Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


274 αναγνώστες
Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017
23:38

Τα φυσικά τρικ που θα κρατήσουν μακρυά σας τα κουνούπια

Το καλοκαίρι, τα κουνούπια αποτελούν έναν τακτικό, όσο και ανεπιθύμητο καλοκαιρινό επισκέπτη για τους παραθεριστές και όχι μόνο.

 

Εκτός του ότι δεν σε αφήνουν να κοιμηθεί ς με τον ενοχλητικό τους θόρυβο, σε γεμίζουν και ενοχλητικά σημάδια.

Για να απωθήσετε τα ενοχλητικά έντομα χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών ακολουθήστε τους παρακάτω φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης.

Κρεμμύδι

Κόψτε το σε φέτες και αφήστε το δίπλα στο κρεβάτι για να κοιμηθείτε χωρίς κουνούπια και τσιμπήματα.

Βασιλικός

Βάλτε μερικές γλάστρες στο μπαλκόνι σας. Ακόμη μπορείτε να τρίψετε σε ένα μπολ λίγα φύλλα βασιλικού προσθέτοντας λίγο ξύδι. Στη συνέχεια αφήστε στο μπολ δίπλα στο κρεβάτι ή αλείψτε τα σημεία του δέρματος σας που μένουν ακάλυπτα.

Λεβάντα

Φυτέψτε το φυτό στο μπαλκόνι ή στον κήπο σας καθώς η μυρωδιά του απωθεί τα κουνούπια. Επίσης μπορείτε να τρίψετε το άνθος στο δέρμα σας ή να απλώσετε λίγο έλαιο λεβάντας.

Λεμόνι

Απλά περάστε λίγο χυμό λεμονιού στο σώμα σας και κρατήστε τα κουνούπια μακριά. Επίσης αν ρίξετε στο πάτωμα λεμόνι και νερό, διώχνει τα μυρμήγκια.

Λυγαριά

Βάλτε σε ένα βαποριζατέρ μερικά φύλλα λυγαριάς και γεμίστε το μέχρι τη μέση με καθαρό νερό. Στη συνέχεια ψεκάστε στο σώμα και στον περιβάλλοντα χώρο.

Το σχόλιό σας
440 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017
23:10

Για υποκρισία, παλαιοκομματισμό και ακραίο νεοφιλελευθερισμό κατηγόρησε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης την Νέα Δημοκρατία.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν θα κάνει τα ίδια που έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση με τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά και δεν θα της επιτρέψει να κάνει στη Θεσσαλονίκη ό,τι έκανε με τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας» τόνισε ο κ. Σπίρτζης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ.

«Η περιουσία του ΟΑΣΘ ανήκει στο ελληνικό δημόσιο από το 2010. Η “αποϊδιωτικοποίησή” του θα κοστίσει τόσα όσα χρωστά. Τα δήθεν διεκδικούμενά του, είναι αυτά που χρωστά στο ελληνικό δημόσιο» υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης και πρόσθεσε ότι ο ΟΑΣΘ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της παλαιοκομματικής νοοτροπίας της ΝΔ, που «συντηρεί για 60 χρόνια ένα παλαιοκομματικό κάστρο».

«Αυτή η οικονομική όαση σπατάλης ξεχάστηκε, ακόμα και μέσα στην κρίση. Αυτοί οι μεγάλοι μεταρρυθμιστές, όπως λένε, τον ξέχασαν. Το 2010 η κινητή και ακίνητη περιουσία του ΟΑΣΘ θα μεταφερόταν στο δημόσιο. Η ΝΔ όμως επέκτεινε για πάντα τη σύμβαση, ένα χρόνο μετά την έκδοση του ευρωπαϊκού κανονισμού και εν πλήρη γνώσει ότι ήταν παράνομη, για αυτό και δεν την έστειλε στο Ελεγκτικό Συνέδριο προς έγκριση» ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών, ενώ συνέχισε την κριτική του προς τη ΝΔ, λέγοντας:

«Παραλάβαμε μια κοινωνία σε αποδόμηση, με την εντολή να βγάλουμε τη χώρα από τον εφιάλτη που τον έβαλαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Παραλάβαμε πολιτικές στις οποίες εσείς ήσασταν προσηλωμένοι με τους δανειστές και όχι εμείς, και προσπαθούμε να τις τελειώνουμε με τις λιγότερες απώλειες. Γι΄ αυτό κάθε μέρα γίνεται μια συνεχής και επίπονη προσπάθεια. Εμείς, ούτε έχουμε αλλάξει, ούτε έχουμε παραδοθεί».

Αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχθηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκαναν λόγο για κατάργηση όλων των κόκκινων γραμμών με την υπογραφή των μνημονίων και για προσπάθεια δημιουργίας κομματικού κράτους, ο κ. Σπίρτζης αντέτεινε:

«Τις κόκκινες διαχωριστικές γραμμές, όποιοι τις ξεπέρασαν, το πλήρωσαν. Το μπέρδεμα είναι στη δική σας πλευρά. Πού πέτυχαν οι πολιτικές σας στις ιδιωτικοποιήσεις; Στις αστικές συγκοινωνίες; Όταν επικαλείστε τον ιδιωτικό τομέα δεν εννοείτε καν τον βιομήχανο, αλλά τον κρατικοδίαιτο επιχειρηματία που συντηρείτε. Πριμοδοτήσατε την αδιαφάνεια προς όφελος του δικού σας ιδιωτικού τομέα».

Τέλος, ο κ. Σπίρτζης κατέθεσε στη Βουλή το πόρισμα του Σώματος Ελεγκτών του υπουργείου Μεταφορών, που όπως είπε, πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, εντέλλεται για έλεγχο της λειτουργίας του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με τα ευρήματα διαπιστώνεται μεταξύ άλλων, ότι:

Το μεγαλύτερο ύψος μισθωμάτων για τα έτη 2010-2015 καταβάλλεται σε Προμηθευτικό Συνεταιρισμό, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του όλους τους χώρους των γραφείων και των αμαξοστασίων Φοίνικα και Σταυρούπολης και του οποίου η μετοχική σύνθεση είναι κατά 65% ίδια με αυτή του ΟΑΣΘ.

Και ενώ η δαπάνη μισθωμάτων του ΟΑΣΘ εισπράττεται ως έσοδο από τους μετόχους του, υπολογίζεται στις σταθερές δαπάνες του Οργανισμού, με κύρια επίπτωση στην αντισταθμιστική καταβολή.

Τα ετήσια μισθώματα που καταβάλλει ο ΟΑΣΘ στο εμπορικό κέντρο που εδρεύει ο Οργανισμός, μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους, είναι υψηλότερα έως και 140% από το ετήσιο τεκμαρτό μίσθωμα των ακινήτων που εκμισθώνονται στο ίδιο κτίριο, το οποίο οδηγεί σε μεγαλύτερες δαπάνες.

Οι ακαθάριστες αποδοχές του προσωπικού δεν αντιστοιχίζονται μεταξύ των δεδομένων που διαθέτουν οι δύο αρμόδιες Διευθύνσεις του ΟΑΣΘ, καθώς υπερβάλλοντα ποσά δηλώνονταν σε διαφορετικό λογιστικό κωδικό, ώστε ο ΟΑΣΘ να μην αποδίδει ΦΠΑ προς το ελληνικό δημόσιο, συνολικής αξίας 400.000 ευρώ, πλέον των νόμιμων προσαυξήσεων.

Ο ΟΑΣΘ, πέρα από τις αδιαφανείς διαδικασίες προσλήψεων με κριτήρια αμφίσημα, επέλεγε τη μέθοδο της απευθείας ανάθεσης ή της επέκτασης συμβάσεων προμηθειών και παροχής υπηρεσιών σε υψηλότερες τιμές σε σχέση με προγενέστερες χρήσεις και για υπηρεσίες που θα μπορούσαν να καλυφθούν in house, αυξάνοντας εντέχνως το λειτουργικό κόστος του Οργανισμού.

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
179 αναγνώστες
Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017
16:00

 

Παρατείνονται οι εγγραφές στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου ΔέλταΈως την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 παρατείνονται οι εγγραφές των παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Δέλτα για το έτος 2017-2018. Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη μέχρι και την 30ή Σεπτεμβρίου 2017.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στον Παιδικό Σταθμό συνυποβάλλοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Πιστοποιητικό Γεννήσεως
Πιστοποιητικό Παιδιάτρου
Βιβλιάριο εμβολίων και πρόσφατα αποτελέσματα φυματοαντίδρασης (mantoux)
Υπεύθυνη δήλωση, σχετικά με την απασχόληση της μητέρας αν δεν υπάρχει βεβαίωση εργοδότη.
Βεβαίωση εργοδότη για τον καθένα από τους γονείς, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών.
Φωτοτυπία των τελευταίων ενσήμων.
Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού.
Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης από τον Δήμο (μόνο για εγγραφή)
Αντίγραφο ταυτότητας του πατέρα και της μητέρας.
Υπεύθυνη δήλωση για το ποιος θα παραλαμβάνει το παιδί από τον σταθμό.

Ώρες παραλαβής αιτήσεων από τις 10.00 – 11.00 π.μ. στους κατά τόπους παιδικούς σταθμούς.

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κυμίνων | Διεύθυνση: Κύμινα – Τ.Κ. 57300 | Τηλέφωνο: 2391041111

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Χαλάστρας | Διεύθυνση: Σμύρνης – Τ.Κ. 57300 | Τηλέφωνο: 2310793000

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ανατολικού | Διεύθυνση: Ανατολικό – Τ.Κ. 57300 | Τηλέφωνο: 2310718764

Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Διαβατών | Διεύθυνση: Απαρτόγλου 11 – Τ.Κ. 57008 | Τηλέφωνο: 2310783444

Δημοτικός Βρεφικός Σταθμός Διαβατών (ΕΚΟ) | Διεύθυνση: Μακαρίου 17 – Τ.Κ. 57008 | Τηλέφωνο: 2310781680

Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Καλοχωρίου | Διεύθυνση: Ρ. Φεραίου 1 – Τ.Κ. 57009 | Τηλέφωνο: 2310754364

Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Ν. Μαγνησίας | Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 3 – Τ.Κ. 57008 | Τηλέφωνο: 2310783168

Δημοτικός Παιδικός και Βρεφονηπιακός σταθμός Σίνδου | Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 44 – Τ.Κ. 57400 | Τηλέφωνο: 2310798266

Βρεφονηπιακός Σταθμός «Ερωδιός» | Διεύθυνση: Θεσσαλονίκης – Τ.Κ. 57600 | Τηλέφωνο: 2391041498

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
172 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017
01:12

 

ΤΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

 

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

 

 

   

 


 


 

Ένα, μεγάλο, ζωτικό και αναπτυξιακό έργο, ένα έργο, που θα προστατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία, ένα έργο, το οποίο ζήτησαν, αγωνίσθηκαν για την κατασκευή του και το περιμένουν, για χρόνια, οι κάτοικοι της Χαλκηδόνας , ένα έργο, που θα διατηρεί καθαρή την πόλη μας και βοηθά την ανάπτυξη της, ο βιολογικός καθαρισμός της Χαλκηδόνας – Αδένδρου , ολοκληρώνεται και είναι πλέον γεγονός και όχι λόγια…

Ένα ζωτικό, κρίσιμο και προστατευτικό του περιβάλλοντος έργο, που έλειπε από τα Χαλκηδόνα, προχωρά, μέρα με τη μέρα, προς την ολοκλήρωσή του και την παράδοσή του για δοκιμαστική, αρχικά και στη συνέχεια κανονική του, λειτουργία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμά του.
Το έργο αυτό, της κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού Χαλκηδόνας – Άδενδρου , γίνεται με ο,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στα αντίστοιχα, έργα, σε διεθνές επίπεδο κατά τρόπο που να παρέχει ασφάλεια, αξιοπιστία, λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα και να προστατεύει το φυσικό περιβάλλον, χωρίς να δημιουργεί καμιά απολύτως παρενέργεια, επιλύοντας, έτσι, το χρόνιο πρόβλημα της διάθεσης των λυμάτων της Χαλκηδόνας.

Για να λειτουργήσει, όμως, το έργο αυτό, που ζήτησαν και περιμένουν οι κάτοικοι της Χαλκηδόνας, απαιτείται να κατασκευασθούν, το ταχύτερο δυνατό, οι εξωτερικές διακλαδώσεις και τα φρεάτια τους, ώστε, στη συνέχεια, να συνδεθεί με αυτά, υποχρεωτικά, από το νόμο, η κάθε οικοδομή (κατοικία ή επιχείρηση), για τη διάθεση των λυμάτων της, στο βιολογικό καθαρισμό

Η κατασκευή του μεγάλου, αυτού, έργου, προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε και χρηματοδοτήθηκε, εξολοκλήρου, από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους, χωρίς να επιβαρυνθούν, καθόλου, για την κατασκευή του, ούτε ο Δήμος μας, ούτε και οι ωφελούμενοι, απ’ αυτό, κάτοικοι, της περιοχής.

 

Τέλος το έργο θα εξυπηρετεί και θα φιλοξένει λύματα μέχρι  50 000 κατοίκους .Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα 50 χρόνια οι εγκαταστάσεις θα επαρκούν για όλο τον πληθυσμό

 

Για το σπουδαίο αυτό έργο ζητήσαμε και την γνώμη του δημάρχου Χαλκηδόνος Γιάννη Τσουκνιδά και του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Μανάκη να μας που δυο λόγια :

Γιάννης Τσουκνιδάς 

( δήμαρχος Χαλκηδόνος)

“Εύχομαι να είναι καλορίζικο το έργο του βιολογικού καθαρισμού, για το οποίο αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε ν’ αγωνιζόμαστε. Όπως βλέπετε, γίνεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, ώστε να είναι ασφαλές, αξιόπιστο και λειτουργικό για να εξυπηρετεί, με αποτελεσματικό τρόπο, τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Ταυτόχρονα προστατεύει στο μέγιστο βαθμό το περιβάλλον μας. Οι ανάδοχοι και οι εργολάβοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, ώστε να μας το παραδώσουν το ταχύτερο δυνατό”.

 

Αλέξανδρος Μανάκης 

 

(Αντιδήμαρχος Χαλκηδόνος)

 

"Ο βιολογικός καθαρισμός Χαλκηδόνας – Άδενδρου είναι ένα μεγάλο έργο …Φιλοδοξούμε ότι από εδώ και στο εξής θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ώστε να παραδοθεί το έργο στους πολίτες το συντομότερο δυνατό Ένα έργο που λίμναζε για δεκαετίες και είχε εγκαταλειφθεί, καταφέραμε με επανειλημμένες παρεμβάσεις, επισκέψεις στα υπουργεία, επιμονή και σκληρή δουλειά να ξεκινήσει  και να ολοκληρωθεί, δίνοντας τέλος στην ταλαιπωρία που υφίσταται οι Συνδημότες μας η περιοχή και το περιβάλλον».

 

 

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 

 

Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
338 αναγνώστες
Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017
16:08

ΤΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

Αποτέλεσμα εικόνας για εργοταξιο ο δημοσ

 

Στα είκοσι χρόνια παρουσίας μου στην Χαλκηδόνα, είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται, κατασκευάζονται και υλοποιούνται τόσο μεγάλα έργα … Έργα πνοής που θα αναβαθμίσουν την ευρύτερη περιοχή και θα δώσουν ποιότητα ζωής στους κατοίκους και δημότες της Χαλκηδόνας.

Είπα λοιπόν , να επισκεφτώ αυτά τα έργα και ζήτησα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Μανάκη να με συνοδεύει και να με ξεναγήσει …

Με την επίσκεψη μου έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των έργων  και εδώ θα σας εκμυστηρευτώ ότι παρατήρησα τον αντιδήμαρχο γιατί αυτά τα έργα δεν προβάλλονται… ( ;) για να πάρουμε την απάντηση : « ‘Όταν υπάρχει έργο …το έργο μιλάει από μόνο του και δεν χρειάζονται λόγια…»

Συνεχίζοντας την επίσκεψη μου… κατάλαβα ότι η δουλειά που γίνεται και τα έργα αυτά χρειάζονται σοβαρότητα , υπομονή και πολιτική βούληση για να υλοποιηθούν και η παρούσα διοίκηση το δείχνει με το έργο της…!

Κλείνοντας αυτών τον μικρό πρόλογο θα ήταν άδικο να μην ζητήσω τον φίλο Αλέξανδρο Μανάκη να μας μιλήσει για αυτό το εργοτάξιο που υλοποιείται αυτήν την στιγμή στο Δ.Δ. Χαλκηδόνας Να τι μας είπε (πάντα με την μετριοπάθεια που τον διακρίνει) για τα έργα :

«Επειδή τα πολλά λόγια είναι  φτώχια  Χρήστο ,σήμερα είδες από κοντά τα έργα που υλοποιούνται αυτήν την ώρα στο Δ.Δ. Χαλκηδόνας.

Τα έργα αυτά έγιναν με αγώνα και μεράκι… και είναι μία υποχρέωση στις επόμενες γενιές...

Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμαρχο Χαλκηδόνας Γιάννη Τσουκνιδά και την Τεχνική Υπηρεσία για την μεγάλη τους  συμβολή  για να εντάξουμε αυτά τα έργα στο ΕΣΠΑ ώστε σήμερα να υλοποιούνται…

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλες της διοίκησης που συνέβαλαν διαχρονικά για την υποστήριξη των έργων … που υλοποιούμε εμείς σήμερα…»

Το «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» με την παρουσία του στο εργοτάξιο που υλοποιείτε στην Χαλκηδόνα ετοίμασε εκτενές  ρεπορτάζ και θα σας το παρουσιάσει σε ενότητες:

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΑΔΕΝΤΡΟΥ

ΝΕΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ  

ΑΓΩΓΟΣ ΤΑΠ

Με πλούσιο φωτογραφικό και ηλεκτρονικό ρεπορτάζ από τα έργα

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ:  Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΑΔΕΝΤΡΟΥ

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<456789101112>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
23/1Θεσσαλoνίκη: Εκδηλώσεις με αφορμή την ημέρα μνήμης των θυμάτων Ολοκαυτώματος
19/1Θεσσαλονίκη - Αθήνα σε 3 ώρες και 20 λεπτά!
11/1Νομοσχέδιο : Ανατροπές στο σύστημα εκπαίδευσης των νέων οδηγών...
8/1Αγροτικό Βήμα : Σε περίπου 2,9 δισ. ευρώ ανήλθαν τα χρήματα που πλήρωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
3/12018 - Χωρίς ιδιαίτερα τριήμερα η φετινή χρονιά. Δείτε αναλυτικά:
2/1Το πρώτο καρναβάλι της χρονιάς έγινε στο Αργος Ορεστικ