... !
...
...! ...!


317
, 18 2018
18:19

 

Χρειζεστε οικιακ βοηθ, 

γηροκμο  μπιμπι στερ;

 

Χρειζεστε βοθεια στο σπτι απ μπιστο, μπειρο και ριστα εκπαιδευμνο Προσωπικ; οικιακ βοηθ  γηροκμο;

Εμαστε εδ για να σας βοηθσουμε!

 

Οι θσεις εργασας τις οποες καλπτουμε εναι οι ακλουθες:

1.    Οικιακ Προσωπικ:

 

Φροντδα ΠαιδινΟικιακο ΒοηθοΒρεφνΦροντδα ηλικωμνωνΦροντδα ατμων με ειδικς ανγκεςΥπηρετικ ΠροσωπικΖευγριαΚαθαρστριεςΝοσηλευτς

ΓηροκμοιΟικιακος Βοηθος.

Ακμη : Σδερο, πλσιμο χαλι,

 

2. Τουριστικ Επαγγλματα (Προσωπικ Ξενοδοχεων και Εστιατορων λων των ειδικοττων)

 

Καμαριρες, Λαντζιρες, Μγειροι 

Υπλληλοι ΕστιατορωνChefΜγειροιΛαντζιρεςΨστεςΒοηθος ΜγειραΒοηθος ΚουζναςΣερβιτρουςΣερβιτρες,  Ξενοδοχοπλληλοι

ΥπλληλοιρεσεψινΚαμαριρεςΚηπουροΥδραυλικοΗλεκτρολγοιΕργτεςΣυντηρητς ΞενοδοχεωνΦλακες.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 6980022003 - 6998600060

EMAIL: takalanta@hotmail.gr

********************************

 

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στο μεσοκαλκαιρο, επιτλους καλοκαιρα αν και κποιοι πρην μουσκεμνοι τρα γκρινιζουν για τον λιο που καει.

και για τη θλασσα που εναι κρα κι ας τρχουν σ’ αυτ για να δροσιστον. Σμπως οι μπρες δεν εναι παγωμνες; 

**************************

ΤΟ κλασικ θμα, οι γυνακες, στη συζτηση των νεαρν Κουφαλιωτν

- Επα τι η Σκιθος που θα πμε εναι το νησ του Παπαδιαμντη κι εκενη επε πως εναι το νησ του Ντνου. Τι λλο να πομε εμες οι δο μεταξ μας...

**************************

ΣΤΟΥΣ δρμους πιας κυκλοφορας, μσα στην πλη των Κουφαλιων , το αντερο ριο ταχτητας εναι 20χλμ/ρα;

Δηλαδ, αν αποφασσει η Τροχαα Χαλκηδνας , να εφαρμσει τα προβλεπμενα, ττε δεν θα μενει οδηγς για οδηγς στα Κουφλια χωρς πρστιμο ;

Επ της ευκαιρας …Τι γινε με τα μον και τα ζυγ στον κεντρικ δρμο των Κουφαλιων ;

Εναι αλθεια τι αντιδρ ο Αντιδμαρχος ;;

**************************

μαθα κποια ονματα που ενδιαφρονται για να διεκδικσουν τον δμο Χαλκηδνος και με πιασαν τα γλια… !

Οι δο απ αυτος «γραφικο»  ( κατ τον υπογρφοντα φυσικ )  και οι λλοι δυο για να προυν  μισθ…

Λεπτομρειες προσεχς…!  

**************************

Αριο δημοτικ συμβολιο στο δμο Χαλκηδνας Η εδηση θα εναι αν θα δσουν το παρν οι μνιμοι απντες …

**************************

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι αποσπσεις και στη Δευτεροβθμια Εκπαδευση.

Φανεται τι εκε λα πγαν καλ, σε αντθεση με την Πρωτοβθμια, που για 3η συνεχ χρονι υπρχουν ντονες διαμαρτυρες απ δασκλους ακμη και απ τον Σλλογ τους. Αντιθτως απ την ΕΛΜΕ καμα διαμαρτυρα…

*****************

ΜΠΟΡΕΙ να μην χει ξεκινσει ακμη το προεκλογικ παιχνδι για τους υποψφιους δημρχους στην περιοχ μας ( Β Θεσσαλονκη ) , ωστσο η ονοματολογα καλ κρατε. Εξλλου απ το φθινπωρο η κατσταση με τους υποψφιους μνηστρες θα πρπει να χει ξεδιαλνει, στε να υπρχει χρνος απορρφησης των ποιων κραδασμν απ δυσαρεστημνους…

*****************

ντονες πισεις -  μαθα -  δχεται απ την ομδα των ντεκα συμπολιτν μας ( το εχαμε προβλει σαν αποκλειστικ το γεμα εργασας που καναν στο Ωραικαστρο )   πρην δμαρχος να εναι επικεφαλς της πρτασης που θα καταθσουν

Και αυτς το σκφτεται…!

 *****************

Κουζ : Ποιος εχε τρακρει το αμξι στο δμο Χαλκηδνας και που βρσκεται τρα το τρακαρισμνο αυτοκνητο ;    

 *****************

Κποιος που γνωρζει καλ απ τοπικ αυτοδιοκηση μου επε «Ο δμος Χαλκηδνος δεν χει Αντιπολτευση… Ο Αραμπατζς ρχεται ποτε θλει… ο Φτης εναι ο μνος που κνει  και ο μοναδικς που το  «παλεει» και βζει θματα στην διοκηση…»

Εμες απλ – πως χουμε υποχρωση – σας το μεταφρουμε...!

 *****************

να λλο ργο που ξεκνησε και οραματστηκε απ την  διοκηση του πρην δημρχου  Παναγιτη Δαικουδη ρθε η ρα –ωρμασε πως συνηθζεται-  για υλοποηση στο δμο Χαλκηδνος

Αυτ για την αποκατσταση της αλθειας…

πως τα ργα πνος στο δημοτικ διαμρισμα Χαλκηδνας τα οραματστηκε και τα ξεκνησε ο πρην δμαρχος Παναγιτης Τσιτουρδης

Αυτ για την αποκατσταση της αλθειας…

 *****************

Καλ αυτ το ντεκρ που καναν στην πλατεα του δημοτικο διαμερσματος Χαλκηδνας ποιος το εμπνεστηκε ;

Τα χρματα τα καναν παραγγελα ;

Ττοιο θαμα εναι μνο «για γλια και για κλματα…»  το μοναδικ που μπορ να πω…!

*****************

Ο υπογρφον συνεχζει να δχεται πολλ παρπονα απ συμπολτες μας για την πλρη αδιαφορα του δμου Χαλκηδνας στην ευρτερη περιφρεια …

Οσονοπω ( σντομα) … ρχονται εκλογς…!

Εν αναμον…!

- ΤΙ γνεται κριε διευθυντ, πς πει;

Εχε μια ανησυχα στο βλμμα ο ηλικιωμνος φλος απ τα Κουφλια , παλι στλεχος του Δημοσου.

- Καλ μωρ, καλ. Τις συντξεις μως να μην μας κψουν.

- Πλι; Σας τις εχαν πετσοκψει οι λλοι τα προηγομενα χρνια, θα κψουν κι αυτο τρα;

- Αυτ λω κι εγ, παργινε…

- Δεν σας κοψαν μως ακμα οι τωρινο, σωστ;

- χι, τι να λμε… Σε σχση μ αυτ που εχαμε πθει; Θα δομε τρα λνε για το 19. Θα δομε μως, λνε κι λλα…

Του «Κουτρολη ο γμος…»

ντονη ταν η  δυσαρσκεια που μας εξφρασαν αρκετο συμπολτες  για λθος κνηση  της δημοτικς αρχς , αφο,  πως μας επαν ¨ Σμερα συνεργεα του δμου Χαλκηδνας  εχαν σταματσει την κυκλοφορα του δρμου Κουφαλια – Χαλκηδνα κνοντας  ασμαντες… εργασες με αποτλεσμα να δημιουργηθε μποτιλιρισμα και να ταλαιπωρσουν  αρκετ κσμο…!

Μπως η διοκηση θα πρπει  λειτουργε ποιο υπεθυνα και χι –τι θλει κνει ποιος θλει- σμερα που εχε Λακ Αγορ και ξερε τι θα ρθει αρκετς κσμος για τα εβδομαδιτικα ψνια  την συγκεκριμνη δουλεα ( κουσον… κουσον… κλδεμα χρτων…!!!!!!! )  μποροσε να την κνει και λλη μρα …!

Υ.Γ  Εστοχο απ συμπολτη :  «Την κανε σκπιμα  ( Ο Αντιδμαρχος - ΔΜΑΡΧΟΣ ) για να δεξει τι δουλεει ο διος και δμος…»   κρνεται  μη γκυρη και …στοχη….!  

 

Ο αγνας… για ναν καλτερο και ποιο δκαιο ,ποιο καθαρ ,ποιο σγχρονο και ποιο ανθρπινο,  δμο Χαλκηδνος, συνεχζεται… !

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΔΟΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 
159
, 17 2018
16:30

ÎυδοκÎÎÎιÎÏÎÎιÎÏ‚ ÎÎÎÎστÏÎÏ‚ στο ΔÎÎτΠΑξιοÏ-ÎωτοÎÏÎφίÎ: SOOC/Konstantinos Tsakalidis

Ελγχους για διοξνες στα μδια και τα οστρακοειδ ξεκιν η Περιφρεια Κεντρικς Μακεδονας, στο πλασιο των σχετικν επισημνσεων του Υπουργεου Αγροτικς Ανπτυξης και Τροφμων.

Η μη διενργεια των εξετσεων αυτν λλωστε, αποτλεσε αιτα παρατρησης και σστασης για την Ελλδα κατ τον λεγχο αρμδιας Ευρωπακς Επιτροπς για την αξιολγηση των συστημτων ελγχου που διπουν την παραγωγ και διθεση των προντων αυτν στην αγορ.

Η οικονομικ επιτροπ της Περιφρειας Κεντρικς Μακεδονας ενκρινε σμερα τη διθεση πστωσης και την κδοση απφασης ανληψης υποχρωσης για τους ελγχους που θα διεξγονται απ το Εργαστριο Φασματομετρας Μζας και Ανλυσης Διοξινν (Ε.ΦΑ.Μ.Α.Δ.) του ΕΚΕΦΕ «Δημκριτος» και το Τμμα Β της Α Χημικς Υπηρεσας Αθηνν του Γενικο Χημεου του Κρτους.

Σμφωνα με τη σχετικ εισγηση, στην Περιφρεια Κεντρικς Μακεδονας δεν υλοποιονται οι εξετσεις για τον προσδιορισμ της συγκντρωσης διοξινν, των παρμοιων με διοξνες Πολυχλωριωμνων Διφαινυλων (PCBs) και Πολυκυκλικν Αρωματικν Υδρογονανθρκων (PAH's), εν για ξι PCBs (PCB 28, PCB52, PCB101, PCB138, PCB153, PCB180), με πρωτοβουλα του υπουργεου Αγροτικς Ανπτυξης και Τροφμων, ρχισαν εξετσεις στο δετερο εξμηνο του 2017.

Σημεινεται τι η Περιφρεια Κεντρικς Μακεδονας χει τη μεγαλτερη παραγωγ ζντων δθυρων μαλακων στην επικρτεια. Πντε Περιφερειακς της Εντητες διαθτουν ζνες παραγωγς και αλιεας και εφαρμζουν το Πργραμμα Επιτρησης των ζωνν παραγωγς τους. Ανμεσ τους, τη μεγαλτερη παραγωγ χει η Μητροπολιτικ Εντητα Θεσσαλονκης, εν ακολουθον οι περιοχς της Πιερας, της Ημαθας, των Σερρν και της Χαλκιδικς.

Το ργο που θα υλοποισει η Περιφρεια πτεται της προστασας της δημσιας υγεας εν εκτιμται τι θα αποτελσει και μια ρευνα αναφορς που θα ενισχσει την εικνα της αλλ και της χρας, στην Ευρωπακ νωση. Οι συγκεκριμνες εξετσεις, επσης, απαιτονται για την αναθερηση ενσχυση της χρσης των περιοχν παραγωγς δθυρων μαλακων στην Περιφρεια και την ενσχυση της εμπορικς τους αξας.


Πηγ:  iefimerida.gr 

       e-mail
269
, 14 2018
23:55

ΑποτÎÎÎσμΠÎικÏÎÎÏ‚ ÎιΠπÏÏÏ„Î ÎÎδομÎδΠτωΠθÎÏιÎÏÎ ÎκπτÏσÎωÎ

«Μαλθακ», παρ τα υψηλ ποσοστ εκπτσεων, που στην νδυση και την υπδηση φτνουν κατ μσο ρο στο 40%- 50%, χαρακτηρζει την πρτη εβδομδα της περιδου των θερινν εκπτσεων ο πρεδρος του Εμπορικο Συλλγου Θεσσαλονκης (ΕΣΘ), Παντελς Φιλιππδης, μιλντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 'Οπως επισημανει, παρτι οι μποροι εχαν θετικς προσδοκες  για τη φετιν εκπτωτικ σεζν του καλοκαιριο, προσμνοντας ευνοκ αντκτυπο απ τις ευνοκς δηλσεις και στατιστικς για την ανπτυξη της οικονομας και το λιανεμπριο, ωστσο η πρξη διψευσε τις ελπδες τους.

«Πρασε η πρτη εβδομδα των εκπτσεων και το καταναλωτικ κοιν παρμεινε αδιφορο, χι επειδ δεν θλει να αγορσει, αλλ προφανς επειδ δεν περισσεουν χρματα, δεδομνου μεταξ λλων τι μχρι το τλος του 2018 πρπει να πληρωθον ξι φροι. τσι, οι καταναλωτς επιλγουν 100% την πεπατημνη των προηγομενων ετν της κρσης, δηλαδ πρτα θα αγορσουν ,τι εναι απλυτα αναγκαο, μετ θα φροντσουν να κνουν μερικ μπνια τα παιδι τους και αν κτι περισσψει, ττε θα κνουν ψνια απ τα καταστματα» επισημανει.

Κατ τον κ.Φιλιππδη, εν ακμη και παραγωγικο φορες κνουν λγο για θετικς εξελξεις στο μτωπο της ανπτυξης και εν οι στατιστικς δεχνουν στω οριακ αξηση του τζρου του λιανεμπορου, οι καταστηματρχες δεν χουν «νισει» επ του πρακτου κποια ευνοκ μεταστροφ.

«Απ τις ρευνες που κνουμε σε δεγμα 200 επιχειρσεων-μελν μας στο τλος κθε εκπτωτικς εορταστικς περιδου, αλλ και απ τις συζητσεις που χουμε καθημεριν στην αγορ, προκπτει τι απ τις αρχς του 2018 χουμε διψφια πτση τζρου για τα καταστματα της πλης.  ταν κνεις μια βλτα στην αγορ κι εννα στους δκα σο λνε "ζορζομαι πολ" "καταστρφομαι", ταν απ 1ης Ιανουαρου κλενει μια επιχερηση την ημρα και την δια ρα ο τζρος του λιανεμπορου μεγαλνει βσει των στατιστικν, αυτ που ζομε χω την ασθηση τι μοιζει περισστερο με το vertigo των πιλτων, πιστεουμε δηλαδ τι η αγορ ανεβανει, εν στην πραγματικτητα βυθζεται» λει χαρακτηριστικ ο πρεδρος του Εμπορικο Συλλγου Θεσσαλονκης, ο οποος εκφρζει πντως την ελπδα τι μχρι τη λξη της περιδου των θερινν εκπτσεων στο τλος Αυγοστου, η κατσταση θα χει βελτιωθε και η θεριν περοδος δεν θα κλεσει με λλειμμα.

Πηγ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

       e-mail
234
, 7 2018
18:39

Αρκετς κλσεις οι οποες αφορον σε πτσεις δντρων δχτηκε την τελευταα ρα το τηλεφωνικ κντρο της Πυροσβεστικς Υπηρεσας στη Θεσσαλονκη.

Σμφωνα με πληροφορες του thestival.gr οι δυνατο νεμοι που πνουν στην πλη σε συνδυασμ με την βροχπτωση εχαν ως αποτλεσμα την πτση κλαδιν και δντρων σε διφορες περιοχς. Στο χωρι Ανληψη, πλησον της Θεσσαλονκης, να δντρο κλεισε κεντρικ δρμο, εν αρκετς πτσεις αναφρθηκαν σε Εξοχ και Φλυρο.

Μχρι στιγμς δεν χει αναφερθε τραυματισμς που να οφελεται στις πτσεις.

       e-mail
327
, 1 2018
19:59

ÎÏοÏÎÎÎÏμΠÎικÏÎÎÏ ÎιΠÎÎÎοÏÎÏÎι ÏÏοι ÏÏÎÏÏÎÏÎÎ ÎÎμιÎÏ ÏΠκÎÏοικίÎÏ (κÏιÏιÎκÎÏ ÎÎκÎÏÎÏÏÎÏÎÎ¹Ï ÎºÎι οικοÏκÎÏÎ)

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

Καλονται σοι υπστησαν ζημις σε κατοικες (κτιριακς εγκαταστσεις και οικοσκευ) και σε επιχειρσεις (κτιριακς εγκαταστσεις και εξοπλισμ) απ τη θεομηνα που πληξε το Δμο Βλβης την 27η και 28η Ιουνου 2018, να υποβλουν ατηση στην οποα θα περιγρφονται οι ζημις που γιναν αποδεικνυμενες και απ συνημμνο φωτογραφικ υλικ.

Οι αιτσεις ξεκινον απ Σββατο 30 Ιουνου και ρες 8:00 πμ ως 14:00 μμ, στα Δημοτικ Καταστματα Νων Βρασνν και Σταυρο (τα δημοτικ καταστματα θα εναι ανοικτ Σββατο και Κυριακ).

Οι αιτσεις θα διαβιβαστον απ το Δμο Βλβης στο αρμδιο τμμα Πολιτικς Προστασας της Μ.Ε. Θεσσαλονκης προκειμνου:

  1. Να εκδοθον οι απαρατητες Κ.Υ.Α. για τη χοργηση επιδματος προς τα πληγντα φυσικ πρσωπα και επιχειρσεις
  2. Να επιταχυνθον οι διαδικασες διενργειας αυτοψιν απ την αρμδια επιτροπ καταγραφς των ζημιν
       e-mail
«<456789101112>»

blog
- blog ...!

-... - - - - -

..1 ( ) "..." ...!!!

Y..2 ...... ...
23/5 :
23/5 :
23/5 : -
20/5 -