Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


314 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017
16:08

ΤΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για εργοταξιο ο δημοσ

 

Στα είκοσι χρόνια παρουσίας μου στην Χαλκηδόνα, είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται, κατασκευάζονται και υλοποιούνται τόσο μεγάλα έργα … Έργα πνοής που θα αναβαθμίσουν την ευρύτερη περιοχή και θα δώσουν ποιότητα ζωής στους κατοίκους και δημότες της Χαλκηδόνας.

Είπα λοιπόν , να επισκεφτώ αυτά τα έργα και ζήτησα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Μανάκη να με συνοδεύει και να με ξεναγήσει …

Με την επίσκεψη μου έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των έργων  και εδώ θα σας εκμυστηρευτώ ότι παρατήρησα τον αντιδήμαρχο γιατί αυτά τα έργα δεν προβάλλονται… ( ;) για να πάρουμε την απάντηση : « ‘Όταν υπάρχει έργο …το έργο μιλάει από μόνο του και δεν χρειάζονται λόγια…»

Συνεχίζοντας την επίσκεψη μου… κατάλαβα ότι η δουλειά που γίνεται και τα έργα αυτά χρειάζονται σοβαρότητα , υπομονή και πολιτική βούληση για να υλοποιηθούν και η παρούσα διοίκηση το δείχνει με το έργο της…!

Κλείνοντας αυτών τον μικρό πρόλογο θα ήταν άδικο να μην ζητήσω τον φίλο Αλέξανδρο Μανάκη να μας μιλήσει για αυτό το εργοτάξιο που υλοποιείται αυτήν την στιγμή στο Δ.Δ. Χαλκηδόνας Να τι μας είπε (πάντα με την μετριοπάθεια που τον διακρίνει) για τα έργα :

«Επειδή τα πολλά λόγια είναι  φτώχια  Χρήστο ,σήμερα είδες από κοντά τα έργα που υλοποιούνται αυτήν την ώρα στο Δ.Δ. Χαλκηδόνας.

Τα έργα αυτά έγιναν με αγώνα και μεράκι… και είναι μία υποχρέωση στις επόμενες γενιές...

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Τσουκνιδά και την Τεχνική Υπηρεσία για την μεγάλη τους  συμβολή  για να εντάξουμε αυτά τα έργα στο ΕΣΠΑ ώστε σήμερα να υλοποιούνται…

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλες της διοίκησης που συνέβαλαν διαχρονικά για την υποστήριξη των έργων … που υλοποιούμε εμείς σήμερα…»

Το «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» με την παρουσία του στο εργοτάξιο που υλοποιείτε στην Χαλκηδόνα ετοίμασε εκτενές  ρεπορτάζ και θα σας το παρουσιάσει σε ενότητες:

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΑΔΕΝΤΡΟΥ

ΝΕΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ  

ΑΓΩΓΟΣ ΤΑΠ

Με πλούσιο φωτογραφικό και ηλεκτρονικό ρεπορτάζ από τα έργα

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ:  Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΑΔΕΝΤΡΟΥ

Το σχόλιό σας
733 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017
13:48

Για την εξαγορά της ΜΕΒΓΑΛ αποφασίζει η Επιτροπή  Ανταγωνισμού

Την Τρίτη, 11 Ιουλίου, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού, προκειμένου να εξετάσει τις επιπτώσεις της εξαγοράς της ΜΕΒΓΑΛ από τη ΔΕΛΤΑ Τροφίμων και μέλη της οικογένειας Χατζάκου.

Τα μέλη της Επιτροπής θα αποφανθούν για το αν ο κοινός έλεγχος της ΜΕΒΓΑΛ συμβιβάζεται με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επηρεαζόμενες αγορές.

Σύμφωνα με την εισήγηση, όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην οποία εξετάστηκαν συνολικά 35 σχετικές αγορές και υπο-αγορές, η πραγματοποίηση της υπό κρίση συγκέντρωσης δύναται να περιορίσει σημαντικά τη λειτουργία του ανταγωνισμού, ιδίως με τη δημιουργία ή ενίσχυση δεσπόζουσας θέσης, στην προμήθεια νωπού αγελαδινού γάλακτος (τόσο σε τοπικές παραγωγικές ζώνες της Βόρειας Ελλάδας, όσο και σε εθνικό επίπεδο), καθώς και στην παραγωγή και διάθεσης σοκολατούχου γάλακτος στην ελληνική επικράτεια.

Συνεπώς, προτείνεται η λήψη κατάλληλων διορθωτικών μέτρων, προκειμένου να εγκριθεί η γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση.

Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της διαδικασίας και τις απόψεις των μερών.


 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
161 αναγνώστες
Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017
12:52

 

Ποιοι ενδιαφέρονται να μπουν στη αγορά γάλακτος με την εξαγορά της «ΑΓΝΟ»Η εταιρεία παραμένει ανενεργή και σε καθεστώς πτώχευσης

Σε δημοπρασίες µε συνοπτικές διαδικασίες οδηγούνται αυτό τον καιρό εκατοντάδες επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου με την «ΑΓΝΟ» να ξεχωρίζει.

Οι αλλαγές αναμένεται να διαμορφώσουν σύντοµα νέα κατάσταση αγοράς για τα αγροτικά προϊόντα.
Ειδικά για την «ΑΓΝΟ» φέρονται να υπάρχουν ορισμένοι ενδιαφερόµενοι, ωστόσο αυτό θα φανεί όταν θα γίνουν οι πλειστηριασμοί. Η εταιρεία παραμένει ανενεργή και σε καθεστώς πτώχευσης. H άλλοτε κραταιά γαλακτοβιοµηχανία από τη Βόρεια Ελλάδα είναι θέµα χρόνου να βγει στο «σφυρί».
Πληροφορίες της εφημερίδας Agrenda αναφέρουν πως η νοµικός Αιµιλία Ζιώγα, σύνδικος στην περίπτωση της «ΑΓΝΟ» αναμένει να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου µε την οποία θα προσδιορίζεται ποιο είναι το ύψος του κατώτατου αποδεκτού τιµήµατος, για το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης, ώστε να θέσει στη γραµµή εκκίνησης τη σχετική διαδικασία.
Η υπόθεση συζητήθηκε ενώπιων της έδρας το Φεβρουάριο και µε δεδοµένο ότι συνήθως τα πτωχευτικά δικαστήρια δεν καθυστερούν πάνω από 2-3 µήνες, µέχρι να αποφανθούν, εικάζεται πως πλησιάζει η ώρα που το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.
Σε πρώτη φάση το προς πώληση «πακέτο» θα είναι πλήρες, που σηµαίνει ότι θα περιλαµβάνει το σύνολο των υποδοµών –κτήρια και γήπεδα και άλλα- το µηχανολογικό εξοπλισµό, καθώς, επίσης, και το σήµα της «ΑΓΝΟ», το οποίο επανέκτησε η σύνδικος από την Κολιός ΑΕ.
Σε περίπτωση που δεν εµφανιστεί κανείς ενδιαφερόµενος, τότε η σύνδικος θα προχωρήσει σε δεύτερο πλειστηριασµό, µετά από 2-3 µήνες, και πάλι για το σύνολο των ασηµικών της «Αγνό».
Αυτή τη φορά ωστόσο, ο πήχης, σε σχέση µε το τίµηµα θα χρειαστεί να κατέβει και ενδεχοµένως να συνδυαστεί και µε την προσφορά πιο ευνοϊκών ρυθµίσεων, ως προς τον τρόπο καταβολής του τιµήµατος, µήπως και δελεαστεί κάποιος επενδυτής.
Όπως γράφει η Agrenda λίγο µετά το φετινό Πάσχα, τις εγκαταστάσεις της Αγνό στο Λαγκαδά, τις επισκέφθηκαν Τούρκοι και Τσέχοι επενδυτές και δεν είναι απίθανο να υπάρξουν προσφορές. Πέραν αυτών, όµως, φηµολογείται πως παραµένει «ζεστός» και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος το 2013 έφτασε πολύ κοντά στο να την αγοράσει.
Το τρίτο σενάριο να σπάσει η γαλακτοβιοµηχανία και τα κομμάτια της να πουληθούν ένα – ένα ξεχωριστά.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
1152 αναγνώστες
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
13:57

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
164 αναγνώστες
Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
22:25

Παιδική θεατρική παράσταση "¨ΡΑΠΟΥΝΖΕΛ" της παιδικής σκηνής Ροντίδη στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά, την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 21:00.

Φωτογραφία του χρήστη Δήμος Λαγκαδά Ενημέρωση.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<34567891011>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
21/11- Κινητοποίησης Ανέργων στη Θεσσαλονίκη από τον ΟΑΕΔ
20/11Πρόσωπο με… Πρόσωπο! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
15/11Έρευνες για αρχαίο θέατρο στην Αμφίπολη
12/11Θεσσαλονίκη : Διακοπή ρεύματος σήμερα σε περιοχές
9/11Θεσσαλονίκη : Οι τιμές των καρτών απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΘ
8/11Θεσσαλονίκη: Επισκέπτονται την Θεσσαλονίκη για να παντρευτούν στο σπίτι του Ατατούρκ
4/11Ανανεωτική Κίνηση Πολιτών: Να μην γίνει καμιά οικοδόμηση στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά
2/11Μαθητές έβαλαν κάδους σκουπιδιών μπροστά στην είσοδο σχολείου στη Βέροια (ΦΩΤΟ)