Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Τα τιμολόγια...!!!
1388 αναγνώστες
Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010
11:39

ΑΥΣΤΗΡΕΣ οδηγίες για την περιστολή δαπανών σε όλες τις  υπηρεσίες έδωσε από την αρχή της θητείας του στη Χαλκηδόνα ο δήμαρχος Σ.Νικόπουλος... Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της οδηγίας είναι εντυπωσιακά...Έτσι ο δήμαρχος έδωσε με τη δική του πρακτική το σύνθημα κατά της σπατάλης του δημόσιου χρήματος...πάντως από το ξεσκόνισμα παλαιών δαπανών προέκυψαν μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Ουδείς προς το παρόν θέτει θέμα αλλά και ουδείς μπορεί να αποκλείσει ότι θα συμβεί στο μέλλον, όταν διευκρινιστούν μερικές λεπτομέρειες για συγκεκριμένα τιμολόγια...!!!

 Σοσιαλισμός...

ΌΤΑΝ προεκλογικά, ο Γιώργος Παπανδρέου, έθετε στην ελληνική κοινωνία, το δίλημμα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», προφανώς εννοούσε ότι θα διέλθουμε, μέσω του «σοσιαλισμού» στη βαρβαρότητα...

 Αυτοκριτική Ψωμιάδη για το επεισόδιο με τον Γ. Μπίκο

Την αυτοκριτική του έκανε κατά την έναρξη του νομαρχιακού συμβουλίου ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σχετικά με το επεισόδιο που είχε με τον νομαρχιακό σύμβουλο Γιάννη Μπίκο στην προηγούμενη συνεδρίαση αυτού."Ξέφυγα σ’ ό, τι αφορά τη συμπεριφορά μου στην προηγούμενη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου. Εφτάμιση χρόνια δεν έχω δώσει δικαίωμα. Για μένα προέχει η οικογένεια μου", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νύχτα…

ΤΟ αίσθημα ανακούφισης, που επικρατούσε χθες μετά από πολύ καιρό στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ήταν εμφανές μετά τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως μετά την απόφαση τoυ Ecofin, για δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης, με τη συμμετοχή του... ΔΝΤ.

Ο προβληματισμός και η αγωνία της μεσαίας τάξης της πυραμίδας των στελεχών του Κινήματος, ήταν μήπως τελικώς υπήρχε ...άλλος δρόμος για την αντιμετώπιση της κρίσης και κυρίως αν το ΔΝΤ μπορούσε να μείνει εκτός Ευρώπης.Οι προχθεσινές εξελίξεις, κατέδειξαν ότι τελικώς δεν υπήρχε άλλη λύση, στο πλαίσιο εννοείται του συστήματος.Και μεταξύ σοβαρού και αστείου, δεν έχει άδικο αυτό που είπε πως «η Ευρώπη τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει... νύχτα».

 Με διαδικασία..

ΑΝΟΙΧΤΟ, λέει, θα πρέπει να θεωρείται και στη περιοχή μας το ποιος θα λάβει το δημαρχιακό χρίσμα της ΝΔ (του Αντώνη Σαμαρά), αν τελικά δοθεί χρίσμα. Εδώ παραμένει ζήτημα ανοιχτό για την Αθήνα, όπου βγήκε κιόλας επισήμως δηλώνοντας ξανά υποψηφιότητα ο δήμαρχος Νικήτας..

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις