Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


48 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015
00:51

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Δεν εντοπίστηκαν 6 ή 5 + 1 επιτυχίες και σημειώθηκε τζακ ποτ. 

Οι αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι: 5 6 9 29 30 31+21

Το σχόλιό σας
31 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015
15:54

Σχετικά με το πρόβλημα της καύσης των αγρών κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο, οΔήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είμαστε αντίθετοι στην καύση των αγρών κατά τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο. Δυστυχώς όμως ο νόμος επιτρέπει στους αγρότες την ελεγχόμενη καύση, κατόπιν αδείας. Η καύση δε γίνεται μόνο στο δικό μας Δήμο ούτε είμαστε τυπικά αρμόδιοι ωστόσο, σαν Δήμος που έχει στην επικράτειά του αγροτικές εκτάσεις και ζει έντονα το πρόβλημα, δεν μείναμε αδρανείς.

 

Ήδη από πέρυσι κάναμε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των αγροτικών συνεταιρισμών, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού, την Πολιτική Προστασία και τον ΟΠΕΚΕΠΕ και είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα γίνουν καύσεις πριν τις 15 Ιανουαρίου, ώστε να μην υπάρχει η υγρασία που δημιουργεί τον έντονο καπνό.  Επίσης, ζητήσαμε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να τροποποιήσει το νόμο ώστε να επιτρέπεται η καύση μόνο μετά τις 15 Ιανουαρίου.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η καύση έχει δυσμενείς επιπτώσεις στο περιβάλλον, στα χωράφια και στη δημόσια υγεία. Και είναι απαραίτητη η βοήθεια των πολιτών για να λύσουμε το πρόβλημα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η καύση των υπολειμμάτων είναι απολύτως απαραίτητη για ένα μέρος των αγροτεμαχίων που βρίσκονται κοντά στη θάλασσα αλλά μπορεί να γίνεται τους μήνες Ιανουάριο – Φεβρουάριο που είναι πιο κατάλληλες οι καιρικές συνθήκες".

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
133 αναγνώστες
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015
00:51

Την Πέμπτη 19-11-2015 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Παναγίας Ρευματοκρατούσας Γέφυρας, θα γίνει δημόσια συζήτηση-ενημέρωση για τις επιπτώσεις της απόθεσης της λυμματολάσπης του βιολογικού της Θεσσαλονίκης στα αγροκτήματα μας. Θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι : από το Δήμο Χαλκηδόνας από την Διεύθυνση Γεωργίας από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος από τη Διεύθυνση Υγείας από την Ε.Υ.Α.Θ. Καθηγητές Πανεπιστημίου-Ιδιώτες Γεωπόνοι. Η συμμετοχή του κοινού και ειδικότερα των αγροτών είναι ελεύθερη και απαραίτητη.

Για την Δ. Κ. Γέφυρας

Ο Πρόεδρος Ευσταθιάδης Λουκάς

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
235 αναγνώστες
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015
22:06

Αποκλειστικό

Έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους  δηλώνουν… 

οι πλημμυροπαθείς του δήμου Χαλκηδόνας

οι αιτήσεις για τους πλημμυροπαθείς ...

 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους  δηλώνουν οι πλημμυροπαθείς του δήμου Χαλκηδόνας  διεκδικώντας την άμεση πληρωμή τους για της καταστροφές που υπέστησαν στις 5 Δεκεμβρίου του 2014

Όπως τόνισε στον υπογράφοντα  ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Τάσος Στογιαννάρης  οι πλημμυροπαθείς  του δήμου Χαλκηδόνας  θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους κλείνοντας  τον κόμβο της Χαλκηδόνας…!

Ακόμη σε συνάντηση που είχαν με τον υπογράφον μέλλοι της συντονιστικής μας ζήτησαν και επισημάνουμε το γεγονός ότι : ακόμη η περιφέρεια δεν ολοκλήρωσε τα αντιπλημμυρικά έργα που υποσχέθηκε και σε περιπτώσει πάλι μιας νέας  βροχόπτωσης φοβούνται μήπως επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο και θα τους κάνει πάλι  μεγάλες ζημίες ..!

 

Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.

*** ξεκινά το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ,και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε « Ο ΑΞΙΟΣ» για μία ακόμη φορά θα δώσει βροντερό «παρών» στις 4 ημέρες του συνεδρίου , με υποψηφιότητες σε όργανα του Ε.Κ.Θ και δυναμική συμμετοχή καθ όλη την διάρκεια του συνεδρίου. Μετέχουν ως σύνεδροι οι κ.Σ.Δελιονιάτης,Β.Ζωγραφίδης,Γ.Μαργούτας,Β.Τζιουβάρας,Α.Εξαδάκτυλος,Χ.Τουλγαρίδης,Κ.Κοσμίδης,Κ.Σαραφίδης.

Ο γράφων θα είναι ΕΚΕΙ,  για τον λόγο αυτό δεν θα ΕΧΩ άλλες αναρτήσεις μέχρι την Κυριακή.

***ηρέμισαν τα «πνεύματα» στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Χαλκηδόνος. Η έλευση  του Δημάρχου από το Βερολίνο κ.Ι.Τσουκνιδά , αφενός έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αφετέρου δόθηκαν παρουσία του οι διευκρινήσεις που έπρεπε για να «ηρεμήσουν» οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι του Αγ.Αθανασίου.

Η «παραφωνία» για μία ακόμη φορά στην «βραδινή» έκτακτη συγκέντρωση της πλειοψηφίας του Δήμου ,ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Μ.Μηντσιούδης.

Λαϊκίζοντας ανέφερε ότι το θετικό έργο που επιτελείτε στον Δήμο μας είναι 80% όλης της παράταξης ,και 20% των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Φυσικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που ισχυρίζεται στα καφενεία, ότι ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ.

***το πρόβλημα μ τα αδέσποτα τείνει να γίνει το υπ 1 πρόβλημα των Δημοτών. Σίγουρα κάτι κρύβεται. Δεν μπορεί να γεμίζουμε ξαφνικά μ τόσα αδέσποτα.

Η πλάκα είναι ότι μερικοί κάνουν τον φιλόζωο σε «ξένη καμπούρα», μέσα στο πάρκο τα ταΐζουν και συντηρούν μία κατάσταση που είναι αρρωστημένη. Ας τα υιοθετήσουν παίρνοντας ένα αδέσποτο σπίτι, όπως έκανα και γώ.

Το θεαθήναι για να μας βλέπουν φιλόζωους πρέπει να σταματήσει.

Το ευχάριστο είναι όπως έμαθα ότι ο Δήμος Χαλκηδόνος έχει κάνει «σύμβαση» με τοπικό κτηνίατρο ,αξίας 3000 ευρώ , για στείρωση.  

Θετικό βήμα , ελπίζω να έχει συνέχεια.

Κ.Σαραφίδης

 

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

Αρχική

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ 

ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

Στον δήμο Χαλκηδόνος θα έχουμε 4  εκλογικά τμήματα όπου θα μπορούν οι φίλοι 

της Ν.Δ να ψηφίσουν ...

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ     

Αγ.Αθανάσιος  2

Κουφάλια        1

Χαλκηδόνα       1

 

 

 

"ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ...!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ» 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ !

 

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Bβρέθηκε τελικά η «λύση» με την επιστροφή του δημάρχου Γιάννη Τσουκνιδα από το Βερολίνο ο οποίος σε ρόλο  «Πόντιου Πιλάτου»   ζήτησε από τις   «αντιμαχόμενες» πλευρές για το αντιπλημμυρικό έργο στον Άγιο Αθανάσιο (που είχε σαν αποτέλεσμα μετά από μήνυση  που έστειλε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στο αυτόφωρο) να λειτουργήσουν συλλογικά για τα καλό του δήμου και της παράταξης …

 Όπως έγραφε ο υπογράφοντας σε παλαιότερο άρθρο πριν από δυο μέρες , υπήρξε ένταση μεταξύ δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και μέχρι να έρθει ο δήμαρχος (σαν πόντιος Πιλάτος)   βρισκόταν  στην κορύφωσή του ένα σκληρό παιχνίδι νεύρων, με τη μία πλευρά να επιχειρεί να πετάξει το μπαλάκι στην άλλη, στέλνοντας άτυπα τελεσίγραφα…

Η παρουσία του δημάρχου ( τους κάλεσε σε κοινή σύσκεψη )  ήταν «καταλυτική» αφού οι δυο πλευρές έριξαν τους τόνους της αντιπαράθεσης…  

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
222 αναγνώστες
Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015
15:31

Στο αυτόφωρο ο

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Μ. 

Τσακίρης του δήμου

 

Χαλκηδόνος !!!

Παραιτήθηκαν… όλοι οι δημοτικοί και 

τοπικοί  σύμβουλοι του Αγ. Αθανάσιου ! (;)

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Μετά από καταγγελία του προϊστάμενου της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Χαλκηδόνος Χ. Κοτούλα ,ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Χαλκηδόνος Μ.Τσακιρης παραπέμφθηκε σε αυτόφωρη διαδικασία …! ( μετά από παρεμβάσεις ο κ. Κοτούλας απέσυρε την μήνυση και ο κ. Τσακίρης το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος )

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παραιτηθούν όλα τα μέλoι του δημοτικού συμβούλιου ( της διοικούσας παράταξης) καθώς και όλο το τοπικό συμβούλιο ως ένδειξη συμπαράστασης στο αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Το θέμα πήρε μεγάλες διάστασης ενώ ο δήμαρχος Χαλκηδόνας βρίσκεται στο Βερολίνο ζήτησε τηλεφωνικά  από όλες τις πλευρές να ρίξουν τους τόνους και όταν γυρίσει από το ταξίδι θα αποσαφηνιστεί το όλο επίμαχο  θέμα…

Το κλίμα στην παράταξη του δημάρχου είναι πολύ βαρύ και όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα ( εχουμε μια βεντέτα μεταξύ δημοτικών συμβούλων Αγίου Αθανασίου ( Βροντάτσιδες) και Κουφαλιων ( Φουρτουνάτσιδες ) μέχρι τότε όλα είναι ανοικτά …

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε για μια  τάφρο ( αντιπλημμυρική ) –όπως μας είπαν- και οι δυο πλευρές εμμένουν στις απόψεις τους για την επίμαχη τάφρο

Το «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» επικοινώνησε με δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους από τον διαμέρισμα του Αγ, Αθανασίου οι οποίοι και   μας εξήγησαν πως έχει το θέμα ( παγώνει μέχρι την δευτέρα που θα έρθει ο δήμαρχος ) και μας παρέπεμψαν στην συνάντηση «κορυφής» την δευτέρα με τον δήμαρχο

Υ.Γ προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε και με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Χαλκηδόνας αλλά δεν  μπορέσαμε να τον βρούμε ( ούτε πρωθυπουργός να ήταν…!)

Περισσότερα σε νέα ανάρτηση… 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
28/11Να σεβαστεί την ιστορία ζητά από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Φίλη το Δημοτικό Συμβούλιο Δέλτα
26/11ΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Την ερχόμενη εβδομάδα θα πληρωθεί το 90% των επιδοτήσεων των αγροτών
26/11Στη Θεσσαλονίκη το πρόγραμμα επιμόρφωσης Δημάρχων
24/11ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 – ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 815
19/11Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.
19/11Oι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ
18/11Ε. Φωτόπουλος: "Να αλλάξει ο νόμος για τις καύσεις αγρών ώστε να σταματήσουν"
16/11ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τις επιπτώσεις της απόθεσης της λυμματολάσπης του βιολογικού της Θεσσαλονίκης
11/11Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι πλημμυροπαθείς Χαλκηδόνας
6/11Τριγμοί στην παράταξη που διοικεί τον δήμο Χαλκηδόνας !
5/11ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε εξαγωγική διείσδυση σε ξένες αγορές.
4/11ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ - ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
3/11ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 9,00 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
2/11ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ … ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!.