Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


103 αναγνώστες
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015
02:20

Στην ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ του δήμου Χαλκηδόνος 

στις 4 Οκτωβρίου

ο οικουμενικός Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

 

Με τιμές αρχηγού κράτους θα υποδεχτούν στις 4 Οκτώβριου 2015  στον δήμο Χαλκηδόνος ( ΝΕΑ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ)  τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Η άφιξή του αναμένεται στις 17.00 στον δημοτικό Διαμέρισμα της ΝΕΑΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ του δήμου Χαλκηδόνος, από όπου εν πομπή και τη συνοδεία ιεραρχών του Οικουμενικού Θρόνου θα μεταβεί στην Πλατεία του χωριού όπου θα τον υποδεχθεί, παρουσία πιστών, ο δήμαρχος Χαλκηδόνος Γιάννης Τσουκνιδάς  Θα ακολουθήσει η μετακίνησή του, στον τοπικό  Ιερό Ναό, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσημη Δοξολογία για την μνήμη 90 χρόνων . Η ημέρα της επίσκεψής του θα ολοκληρωθεί με περιήγηση, στις 20.00, στο Διοικητήριο της κοινότητας και γνωριμία με τις  τοπικές αρχές της περιοχής….

Το σχόλιό σας
68 αναγνώστες
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2015
00:46

Σχετικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης για την κατασκευή κέντρου υποδοχής προσφύγων στη Σίνδο, ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος δήλωσε:

   "Αντιληφθήκαμε το γεγονός και ενεργήσαμε αμέσως, ενώ γίναμε αποδέκτες της ανησυχίας περιοίκων και επαγγελματιών της περιοχής. Δεν γνωρίζαμε τίποτε. Δεν ενημερωθήκαμε από κανέναν. Θεωρώ απαράδεκτο να μην ερωτάται η αυτοδιοίκηση για ένα τέτοιο θέμα που αφορά πρωτίστως την τοπική κοινωνία. Κι ας ανήκει διοικητικά η περιοχή σε άλλον όμορο Δήμο, στο Δήμο Ωραιοκάστρου, θεωρούμε ότι έπρεπε να υπάρξει ευρεία ενημέρωση για το θέμα.

 Ζητήσαμε άμεσα (την Τρίτη 15/9) από τον αν. υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα να μας ενημερώσει, χωρίς αποτέλεσμα.

 Την Τετάρτη επισκέφθηκα προσωπικά τον ΥΜΑΘ κ. Τσαλίδη και επιβεβαίωσα το κυβερνητικό σχέδιο.

 Χθες το πρωί πραγματοποιήσαμε σύσκεψη στο Δημαρχείο Δέλτα μαζί με τους Δημάρχους Ωραιοκάστρου Α. Γαβότση και Χαλκηδόνας Γ. Τσουκνιδά, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη, τον Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λ. Κυρίζογλου, παρουσία του Μητροπολίτη Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, όπου αναπτύξαμε τους προβληματισμούς μας για τον εν κρυπτώ τρόπο αλλά και για τον εντελώς ακατάλληλο χώρο που επελέγη.

          Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε όλοι μαζί τον ΥΜΑΘ κ. Τσαλίδη και του εκθέσαμε τις ενστάσεις μας.

 Επειδή το συγκεκριμένο θέμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πολυσύνθετο, θεωρούμε ότι ο χώρος είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ καθώς υπάρχουν παράμετροι, που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για το καλό και των δημοτών και των προσφύγων, όπως π.χ. ότι ο χώρος βρίσκεται εντός της Βιομηχανικής Περιοχής, δίπλα σε βιοτεχνίες, μπροστά στις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ συντρέχουν και λόγοι εθνικής ασφάλειας.

          Το ζήτημα είναι ανθρωπιστικό αλλά παράλληλα πρέπει να διασφαλιστεί η τοπική κοινωνία. Εμείς ως Δήμος, καλούμε τους δημότες μας να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους με κάθε τρόπο. Ήδη, πριν μάθουμε για το χώρο υποδοχής προσφύγων, από την Τρίτη 15/9 μέχρι και αύριο Σάββατο 19/9, σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, συγκεντρώνουμε κάθε βράδυ στα "Ιώνια 2015", στη Ν. Μαγνησία και στα Διαβατά, υλικά και φάρμακα για την Ειδομένη.

 Ωστόσο, ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των προσφύγων και το αρνητικό προηγούμενο των νησιών, μας υποχρεώνει να καλέσουμε την πολιτεία να λάβει τα απαραίτητα μέτρα και να ενεργήσει με διαδικασίες ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην τοπική κοινωνία. Οι προχειρότητα και ο αιφνιδιασμός στη δημιουργία εν μία νυκτί του χώρου υποδοχής προσφύγων σε χώρο ακατάλληλο είναι που δημιουργούν εύλογη ανησυχία.

  Δεν είμαστε ρατσιστές ούτε ξενοφοβικοί, αντίθετα. Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν παρενέργειες προς καμία κατεύθυνση. Εάν υπάρχει ασυδοσία, δεν θα αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους πολίτες. Θέλουμε οι δημότες μας να νοιώσουν σιγουριά ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι εργασίες τους ή οι περιουσίες τους.  

          Ζητάμε να συνεργαστούμε με την κυβέρνηση για να γίνουν όλα με τον καλύτερο τρόπο, με ηρεμία και αξιοπρέπεια για όλους".

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
170 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015
17:01

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Το Τμήμα Καθαριότητας & Πρασίνου του Δήμου Δέλτα ενημερώνει τους δημότες μονίμους κατοίκους σε συνέχεια της 62616/15 (ΑΔΑ: 6ΩΞ9ΟΡ1Υ-Γ6Β) δασικής αστυνομικής – ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης, ότι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στον Δήμο μέχρι και την 25η Σεπτεμβρίου προκειμένου να είναι επιλέξιμοι σε καυσοξύλευση μέχρι 1 τόνο ανά οικογένεια και ανά κατοικία. Η ξυλεία αφορά ξερά ή πεσμένα δένδρα καθώς και υπολείμματα υλοτομιών και θα χορηγείται μετά από την έγκριση και την παρουσία αρμοδίου δασικού οργάνου. Κάθε εγκεκριμένη υλοτομία, συλλογή , μεταφορά θα διενεργείται από τον “υλοτομούντα επιλεγμένο πολίτη” με δική του ευθύνη και έξοδα καθ΄υπόδειξη του αρμοδίου Δασαρχείου σύμφωνα με την ανωτέρω διάταξη στην οποία παρέχονται επιπλέον πληροφορίες.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία του Δήμου στο: 2310 795 892 κ. Βασιλειάδου Α. και 2310 783 239 Παπαδογιαννης Α.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
55 αναγνώστες
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015
21:30

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ...!

 

 

 

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

            Η θεατρική ομάδα H-art Attack σε συνεργασία με το Θέατρο Άρατος παρουσιάζει την κωμωδία της Σωτηρίας Ζάνταλη «Τρεις Τύποι Για Γέλια Και Για Κλάματα».

            Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία όμως έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Οι ήρωες του έργου παίρνουν το χαρακτήρα τους από ένα καινούριο βιολογικό μοντέλο. Το μοντέλο tri-anthropo TypePashalidis. Σύμφωνα μ’ αυτό λοιπόν ο μοντέλο όλοι οι άνθρωποι, ανάλογα με ποιο τμήμα του εγκεφάλου τους λειτουργούν, ανήκουν βιολογικά μόνο σε τρεις τύπους, σε τρεις τύπους «για γέλια και για κλάματα» όπως λέει και ο τίτλος.

Άραγε εσείς σε ποιον τύπο ανήκετε;

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

ΕΡΓΟ: «Τρεις Τύποι Για Γέλια Και Για Κλάματα»

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Σωτηρία Ζάνταλη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Τσικάρας

ΣΚΗΝΙΚΑ: Ευγένιος Γκάλκιν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Μύρων Μούτος

 ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: Γιάννης Παπαδόπουλος

ΣΤΙΧΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: Βασίλης Τσικάρας

ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Χρήστος Μυλωνάς

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Σοφία Βουλαλά

ΦΟΡΕΜΑ ΑΓΑΠΗΣ: Ελένη Χασιώτη

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Ανθίδου Μαρία, Βαφειάδης Σταύρος, Γκόγκος Γιάννης, Γκόσιος Άλκης, Γραικού Βασιλική, Δουκουζγιάνης Σταύρος, Ζάνταλη Σωτηρία, Καραγρηγορίου Χριστίνα, Κασιούμη Αλεξάνδρα, Κατριτζόγλου Άνθιμος, Μορφιάδου Ειρήνη, Νικόλας Νικολαϊδης, Σπύρου Κική

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 1ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 10 Ευρώ. Μειωμένο 7 Ευρώ.

 

FACEBOOK  GROUP:https://www.facebook.com/events/697379753701013/

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
109 αναγνώστες
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015
02:10

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ: 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

Δωρεάν διανομή ροδάκινων θα πραγματοποιήσει ο δήμος Ωραιοκάστρου την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 11:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ., αποκλειστικά στους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης (κάρτες που παρέλαβαν από τα Κ.Ε.Π.), του  διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

 

  Η διανομή θα γίνει από τα παρακάτω σημεία:

 

1.          Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου στο κτίριο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (απέναντι στο χώρο πάρκιγκ), στο Παλαιόκαστρο.

2.          Δημοτική Ενότητα Μυγδονίας στο δημοτικό κατάστημα Λητής.

3.          Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας στο δημοτικό κατάστημα Πενταλόφου.

 

   Οι σχετικές δράσεις υλοποιούνται στο πλαίσιο της εφαρμογής του κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης , για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης παραγωγών οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των κοινωνικών συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ).

 

                                                     Ο Αντιδήμαρχος

                                                Κοινωνικής Πολιτικής

                                                Πολιτισμού, Αθλητισμού

                                                     & Νέας Γενιάς

 

                                                Αταμιάν Μπεδρός-Εσαή

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις