οι υπηρεσίες εκπαίδευσης και υγείας, τα ασφαλιστικά ταμεία και γενικά οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Στο πρόγραμμα προβλέπονται θέματα αδειών ασθενείας, ασφαλιστικές καλύψεις σε ειδικότητες που αφορούν βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, αλλά και συμψηφισμός των ασφαλιστικών εισφορών ωφελουμένων που υπάγονται σε άλλα ταμεία ασφάλισης πέραν του ΙΚΑ.

Η μοριοδότηση (με έλεγχο από το ΑΣΕΠ) θα στηριχτεί σε κοινωνικά κριτήρια όπως εάν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ είναι μέλη οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι επίσης εγγεγραμμένοι άνεργοι, ή είναι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς, ενώ θα ληφθούν υπόψη το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, η ηλικία και ο αριθμός των ανήλικων τέκνων.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
26/11ΑΠΕΡΓΙΑ...
26/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
24/11ΟΑΣΘ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ
23/11ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ «Βγήκαν τα Μαχαίρια» μεταξύ των μελών της διοίκησης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας
22/11Εορταστικό ωράριο -Πότε ξεκινά, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
21/11ΣΚΕΨΕΙΣ... ΑΠΟΨΕΙΣ... - Νερό! Αγαθό πρώτης ανάγκης ή εμπόρευμα πλέον;
20/11ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Λαϊκό Πανεπιστήμιο: Το πλήρες πρόγραμμα
19/11ΤΥΠΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Πανελλαδική 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας στις 26 Νοεμβρίου
17/11ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Επεκτείνεται στο δήμο Δέλτα
16/11ΑΝΕΡΓΙΑ - Μέσα στον Δεκέμβρη οι αιτήσεις για την πρόσληψη 50 χιλ. ανέργων: Ποιες οι προϋποθέσεις
15/11ΕΚΛΟΓΕΣ - «Έκλεισε» η υποψηφιότητα Παναγιώτη Δαικούδη στην ΄Β Θεσσαλονίκης – συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος …της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
14/11Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.
13/11ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Χαλκηδόνος για το 2015.
12/11ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 760
11/11ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - Την τετάρτη δημοτικό συμβούλιο Χαλκηδόνος με θέμα τον προϋπολογισμό
10/11Γαμπρός ο Απόστολος Τζιτζικώστας -Ποια είναι η νεαρή ξανθιά επιχειρηματίας που του έκλεψε την καρδιά [εικόνες]
8/11ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Δουλειά με το καλημέρα… από τον νέο πρόεδρο του Αγ. Αθανασίου Σάββα Γανιατίδη
7/11ΣΤΟΥ "ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΤΟ ΓΑΜΟ" Σοκ… και Δεος !
6/11ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - Το Αγιο Ορος εκσυγχρονίζεται: Σπάνιας αξίας χειρόγραφα και τεκμήρια παίρνουν ψηφιακή μορφή
5/11ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο εγκρίθηκε το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου ΔΕΛΤΑ για το 2015
4/11ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Πρόσληψη 57 ατόμων στο Δήμο Δέλτα
3/11ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Νέα κραυγή αγωνίας από τον Παπαγεωργόπουλο -Δεν ελέγχουν τα κόμματα στη Βουλή και έβαλαν εμένα φυλακή
2/11ΚΟΥΦΑΛΙΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - `Στην Αθήνα για τις αντικειμενικές… ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Γ.Τσουκνιδάς
1/11"ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ