... !
...
...! ...!


238
, 25 2018
10:26

Τρα πολεμικ πλοα θα μπορον να επισκεφθον τις επμενες ημρες οι Θεσσαλονικες . 

Το Γενικ Επιτελεο Ναυτικο ανακονωσε τι στο πλασιο του εορτασμο της επετεου της 28ης Οκτωβρου 1940, τα αρματαγωγ ΧΙΟΣ και ΛΕΣΒΟΣ και η Φρεγτα ΥΔΡΑ θα καταπλεσουν στην Θεσσαλονκη.

 

Κατ τη διρκεια παραμονς τους στον λιμνα Θεσσαλονκης, το κοιν θα χει την ευκαιρα να τα επισκεφθε.

 

Οι ρες του επισκεπτηρου για τα αρματαγωγ ΧΙΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ και Φρεγτα ΥΔΡΑ χουν ως ακολοθως:

 

   – Παρασκευ  26 Οκτωβρου 2018, απ 09:00 ως 19:00.

 

  – Σββατο  27 Οκτωβρου 2018, απ 09:00 ως 19:00. 
503
, 18 2018
20:38

 

ÎÎÎ ÎÏ…ÏιÎκΠ21 ÎκτωÎÏίου το 10ÎÏι του ΛÎÎκÎδΠ- Run in Lagadas - ΕÎÎÏÎφÎÏ‚ μÎχÏι Ï„ÎΠΠÎÏÎσκÎÏ…Î 19/10

Την Κυριακ 21 Οκτωβρου το 10ρι του Λαγκαδ - Run in Lagadas - Εγγραφς μχρι την Παρασκευ 19/10


Το Run in Lagadas - o αγνας που αγκαλιστηκε απ λους τους Λαγκαδιανος φιλοδοξε για τρτη χρονι να κνει γνωστ τον Λαγκαδ και την ιστορα του, προβλλοντας τις αξες της θλησης και του αγωνιστικο αθλητισμο. Διεξγεται την Κυριακ 21 Οκτωβρου στον Λαγκαδ σε ανμνηση της διπλς απελευθρωσης της πλης του Λαγκαδ (27η Οκτωβρου 1912 απ τον τουρκικ ζυγ και 27η Οκτωβρου 1944 απ τα γερμανικ στρατεματα κατοχς) και περιλαμβνει τον αγνα 10km με την επωνυμα "το 10ρι του Λαγκαδ" και τον αγνα 5km οι οποοι εναι επσημα πιστοποιημνοι απ την IAAF και την AIMS εν θα διεξαχθε και αγνας 1000m για τα μικρ παιδι.


Οι αγνες διοργαννονται απ τον Γυμναστικ Σλλογο Λαγκαδ σε συνεργασα με τον Δμο Λαγκαδ και με την υποστριξη της Περιφρειας Κεντρικς Μακεδονας και εγγραφς πραγματοποιονται μχρι και την Παρασκευ 19 Οκτωβρου.

Ο αγνας τελε υπ την αιγδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονκης, φρει ηλεκτρονικ χρονομτρηση και εναι ενταγμνος στο επσημο αγωνιστικ πργραμμα του ΣΕΓΑΣ. Στους αγνες εκτιμται τι θα λβουν μρος περισστεροι απ χλιοι δρομες κθε ηλικας. Οι αγνες απευθνονται τσο σε αθλητς υψηλο επιπδου σο κυρως στους ελεθερα ασκομενους δημτες, τους ερασιτχνες δρομες και τη μαθητικ νεολαα εν θα συμμετχουν και πολλ μλη συλλγων δρομων υγεας. 

Το 3ο “10ρι του Λαγκαδ” θα αποτελσει μια σημαντικ δρομικ αθλητικ εκδλωση για την ευρτερη περιοχ της Κεντρικς Μακεδονας με συμμετχοντες αθλητς απ λη την Ελλδα που εξελσσεται πλον σε θεσμ για τα αθλητικ δρμενα της περιοχς, προγοντας την ποιτητα ζως των δημοτν μσω της σκησης και ενισχοντας την τοπικ οικονομα. 

Περισστερες πληροφορες μπορον να αναζητηθον στην ιστοσελδα του αγνα: www.runinlagadas.gr

Τη Δευτρα 15 Οκτωβρου πραγματοποιθηκε συνντευξη τπου και παρουσαση των χορηγν στο Δημαρχεο Λαγκαδ στις 13:00.

Run in Lagadas 21/10/2018 – Σας περιμνουμε λους σε μια μεγλη αθλητικ γιορτ για να ζσουμε τη χαρ της θλησης και του αγνα.

http://www.runinlagadas.gr - Facebook: RunInLagadas-Το δεκρι του Λαγκαδ

info@runinlagadas.gr - ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23940 20841, FAX: 23940 24186

       e-mail
348
, 14 2018
20:48

Θμα bullying φανεται πως ταν ο 11χρονος απ την Συρα που τραυμτισε την περασμνη Πμπτη να 9χρονο σε δημοτικ σχολεο, στην περιοχ της Χαριλου στη Θεσσαλονκη.

Το παραπνω καταγγλλει με ανρτησ του στο facebook πατρας μαθτριας, που πηγανει στο εν λγω σχολεο.

"Το αγρι απο την Συρα το δρνανε κθε μρα στο σχολεο και την Πμπτη το απελησαν οτι θα το σκοτσουν", αναφρει ο πατρας στην ανρτησ του, εν σημεινει τι ο 11χρονος απ την Συρα ταν τρομοκρατημνος απ τις επιθσεις που δεχταν απ τα υπλοιπα παιδι και ταν τον πλησασε ο 9χρονος για να τον ρωτσει τι παθε "ο μικρς Σριος του επιτθηκε γιατι φοβθηκε", αναφρει ο πατρας.

Η ανρτηση πατρα μαθτριας:

«Επειδ τις τελευταες μρες επικρατε νας παροξυσμς με το «μαχαρωμα» σε σχολεο της Χαριλου στην Θεσσαλονκη, θα θελα να πω τα εξς μιας και στο συγκεκριμνο δημοτικ φοιτ η κρη μου. Το αγρι απο την Συρα το δρνανε κθε μρα στο σχολεο και την Πμπτη το απελησαν οτι θα το σκοτσουν.

Με τα λγα ελληνικ που ξερε το επε στον δσκαλ του ο οποος μως δεν ασχολθηκε με το περιστατικ. Το παιδ πρε το ξυραφκι απο την ξστρα και τρομοκρατημνο κρυβταν απ τα υπλοιπα παιδι. 1 αγορκι που τον εδε το πλησασε για να τον ρωτσει τι παθε και ο μικρς Σριος του επιτθηκε γιατι φοβθηκε.

Το «μαχαρωμα» ηταν μια γραντζουνι στο χρι που δεν χρειστηκε οτε καν αντιτετανικ και ο πατρας δεν αγνοεται αντιθτως σπευσε να παραδοθε ως κηδεμνας του παιδιο! Οι γονες του λλου παιδιο δεν σκησαν μνυση αλλ ασκθηκε αυταπγγελτα απ τον εισαγγελα.

Φτνει με την παραπληροφρηση εκατρωθεν! χουμε γνει σκατ σαν κοινωνα και φταμε εμες και μνο εμες! Βζουμε ταμπλες και ξεχνμε την ουσα…

Πατρας εμαι και θα κνω τα πντα να προστατεσω τα παιδι μου απ οτιδποτε και τον οποιονδποτε αλλ πρτα απ’λα θα τα μθω να σβονται και να εναι νθρωποι! Κτι που οι περισστεροι γονες το ξεχντε! Ξεχντε να ασχοληθετε με τα παιδι σας και βαφτζετε την ασβεια και την αλητεα μαγκι! Ξυπνστε και γνετε νθρωποι, κθε μρα λο τον χρνο.» 

anartisipateras.png

       e-mail
699
, 4 2018
22:46

Μετ απ μαραθνιες διαβουλεσεις το συνδικτο των εργαζομνων του ΟΑΣΘ αποφσισε πριν απ λγα λεπτ τη συνχιση των κινητοποισεων με τη μορφ των στσεων εργασας. Πιο αναλυτικ, αριο Παρασκευ (5/10) η Θεσσαλονκη θα μενει χωρς λεωφορεα απ την αρχ του ωραρου μχρι και τις 09.00 το πρω, αλλ και απ τις 19.00 το απγευμα μχρι και την λξη του ωραρου.

Μλιστα, ο κ. Τσερμενδης ανακονωσε πως θα υπρξουν νες διαβουλεσεις την Δευτρα στις 12.00 το μεσημρι, εν το Σαββατοκριακο θα χει κανονικ λεωφορεα.

Το συνδικτο των εργαζομνων του ΟΑΣΘ βρισκταν απ το πρω – περπου στις 11.00 – στα γραφεα του Οργανισμο στη Χαριλου, με τον πρεδρο κ. Δημτρη Τσερμενδη να χει επαφς με τους συναδρφους του στον ΟΑΣΑ, εν εστλησαν επιστολς τσο στο υπουργεο Υποδομν, σο και στη διοκηση του ΟΑΣΘ. Προ ολγου, ο κ. Τσερμενδης ανακονωσε επσημα τις νες στσεις εργασας για αριο Παρασκευ.

http://www.typosthes.gr

       e-mail
249
, 3 2018
16:28

ΑποτÎÎÎσμΠÎικÏÎÎÏ‚ ÎιΠÎΑÎÎΜε κινητοποισεις απαντον στην  τροπολογα που κατατθηκε στη Βουλ και επιτρπει την εκχρηση δρομολογων του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονκης σε ιδιτες, οι εργαζμενοι στον Οργανισμ. Με απφαση που λαβε πριν απ λγο το Διοικητικ Συμβολιο του Συνδικτου, οι εργαζμενοι προχωρον σμερα απ τις 7 το απγευμα, σε στση εργασας μχρι το πρας της βρδιας.

Επσης, αριο Πμπτη 4 Οκτωβρου θα προχωρσουν σε 24ωρη απεργα, ζητντας την απσυρση της τροπολογας και την επανναρξη του διαλγου για το συγκεκριμνο θμα.

Κατ τη σημεριν στση εργασας απ τις 19.00 μχρι και τα μεσνυχτα, δεν θα πραγματοποιηθε καννα δρομολγιο, εν αριο, θα εκτελονται συγκεκριμνα δρομολγια με προσωπικ ασφαλεας.

Με ανακονωση που εξδωσε πριν απ λγη ρα το Συνδικτο κνει λγο για φιλετοποηση και εκχρηση του αστικο ργου στο ΚΤΕΛ ΑΕ και σε λλους ιδιτες.

Οι εργαζμενοι του ΟΑΣΘ, καταγγλλουν για αυταρχισμ τον υπουργ Υποδομν και Μεταφορν Χρστο Σπρτζη, ο οποος πως τονζουν δεν κανε διλογο με τους εργαζμενους.

Ο Υπουργς και η διοκηση του ΟΑΣΘ πως καταγγλλουν απτυχαν να προωθσουν μτρα και πολιτικς για τη βελτωση και ορθολογικ λειτουργα του Οργανισμο.

Ακμα οι εργαζμενοι στον ΟΑΣΘ ζητον την παρμβαση της Περιφερειακς νωσης Δμων Κεντρικς Μακεδονας, εν καλον και τα κμματα της Βουλς να αποτρψουν την ψφιση της προτεινμενης τροπολογας.

Κλενοντας την ανακονωσ τους οι εργαζμενοι στον ΟΑΣΘ ζητνε απ τον Υπουργ Υποδομν και Μεταφορν Χρστο Σπρτζη να αποσρει την τροπολογα.

       e-mail
«<5678910111213>»

blog
- blog ...!

-... - - - - -

..1 ( ) "..." ...!!!

Y..2 ...... ...
21/8... - :
16/8 : . !
13/8- : " ... "
12/8 ... : " "
8/8 : 27
6/8 7-09-19 .
4/815o
3/8 - : !