Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Επιστρέφει τα επιπλέον χρήματα για τα δικαιώματα η Νέα Ομοσπονδία
1013 αναγνώστες
Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
01:57

«Τα χρήματα θα επιστραφούν και οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα ορίζει ο ενιαίος τιμοκατάλογος της ΠΑΣΕΓΕΣ», είπε στο «Έθνος» ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας, Χρήστος Τσιχίτας, μετά την παρέμβαση του γενικού διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, Γ. Τσιφόρου. Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα έγινε γνωστό όταν αγρότες κατήγγειλαν ότι υπάλληλοι σε τουλάχιστον δύο συνεταιρισμούς (έναν στα Κουφάλια και έναν στην Επανωμή) τούς χρέωσαν με επιπλέον ποσά για την ενεργοποίηση.Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΣΕΓΕΣ, ο διευθυντής της οποίας, Γιάννης Τσιφόρος, ζήτησε να τηρηθεί το ενιαίο κοστολόγιο.Η διοίκηση της Νέας Ομοσπονδίας επιβεβαιώνει το θέμα και σημειώνει πως οι συστάσεις είναι αυστηρές, ενώ δεσμεύεται ότι τα χρήματα που εισπράχθηκαν θα επιστραφούν στους αγρότες και οι υπάλληλοι θα τιμωρηθούν.«Εγιναν παράπονα από παραγωγούς ότι τους ζητήθηκαν επιπλέον χρήματα από 15 έως 35 ευρώ, για δήθεν έσοδα του συνεταιρισμού, όπου υπέβαλαν τις αιτήσεις τους. Αυτό είναι απαράδεκτο.Τα χρήματα θα επιστραφούν και οι αγρότες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω από όσα ορίζει ο ενιαίος τιμοκατάλογος της ΠΑΣΕΓΕΣ», είπε στο «Εθνος» ο πρόεδρος της Νέας Ομοσπονδίας, Χρήστος Τσιχίτας.Μέχρι στιγμής το πρόβλημα εντοπίζεται σε 2 από τους 15 συνεταιρισμούς - μέλη και τους 70 συνεργαζόμενους της Νέας Ομοσπονδίας, δεν αποκλείεται ωστόσο να είναι πολύ μεγαλύτερο και πολύ σοβαρότερο, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι πού κατέληξαν αυτά τα χρήματα, αφού οι αγρότες υποστηρίζουν ότι δόθηκαν υπέρ των συνεταιρισμών.Η ΠΑΣΕΓΕΣ υπενθυμίζει ότι οι αγρότες πρέπει να ζητούν και να παίρνουν απόδειξη για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/6Διανομή τροφίμων σε απόρους στη δυτική Θεσσαλονίκη
8/6Από σήμερα οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
1/6ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης : Με λεωφορεία των ΚΤΕΛ από σήμερα δρομολόγια τεσσάρων γραμμών του ΟΑΣΘ