Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


110 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
15:30

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Έκτακτο ειδικό πρόγραμμα κάλυψης του δήμου Χαλκηδόνας  με μονάδα του ΕΚΑΒ θα «συνοδεύει» εφέτος για πρώτη την περιοχή μας . Στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας  ( της νέας διοίκησης του δημάρχου Γιάννη Τσουκνίδα)  και διαφόρων φορέων υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνας θα βρίσκεται σε καθημερινή βάρδια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να καλύπτει τις ανάγκες της γύρω περιοχής Όπως μάθαμε έχει παραχωρηθεί χώρος στο  πρώην δημαρχείο Χαλκηδόνας για να φιλοξενεί το πλήρωμα…

 

ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ...

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

 

 Σε ποιον δήμο της περιοχής μας το 50%  των μηχανημάτων του δήμου είναι σε πλήρη αχρηστία…;

Υ.Γ. Πληρώνουν τα κορόιδα οι δημότες …!

 

Σε λειτουργία ξανά το σιντριβάνι στην πλατεία 

του  Αγίου Αθανασίου

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 


Σε λειτουργία το νέο σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας

Σε λειτουργία τέθηκε ξανά την τελευταία εβδομάδα , το σιντριβάνι της κεντρικής πλατείας του πρώην δήμου Αγ, Αθανασίου Μετά απο εκτεταμένες εργασίες συντήρησης του από το Δήμο Χαλκηδόνος , λειτουργεί πλέον και φωτίζεται, χαρίζοντας και πάλι τη δροσιά του στους επισκέπτες της πλατείας . 
Να συγχαρούμε για αυτό τον πρόεδρο του Δ.Δ. Αγ, Αθανασίου Σάββα Γανιτίδη  Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαμαρτυρίες  τόσο των επισκεπτών όσο και των κατοίκων του Αγίου Αθανασίου  για την μέχρι πρότινος εγκατάλειψη του χώρου  είχε μεταφερθεί … με καταγγελία και στην τοπική εφημερίδα  «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» Άλλο ένα θετικό δείγμα γραφής την νέας διοίκησης του δημάρχου Γιάννη Τσουκνιδά

Το σχόλιό σας
46 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
01:48

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί μία καινούργια αφετηρία προσπαθειών και ονείρων, για τη μαθητιώσα νεολαία μας, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα. Το καινούργιο αυτό ταξίδι στις λεωφόρους της γνώσης και της κοινωνικής καλλιέργειας όσο δύσκολο και αν είναι, άλλο τόσο όμορφο και πολύτιμο αποδεικνύεται στην πορεία.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας θα έχουν δίπλα τους ως αφοσιωμένους συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, οι οποίοι με μεθοδικότητα, εργατικότητα, υπομονή, κέφι, κατανόηση και προπάντων αγάπη, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην πνευματική ανέλιξη και στην ολοκληρωμένη διάπλαση της προσωπικότητας τους.

Εύχομαι ολόψυχα, η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά δημιουργική και αποδοτική για όλους.

Όλοι εμείς, πολιτεία και αρμόδιοι φορείς, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή, οφείλουμε και θα συνεχίζουμε να είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Συμβάλλοντας με κάθε τρόπο για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, για την επαρκή οικονομική υποστήριξη των εκπαιδευτικών δομών αλλά και την αναβάθμιση του ρόλου και έργου της εκπαίδευσης, προκειμένου αυτή να μπορεί να αντανακλά με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις μίας σύγχρονης κοινωνίας.

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Αριστείδης Αραμπατζής

 

Αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Χαλκηδόνος 

 

Μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Χαλκηδόνος Ισίδωρου Βλαικούδη  για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Χαλκηδόνος Ισίδωρος Βλαικούδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, χωρίς προβλήματα και δυσκολίες.

Η σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα, επιβάλει να θεμελιώσουμε νέες πρακτικές, νέες πολιτικές, νέες αξίες. Η εκπαίδευση αποτελεί ύψιστο κοινωνικό αγαθό, το οποίο οφείλουμε όλοι μας να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε, ώστε να χτίσουμε το μέλλον της νέας γενιάς σε γερά θεμέλια.

Με τη διαρκή συνεργασία όλων, Πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Ισίδωρος Βλαικούδης

 

Δημοτικός σύμβουλος δήμου Χαλκηδόνος 

Μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Δέλτα Δημήτρη Σκουλαριώτη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Φίλοι εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω σε όλους σας ένα μήνυμα, μήνυμα ελπίδας ανάμεσα στα τόσα άλλα που θα δεχτείτε.

Μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα την οποία βιώνουμε σήμερα όλοι μας, αξίζει οι μαθητές μας να ονειρεύονται, αξίζει να βάζουν στόχους και αν ακόμη σ ΄ αυτόν τον αγώνα πιστευόμουν ότι είναι μόνοι τους.

Μέσα από αυτήν, τη δική του μοναδικότητα που ο καθένας μας είναι, ας δώσουμε όλοι μαζί, ότι καλύτερο μπορούμε για να πλάσουμε μια παιδεία που μας αρμόζει, μια παιδεία για μια άλλη κοινωνία, αυτής που θα δίνει πολλές και ίσες ευκαιρίες σε όλους, τη δική σας παιδεία.

Αυτήν που με πείσμα, υπομονή, κόπους και πολλές θυσίες, δάσκαλοι και μαθητές προσπαθείτε συνεχώς να κατακτήσετε.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Για πολλούς από εσάς, ένας  νέος κύκλος ζωής αρχίζει γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργικότητα.

Σ’ ένα σχολείο, όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε νέους συμμαθητές και φίλους ,όπου ο σεβασμός θα αποτελεί αρχή και η γνώση στόχο, ελπίζω να μη σταματήσετε να οραματίζεστε σε ένα δύσκολο αύριο, που δημιούργησαν άλλοι για σας, χωρίς εσείς να έχετε ευθύνη, γιατί μόνο έτσι θα δούμε αυτό για το οποίο χρόνια μοχθείτε, το κάτι διαφορετικό.

Με την ελπίδα, ότι το αύριο θα είναι καλύτερο από το χθες και πως στην «κορυφή της πυραμίδας» θα πορευθούμε όλοι μαζί, οι θερμές ευχές μου για υγεία, δύναμη και καλή πρόοδο, ας συνοδεύουν μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες σ’  αυτόν τον δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα.

Δημήτρης Σκουλαριώτης

Δημοτικός σύμβουλος δήμου ΔΕΛΤΑ

Αστέριος Γαβότσης: «Στόχος μας ένα σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον για όλους»

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο  2ο δημοτικό σχολείο Γαλήνης, στο δημοτικό Μελισσοχωρίου και στο γυμνάσιο Καλλιθέας.

 

Ο κ. Γαβότσης ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά με πρόοδο και επιτυχίες, στους γονείς και κηδεμόνες καλή δύναμη και υπομονή για να στέκονται πάντα δίπλα στους μαθητές ως αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους μαζί με τους εκπαιδευτικούς.

 

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της διοίκησης του δήμου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας. «Γνωρίζουμε ότι η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με προβλήματα στα περισσότερα σχολεία του δήμου μας. Τις λίγες αυτές ημέρες που αναλάβαμε τη διοίκηση προσπαθήσαμε να λύσουμε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούσαμε. Αυτό θα συνεχιστεί. Ο δήμος Ωραιοκάστρου θα βρίσκεται διαρκώς κοντά σας. Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να εξασφαλίσουμε ένα σύγχρονο και πρότυπο σχολικό περιβάλλον για όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβότσης.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
48 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014
15:18

 

Κοινός αγιασμός 5ου γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Βέροιας

Στον αγιασμό του Γυμνασίου ΔΕΛΤΑ, για τη νέα σχολική χρονιά, βρέθηκε ο δήμαρχος Δελτα κ. Μ. Φωτόπουλος Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος  ευχήθηκε στην εκπαιδευτική κοινότητα και τους μαθητές καλή σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, τονίζοντας ότι ο δήμος  ΔΕΛΤΑ  θα είναι κοντά τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του...

«Περιμένουμε πολλά από εσάς τους μαθητές. Είστε το νέο για την χώρα μας» είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας τον χαιρετισμό του

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ…

ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΖΕΝΗ ΓΟΥΣΣΗ

«Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ» ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΥΜΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΟΧΟ

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 19.00 μμ στην Κεντρική Πλατεία του Σοχού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου, επ’ ευκαιρία της παραμονής της θαυματουργής Εικόνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ (ιερό κειμήλιο της Μονής Δοχειαρίου του Αγίου Όρους) στην Ιερά Μονή Θεοσκεπάστου Σοχού (μετόχι του Αγίου Όρους).

 

 

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Σοχού - Βερτίσκου και Πολιτισμού τιτλοφορείται «ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ»- Ο Ανθός της Αφθαρσίας μέσα από το σταυροδρόμι της υμνογραφίας και της λαϊκής παράδοσης και συμμετέχουν σ’ αυτή οι:

 

• «ΔΟΜΕΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ» με χοράρχες τους ΓΡΗΓΟΡΗ & ΠΕΤΡΟ ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ και 35μελή χορωδία &

 

• ο 25μελής ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ «ΗΔΥΜΕΛΟΝ» με χοράρχη τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΜΗ

 

Σολίστες τους:

 

• ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΛΚΙΑ (ούτι)

• ΣΑΚΗ ΞΕΝΟΥΔΗ (κανονάκι)

 

Παράλληλα θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ με τίτλο «ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» που θα μας ταξιδέψει νοητά στο Περιβόλι της Παναγιάς.

 

Τα κείμενα της παράστασης επιμελήθηκε ο Θεολόγος Δημήτρης Πεχλιβάνης.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΟΧΟΥ – ΒΕΡΤΙΣΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (Αίθουσα Θεάτρου πρώην ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΟΧΟΥ)

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
119 αναγνώστες
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
15:45

***πετυχημένη θεωρείται γενικά η πρόσληψη του Κ.Τσιτουρίδη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εφόσον έγινε) στην θέση του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Ι.Τσουκνιδά στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Αρμόδιος σε ευρωπαϊκά θέματα ο νεαρός Κυριάκος ,μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον Δήμο μας.

Φυσικά η αντιπολίτευση φωνάζει για «προεκλογικές υποσχέσεις»,

που τώρα υλοποιούνται.

Εμείς θα κρίνουμε το έργο του κ.Τσιτουρίδη σε όλα τα μήκη και πλάτη, στο διάστημα που θα παραμείνει στον Δήμο μας,

και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

***την κάθοδό του στην πολιτική σκηνή ανακοίνωσε επίσημα μέσω του τύπου, ο Δημ.Βαρτζόπουλος. Γνωστοποίησε πλέον επίσημα ο «γιατρός» ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Β Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Προβλέπω δυνατή μάχη μεταξύ του κ.Καράογλου ,του κ.Αναστασιάδη ,και του κ.Βαρτζόπουλου,διότι από τις 9 έδρες στην  Β Θεσσαλονίκης και έχοντας λάβει υπόψη και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών (ευρωεκλογές),  η Νέα Δημοκρατία θα περιοριστεί στις 2 έδρες.

Υπάρχει πληθώρα σοβαρών στελεχών που πλαισιώνουν τον «γιατρό», και την Παρασκευή που μας έρχεται θα γίνει επίσημα και το πολιτικό του ξεκίνημα σε ταβέρνα του Αγ.Αθανασίου ,πλαισιωμένος από 40 και πλέον πολιτικά στελέχη της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ιστορικά δε «στελέχη» του κ.Καράογλου από τα Κουφάλια, βλέπω ότι προσχώρησαν δυναμικά στο περιβάλλον του κ.Βαρτζόπουλου , και αιτία δε δεν είναι άλλη από τις «κρούσεις» και «συγκρούσεις» των τελευταίων αυτόδιοικητικών εκλογών που άφησαν πολύ «αίμα» στις μεταξύ τους σχέσεις.

 

***με αμερικανο-βρετανικο fund «κλείνει» όπως όλα δείχνουν η βιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε μεγάλη οικονομική συμφωνία. Στα χαρτιά έχει μείνει τελικά η συμφωνία συγχώνευσης με την ΔΕΛΤΑ.Η ολιγωρία υλοποίησης του προσυμφώνου που προέβλεπε τη μεταβίβαση στην θυγατρική της vivartia του 43%, ενεργοποίησε και άλλον «μνηστήρα» ο οποίος εμφανίζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, και να διεκδικήσει με αξιώσεις την μεγαλύτερη βορειοελλαδική βιομηχανία γάλακτος της χώρας.

Οι επίδοξοι επενδυτές έχουν συντάξει εμπεριστατωμένο business plan το οποίο κατατέθηκε στις πιστώτριες τράπεζες.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καταλυτικές ως προς το «κλείσιμο» της συμφωνίας, που αναμένει μόνο για να επιτευχθεί το «οριστικό ο.κ»

των τραπεζών.

Κ.Σαραφίδη

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
92 αναγνώστες
Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014
14:45

Έτοιμη για το πρώτo κουδούνι της Πέμπτης η Α/θμια Εκπαίδευση Ημαθίας 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Το προσωπικό που ήρθε με απόσπαση ή μετάθεση τακτοποιήθηκε και σε ένα μεγάλο βαθμό τα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Νομού, είναι έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά. Την ερχόμενη Πέμπτη, μετά τον αγιασμό θα μπουν τα παιδιά στις τάξεις τους και θα πάρουν τα βιβλία τους, θα γίνει ενημέρωση από τους δασκάλους για το πρόγραμμα των πρώτων ημερών, θα γνωρίσουν και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων ώστε την Παρασκευή να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα. Πρώτο κουδούνι λοιπόν την Πέμπτη και σύμφωνα με την εκτίμηση των υπευθύνων η νέα χρονιά αναμένεται να ξεκινήσει καλύτερα από τις προηγούμενες.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
17/9Σε χαρτογράφηση της κατάστασης των ρεμάτων στην περιοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου και καθαρισμό τους
16/9ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ
15/9Το σημείο της τραγωδίας στο Ωραιόκαστρο -Πώς ο χείμαρρος παρέσυρε στο θάνατο τον 49χρονο
14/9Χωρίς ρεύμα ήταν σήμερα περιοχές στη Χαλκηδόνα και στον δήμο Δέλτα
13/9Ανέλαβε... νέα ηγεσία το "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"
12/9Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο δήμο Χαλκηδόνας έτοιμο για άμεση επέμβαση
12/9Ευχές του δημοτικού συμβούλου Χαλκηδόνος Αριστείδη Αραμπατζή ( αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) για τη νέα σχολική χρονιά
11/9ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΤΑ
10/9ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ … ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
9/9Έτοιμη για το πρώτo κουδούνι της Πέμπτης η Α/θμια Εκπαίδευση
8/9ΤΟ ΚΟΥΙΖ ΤΗΣ… ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ! ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
7/9ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ «ΣΚΛΗΡΟ... ΡΟΚ» προανήγγειλε για την συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΑΡΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
7/9ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου
6/9ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Kαθαρίζονται οι κάδοι απορριμμάτων
5/9Ξεκίνησε η 59η γιορτή κρασιού στην Αγχίαλο Χαλκηδόνος...
4/9Την Κυριακή οι δημαιρεσίες…
3/9ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ … ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
2/9Με το καλημέρα… η νέα διοίκηση του δήμου Χαλκηδόνος έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο…
2/9Αστέριος Γαβότσης: «Στόχος μας να καταστήσουμε το δήμο Ωραιοκάστρου πυλώνα ανάπτυξης»
1/9Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 - ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 750