Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


1102 αναγνώστες
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010
13:56

Τον «μπελά…» του έχει βρει ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης Γ. Αρβανιτίδης από τους ψηφοφόρους του αφού- όπως μάθαμε - οι πιέσεις που δέχεται καθημερινά το γραφείο του για «Ρουσφέτια» είναι μεγάλες.

Βεβαία το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλοι οι κυβερνόντες βουλευτές αφού η ανεργία «χτυπάει κόκκινο».
 
 
Πολλά λέγονται για νέο ψηφοδέλτιο…Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους
 
Πολλά λέγονται και πολλά ακούγονται ότι θα δημιουργηθεί ένα ψηφοδέλτιο προβληματισμού στο νέο δήμο Αξιού ώστε να διεκδίκηση στις προσεχής εκλογές την δημαρχεία
Τα άτομα που θα το στελεχώσουν θα προέρχονται από τον χώρο την Ν.Δ. και όπως δήλωσε ένας από τους συμμετέχοντες στο Blog «Μαύρο Γάτο» «…σκοπός μας είναι η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής κάνοντας περιβαλλοντικές επεμβάσεις για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων στους δήμους Εχεδώρου, Χαλάστρας, Αξιού».
 Πολύ σύντομα θα μας ανακοινώσουν και τον επικεφαλής του συνδυασμού. Αναμένουμε με αγωνία…
 
 
Ετοιμάζονται τα ψηφοδέλτια…;
 
Διερευνητικές επαφές με τα άτομα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του, ξεκίνησε ο πρώην δήμαρχος Ι. Τσουκνιδάς.
Το ψηφοδέλτιο θα στελεχωθεί με αξιόλογα πρόσωπα από την ευρύτερη περιοχή.
Αυτό που ξεχωρίζει είναι το επίπεδο των ανθρώπων μου λένε ναι… στον κ. Τσουκνιδά και στο χέρι του είναι να το εκμεταλλευτεί, για να δημιουργηθεί ένας πόλος έλξεις των ψηφοφόρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ
 
ΤΟ Blog μας συνεργάζεται με την εφημερίδα του νομού Θεσσαλονίκης «Ελεύθερο Βήμα» site: http://www.eleftherovimathess.gr/
Το σχόλιό σας
1460 αναγνώστες
Τρίτη, 11 Μαΐου 2010
13:56

Μυστική συνάντηση στο κτήμα Μαυρουδή είχαμε την δευτέρα το βράδυ.Η αποκλειστική είδηση του «ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ» δεν χωράει διαψεύσει γιατί θα δώσουμε ονόματα αν χρειαστεί’Στην συνάντηση παραβρέθηκαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ και από τους τρεις δήμους της περιοχής μας και συμφώνησαν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο . Τα περισσότερα στελέχη που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη μυστική συνάντηση ανήκει  στο «βλοκ»Β. Γερανίδη…Προσεχώς τα σπουδαιότερα…

Δεν «φώτισε» την υπόθεση του εξαφανισμένου βρέφους η εξέταση DNA

Δεν φώτισαν την υπόθεση με την εξαφανισμένη σορό του βρέφους στη Θεσσαλονίκη, τα δείγματα των ιστών που είχε κρατήσει ο ιατροδικαστής και εστάλησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ καθώς τελικά κρίθηκαν ακατάλληλα για αξιοποίηση και την εξαγωγή συμπερασμάτων.  Τα αποτελέσματα έφθασαν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ύστερα από σχεδόν πέντε μήνες. Δεν έδωσαν όμως απαντήσεις για το αν συμπίπτει το DNA του νεκρού μωρού μ' αυτό των γονέων. Οι τελευταίοι που άφησαν υπόνοιες για υπόθεση παράνομης υιοθεσίας είχαν ζητήσει να γίνει η εκταφή της σορού, τον περασμένο Δεκέμβριο αλλά όπως διαπιστώθηκε το φέρετρο ήταν άδειο.

 

Αποκτά αρμοδιότητες ο υφυπουργός Μάρκος ΜπόλαρηςΑρμοδιότητες αποκτά πλέον ο υφυπουργός Οικονομίας, Μάρκος Μπόλαρης μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης του Προεδρικού Διατάγματος για την δημιουργία Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.


Επί μήνες ο κ. Μπόλαρης που μαζί με την υφυπουργό Εσωτερικών, Θεοδώρα Τσάκρη εδρεύουν στο κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας - Θράκης, δεν είχε κανένα ουσιαστικό αντικείμενο.Όπως έγινε γνωστό, στις αρμοδιότητες της Επιχειρησιακής Μονάδας Ανάπτυξης ανήκουν ο συνεκτικός σχεδιασμός, η εποπτεία και η εφαρμογή των αναπτυξιακών στρατηγικών του ΥΠΟΙΑΝ και όσων σχετίζονται με τον σχεδιασμό και την εφαρμογή αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ε.Ε., όπως το ΕΣΠΑ, τα ΠΕΠ, οι χρηματοδοτήσεις της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και το πρόγραμμα Interreg.

 

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ» ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Μεγάλη ήταν η επιτυχία της ομιλίας με θέμα το ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ που διοργάνωσε η αντιδημαρχία  πολιτισμού την Κυριακή στην αίθουσα συνεδριάσεων στα Κουφάλια.Όλοι όσοι την παρακολούθησαν έμειναν ενθουσιασμένοι από το επίπεδο των ομιλητών και από την επεξήγηση  των θεμάτων

 

ΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ; «Λέει ψέματα ο δήμαρχος ΑΓ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ…»

Με τον δήμαρχο Α Αθανασίου τα «έχει…» τώρα τελευταία ο δήμαρχος Χαλκηδόνας Σ.Νικόπουλος αφού λέει «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ…ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ – ΚΟΥΦΑΛΙΑ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ…»Την παράπονο δήλωση την έκανε σε συνεργάτη του «ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ» όταν ρωτήθηκε να απάντηση στο ότι ο δήμαρχος Α. Αραμπατσής στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Κυριακής είπε ότι ο δήμος ΧΑΛΚΗΔΌΝΑΣ οπισθοχώρησε από της αρχικές του θέσεις σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Π. Τζανή.Α…ρε Παναγιώτη μην τους κάνεις και εσύ, τέτοιες ερωτήσεις...γιατί  τους φέρνεις σε δύσκολη θέση…

 

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1128 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010
17:08

Προσάρτηση με τον δήμο Εχεδώρου…!

Ακόμη ενα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο δήμο Αγ. Αθανασίου την Κυριακή το πρωί.

Για άλλη μια φορά ακουστήκαν ΚΟΡΩΝΕΣ αλλά ουσία μηδέ.

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή

Σε όλα τα δημοτικά συμβούλια (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ)οι απόψεις που ακούγονται δεν έχουν καμία απολύτως βαρύτητα και είναι γνωστό αυτό προς πάσα…κατεύθυνση

Το ότι βρισκόμαστε σε διαβούλευση αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα που έχουν δρομολογηθεί…

Η απόφαση για ενσωμάτωση με τον δήμο Εχεδώρου δεν στηρίχθηκε όπως έπρεπε, όταν έπρεπε και φτάσαμε τώρα, σε ένα σημείο  να φαίνεται  σαν ουτοπία…

Τέλος επειδή θέλουμε την ανάπτυξη της περιοχή κάνουμε πρόταση για μια κοινή σύσκεψη των τριών δήμων ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» στα σημεία τριβής…

 

Προβλήματα με το… γήπεδο Κουφαλίων…

Κόβεται η χρηματοδότηση ;

Άσχημα είναι τα νέα για το γήπεδο Κουφαλίων:Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΜΑΥΡΟΥ .ΓΑΤΟΥ» Το υπουργείο αθλητισμού με έγγραφο του στο δήμο Κουφαλιων κάνει γνωστό στην δημοτική αρχή, ότι κόβεται  ή απορρόφηση χρημάτων για το γήπεδο , «εάν δεν πληρώσει ο δήμος την συμμετοχή…» (σ.σ.η συμμετοχή που θα  πρέπει να καταβάλει ο δήμος είναι περίπου 200 χιλιάδες Ευρώ…!) το υπουργείο δεν θα δώσει το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση του έργου. Το μήνυμα  είναι σαφές

Διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη για τον Καλλικράτη

Σε συμβολικό αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος της αερογέφυρας «Ανατόλια», προχώρησαν το πρωί, για περίπου μισή ώρα, κάτοικοι και φορείς του δήμου Πυλαίας, αντιδρώντας στο σχέδιο «Καλλικράτης».

«Υπερασπιζόμαστε την αυτοτέλειά μας. Θεωρούμε παράφορη αδικία να ενωθεί ο δήμος Πυλαίας με έναν ορεινό όγκο, όπως ο Χορτιάτης. Η Πυλαία είναι μία πόλη, με 60.000 κατοίκους, που έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Σε μία 10ετία θα έχουμε 150.000 κατοίκους και δεν είναι λογικό να μετατραπούμε σε δημοτικό διαμέρισμα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος, Βασίλης Καρτάλης.

Εξαιτίας της κινητοποίησης, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, σημειώθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, τόσο στην περιφερειακή οδό όσο και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
766 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010
16:00

Με άρθρο του στην σημερινή έκδοση της εφημερίδας Θεσσαλονίκη το «κολυτάρι» της Ντόρας στη Θεσσαλονίκη (και μάλιστα από την Βραχεια) μας κάνει γνωστό ότι αποχωρεί από την Νέα Δημοκρατία…!

Από τέτοιους  σωτήριες  μπουχτίσαμε… στο καλο!!!

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
719 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010
11:43

Σε συμβολικό αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος της αερογέφυρας «Ανατόλια», προχώρησαν το πρωί, για περίπου μισή ώρα, κάτοικοι και φορείς του δήμου Πυλαίας, αντιδρώντας στο σχέδιο «Καλλικράτης».

«Υπερασπιζόμαστε την αυτοτέλειά μας. Θεωρούμε παράφορη αδικία να ενωθεί ο δήμος Πυλαίας με έναν ορεινό όγκο, όπως ο Χορτιάτης. Η Πυλαία είναι μία πόλη, με 60.000 κατοίκους, που έχει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Σε μία 10ετία θα έχουμε 150.000 κατοίκους και δεν είναι λογικό να μετατραπούμε σε δημοτικό διαμέρισμα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος, Βασίλης Καρτάλης.

Εξαιτίας της κινητοποίησης, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, σημειώθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, τόσο στην περιφερειακή οδό όσο και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

/files/59495/image/atzenta-5-thumb-medium.jpg

Αποκλεισμός της Εγνατίας οδού λόγω «Καλλικράτη»

Σε αποκλεισμό της εισόδου και της εξόδου της Εγνατίας οδού στο ύψος του ΑΝΑΤΟΛΙΑ προχώρησαν οι κάτοικοι της Πυλαίας από τις 8:00 σήμερα το πρωί διαμαρτυρόμενοι για τις νέες ρυθμίσεις του σχεδίου «Καλλικράτης». Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις 10:00 το πρωί.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<408409410411412413414415416>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
19/4ΣτΕ: Δικαίωση για ΟΑΣΘ – Τι είπε για τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
19/4Θεσσαλονίκη:Ποια σπίτια έκλεβε η ρωσόφωνη μαφία στη Θεσσαλονίκη
14/4Θεσσαλονίκη : Πακιστανοί κρατούσαν παράνομα ομοεθνή τους στη Νεάπολη - Διακινούσαν μετανάστες σε όλη την Ελλάδα
14/4Λαγκαδάς : Συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη δύο μέλη συμμορίας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
9/4Thessaloniki: Αυξημένη παραμένει η κίνηση - Επέστρεψαν πάνω από 88.000 οχήματα στη Θεσσαλονίκη
9/4Θεσσαλονίκη : Αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων τον Μάρτιο 2018 στην κεντρική Μακεδονία