Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


33 αναγνώστες
Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019
23:07

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

«Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ!!

Το σχόλιό σας
41 αναγνώστες
Κυριακή, 4 Αυγούστου 2019
13:58

https://scontent.fskg1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/67382939_677123896085805_8841277933587791872_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_eui2=AeE6-D2FChOWTh9TGdzx9I_LWo1flUVrsZL-yq09FCUyaCIZunK599WvMrLo9VDnbilMapqzrqBfukQeYGI9BUU8SbpWaQCiSkHep8ItHhMeCQ&_nc_oc=AQl_4ae37VPJiIND6J99mNJLhLUkm2rEAt--n8VF_7KxDAZp-ixy8AfdlCdeDaNrJ6A&_nc_pt=1&_nc_ht=scontent.fskg1-1.fna&oh=b94d9acdbfa18494e87e290cc044e664&oe=5DA65887

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
49 αναγνώστες
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019
17:45

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 
ΚΑΙ  ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 

Ενημέρωση «επί παντός» κάνει καθημερινά ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του σαν ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνος αφού με συντριπτική πλειοψηφία αυτός και οι συνεργάτες του κέρδισαν  ΑΞΙΑ την δημαρχία Χαλκηδόνος …!

Ο υπογράφον μιλώντας με έναν εκ των συνεργατών του να μας κάνει ένα μικρό βιογραφικό του νέου δημάρχου να τι  μας είπε:

«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή, που ένας άνθρωπος σαν τον Σταύρο με πολυετή προσφορά, αναγνωρισμένη επιστημονική δράση και μακρά πορεία στην πολιτική, στα κοινά και με γνώση του Δήμου Χαλκηδόνος  θα αναλάβει να διοικήσει τον δήμο Χαλκηδόνος...

Ο Σταύρος είναι , πιστός στις αρχές και στα ιδανικά του, στρατεύεται στον κοινό μας σκοπό για την  Χαλκηδόνα  της Ευημερίας, της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Θα αποδεικνύει μόλις αναλάβει και  εμπράκτως την αγάπη του για τον τόπο μας και τη διάθεσή του για ανιδιοτελή προσφορά.

Εκτιμώντας και αναγνωρίζοντας την ενέργειά του αυτή, του εύχομαι καλή επιτυχία…»

Και τις δικές μας ευχές για μία δημιουργική θητεία... 

Και όπως πάντα - εδώ και 25 χρόνια -  θα είμαστε θετική σε κάθε θετική... ενέργεια και αρνητική σε κάθε αρνητική... ενέργεια του δήμου !

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
211 αναγνώστες
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
19:19

Επιμέλεια: 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Με τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό είναι καθημερινά οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μετά τις τελευταίες καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τα αλλεπάλληλα μπουρίνια, με δυνατούς ανέμους, χαλαζόπτωση και έντονες νεροποντές.

Οδηγίες για μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια εξέδωσε η Περιφέρεια , Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Η Περιφέρεια Κ.Μ. επισημαίνει ότι «η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας ενός ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών.

Είναι περισσότερα από δύο βράδια που στην Χαλκηδόνα δεν λειτουργεί ο φωτισμός στις κολόνες της ΔΕΗ ! Με τη ΔΕΗ που δεν έχει χρήματα ούτε για κολόνες κατά πώς λένε, καλόν είναι να αναμένουμε τις αποφάσεις της νέας κυβέρνησης και στο μεταξύ, να προσαρμοζόμαστε σε καταστάσεις του… μέλλοντος.

Ευτυχώς που υπάρχει και το ΚΚΕ και… ισορροπεί κάπως (σ.σ. ιδεολογικά) την αντιπαράθεση για τα δημόσια και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Γιατί στην αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με βάση και την υπαρκτή πολιτική Γαβρόγλου δηλαδή και όχι θεωρίες, πραγματικά δεν γίνεται αντιληπτό για ποιο λόγο τσακώνονται

Ζώα … ! Πώς αλλιώς να εκφραστείς βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο από τη Χαλκίδα. Δεκάδες λουόμενοι με κινητά στα χέρια καταγράφουν πώς ένα ψάρι έχει εγκλωβιστεί στα ρηχά νερά. Κάποιοι το πιάνουν και το σηκώνουν, άλλοι στη συνέχεια το χτυπούν με πέτρα και το σκοτώνουν.

Με την τραγωδία της Χαλκιδικής, αποδείχθηκε πως το πολιτικό ρεπορτάζ επέστρεψε στις παλιές καλές εποχές της... εγκυρότητας. Αφού τρία τουλάχιστον πρωτοσέλιδα ισάριθμων Μέσων Ενημέρωσης (εντύπων και ψηφιακών) εξήραν τα «κυβερνητικά αντανακλαστικά» στη «διαχείριση της πρώτης κρίσης». 

Τι σύμπτωση... ! 

Τρεις διαφορετικοί δημοσιογράφοι, σε διαφορετικά ΜΜΕ σκέφθηκαν το ίδιο πράγμα, να τονίσουν πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση. Όταν η δημοσιογραφία στη χώρα μας, βάζει μόνη της τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. 

Η μία εκδοχή... !

Η δεύτερη εκδοχή είναι πως τα... μεγάλα πνεύματα του κυβερνητικού ρεπορτάζ συναντώνται στη «γραμμή» του Μαξίμου. 

Του εκάστοτε Μαξίμου...!

Το γλέντησε –έμαθα- στην γιορτή Καρπουζιού ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος με την παρέα του !

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
23 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019
20:30

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πισίνα και παιδί

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, επίσκεψη νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή στο Νερό».

Το πρόγραμμα ενταγμένο, στο ήδη πολύ αγαπητό και χρόνια δοκιμασμένο πρόγραμμα Παιδί και Θάλασσα, αποτελεί αναπόσπαστό κομμάτι του και έχει ως στόχο να κάνει το νερό προσιτό ακόμη και για στις προσχολικές ηλικίες, με ασφάλεια και εξειδικευμένη διαπαιδαγώγηση. Πρόκειται για μια προετοιμασία σε δύο στάδια, η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τους κινδύνους αλλά και τα οφέλη της κολύμβησης, έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας.

‘Έτσι ο Δήμος Ωραιοκάστρου για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο συνδέει θάλασσα και κολυμβητήριο, πρόσβαση στο νερό για όλες τις ηλικίες και αναλαμβάνει, εκτός από τη διασκέδαση, και την επιμόρφωση.

Για την υλοποίηση της πρότασης του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και του γραφείου Εποπτείας Παιδικών Σταθμών και Σωματείων του δήμου Ωραιοκάστρου, χρειάστηκε να συνεργαστούν ο Aντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Διοίκηση του Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου. Με πολύμηνη και ακατάπαυστη δουλειά ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο για να δώσουν μια "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό"

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
21/8Παρά...Πολιτικά - Δήμος Χαλκηδόνος : Εξελίξεις για τη διαμόρφωση δημοτικής πλειοψηφίας στον δήμο Χαλκηδόνος
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!