Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


172 αναγνώστες
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016
12:25

 

Το σχόλιό σας
100 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016
17:43

 

Προβλήματα Χωρίς Τελειωμό

ΤΟΥ: συνεργάτη μας κ. Γιάννη Mυλωνά
 

Τα προβλήματα της χώρας δεν έχουν τελειωμό. Ο Ερντογάν παρά το στραπάτσο που έπαθε απειλεί την Ελλάδα η οποία είναι περικυκλωμένη από εχθρικά κράτη που την επιβουλεύονται, το χειρότερο είναι αποικία χρέους όπως είπαμε, ο λαός κατακρεουργείται από τους φόρους, έχει μικρούς ηγέτες,  ενώ ο Τ. Σόρος, σύμφωνα με τα Wiki Leaks, την μετατρέπει σε Ισλαμική αποικία, ελέγχοντας τις ΜΚΟ, τις τράπεζες, μέρος των πολιτικών και τα ΜΜΕ που έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον του μυαλού και της ψυχής μας. 
(Ο Ερντογάν πριν καν τελειώσουν οι συνομιλίες στην Μόσχα, ανέτρεψε την συμφωνία με τον Πούτιν εισβάλοντας στην Συρία και εξοργίζοντας τον Λαβρόφ αλλά επιβεβαιώνοντας αυτά που έγραψα προχθές για ευκαιριακά καραγκιοζλίκια. Τώρα θέλει να γυρίσει στην Αμερική. Χαμός γίνεται, άλλα αντ’ άλλων.)

Ταυτόχρονα η χώρα οδηγείται σε δημογραφική εξαΰλωση. Είναι στις πρώτες 10 χώρες του κόσμου με τον πιο γερασμένο πληθυσμό ενώ οι νέοι μαζικά την εγκαταλείπουν και τους αντικαθιστούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες. Επί πλέον η Ελλάς είναι υποχρεωμένη να πληρώνει για 99 χρόνια τους τοκογλύφους, των οποίων ο στόχος είναι να αρπάξουν τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τους φυσικούς της πόρους που όλες οι μελέτες δείχνουν ότι ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια Ευρώ.  

Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε τις εξισώσεις, Ελλάς =Ρωσία και Ελλάς =Αμερική. Το ίσον (=) φυσικά είναι συμβολικό και υποθέτουμε ότι σημαίνει «συμμαχώ με». 

Ας θεωρήσουμε το απίστευτο ότι η Ελλάς «συμμαχεί» με τη Ρωσία. Την άλλη μέρα είναι τεμαχισμένη. Αν δεν με πιστεύετε «ρωτήστε» τον Μιλόσεβιτς, το Σαντάμ και τον Καντάφι. Η Ρωσία απέτυχε παταγωδώς να προστατεύσει την Γιουγκοσλαβία που ήταν γεωστρατηγικός της εταίρος όταν την βομβάρδισε το ΝΑΤΟ. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην Λιβύη.  Ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα την προστάτευσαν. Μάλιστα ο πόλεμος στη Λιβύη ήταν μια καθαρή ήττα της Κίνας, η οποία είχε εκεί 35 χιλ. συμβούλους και εργαζόμενους στα πετρέλαια που τα έχει απόλυτη ανάγκη. Με τον θάνατο του Καντάφι αυτοί πέρασαν στην Κρήτη και επέστρεψαν στην Κίνα. Αν  Κίνα και Ρωσία είχαν 200 χιλ. στρατό στην Λιβύη, 5 αεροπλανοφόρα και 5 καταδρομικά στα παράλια της, το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν θα τολμούσε να επέμβει αλλά ούτε καν να περάσει έξω από το Λιβυκό πέλαγος.

Ο Καντάφι έδωσε στον λαό του παιδεία, υγεία και ποιότητα ζωής. Όμως ήταν πολύ βιαστικός, υποτίμησε τους Αμερικανούς και ξέχασε τι έπαθε ο Σαντάμ. Μεγαλοπιάστηκε και ήθελε να ηγηθεί όλης της Αφρικής σε έναν αγώνα εναντίον του δολαρίου. Αλλά είναι σύνηθες να «τρελαίνονται» αυτοί που αποκτούν εξουσία. Αν περίμενε 10-15 χρόνια μπορεί να το πετύχαινε, αλλά όπως είπαμε βιάστηκε. Κάλεσε τους Αφρικανούς ηγέτες στην Τρίπολη και τους ζήτησε να καταργήσουν το δολάριο στις πωλήσεις πετρελαίου, (δείτε το ανάλογο βίντεο) και να υιοθετήσουν το χρυσό δηνάριο αλλά όλοι φοβήθηκαν και δεν τον ακολούθησε κανείς. Όμως αν καταρρεύσει το δολάριο, αν γίνει κάτι τέτοιο η Αμερική τελειώνει, θα πάθει ασφυξία και θάνατο. Έτσι είχαν τέτοιο μίσος εναντίον του που πρώτα τον βασάνισαν, τον σοδόμισαν και μετά τον εκτέλεσαν.  Το ίδιο ακριβώς συνέβη με τον Σαντάμ και για τους ίδιους ακριβώς λόγους, παρόλο που ήταν προσωπικός φίλος του Μπους και του Ράμσφελντ. Τον εκτέλεσαν για παραδειγματισμό, ενώ η Ρωσία και η Κίνα ήταν απλοί θεατές. 

Η Ρωσία σήμερα δεν είναι ελκυστική χώρα. Και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι 500 χιλ. Έλληνες, αριστεροί, δεξιοί, κομμουνιστές, ορθόδοξοι, οι οποίοι έφυγαν στο εξωτερικό και ούτε ένας από αυτούς, ούτε καν σκέφτηκε να πάει στην Ρωσία. Ομοίως αν και η Ρωσία είναι 10 φορές πιο πλούσια σε φυσικούς πόρους από την Αμερική, εν τούτοις η Αμερική και φυσικά η Ευρώπη, είναι 100 φορές πιο ελκυστική από την Ρωσία. Επομένως αυτήν την στιγμή ο δυτικός κόσμος υπερέχει. Θα μου πείτε είναι άδικος, σκληρός, απάνθρωπος, εκφυλισμένος και εκμεταλλεύεται άγρια τους εργαζόμενους. Ναι έτσι ακριβώς είναι, αλλά ποτέ το δίκιο, η αλήθεια και η ανθρωπιά δεν κυβέρνησαν τον κόσμο. Άρα η εξίσωση Ελλάς =Ρωσία δεν έχει λύσεις και απορρίπτεται. Επομένως η λύση βρίσκεται στην εξίσωση Ελλάς =Αμερική. Ήδη η Ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει μυστικές συνομιλίες με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ και να προτρέψει τους Έλληνες της Αμερικής να τον ψηφίσουν, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα εκλεγεί πρόεδρος, εκτός αν γίνει νοθεία ή πραξικόπημα. Βέβαια όλα αυτά υποθέτουν ικανό και μεγάλο ηγέτη και δυνατή κυβέρνηση που τη στηρίζει ο λαός. Αλλιώς είναι δώρο άδωρο. 

Αλλά μήπως το ίδιο δεν γίνεται παντού; Για να ευημερήσει ένας τόπος, μια χώρα, μια πόλη πρέπει να είναι ελκυστική. ..

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
59 αναγνώστες
Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016
13:49

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

 

ΤΗΣ : ΠΑΡΗ –ΜΑΥΡΟΥΔΗ

 

Στο κτήριο του πολιτιστικού, μορφωτικού συλλόγου Χαλκηδόνας κλήθηκαν σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 , τα μέλη του συλλόγου για την τακτή εκλογή του νέου Δ.Σ την εκλογή Προέδρου και τον απολογισμό της παρούσας διοίκησης. Ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Βασίλης Μπιτσίκας έκανε ανασκόπηση των πεπραγμένων του νυν Δ.Σ.

Ευχαρίστησε όλα τα μέλη εκλεγμένα και ‘όχι για την βοήθεια που προσέφεραν, τονίζοντας ότι: « όλα λειτούργησαν ομαλά πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον του συλλόγου. ..

Μίλησε για κοινές προσπάθειές που έγιναν απ όλους για τα χορευτικά τμήματα καρναβάλι πανηγύρια, τα θεατρικά δρώμενα, την σημαντική εκδήλωση με παραμύθια…

Την αγορά παραδοσιακών φορεσιών εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας, Ποντιακές, Νησιώτικες και Θρακιώτικες…

Για το πλεόνασμα του ταμείου από την παραλαβή του στα 420 ευρό και την παράδοση του στα 1.312 ευρό!

Στην συνέχεια  δήλωσαν την υποψηφιότητα τους 9 άτομα από το προηγούμενο Δ.Σ αλλά και νέα μέλη που ήθελαν να συνεισφέρουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια... .....

Επικράτησε κάποια στιγμή ασυνεννοησία και αποφάσισαν η εκλογή του Προέδρου και του νέου Δ.Σ να γίνει από τους εκλεγμένους υποψηφίους ''κεκλεισμένων των θυρών'' χωρίς παρουσία μελών. 'Έτσι και έγινε σε λιγότερο από μία ώρα εκλέκθηκε το νέο Δ.Σ και ο πρόεδρος του Συλλόγου.

 

Τα αποτελέσματα έχουν ως 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΙΤΣΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΡΕΝΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 ΜΕΛΗ ΜΠΟΥΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

[+Υπεύθηνος Μουσικής] ΖΑΡΜΠΗ ΕΥΑ

[+Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων] ΜΑΝΤΣΟΥ ΕΥΗ

 [+Υπεύθυνη Θεάτρου] ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ

 [+Υπεύθυνος Χορευτικού] ΜΠΙΣΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 [+Υπεύθυνος Μπαλέτου-Ζούμπα]

 

 

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας!..

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
37 αναγνώστες
Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016
13:08

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
95 αναγνώστες
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016
03:44

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΕΚΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΕΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016 Β

Σας ανακοινώνουμε ότι στο ΙΕΚ Κουφαλίων για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2016 Β θα λειτουργήσουν οι παρακάτω 8 νέες ειδικότητες :

 

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

4. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ   ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

7. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

8. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας που αφορά την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων:

 

Υποβολή Αιτήσεων Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων Δημοσίων ΙΕΚ για το φθινοπωρινό εξάμηνο  2016Β

Το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ξεκινάει το νέο σπουδαστικό έτος 2016-2107, ενισχύοντας τον θεσμό των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Ο καταρτιζόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε νέες ειδικότητες στην περιοχή προτίμησής τους. Οι νέες ειδικότητες ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Στόχος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων είναι το υψηλό επίπεδο Δημόσιας Δωρεάν Κατάρτισης και η άμεση απορρόφηση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας.

Καλή χρονιά σε όλους τους σπουδαστές.

Ο Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς

 

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
24/9ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ! “Tα παλιόπαιδα τ΄Aτίθασα…”
21/9Τελετή ονοματοδοσίας της πλατείας Βραχιάς σε "ΝΙΚΟ ΓΙΟΥΤΙΚΑ" την Κυριακή 25/9
19/9THESS ΑΓΓΕΛΙΕΣ : κάθε μέρα νέες αγγελίες…!
17/9ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ… ! “Tα παλιόπαιδα τ΄Aτίθασα…
13/9ΒΑΘΥΛΑΚΟΣ - ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!
9/9ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΔΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
7/9Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ...!
6/9ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5/9ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΟΔΥΣΣΕΑΣ "ΠΡΟΧΩΜΑΤΟ
4/9ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
2/9ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ