Μαύρος Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


259 αναγνώστες
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015
12:30

Η… κολοβή μεταρρύθμιση και οι αλλαγές στις δημοτικές εκλογές

Ζήτημα αλλαγής του συστήματος εκλογής των δημοτικών και περιφερειακών αρχών πρόκειται να θέσει στο αμέσως προσεχές διάστημα η κυβέρνηση, κρίνοντας ότι το σημερινό σύστημα που διέπει την εκλογή τους είναι ακραία πλειοψηφικό και δεν επιτρέπει την πραγματική συμμετοχή και δημοκρατία. Οι αλλαγές που προτάσσονται, θα αποτελέσουν αντικείμενο ευρύτατου διαλόγου σύντομα, ώστε να μην υπάρξουν αιφνιδιασμοί πριν από τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Τις προθέσεις του υπουργείου Εσωτερικών αποκαλύπτει έγγραφο που υπογράφει ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και διαβίβασε στη Βουλή έπειτα από ερώτηση της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά.

«Ο Καλλικράτης αποδείχθηκε μια κολοβή μεταρρύθμιση, η οποία συγκεντρώνει πλέον την κριτική του συνόλου σχεδόν των αυτοδιοικητικών, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, που ζητούν εκτεταμένη αναθεώρησή του, αν όχι την εκ βάθρων αλλαγή του» απαντά, μεταξύ άλλων, ο υπουργός.

Το σχόλιό σας
306 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015
15:45

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
211 αναγνώστες
Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015
16:10

Το 30% των κονδυλίων από το τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου Οικονομίας για το νέο ΕΣΠΑ (2014-2020), θα διατεθεί για προγράμματα ενίσχυσης των αγροτών. Αυτό προέκυψε έπειτα από συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Θ. Γαλιατσάτος με τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλη Αποστόλου.

 

Ο κ. Γαλιατσάτος συναντήθηκε με τον  υπουργό οικονομίας κο Σταθάκη και το γεν. γραμματέα του υπουργείου δημοσίων επενδύσεων κο Χαρίτση,  με τους οποίους συζήτησαν για το νέο ΕΣΠΑ ενώ επισημάνθηκε  ότι  το υπουργείο επεξεργάζεται  τρόπους για να αναλάβει, μέσω της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, τις υποχρεώσεις έργων που δεν έχουν ολοκληρωθεί  έως το τέλος του έτους.

Επίσης ο περιφερειάρχης  έκανε ειδική αναφορά  στην ανάγκη χρηματοδότησης των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο και για το λόγο αυτό θα υποβληθεί στον υπουργό σχετικό υπόμνημα. «Το αμέσως επόμενο διάστημα, δήλωσε ο περιφερειάρχης, πήραμε τη διαβεβαίωση ότι θα διατεθούν οι ανάγκες πιστώσεις για τα σημεία εκείνα του οδικού δικτύου που χρήζουν άμεσης παρέμβασης».

Το θέμα της απαγορευτικής οδηγίας για τις βιντζότρατες απασχόλησε την συνάντηση του περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Β. Αποστόλου, όπου επισημάνθηκε η ανάγκη ενίσχυσης των επαγγελματιών.

Τέλος τέθηκε στον Υπουργό η αξιοποίηση ακινήτων που ανήκουν στο υπουργείο και είναι ανεκμετάλλευτα, όπως το ΕΘΙΑΓΕ, οι εγκαταστάσεις του υπουργείου πλησίον των νέων δικαστηρίων και τα κτηνιατρικά εργαστήρια στην θέση Τζάβρος, τα οποία η ΠΙΝ έχει τη διάθεση και τις προτάσεις για την αξιοποίηση τους.

 

 Πηγή: Agronews

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
108 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Απριλίου 2015
18:05

Τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που είναι απόφοιτοι σχολείων του Δήμου Δέλτα, τίμησε την Κυριακή ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου απονεμήθηκαν βραβεία στους νέους φοιτητές.

 

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ο βουλευτής Θ. Καράογλου, οι Αντιδήμαρχοι Ευ. Βαμβάκος, Β. Παπαγεωργίου και Αθ. Παππάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαριάνθη Δημοπούλου, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Χ. Παπαπανάγος, οι Πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών α’ βάθμιας Γ. Αγγουράς και β’ βάθμιας Κ. Δουζδαμπάνης, ο Πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Γρ. Ζάχος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΔ Ελ. Μπαλογιάννη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος συνεχάρη γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον αγώνα «που οδηγεί στη γνώση μέσω της εκπαίδευσης, που είναι το μεγαλύτερο εφόδιο ειδικά στη σημερινή εποχή, στην εποχή της κρίσης αλλά και των ανοιχτών συνόρων»

Απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές τους προέτρεψε να μη στέκονται στα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά τους, αλλά να ονειρεύονται. «Να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και για την πατρίδα μας. Τα δικά σας όνειρα είναι χρήσιμα για όλους μας. Να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα όνειρα τα χρειαζόμαστε όλοι» είπε μεταξύ άλλων. 

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Πανηγυρική εκδήλωση αφής της Αλεξάνδρειας Φλόγας στο Δήμο Δέλτα

 

teleti afis 7 4 2015

 

«Φέτος, ο Δήμος Δέλτα συμμετείχε για πρώτη φορά τόσο ενεργά στο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Γιατί πιστεύουμε στο αθλητικό ιδεώδες και στην κοινωνική δυναμική του αθλητισμού, την οποία οφείλει να υπηρετεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί ο Μαραθώνιος, φέρει το όνομα ενός από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της ιστορίας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την ελληνικότητα της φιλόξενης Μακεδονίας μας, προάγοντας ταυτόχρονα το διάλογο μεταξύ των πολιτών και των πολιτισμών του κόσμου.

Γιατί θέλουμε ένα Δήμο εξωστρεφή με ενεργό συμμετοχή του στα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή». Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Δέλτα υποδέχθηκε την Αλεξάνδρεια Φλόγα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Διαβατών και στο Μνημείο των Ποντίων, το Σάββατο 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για την προετοιμασία του 10ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος.

Μάλιστα ο Μ. Φωτόπουλος θυμήθηκε τον Φειδιπίδη που έτρεξε από το Μαραθώνα στην Αθήνα για να αναγγείλει τη νίκη των Ελλήνων κατά των εισβολέων Περσών, καταγράφοντας τον πρώτο μαραθώνιο δρόμο. «Φέρνει στο νου τη θριαμβική κραυγή του ‘‘Νενικήκαμεν…’’» είπε, «δηλαδή την ελπίδα ότι με αγώνα και προσπάθεια μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Και σήμερα και αύριο και πάντα!».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δέλτα, καθώς και ο παραολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών Δημήτρης Ανατολίτης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Συστήματος Προσκόπων Διαβατών καιυπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων Σίνδου, ενώ χόρεψαν ο Σύλλογος Μικρασιατών «Ηρόδοτος», το Χορευτικό Συγκρότημα Ιωνίας και ο Σύλλογος Ποντίων Διαβατών.

Νωρίτερα, αφή της Αλεξάνδρειας Φλόγας πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Στρατοπέδου Π. Λεβαντή από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαριάνθη Δημοπούλου, υπό την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Παρόντες, εκτός από πολίτες του Δήμου, ο εκπρόσωπος του Γ’ ΣΣ Ταξίαρχος Χρήστος Ντόβας Διοικητής του 723 Τάγματος Μηχανικού Αντισυνταγματάρχης Νικόλαος Γαλιός. 

 

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στον Χρήστο Τσομπάνη

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
129 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015
14:20

Ξεκίνησε σήμερα από τις 10 π.μ. και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015 η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω.Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Στη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών στους δήμους της χώρας, αφορά η πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (εκδόθηκε στις 2-4-2015) για τα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τη Μεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της πρώτης Δημόσιας Πρόσκλησης, δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, διαδικτυακά, στα προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. που ανήκουν σε –τουλάχιστον- μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών, ομοίως, είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

2. Εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. Εγγεγραμμένοι ως μακροχρόνια άνεργοι στο μητρώο ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

4. Ανεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Ο.Α.Ε.Δ., για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους όπως αυτά αναλύονται στο Παράρτημα II της Δημόσιας Πρόσκλησης

5. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

Επισημαίνεται ότι υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, έχουν μόνο οι άνεργοι αρχηγοί μονογονεϊκών οικογενειών.

Οι πληροφορίες για τα λοιπά κριτήρια επιλογής και κατάταξης των ωφελουμένων αντλούνται αυτεπάγγελτα από το ΟΠΣ του ΟΑΕΔ, την Γ.Γ.Π.Σ. και την Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε..

Τα αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται και κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων με βάση τα πέντε αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης:

1) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου με ανώτατο όριο τους 36 μήνες

2) Το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 36 μήνες

3) Το ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό

4) Την ηλικία και

5) Τον αριθμό των ανήλικων τέκνων.

Το σύστημα επιλογής βασίζεται στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (www.oaed.gr).

 

Όλες οι θέσεις στο δήμο Ωραιοκάστρου

 

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΥΕ

ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

57

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

17

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ

5

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΕ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

7

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΤΕ

ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

2

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΔΕ

ΚΛΗΤΗΡΩΝ- ΟΔΗΓΩΝ (+ άδεια οδήγησης κατηγορίας Β)

10

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΕ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

4

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΕ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ

1

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

2

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<123456789>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
22/4ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - 5η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα.
21/4ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - 4η πεζοπορία Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου
20/4ΕΛΛΑΔΑ - Καθιερώνεται η «Ωρα του Πολίτη»: Δύο φορές το μήνα θα λένε τα προβλήματά τους στην Αστυνομία
17/4ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Απο αύριο η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις 100 δόσεις
16/4ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Μεγάλη Τρίτη 7/4 το "Βοήθεια στο σπίτι" της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Δ. επισκέφθηκε ηλικιωμένους με αναπηρία
13/4ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ - Η… κολοβή μεταρρύθμιση και οι αλλαγές στις δημοτικές εκλογές
10/4ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...!!!
8/4ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΒΗΜΑ - Το 30% του νέου ΕΣΠΑ για ενισχύσεις στους αγρότες
7/4ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Μ. Φωτόπουλος: «Να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και για την πατρίδα μας»
6/4ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 105 θέσεις στο δήμο Ωραιοκάστρου
5/4ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΓΙΑ 32.500 ΑΝΕΡΓΟΥΣ Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
4/4ΠΕΛΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τα μέτρα της τροχαίας για την τελετή λαμπαδηδρομίας του Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος»
3/4ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Ο Δήμος Δέλτα υποδέχεται το Σάββατο τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος
2/4ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΣ"
1/4ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Επιστολή του Δήμου Ωραιοκάστρου για τους πυλώνες του Παλαιοκάστρου