Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σε καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση …
1604 αναγνώστες
Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010
03:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

 Σε καλό κλίμα έγινε η πρώτη προγραμματισμένη συνάντηση των υποψηφίων (από το χώρο της ΝΔ.)στο δημαρχείο Χαλκηδόνας…
Παρόν ήταν οι κ.κ. ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ,ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΡΩΝΑΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ και ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ.
Στην αρχή το λόγω πήρε ο οικοδεσπότης δήμαρχος Χαλκηδόνας Σ. .Νικόπουλος και αφού τους καλωσόρισε στον δήμο του, τους έβαλε ένα θέμα στη ατζέντα (εκτός και εάν ήταν στημένο) που κάποιους έμαθα ότι τους αιφνιδίασε …
Ήταν το θέμα των Καταγγελιών που του έχει κάνει η αντιπολίτευση του δήμου Χαλκηδόνας και όπως ήταν φυσικό οι παρόντες αιφνιδιάστικαν…!
 Για την ιστορία το θέμα δεν συζητήθηκε …
 
Εν συνεχεία τοποθετηθήκαν ολοι και το συμπέρασμα της συζήτησης είναι ότι : Υπάρχουν δυο δυνατοί πόλοι ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ και ΑΡΑΜΠΑΤΣΗΣ .
Επίσης υπάρχουν ακόμη δυο υποψηφιότητες του πρωην δημαρχού Χαλκηδόνας Π. Τσιτουρίδη και του Αντιδημάρχου Σ.Τ σιώλη (εφόσον βέβαια γίνουν διαδικασίες )
Και τέλος ο κ.Ι. Μποχώρης  είπε ότι δεν μπορούσε να δεσμευτεί αφού - όπως είπε -  «Έχω  ομάδα και πρέπει μαζί να αποφασίσουμε…»
Τι αποφασίστηκε…
α να ξαναγίνει νέα συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα με ποιο διευρυμένο σώμα και να παραστούν οι κ.κ. ΑΛΑΞΙΑΔΗΣ, ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ, ΜΑΝΑΚΗΣ, ΤΣΙΧΙΤΑΣ
β οι πρόεδροι όλων των ΤΟΕΒ στους τρεις δήμους
γ οι νομαρχιακοί σύμβουλοι ΑΝΘΥ ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΟΥ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ
Δ Πρόεδροι όλων των Οργανώσεων
Ε πολιτευτές της Ν.Δ. στους τρεις δήμους…
Τέλος βρήκε ανακοίνωση την οποία υπογραφούν και οι 7 και θα δοθεί στο τύπο για να δημοσιοποιηθούν οι απόψεις τους…
 
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Τηλ : 23910 21333
 
 
 
Έκρυβε πιστόλι μέσα στην τσάντα του 5χρονου γιου του
Συνελήφθη ο πατέρας ενός 5χρονου αγοριού, καθώς στην τσάντα του γιου του βρέθηκε ένα πιστόλι κρότου 100 φυσίγγια κρότου και τρία φυσίγγια κυνηγετικά. Το παιδί είπε στην αστυνομία ότι το έκρυψε ο πατέρας στην τσάντα για να μην το βρει η αστυνομία.Ένα αγοράκι πέντε χρονών σε παιδικό σταθμό στο Ζεφύρι έκρυβε μέσα στην τσάντα του πιστόλι κρότου με γεμιστήρα, 100 φυσίγγια κρότου και τρία φυσίγγια κυνηγετικά.
Τα πιστόλι καθώς και τα άλλα αντικείμενα βρήκε η διευθύντρια του παιδικού σταθμού τα οποία και παρέδωσε στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.
Στη συνέχεια, συνελήφθη ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος εξετάζεται στην ασφάλεια, καθώς το παιδί είπε στους αστυνομικούς ότι του έδωσε το όπλο για να μην το βρει η αστυνομία, αλλά και ότι την περασμένη Παρασκευή πυροβόλησε στον αέρα με ένα άλλο πιστόλι τραυματίζοντας μια 8χρονη. Το όπλο όμως δεν έχει βρεθεί γι’ αυτό και δεν αποδεικνύεται μέχρι στιγμής η ενοχή του πατέρα.
Όσο για το 8χρονο κοριτσάκι, πρόκειται για το κοριτσάκι, το οποίο ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του ξαφνικά το βρήκε μια σφαίρα στο κεφάλι. Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων.

 
 
Το 2008 πέθαναν 7,6 εκατ. άνθρωποι, εξαιτίας του καρκίνου
Τον θάνατο 7,6 εκατομμυρίων ανθρώπων προκάλεσε ο καρκίνος το 2008, ιδιαίτερα στις ανεπτυγμένες χώρες, ενώ μέχρι το 2030 περισσότεροι από 13,2 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν χάσει τη ζωή τους από την ασθένεια, αναφέρει έρευνα της Διεθνούς Υπηρεσίας Ερευνών για τον Καρκίνο (IARC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.
«Το 2008 το 56% των 12,7 εκατομμυρίων νέων κρουσμάτων καρκίνου και το 63% των 7,6 εκατομμυρίων θανάτων που σχετίζονται με τον καρκίνο παγκοσμίως σημειώθηκε στις ανεπτυγμένες χώρες» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Φρέντι Μπρέι, ένας από τους επιστήμονες που συνέταξαν την μελέτη η οποία βασίστηκε στις 27 μορφές καρκίνου.
«Δεν υπάρχει σύγκριση με τα πρόσφατα στοιχεία μας από το 2002 επειδή έχουν αλλάξει οι μέθοδοι υπολογισμού» ανέφερε ένας άλλος επιστήμονας, ο Ζακ Φέρλαϊ, τονίζοντας ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με τον καρκίνο έχουν αυξηθεί συνολικά κατά τα τελευταία έτη.
Σύμφωνα με την IARC, ο καρκίνος του πνεύμονα, που πλήττει κυρίως τους άνδρες, αποτελεί μία από τις μορφές του καρκίνου που εμφανίζονται συχνότερα, ενώ ακολουθεί ο καρκίνος του μαστού, που πλήττει κυρίως γυναίκες και του παχέος εντέρου, καθώς και ο καρκίνος του στομάχου και του προστάτη. Οι χώρες όπου η θνησιμότητα που συνδέεται με τον καρκίνο είναι υψηλότερη είναι οι πιο πυκνοκατοικημένες και συγκεκριμένα πρόκειται για την Κίνα, την Ινδία, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ρωσία και την Γερμανία.
Αλλά βάσει του αριθμού των κατοίκων κάθε χώρας οι χώρες όπου καταγράφονται τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυτές της Βόρειας Αμερικής, της Δυτικής Ευρώπης και της Αυστραλίας.
Αυτό οφείλεται σε επικίνδυνες συνήθειες, όπως το κάπνισμα τις οποίες έχουν υιοθετήσει οι άνθρωποι στις πλούσιες χώρες. Σύμφωνα με την IARC, κάθε χρόνο το 2030 θα γίνεται διάγνωση για περίπου 21,4 εκατομμύρια νέα κρούσματα καρκίνου.
 
 
 
Στις φυλακές του Ισραήλ 31 Έλληνες - Καταγγελίες για ωμή βία
Τριάντα ένας Έλληνες της διεθνούς αποστολής για τη Γάζα κρατούνται προς απέλαση στις φυλακές Μπιρ Σέβα του Ισραήλ μετά την αιματηρή επίθεση κατά των πλοίων του Στόλου της Ελευθερίας. Οι ακτιβιστές που επέστρεψαν ήδη στη χώρα κατήγγειλαν ξυλοδαρμούς και αθρόα χρήση πλαστικών σφαιρών κατά την κατάληψη των πλοίων, καθώς και κακοποίηση κατά την κράτησή τους.
 
 
 
 
 
 
Προκαταρκτική εξέταση για την οικία Τσοχατζόπουλου
Έρευνα για την υπόθεση ετοιμάζεται να ξεκινήσει και το ΣΔΟΕ
Προκαταρκτική εξέταση για το θέμα της οικίας του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αεροπαγίτου διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. Θα εξεταστεί η νομιμότητα της αγοραπωλησίας του ακινήτου και άλλα θέματα που σχετίζονται με την οικία του πρώην υπουργού. Ερευνα για την υπόθεση ετοιμάζεται να ξεκινήσει και το ΣΔΟΕ. Η κ. Ράικου ανέθεσε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών αρμόδιο για οικονομικά εγκλήματα κ. Παρασκευά Αδάμη τη διερεύνηση της υπόθεσης του ακινήτου. Ο κ. Αδάμης έχει εντολή σε πρώτη φάση να μελετήσει τα στοιχεία και να διακριβώσει εάν στην υπόθεση προκύπτουν φορολογικές παραβάσεις, ενώ ακολούθως να διαπιστώσει εάν προκύπτει η διάπραξη και άλλων αδικημάτων. Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απειλεί να «απαντήσει» ο πρώην υπουργός
 
 
Εθεάθησαν στο ΣΩΧΟ…
Στο δήμο του Σωχου εθεάθησαν οι δήμαρχοι Εχεδώρου Σ.Σταματάκης και ο δήμαρχος Χαλαστρας Γ. Ουζούνς. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η συνεδρίαση της Αναπτυξιακής του νομού Θεσσαλονικης που έγινε στον εν λόγω δήμο…
 
 
 
 
 
Κάθε µέρα 6.000 σουτ!
 
Αν και είναι ο πλέον ακριβοπληρωµένος παίκτης στην ιστορία του ελληνικού µπάσκετ, µε ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ, ο Τζος Τσίλντρες δεν επαναπαύεται. Αντίθετα, από το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά µε ατοµική προπόνηση (κάνοντας 6.000 σουτ κάθε µέρα) την οποία συνεχίζει µέχρι και σήµερα µε τον Σκοτ ΜακΛέιν, τον προπονητή που είχε από 11 ετών στις ΗΠΑ!
Οι δυο τους περνούν τα βράδια τους σε διάφορα γήπεδα της Αττικής µε έξτρα εκγύµναση και κυρίως σουτ, πολλά σουτ. Δεν είναι τυχαία η βελτίωσή του φέτος, µε σταθερή απόδοση στα περισσότερα από τα µατς, µε κορυφαίο χάιλαϊτ φυσικά το κάρφωµα που έκανε ως από µηχανής θεός στον ηµιτελικό µε την Παρτίζαν στο Φάιναλ Φορ, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.
 
 
 
 
 
Επεισόδια στην πορεία του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη
Φωτιά σε είκοσι κάδους σκουπιδιών, έβαλαν σύμφωνα με την αστυνομία, οπαδοί του Ηρακλή στη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για την απόφαση της ΕΠΟ που απέρριψε την αίτηση αδειοδότησης της ομάδας τους. Οι περισσότεροι κάδοι κάηκαν στην οδό Τσιμισκή, η Πυροσβεστική που ακολουθούσε τους έσβηνε και η πορεία συνεχιζόταν, ενώ αναφέρθηκαν ζημιές στο παλιό δημαρχιακό μέγαρο της πόλης. Λίγο μετά της 10 το βράδυ η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και χημικών κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των διαδηλωτών, αφού θεωρήθηκε ότι έγινε χωρίς λόγο. Αρκετοί φίλαθλοι, ανάμεσα τους και ένας 10χρονος,  μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα σε κοντινά νοσοκομεία. Ακολούθησαν συμπλοκές και πραγματοποιήθηκαν δύο προσαγωγές από την αστυνομία, ενώ η πορεία στην οποία συμμετέχουν πάνω από 10.000 φίλαθλοι του Ηρακλή, συνεχίστηκε ως το Ιβανώφειο που ήταν και η αφετηρία της. Μέχρι αυτήν την ώρα αρκετοί οπαδοί παραμένουν στο Κατσάνειο και Ιβανόφειο υπό τη διακριτική παρουσία της αστυνομίας που βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου.
 
 
 
 
Δεύτερη νύχτα χωρίς νερό στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα χωρίς νερό θα παραμείνουν οι κάτοικοι του δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών επί της οδού Ναυάρχου Βότση (ζυγά νούμερα), μετά την ανεύρεση της διαρροής σε υπόγειο στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με την Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) η διακοπή υδροδότησης της περιοχής από την οδό Νικομήδειας μέχρι Β' Παρόδου Ιφιγένειας θα ξεκινήσει από σήμερα το βράδυ στις 10 και θα διαρκέσει μέχρι αύριο, Τετάρτη (2/6), στις 9 το πρωί.
 
 
 
«Αθηναϊκο κατεστημένο» οι αποφάσεις για Ηρακλή και ΠΑΟΚ λέει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης
 
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το θέμα αδειοδότησης της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και την υπόθεση περικοπής της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ προς τον ΠΑΟΚ λόγω των γεγονότων βίας της Λαμίας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Π. Ψωμιάδης μίλησε για «αθηναϊκό κατεστημένο που στήνει στον τοίχο την αθλητική Θεσσαλονίκη». Αναλυτικά η δήλωση: "Έχω πει πολλές φορές ότι ως νομάρχης θεωρώ καθήκον μου να στηρίζω όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης -τον Άρη (που ακόμα περιμένει ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ –η ομάδα που το δικαιούται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στην Ελλάδα), τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (που ακόμα περιμένει την εκταμίευση εγκεκριμένων κονδυλίων για την ολοκλήρωση του γηπέδου του) αλλά και άλλες ομάδες σε μικρότερες κατηγορίες- όπως έχω κάνει μέχρι τώρα, χωρίς κομματικές ή οπαδικές ταυτότητες.Δυστυχώς, λοιπόν, καλούμαστε για μία ακόμη φορά να παρέμβουμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε δίκαιες λύσεις για τις ομάδες μας διότι για μία ακόμη φορά η αθλητική Θεσσαλονίκη στήνεται στον τοίχο από το αθηναϊκό κατεστημένο.
«Τρόικα» και... Αγγελόπουλοι
 
 
ΟΚόκκαλης σχεδιάζει τη νέα χρονιά με Πέτρο Κόκκαλη, Γκαγκάτση, Βαλβέρδε και στο... βάθος τους αδελφούς Αγγελόπουλους...Περισσότερο από τέσσερις ώρες κράτησε η σύσκεψη κορυφής του προέδρου του Ολυμπιακού με τους στενούς του συνεργάτες (Χρυσικόπουλος, Δ. Θεοδωρίδης, Σ. Κόκκαλης τζούνιορ) στα γραφεία της ΠΑΕ και, όπως δόθηκε επίσημα, ασχολήθηκαν με τον απολογισμό της περσινής χρονιάς και τα λάθη που έγιναν, αλλά και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν από το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού, αλλά το γεγονός και μόνο ότι ο Σ. Κόκκαλης ξεκίνησε από χθες, 14 μέρες πριν από την ανάδειξη της νέας διοίκησης, τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, δείχνει πως το πήρε απόφαση ότι θα συνεχίσει μόνος του στο τιμόνι των «ερυθρολεύκων».
Εντελώς μόνος; Ισως όχι, αφού πλέον υπάρχει έντονη φημολογία από όλες τις πλευρές ότι μετά το τέλος των πλέι οφ του μπάσκετ θα γίνει συζήτηση του προέδρου των Πειραιωτών με τα δύο αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να συμμετάσχουν με ένα ποσοστό και στην ΠΑΕ. Οι τελευταίες ενδείξεις αναφέρουν ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συζητάνε την προοπτική να αγοράσουν μετοχές 5-10 εκατ. ευρώ, να βοηθήσουν σ’ αυτή την κρίσιμη καμπή την ομάδα και να μπει ένα πλάνο τριετίας, προκειμένου να πάρουν σταδιακά την πλειοψηφία των μετοχών.
Το πιο σημαντικό σ’ αυτή την υπόθεση είναι ότι πλέον δεν διαψεύδονται αυτές οι φήμες από το περιβάλλον των δύο αφεντικών της ΚΑΕ, ενώ πριν από λίγο καιρό ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν θα ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθεί σε σημαντικό ρόλο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Π. Κόκκαλης και όλα δείχνουν ότι από τις 14 Ιουνίου θα είναι ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.Επίσης, υπάρχει βεβαιότητα ότι θα μπει στη νέα διοίκηση και ο Β. Γκαγκάτσης, σε έναν ρόλο που θα έχει να κάνει περισσότερο με τα αγωνιστικά θέματα της ΠΑΕ και μάλιστα υπήρξε πληροφόρηση ότι χθες ο Σ. Κόκκαλης επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και σε λίγες μέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Χθες, όμως, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ασχολήθηκε κυρίως με το θέμα του προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έδωσε νέα εντολή στον Γ. Χρυσικόπουλο να κλείσει τον Βαλβέρδε. Πλέον, όλα θα κριθούν από τη στάση του Ισπανού τεχνικού και τις απαιτήσεις του στο οικονομικό θέμα και στο μεταγραφικό μπάτζετ. Πάντως, ακόμα και σήμερα ο Γ. Χρυσικόπουλος μπορεί να ταξιδέψει στην Ισπανία για να αποσπάσει την υπογραφή του Βαλβέρδε, σε διετές ή τριετές συμβόλαιο.Αν τελικά κάτι «στραβώσει», υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, όπως ο Γκρ. Μανθάνο της Μαγιόρκα και ο Μ. Χιμένεθ. Με τον τελευταίο έχουν μιλήσει απευθείας οι Πειραιώτες και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα.Μόλις κλείσει ο προπονητής, θα «τρέξουν» και οι μεταγραφές. Ο Ν. Σκόκο αποτελεί πρώτο στόχο και μπορεί ακόμα και σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις. Από χθες όμως αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο Μ. Ζεβλάκοφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χθες στον Πολωνό αμυντικό επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν χρόνο με τις απολαβές που είχε και φέτος (400.000 ευρώ). Ο Ζεβλάκοφ απάντησε ότι η Ανκαραγκουτσού τού προσφέρει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ και οι Πειραιώτες τόνισαν ότι δεν μπορούν να φτάσουν την προσφορά των Τούρκων. Ο Ζεβλάκοφ αντιπρότεινε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τα λεφτά που του δίνει ο Ολυμπιακός, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» επέμεναν στο συμβόλαιο του ενός έτους και έτσι ο Πολωνός αμυντικός, ύστερα από τέσσερα χρόνια, «σηκώνει άγκυρα» από το λιμάνι.Τέλος, ο Νικλητσιώτης, μέσω του Facebook, ευχαρίστησε τον Σ. Κόκκαλη για την ευαισθησία που έδειξε στο πρόβλημα υγείας του και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο.
 
 
 
Σκληρό παζάρι για της υποψηφιότητες
Σε σκληρό… παζάρι εξελίσσεται η κατάθεση υποψηφιότητας για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ακόμη και η εν ενεργεία δήμαρχοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες για τη κατάρτιση ψηφοδελτίου και αναμένεται να γίνει σκληρό παζάρι… ως την τελική ευθεία προς της εκλογές …
Ένας Κουφαλιώτης στην διοίκηση του Νοσοκομείου «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
 
 
Την νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Γεννηματα ανακοίνωσε την τελευταία εβδομάδα το Υπουργείο Υγείας.
Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που ανακοινώθηκαν ότι θα διοικήσουν το Νοσοκομείο είναι και του νεαρού Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου από τα Διαβατά ( Γιος του Αντιδημάρχου Εχεδώρου Γ. Διαμαντόπουλου) με μητέρα από τα Κουφάλια.
Σε αποκλειστική δήλωση του μας είπε ότι «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν…»
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νεαρός Αλέξης είναι γραμματέας στη ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Ευχόμαστε σε ανώτερα…
 
 
 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…!
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ
ΤΟ ΜΠΟΚ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΤΗΛ: 23910 21333
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις