Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Εισαγγελέας στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και Πιερίας...
996 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010
01:53

Στη Δικαιοσύνη παρέπεμψε την Τρίτη η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, τις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης και Πιερίας.
 Η παραπομπή έγινε ύστερα από καταγγελίες αγροτών ότι συνεταιρισμοί των δύο ΕΑΣ χρέωναν αδικαιολόγητα ποσά στους αγρότες για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων ενιαίας ενίσχυσης για το 2010 (σύστημα ΟΣΔΕ).
Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποίησε ότι στάλθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης οι καταγγελίες αγροτών για τις αδικαιολόγητα υψηλές χρεώσεις παραγωγών από τις δύο ενώσεις, ενώ σε δηλώσεις της η κ. Μπατζελή ανέφερε ότι σύντομα θα γνωστοποιηθούν και άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

 
Γ. Παπανδρέου: Θεμέλιος λίθος της νέας Ελλάδας ο «Καλλικράτης»
«Προϋπόθεση για έξοδο της χώρας από την κρίση», «επανάσταση δημοκρατίας», «θεμέλιο λίθο της νέας Ελλάδας που χτίζουμε», «κορυφαία πολιτική επιλογή, συνδεόμενη με την Ελλάδα της ανάπτυξης, της ευνομίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης» - υπήρξαν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για το σχέδιο Καλλικράτης, παρουσιάζοντάς το την Τρίτη στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου.Με την ομιλία του πρωθυπουργού, τις τοποθετήσεις των εισηγητών των κομμάτων, και την κατάθεση ένστασης αντισυνταγματικότητας από την ΝΔ, άρχισε η συζήτηση του νομοσχεδίου «νέα αρχιτεκτονική της αυτοδιοίκησης και αποκεντρωμένης διοίκησης» - Πρόγραμμα Καλλικράτης, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε πέντε συνεδριάσεις. Υπέρ του νομοθετήματος τάσσεται η κυβερνητική πλειοψηφία ενώ επί της αρχής όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ) καταψηφίζουν.
Ένσταση αντισυνταγματικότηταςΑπό την πλευρά της ΝΔ τέθηκε ζήτημα συνταγματικότητας άρθρων του νομοσχεδίου, μέρος των οποίων ενστερνίστηκαν ο ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απορρίφθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία με την διαδικασία της έγερσης των συμφωνούντων βουλευτών.
Επίθεση στη ΝΔΟ Γ. Παπανδρέου, αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας του επιτιθέμενος κατά της Νέας Δημοκρατίας, για την επιλογή της να αντιταχθεί στο σχέδιο, κατηγορώντας την πως αποφεύγει να αναλάβει τις ευθύνες της για τον εκσυγχρονισμό της χώρας, όπως τις απέφυγε και ως κυβέρνηση:«Η αξιωματική αντιπολίτευση, έρχεται να πει το «όχι», που ακολουθεί τα πολλά «όχι» για τον Καποδίστρια, το ΑΣΕΠ, τον φορολογικό νόμο, ακόμα και την ψήφιση του νομοσχεδίου για την κύρωση του μνημονίου προσφυγής στο μηχανισμό στήριξης.Αυτό το «όχι» είναι μια ακατανόητη μάχη κατά της κοινής λογικής» ανέφερε ο Πρωθυπουργός. «Κάνετε σαν να μην βλέπετε τις χιλιάδες καταργήσεις θέσεων και μελών αιρετών συμβουλίων, τον δραστικό περιορισμό των μη παραγωγικών δαπανών, τον εξαντλητικό έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης. Το Λογιστήριο του Κράτους, υπολογίζει την εξοικονόμηση πόρων σε 1 δισ. 185 εκ. ευρώ. Δεν έγινε μάθημα η απραξία 6 χρόνων; Θέλετε να συνεχίσει έτσι η Ελλάδα;» παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου απευθυνόμενος προς την Νέα Δημοκρατία.
Μόνον η αρχή...Και αυτό είναι απλώς η αρχή, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό: «Με την επόμενη αναθεώρηση του Συντάγματος θα πάμε σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που θα απαντά στις ανάγκες της κάθε περιοχής, με πολλές αποφάσεις σε επίπεδο δήμου ή Περιφέρειας. Είναι απαράδεκτο, η τριτοβάθμια εκπαίδευση να μην συνδέεται με την ανάπτυξη της κάθε περιφέρειας και την ταυτότητα της κάθε περιοχής - και τα Ιδρύματα να λειτουργούν μόνον για την καφετέρια, τα νοίκια, ή κάποιον καλό γαμπρό ή νύφη στον τοπικό πληθυσμό» ανέφερε ο Πρωθυπουργός
 
Η έλλειψη προσωπικού και η εντατικοποίηση της εργασίας θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ασθενών λόγω πιθανών λαθών, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», οι οποίοι προχώρησαν την Τρίτη σε κινητοποιήσεις. Όπως αναφέρουν, εικόνες αρρώστων που συνωστίζονται στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και στην εφημερία είναι γνώριμες
 
Επιχείρηση διάσωσης εργάτη, που καταπλακώθηκε από χώματα, στη Σίνδο
Επιχείρηση διάσωσης εργάτη που καταπλακώθηκε από χώματα, κατά τη διάρκεια εργασιών, σε σκάμα στην περιοχή της Σίνδου, βρισκόταν σε εξέλιξη το βράδυ της Τρίτης.Στην επιχείρηση συμμετέχει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μαζί με άνδρες της ΕΜΑΚ. Στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την άμεση παροχή των πρώτων βοηθειών
 
ΤΕΜΠΜΕ: Μέχρι 1 δισ. ευρώ για δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις
Μέχρι το ένα δισ. ευρώ αναμένεται να φτάσει το ύψος των δανείων του προγράμματος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ) για την παροχή εγγυήσεων δανεισμού σε Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις (ΜΕ/ΠΜΕ), ώστε να καλύψουν φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, το οποίο τίθεται σε εφαρμογή.Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, το Ταμείο Εγγυοδοσίας εγγυάται ένα μεγάλο μέρος των δανείων που συνάπτουν οι ΜΕ και ΠΜΕ με τους χρηματοπιστωτικούς φορείς, διασφαλίζοντας παράλληλα χαμηλό σχετικά επιτόκιο, ελάχιστες εξασφαλίσεις ή μηδενικές για τις ΜΕ και ΠΜΕ και εύκολο τρόπο αποπληρωμής των δανείων.Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υφιστάμενες ΜΕ/ΠΜΕ (που έχουν ημερομηνία έναρξης εργασιών έως 31-12-2009) οποιασδήποτε νομικής μορφής, που έχουν έδρα σε οποιαδήποτε περιφέρεια της Ελλάδος, απασχολούν λιγότερους από 50 εργαζόμενους - ΕΜΕ και εμφανίζουν ετήσιο κύκλο εργασιών έως 10 εκατ. €.Η διάρκεια εφαρμογής του προγράμματος ορίζεται έως την 31-12-2010, εκτός αν η εξάντληση του προϋπολογισμού πραγματοποιηθεί νωρίτερα. Ειδικότερα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης από τις ενδιαφερόμενες ΜΕ/ΠΜΕ προς τις τράπεζες είναι η 31-10-2010 και παραλαβής των αιτήσεων αυτών από την ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ η 20-11-2010Επιλέξιμες θεωρούνται οι νέες δανειακές συμβάσεις για τις οποίες υποβάλλεται αίτηση από την ΜΕ/ΠΜΕ στη δανειοδοτούσα τράπεζα, μετά την ημερομηνία έγκρισης του προγράμματος.Ο αρχικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 700 εκατ. ευρώ εγγυήσεις, καλύπτοντας δάνεια συνολικού ύψους 875 εκατ. ευρώ. Ο τελικός προϋπολογισμός του προγράμματος προβλέπεται με νεότερη απόφαση να ανέλθει στο ποσό του 1 δισ. ευρώ εγγυήσεων καλύπτοντας δάνεια συνολικού ύψους 1,25 δισ. ευρώ.Το ανώτατο ποσό του δανείου ανά ΜΕ/ΠΜΕ προσδιορίζεται ανάλογα με τον αριθμό των απασχολούμενων στην επιχείρηση και διαμορφώνεται από 40.000 έως 100.000 €. Η διάρκεια του δανείου και της εγγύησης είναι 6 έτη με διετή περίοδο χάριτος κατά την οποία καταβάλλεται μόνο ο αναλογούν τόκος του δανείου.Για δάνεια έως 40.000 € δεν θα παρέχονται εξασφαλίσεις από την πλευρά των ΜΕ/ ΠΜΕ, ενώ για δάνεια άνω των 40.000 € η επιχείρηση, εφόσον ζητηθεί από την Τράπεζα, θα παρέχει εξασφαλίσεις. Στην περίπτωση που παρέχονται εμπράγματες εξασφαλίσεις αυτές δεν μπορούν να ξεπερνούν το 10% του αρχικού δανείου.Το επιτόκιο του δανείου καθορίζεται σε EURIBOR 6 μηνών + 600 μονάδες βάσης (6%) κατ΄ ανώτατο όριο.
 
3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων
Το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων Περιφέρειας Λαγκαδά με τίτλο «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 25 Μαΐου έως την Τρίτη 1 Ιουνίου 2010. Στο τουρνουά αναμένεται να λάβουν μέρος μαθητές από την Κριθιά, την Ασσηρο, το Λαγυνά, το Καβαλάρι, το Λαγκαδά, το Σοχό, τους Αγίους Αποστόλους, το Σταυρό, τη Μικρή Βόλβη, την Αρέθουσα, το Λαχανά, την Ξυλούπολη και τον Προφήτη του δήμου Εγνατίας.
 
Εφοδος του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη
Εξονυχιστικούς ελέγχους σε ειδικές επαγγελματικές ομάδες καθώς και σε επιχειρηματίες με «ύποπτες» ενδείξεις στις συναλλαγές τους με την Εφορία ξεκινά η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) στη Θεσσαλονίκη. Μια πρώτη γεύση από τους ελέγχους της ΥΠΕΕ είχαμε τις προηγούμενες ημέρες από την εξόρμηση αθηναϊκού κλιμακίου της υπηρεσίας στην πόλη. Τη φορά αυτή οι έλεγχοι θα γίνουν από τα εδώ στελέχη της ΥΠΕΕ, στην οποία πρόκειται να οριστεί -πιθανότατα αύριο- νέος επικεφαλής.
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Άνοδος των βάσεων
Πολλές ταχύτητες, ακόμα και εντός των ίδιων επιστημονικών πεδίων, προβλέπεται ότι θα έχουν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Από την πρώτη ανάγνωση των στοιχείων που προέρχονται από τα βαθμολογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης προκύπτει ότι τα γραπτά είναι καλύτερα σε σχέση με πέρυσι, κυρίως σε ό,τι αφορά τις μέτριες βαθμολογίες.
 
 «Ένοπλη ληστεία στο σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδη» νωρίτερα στην οδό Φιλώτα στη Θεσσαλονίκη. Δύο άτομα μπήκαν μέσα στο σούπερ μάρκετ και κόλλησαν τα όπλα τους στους υπαλλήλους στο κεφάλι και τους είπαν να γονατίσουν και να τους δώσουν τα χρήματα. Ευτυχώς δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός.
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης για τον «Καλλικράτη»
Σε δύο βάρκες φαίνεται ότι βρίσκεται η δημοτική Αρχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης για τον «Καλλικράτη». Από τη μία η κομματική γραμμή, από την άλλη η αιφνιδιαστική αλλαγή στο χωροταξικό, δεν δίνει και πολλά περιθώρια χειρισμών στο δήμαρχο Νάκη Λαδόπουλο και στους δημοτικούς συμβούλους του. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων και δημοτικής αρχής στην πλατεία Ειρήνης στην περιοχή.
 
Οι προϊστάμενοι των ΔΟΥ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, Α’ Θεσσαλονίκης, Δ’ Θεσσαλονίκης, ΦΑΕ Θεσσαλονίκης είναι ανάμεσα στους 20 συνολικά προϊσταμένους από διάφορες ΔΟΥ της χώρας που αντικαστάθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών. Αιτία, φέρεται ότι είναι η μη επίτευξη των στόχων στη συλλογή εσόδων. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη οι θέσεις τους θα καταληφθούν μέσω ΑΣΕΠ.
 
 
Στον Εισαγγελέα όσοι χρέωσαν παραπάνω τους αγρότες
 «Στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης έστειλε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή τις καταγγελίες για αδικαιολόγητα υψηλές χρεώσεις παραγωγών για την ενεργοποίηση των Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης 2010. Πιο συγκεκριμένα, οι καταγγελίες που περιήλθαν στη γνώση του Υπουργείου και διασταυρώθηκαν από επιτόπιους ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούν τις πρακτικές των ΕΑΣ Θεσσαλονίκης και Πιερίας που χρέωσαν αδικαιολόγητα υψηλά ποσά για την υποβοήθηση των αγροτών στη συμπλήρωση των αιτήσεων τους, κατά παράβαση της συμφωνίας που είχε συναφθεί μεταξύ ΠΑΣΕΓΕΣ και ΕΑΣ.«Θα γνωστοποιηθούν και άλλες υποθέσεις εφόσον αυτές εξεταστούν και από την διασταύρωση των στοιχείων τόνισε η Υπουργός. Η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα αλλά και τη βάση για την εφαρμογή της στρατηγικής μας στο χώρο της αγροτικής οικονομίας. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να σπιλώνει την διαδικασία αυτή και πολύ πιο περισσότερο τον τρόπο διαχείρισης του δημοσίου χρήματος και του αγροτικού εισοδήματος.Εκτός από τα τιμολόγια θα πρέπει να εξεταστούν και άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις και παραλείψεις των αρμόδιων Συνεταιριστικών οργάνων»
 
Β.Παπαγεωργόπουλος: «Δεν βρίσκουν υποψήφιο για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές»
 «Είναι φανερό ότι η κυβερνητική παράταξη βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο και έχει καταληφθεί από απελπισία. Δεν μπορεί να βρει υποψήφιο για να αντιμετωπίσει την Παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές και συνεχίζει τον γνωστό πόλεμο λάσπης. Έτσι όσοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική αναμασούν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης που ξεκίνησε το 1993 στον Δήμο Θεσσαλονίκης και απεκάλυψε πριν 2,5 χρόνια η ίδια η Διοίκηση, μια Διοίκηση που παρέπεμψε στην Δικαιοσύνη τον ένοχο, τον απέλυσε, τον μήνυσε και του κατελόγισε το ποσόν που υπεξαίρεσε.Συγχρόνως οι ίδιοι κύκλοι για να χτυπήσουν την Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και το μεγάλο της έργο αντιμετωπίζουν τον ένοχο σαν αξιόπιστο μάρτυρα και αναπαράγουν συνεχώς τις ασυναρτησίες που λέει και ασχολούνται με τις «ειδικές εντολές» των Αντιδημάρχων που καμία σχέση δεν έχουν με τις υπεξαιρέσεις, «ειδικές εντολές» που δεν παρουσιάζουν καμία μα καμία εκκρεμότητα.Βεβαίως οι κύκλοι αυτοί δεν ασχολούνται με τον ίδιο τον τέως υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης που παραδέχθηκε την ενοχή του, ούτε προσπαθούν να μάθουν πώς υπεξαιρούσε επί 15 χρόνια χρήματα της Εφορείας και των Ασφαλιστικών Ταμείων χωρίς μάλιστα να υπάρχουν διαμαρτυρίες ούτε από την Εφορεία ούτε από τα Ασφαλιστικά Ταμεία, για να μπορέσουν έτσι να βγάλουν συμπεράσματα για όλους τους ενόχους.Αυτά δεν τους ενδιαφέρουν.Μόνο ο Παπαγεωργόπουλος τους ενδιαφέρει και προσπαθούν να τον πλήξουν πολιτικά, χρησιμοποιώντας ακόμη και ασυναρτησίες και τελείως φανταστικές υποθέσεις τις οποίες ξαφνικά θυμήθηκε στην τρίτη του απολογία ο υπάλληλος που παραδέχθηκε την ενοχή του, 5 μόλις μήνες πριν τις εκλογές και αμέσως μόλις ψηφίσθηκε ο Νόμος Καστανίδη, ο υπάλληλος – καταχραστής που αποκαλύφθηκε πριν 2,5 ολόκληρα χρόνια από την ίδια τη Διοίκηση του Δήμου.Ευτυχώς ο Λαός της Θεσσαλονίκης μας γνωρίζει όλους πολύ καλά και έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του.
Β.Παπαγεωργόπουλος»
 
Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ημαθία
 «Σύγκρουση ενός αγροτικού αυτοκίνητου με τρένο σημειώθηκε πριν από περίπου μια ώρα στο ύψος ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ -ΒΕΡΟΙΑΣ. Το αγροτικό αυτοκίνητο παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία την ώρα που προσπαθούσε να περάσει της ράγες του τραίνου. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ελαφρά τραυματία.»
 
Θ.Καράογλου: «Επιτακτική ανάγκη η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου»
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε βουλευτής της Ν.Δ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Θ.Καράογλου για την επιτακτική ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου: «Συνεχή ολιγωρία και δυστοκία επιδεικνύει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το αρμόδιο Υπουργείο, αναφορικά με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου. Η Νέα Δημοκρατία, διαρκώς, με συχνές παρεμβάσεις και με την δέσμη μέτρων για την τόνωση της Ελληνικής Οικονομίας, που πρόσφατα κατέθεσε, επισημαίνει τα μεγάλα κέρδη και την εισροή εσόδων που θα υπήρχαν, αν το Ελληνικό Δημόσιο αξιοποιούσε την εν λόγω περιουσία. Σύμφωνα με στοιχεία, η ακίνητη περιουσία εκτιμάται ότι είναι μεγαλύτερη από 300 δισ. ευρώ και αξιοποιείται με απόδοση που φτάνει μόλις το 1%. Είναι προφανές το μέγεθος της περιουσίας που μένει αδρανές και απαξιώνεται, διαχρονικά από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας .Την ώρα που τα σκληρά μέτρα λιτότητας που επέβαλλε η Κυβέρνηση σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες φορολογούμενους, έχουν ισοπεδώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και έχουν φτάσει τα εισοδήματα του Ελληνικού λαού σε κατακόρυφη πτώση, η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου δεν ενδιαφέρεται, αλλά στην ουσία κωλυσιεργεί ως προς την κατάθεση ενός στρατηγικού σχεδίου, που θα έχει στο επίκεντρο την αξιοποίηση εσόδων από την τεράστια ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου. Η περιουσία αυτή θα αποτελούσε ανάσα για την βεβαρημένη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και θα έδινε τεράστιες δυνατότητες για επενδύσεις με αναπτυξιακές προοπτικές. Πρέπει, επομένως, να βάλει ένα τέλος το αρμόδιο Υπουργείο στην αδράνεια που το χαρακτηρίζει και να προχωρήσει άμεσα στην κατάθεση ενός ρεαλιστικού σχεδίου αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Κατόπιν τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός: Προτίθεται επιτέλους το αρμόδιο Υπουργείο να καταθέσει ένα σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας, ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου, έτσι ώστε να εισρεύσουν έσοδα στα ταμεία του κράτους και με ποιο χρονοδιάγραμμα;
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού