Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη...
876 αναγνώστες
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010
10:25

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ, πριν και μετά την πορεία αντεξουσιαστών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που κατέληξαν με την κατάληψη της Σχολής Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στην οδό Εγνατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τρεις προσαγωγές στην Ασφάλεια.Λίγο πριν από την έναρξη της πορείας από την Καμάρα, ένα περιπολικό εντόπισε ομάδα νεαρών να γράφει συνθήματα σε κτίρια του πανεπιστημίου, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος της Οδοντιατρικής Σχολής. Στη θέα του περιπολικού οι νεαροί έριξαν πέτρες, ενώ ένας εικονολήπτης ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού δέχθηκε επίθεση και του πήραν την κάμερα.Ακολούθησε συμπλοκή με διμοιρία των ΜΑΤ που έσπευσε στο σημείο, ενώ γύρω στα 60 άτομα βγήκαν από την πανεπιστημιούπολη. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χειροβομβίδων κρότου - λάμψης και το επεισόδιο έληξε.Στη διάρκεια της πορείας που ακολούθησε, νεαροί προκάλεσαν φθορές στο παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου, ενώ λίγο αργότερα κατέλαβαν το κτίριο της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΠΘ.Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων αναφέρουν: "Κάτω τα ξερά σας από τους τρεις συντρόφους μας! Άμεση απελευθέρωση των τεσσάρων προφυλακισμένων, καμιά δίωξη σε όσους κατηγορούνται για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα".

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
26/6Δήμος Δέλτα : Επισκέψεις ενημέρωσης στις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου
23/6Δήμος Χαλκηδόνος : Έξι (6) προσλήψεις στο Δήμο Χαλκηδόνος
19/6Δήμος Χαλκηδόνος : «Η λαμπτήρες led “ και το ηθικό μέρος ... !
11/6Διανομή τροφίμων σε απόρους στη δυτική Θεσσαλονίκη
8/6Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
1/6ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης : Με λεωφορεία των ΚΤΕΛ από σήμερα δρομολόγια τεσσάρων γραμμών του ΟΑΣΘ