Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


153 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
22:39

Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει τα καθήκοντα της από 1η Σεπτεμβρίου 2019. Οι διαδικασίες ενημέρωσης

έχουν ξεκινήσει, με επισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες, όπου ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης ενημερώθηκε λεπτομερώς για την τρέχουσα κατάσταση από τους υπαλλήλους του Δήμου

 

Η Î΅Î¹ÎºÏŒÎ½Î± ίσως Ï€Î΅ÏÎ¹Î­Ï‡Î΅Î¹: 1 άτομο, ÎºÎ¬Î¸Î΅Ï„Î±Î¹, πίνακας, Î³ÏÎ±Ï†Î΅Î¯Î¿ και Î΅ÏƒÏ‰Ï„Î΅ÏÎ¹ÎºÏŒÏ‚ χώρος

 

 

Η Î΅Î¹ÎºÏŒÎ½Î± ίσως Ï€Î΅ÏÎ¹Î­Ï‡Î΅Î¹: τον Giannis Ioannidis, ÎºÎ¬Î¸Î΅Ï„Î±Î¹, πίνακας και Î΅ÏƒÏ‰Ï„Î΅ÏÎ¹ÎºÏŒÏ‚ χώρος

Το σχόλιό σας
194 αναγνώστες
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019
13:19

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την κάλυψη αναγκών λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Δήμου Χαλκηδόνος:

  • 3 ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
  • 2 ΔΕ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ (για πισίνα)
  • 1 ΔΕ ΘΕΡΜΟΫΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα δικαιολογητικά, στο Γραφείο Προσωπικού του Δήμου Χαλκηδόνος (Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 36 Κουφάλια Θεσσαλονίκης) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος, Σταυρούλα Δελιάκη (τηλ. 2391330152) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου, δηλαδή από 21-06-2019 έως και 25-06-2019.

http://www.makedoniapress.gr

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
213 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019
14:48

ΤΟΥ :

ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Ο σοφός λαός μας σε μια παροιμία του λέει: «Μεγάλη μπουκιά φάε...  Μεγάλη κουβέντα μην λες…»

 

Στην προκειμένη περίπτωση ο απερχόμενος δήμαρχος Χαλκηδόνος στον νικητή τον δημοτικών εκλογών κ.  Σταύρο Αναγνωστόπουλο όταν ζητούσε να εκφράσει την άποψη του στο δεκάλεπτο του δημότη  για τους "λαμπτήρες  led"  τότε του έλεγε :  «όταν θα γίνεις δήμαρχος να διαχειριστείς εσύ το θέμα με τους λαμπτήρες … όπως μας τα λες τώρα…»  !!!

Να που ο κύριος Σταύρος Αναγνωστόπουλος έγινε δήμαρχος και ο λαός του δήμου Χαλκηδόνος  έδωσε σε  αυτόν την εντολή να διαχωριστεί τα περίφημους …"λαμπτήρες  led"

Σύμφωνα με  ρεπορτάζ του υπογράφοντα ο απερχόμενος δήμαρχος βιάζεται – μου είπαν -  να ολοκληρωθεί η τοποθέτηση με μεγάλο «ζήλο» … !

Αλήθεια γιατί ... ;

Την εντολή ο λαός για τα επόμενα 4 χρόνια την έδωσε ( σύμφωνα με τους κανόνες της δημοκρατίας)   στο νέο δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο

Εσείς κύριε απερχόμενε... δεν  έχετε ούτε το ηθικό ούτε το πολιτικό δικαίωμα να πάρετε μια τέτοια απόφαση εκατοντάδων ευρώ,  παρά μόνο να ασχοληθείτε με την  καθημερινότητα  του δήμου και όχι με τους «λαμπτήρες  led” !!!

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
437 αναγνώστες
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019
12:45

 

Συνεχίζεται στο δυτικό τμήμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης η διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους

του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) για το 2019, που υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Δήμους και τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής και, συγκεκριμένα, με τους Δήμους Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου, Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Χαλκηδόνος, Ωραιοκάστρου, με την Ιερά Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Για τους ωφελούμενους του δυτικού τμήματος της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η διανομή τροφίμων ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν ξηρά τρόφιμα και, ειδικότερα, γάλα μακράς διάρκειας, ρύζι, μακαρόνια, σούπα μινεστρόνε, μαρμελάδα, κοτόσουπα, κορν φλέικς, ελαιόλαδο, αλεύρι και ζάχαρη λευκή κρυσταλλική.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Έλλης Αλεξίου 6, Μενεμένη.

 

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Βόλβης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Σημείο διανομής: Αρβανιτοχωρίου 8, Σταυρός.

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Δέλτα, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή νωπών προϊόντων από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

 

Σημείο διανομής: Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ελευθερίου Βενιζέλου, Σίνδος.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 και από τη Δευτέρα 24 Ιουνίου έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, οδός Μαβίλη και Πυθαγόρα γωνία, Εύοσμος.

 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Λαγκαδά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στα εξής σημεία διανομής:

 

• Λουτρά Λαγκαδά

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 στα Λουτρά Λαγκαδά.

 

• Βερτίσκος

 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Όσσας.

 

• ’σσηρος

 

Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κτίριο ΚΑΠΗ, ’σσυρος.

 

• Λαχανάς

 

Τρίτη 18 Ιουνίου στο Δημοτικό κτίριο στην Ξυλόπολη Κτίριο δομής «Βοήθεια στο Σπίτι»

 

• Δημοτική Ενότητα Σοχού

 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Σοχού (Δημοτικό Κατάστημα) στο Σοχό.

 

• Δημοτική Ενότητα Κορώνειας

 

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Κορώνειας στη Γερακαρού.

 

• Δημοτική Ενότητα Καλινδοίων

 

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο πρώην Δημαρχείο Δήμου Καλινδοίων στο Ζαγκλιβέρι.

 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Ελλησπόντου 15, Δαρδανελίων 2, στα Πεύκα του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

 

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Παύλου Μελά, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Γυμναστήριο Βαρέων Αθλημάτων, Καραολή & Δημητρίου 3, Σταυρούπολης.

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων από την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 στα εξής σημεία διανομής:

 

• ΔΕΥΑΧ Αγίου Αθανασίου

 

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στην Υπηρεσία Ύδρευσης Αγίου Αθανασίου.

 

• ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας

 

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στο ΚΑΠΗ Χαλκηδόνας.

 

• ΚΑΠΗ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

 

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2019 και Παρασκευή 15 Ιουνίου 2019 στο ΚΑΠΗ Κουφαλίων.

 

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Για τους ωφελούμενους του Δήμου Ωραιoκάστρου, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Λεωφόρου Θεσσαλονίκης-Ωραικάστρου 115.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΕΝΤΙΝΗΣ

Για τους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: Παύλου Μελά 12, Λαγκαδάς.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

Για τους ωφελούμενους της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθεί διανομή ξηρών προϊόντων Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019.

 

Σημείο διανομής: επί της οδού Λαγκαδά 55, Κοινωνικό Παντοπωλείο «Η αγάπη».

 

Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει 8,2 κιλά από τα παρακάτω ξηρά προϊόντα για κάθε μέλος της οικογένειας:

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ Τεμάχια 1 Βάρος 0,5kg
ΡΥΖΙ Τεμάχια 1 Βάρος 0,5kg
ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg
ΚΟΡΝ ΦΛΕΪΚΣ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg
ΑΛΕΥΡΙ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg
ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Τεμάχια 1 Βάρος 0,45kg
ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ Τεμάχια 1 Βάρος 0,75kg
ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Τεμάχια 1 Βάρος 1kg
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Τεμάχια 1 Βάρος 1LT

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ (επίσημο έγγραφο), την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας τους στην περίπτωση που τα προϊόντα παραληφθούν αυτοπροσώπως.

 

Εάν η παραλαβή γίνει από τρίτο άτομο, χρειάζεται εξουσιοδότηση και η αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Όλοι οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με SMS και με ηχητικό μήνυμα για την ημερομηνία, το σημείο διανομής, αλλά και τις ώρες που θα μπορούν να παραλάβουν τα τρόφιμα τους.

 

Επισημαίνεται ότι, λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως για τις πολυμελείς οικογένειες), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
211 αναγνώστες
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019
12:03

 

Από σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου, αρχίζει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»

για το σχολικό έτος 2019-2020, που αφορά στους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς καθώς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) & ΚΔΑΠ ΜΕΑ.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα μπορούν να υποβληθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, όπου και αναγράφονται αναλυτικές πληροφορίες. Στο ίδιο διάστημα οι αιτούντες θα πρέπει να αποστείλουν στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. τον φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά της Αίτησης, ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) στις Διευθύνσεις που αναφέρονται στην Πρόσκληση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργες μητέρες και οι εργαζόμενες (μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες) στον ιδιωτικό τομέα. Αποκλείονται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή οικονομική κατάσταση (εισόδημα), η εργασιακή θέση της αιτούσας και η οικογενειακή τους κατάσταση (τρίτεκνες, πολύτεκνες, ΑΜΕΑ). Εκτός κριτηρίων είναι οι αιτούντες ΑΜΕΑ, των οποίων όλες οι αιτήσεις γίνονται δεκτές.

Τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. στις 21 Ιουλίου, ενώ εκτιμάται ότι φέτος θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, (το 2018 είχαν δοθεί 141.000 voucher), με μία οριστική κατανομή, ώστε οι γονείς να γνωρίζουν εξαρχής τα οριστικά αποτελέσματα και εάν δικαιούνται voucher.

Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 270 εκατομμύρια ευρώ (ΕΣΠΑ 60 εκατ. ευρώ, εθνικοί πόροι 210 εκατ. ευρώ) για την περίοδο 2019 - 2020, από 234 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<34567891011>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού