Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"Ψάρευε" ανήλικες στο facebook...!
1348 αναγνώστες
Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010
15:53

Ανήλικα κορίτσια τα οποία στη συνέχεια έπειθε να κάνουν γυμνή φωτογράφιση «ψάρευε» στο facebook 32χρονος ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Βέροιας. Οπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές ο δράστης συνελήφθη στα Εσώβαλτα Πέλλας, έπειτα από έρευνα στο αυτοκίνητο του όπου βρέθηκε μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), η οποία περιείχε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες δύο 16χρονων κοριτσιών. «Από την προανάκριση προέκυψε ότι έβρισκε και προσέγγιζε τις παθούσες μέσω διαδικτύου και ειδικότερα με τη χρήση συγκεκριμένου ψευδωνύμου, σε λογαριασμό που διατηρούσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com, όπου είχαν ανταποκριθεί θετικά σε αίτημα φιλίας του άνω των 1.500 κοριτσιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.Μάλιστα ο 32χρονος προσποιούνταν ότι ήταν φωτογράφος πρακτορείου φωτομοντέλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποσχόμενος υψηλή χρηματική αμοιβή, παραπλανούσε τις ανήλικες τις οποίες φωτογράφιζε γυμνές ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. τις έπειθε και ερχόταν σε ερωτική επαφή μαζί τους. Σε έρευνες που έγιναν σε αποθήκη, που είχε μετατρέψει ο ίδιος σε πρόχειρο στούντιο φωτογράφησης και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία ψηφιακή βιντεοκάμερα, και δύο άλμπουμ, που περιείχαν συνολικά 155 γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες κοριτσιών και γυναικών. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο 32χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

 
"Aπάντηση" με αποχώρηση Βγενόπουλου
O Α. Βγενόπουλος ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ΠΑΕ με επίθεση κατά Τζίγγερ. Στις 16.00 το ΔΣ

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ
Ως γνωστόν εγώ οδήγησα πριν δύο χρόνια τον Παναθηναϊκό στην εποχή της πολυμετοχικότητας. Στην ομάδα προσφέρθηκαν 67 εκατομμύρια Ευρώ από νέους μετόχους, εκ των οποίων τα 20 εκατ. ήταν δικά μου, που έδωσαν την δυνατότητα να αποκτήσουμε παίκτες μεγάλης αξίας και να επιτύχουμε τους στόχους μας.
Επί δύο χρόνια στήριξα απόλυτα τα όργανα της Διοίκησης που όλοι οι μέτοχοι είχαμε ομόφωνα επιλέξει, Πρόεδρο, Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητή και όταν ο Πρόεδρος άλλαξε Προπονητή στήριξα και τον νέο Προπονητή. Έκανα δηλώσεις και παρεμβάσεις μόνο μετά από «κρίσεις» και προκειμένου να μην υπάρξουν πισωγυρίσματα που θα μας έβγαζαν από τους στόχους μας. Δεν ζήτησα καμία «καρέκλα» ή προνόμιο, στους πανηγυρισμούς (κύπελλο, φιέστα) ήμουν απών, αλλά στις μάχες και τα προβλήματα ήμουν πάντα παρών.
Την ίδια περίοδο άλλοι μέτοχοι είτε απευθείας, είτε μέσω εφημερίδων, ιδιοκτησίας ή ελέγχου τους, είτε μέσω των κύκλων τους έκαναν αντιπολίτευση και υπονόμευαν τις προσπάθειες του Προέδρου για τους δικούς τους λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό συμφέρον του Παναθηναϊκού, οι δε δηλητηριογράφοι τους είχαν το θράσος να κατηγορούν εμένα για προσωπικές ατζέντες και σκοπιμότητες.
Η κατάληξη είναι γνωστή. Τη στιγμή που η πολυμετοχικότητα με πρόεδρο-ηγέτη τον κ. Νίκο Πατέρα επέτυχε απολύτως ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να θέσει το δίλημμα «ή μου δίνετε 60 εκατ. ευρώ και φεύγω ή μένω και θα διοικήσω τον Παναθηναϊκό με τους δικούς μου όρους», δηλ. γυρίζουμε στην προ της πολυμετοχικότητας εποχή.
Παράλληλα, οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί της λάσπης και της παραπληροφόρησης πήραν φωτιά, δήθεν «αναγνώστες» οπαδικών εφημερίδων και συνεργεία που εμφάνιζαν δήθεν «φιλάθλους» στα blogs έκριναν ως απαράδεκτη τη θέση μου να μην θέλω να δώσω 60 εκατ. ευρώ στον κ. Βαρδινογιάννη, επαναφέροντας όλες μαζί τις βρωμιές και τις αμφισβητήσεις για τα κίνητρά μου και τις προθέσεις μου που διάβαζα επί δύο χρόνια.
Η θέση μου ότι είμαι έτοιμος να προσφέρω χρήματα για την ομάδα και όχι στον κ. Βαρδινογιάννη και ότι ποτέ εγώ δεν είπα ότι θέλω να γίνω Βαρδινογιάννης στην θέση του Βαρδινογιάννη λασπολογήθηκε σε τέτοιο βαθμό που προκάλεσε σύγχυση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Το χειρότερο απ΄όλα όμως είναι το πισωγύρισμα του Παναθηναϊκού την στιγμή που φτάσαμε στην κορυφή και πετύχαμε όλους μας τους στόχους και το ότι η ομάδα είναι χωρίς διοικητική και τεχνική ηγεσία και χωρίς προγραμματισμό στο μέσον της μεταγραφικής περιόδου, ενώ η προπαγάνδα τύπου Deloitte μας προετοιμάζει και για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν.
Ο κ. Πατέρας πέτυχε με τον κ. Αντωνιάδη, τον κ. Αντωνίου, τον κ. Νιόπλια, το υπόλοιπο επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να γίνουν μια οικογένεια χωρίς γκρίνιες και ρουφιάνους, να ξορκίσουν την κατάρα της Παιανίας και να αποκτήσουν την νοοτροπία του Πρωταθλητή. Όλα αυτά καταστράφηκαν και ο Παναθηναϊκός ξαναγίνεται πεδίο πειραματισμών και εφαρμογής των θεωριών και των ικανοτήτων του κ. Γ. Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βαρδινογιάννης έχει πάρει ξανά τον πλήρη έλεγχο του Παναθηναϊκού, αλλά με επικοινωνιακά τερτίπια προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τις λέξεις «ενότητα» και «συναίνεση».
Χθες απευθυνόμενος στους οργανωμένους φιλάθλους είπε ότι αν θα παραμείνει ο Νιόπλιας είναι θέμα του νέου Προέδρου που δεν θα είναι γλάστρα, θα είναι κοινής αποδοχής κ.λ.π. Παράλληλα όμως είπε ότι ο Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ξένος και προσέλαβε Α΄Αντιπρόεδρο με αυξημένες αρμοδιότητες. Αυτές τις αποφάσεις τις πήρε με την υπόδειξη ή συναίνεση του νέου μη γλάστρα Προέδρου; Και είναι σοβαρά πράγματα να ισχυρίζεται ότι ο κ. Ν. Πατέρας έφυγε «για δικούς του λόγους»; Δεν διάβασε την ξεκάθαρη επιστολή του κ. Ν. Πατέρα που αναφέρει τους λόγους παραίτησής του; Δεν αναγνωρίζει εκεί ο κ. Βαρδινογιάννης και τις δικές του ευθύνες ή πίστεψε ποτέ ότι ο κ. Ν. Πατέρας θα δεχόταν να μείνει ως Πρόεδρος υπό όρους και κηδεμονία;
Σ΄αυτήν την νέα λυπηρή πραγματικότητα λοιπόν εγώ δεν έχω καμία θέση. Η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό με έκανε να αγνοήσω την λογική που έλεγε να μην ανακατευτώ με τα πίτουρα, αλλά μέχρις εδώ.

Εάν συνέχιζα να ασχολούμαι με τον Παναθηναϊκό θα έπρεπε να είχα κάποιο από τα περίεργα κίνητρα που μου καταλογίζουν οι λασπολόγοι, αλλά δεν έχω, ή θα έπρεπε να είμαι μαζοχιστής, που δεν είμαι, ή θα έπρεπε η αγάπη μου για την ομάδα να μην υπόκειται στα όρια της προσωπικής μου αξιοπρέπειας, που δεν συμβαίνει.

Δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λέει ή τι θα πει ο οποιοσδήποτε, για μένα το κεφάλαιο Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έκλεισε οριστικά, απλώς στο γήπεδο θα έρχομαι όποτε μπορώ (εάν θα μου επιτρέψουν να αγοράσω και του χρόνου τα διαρκείας μου) για να χαίρομαι ή να λυπάμαι χωρίς να με ενδιαφέρει ποια θα είναι η Διοίκηση ή οι μέτοχοι.
Ευχαριστώ τον κ. Ν. Πατέρα για την ανεκτίμητη προσφορά του και την χαρά που έδωσε σε όλους μας (θυμάμαι ακόμη τον κ. Ζαχαρία Πιτυχούτη πριν δυο χρόνια στο Πεντελικό που έλεγε «θέλω να πανηγυρίσω ακόμη ένα νταμπλ πριν πεθάνω»).
Ευχαριστώ την σύζυγό μου που με στήριξε και σ΄αυτήν μου την περιπέτεια.
Αποχωρώ υπερήφανος για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό και τη συνεισφορά μου σ΄αυτό το νταμπλ την αφιερώνω στην μνήμη του παππού μου.
Υ.Γ. 1 Τις μετοχές που αγόρασα έναντι 20 εκατ. Ευρώ θα διαπραγματευτώ για να τις πουλήσω έναντι ενός Ευρώ είτε στον Ερασιτέχνη (ανάλογα με τις εξελίξεις στην εγγραφή νέων μελών) είτε στον Σύλλογο Παλαιμάχων Αθλητών και Αθλητριών του Παναθηναϊκού.
Υ.Γ.2 Για όποιον ενδιαφέρεται για την αλήθεια και είναι επιφυλακτικός στη λάσπη:
α. Ποτέ δεν είπα ότι έχω τη δύναμη του Αμπράμοβιτς. Είχα πει για την ΠΕΚ ότι «όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από τον Αμπράμοβιτς». Από αυτή την ομάδα οι περισσότεροι δεν πίστεψαν στις προθέσεις του κ. Βαρδινογιάννη περί ειλικρινούς πολυμετοχικότητας και δεν συμμετείχαν καν στην προ διετίας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αποδείχθηκε ότι αυτοί είχαν δίκιο και εμείς που συμμετείχαμε είχαμε άδικο.

β. Όταν σαν ΠΕΚ υποσχεθήκαμε χρήματα για ενίσχυση του Ερασιτέχνη είχαμε θέσει όρους και προϋποθέσεις που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ.
Υ.Γ. 3 Όσο λάσπη και να μου ρίξουν από δω και πέρα οι στημένοι επικοινωνιακοί μηχανισμοί, το χρυσό τριφύλλι με το οποίο είχα τιμηθεί για την προσφορά μου στον Παναθηναϊκό σαν αθλητής δεν μπορούν να μου το πάρουν πίσω."
Απαντάει ο Τζίγγερ μετά το Δ.Σ.
Τα όσα καταλόγησε προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη με την παραπάνω ανακοίνωση του ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν θα μείνουν ασχολίαστα. Συγκεκριμένα, ο Τζίγγερ σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον του θα δώσει τις "απαντήσεις" στον "Μr Mig" αμέσως μετά την ολοκλήρωση του σημερινού Δ.Σ. (16:00) στο οποίο τα μέλη του καλούνται μεταξύ άλλων να εκλέξουν νέο πρόεδρο στην "πράσινης" ΠΑΕ.
 
 
 
 
 
Μειωμένες αποδοχές από τον Ιούνιο και μειωμένο ή και μηδενικό επίδομα αδείας θα λάβουν οι υπάλληλοι του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, καθώς από χτες ενεργοποιήθηκαν οι νέες περικοπές μισθοδοσίας, που νομοθετήθηκαν μετά τη συμφωνία με την «τρόικα».Με εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών, Φίλιππου Σαχινίδη, μειώνονται κατά 8% τα επιδόματα ...
 
 
 
Την ώρα που το υπουργείο Παιδείας προχωρά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη λειτουργία 800 ολοήμερων δημοτικών σχολείων με ενιαίο αναμορφωμένο αναλυτικό πρόγραμμα, τα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα εξακολουθούν να «βασιλεύουν». Ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό και ανεπαρκείς υλικοτεχνικές υποδομές βάζουν... τρικλοποδιά στο σχέδιο.Το ολοήμερο σχολείο ...
 
 
 
Σε «εκ βάθρων» ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα προχωρά η κυβέρνηση, σε πλήρη εναρμόνιση με το μνημόνιο που έχει υπογράψει με την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ. Ετσι, από το 2015 οι αλλαγές που επέρχονται στο ισχύον σύστημα κοινωνικής ασφάλισης έχουν ως εξής:Ολοι θα συνταξιοδοτούνται στα 60 έτη με 40 χρόνια υπηρεσίας ή σε ηλικία των 65 ετών με 15ετία (όπως ...
 
 
 
 
Νταλίκα και απορριμματοφόρο αναποδογύρισαν στο Δερβένι
Κυκλοφοριακό χάος δημιουργήθηκε χτες το μεσημέρι στο Δερβένι Θεσσαλονίκης, όταν εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχόπτωση ανατράπηκαν μία νταλίκα και ένα απορριμματοφόρο. Στο ρεύμα προς Καβάλα δημιουργήθηκε ουρά από ακινητοποιημένα οχήματα, που έφτανε τα 2,5 χιλιόμετρα, ενώ στην περιοχή χρειάστηκε να φτάσει γερανός για να απομακρύνει τα δύο οχήματα.
Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε σε σημείο όπου ο δρόμος παρουσιάζει κατηφορική κλίση, με συνέπεια ο οδηγός της νταλίκας να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του εξαιτίας της ολισθηρότητας. Οπως αναφέρουν αξιωματικοί της Τροχαίας, η νταλίκα έπεσε στο διαχωριστικό στηθαίο και στη συνέχεια ανατράπηκε. Σε μικρή απόσταση από το συγκεκριμένο σημείο το σκηνικό επαναλήφθηκε. Αυτήν τη φορά ένα απορριμματοφόρο ανατράπηκε και πάλι στο ρεύμα προς Καβάλα, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει στο ήδη ολισθηρό οδόστρωμα ποσότητα πετρελαίου και λαδιού. Αμέσως κλήθηκε συνεργείο για να ρίξει στο σημείο πριονίδι, ωστόσο το όχημα έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στην περιοχή του ατυχήματος, καθώς οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό είχαν καταλάβει και τη βοηθητική λωρίδα. Αντρες της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο για να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων, ωστόσο η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως αρκετές ώρες αργότερα.
 
 
 
 
Ληστές «χτύπησαν» τα ΕΛΤΑ στον Κορινό
Ενα μικρό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Κορινό Πιερίας έβαλαν στο στόχαστρό τους χτες το πρωί θρασύτατοι ληστές, εκτιμώντας πιθανότατα ότι το ταμείο θα είχε λεφτά για να πληρώσει συντάξεις. Οπως έγινε γνωστό, τρεις δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα λίγο πριν από τις οκτώ, την ώρα που βρισκόταν σε αυτό μόνον ένας πελάτης. Ολοι τους φορούσαν κράνη μοτοσικλετιστών και κρατούσαν πιστόλια, ενώ, αφού αφαίρεσαν περίπου 3.000 ευρώ από το ταμείο, διέφυγαν με δύο μηχανές. Ωστόσο, στην έξοδο του Κορινού οι δράστες εγκατέλειψαν τα δίκυκλα και εικάζεται ότι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε συνεργός τους. Μάλιστα, αξιωματικοί επισημαίνουν ότι το όχημα με τον τέταρτο συνεργό πιθανότατα έκανε «βόλτες» νωρίτερα μέσα στο χωριό, ώστε σε περίπτωση που εντόπιζε αστυνομικούς να ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας να τραπούν σε φυγή.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο μηχανές που εγκατέλειψαν οι δράστες είχαν κλαπεί από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, ενώ και το αυτοκίνητο έφερε κλεμμένες πινακίδες.
Τους έτρεψαν σε φυγή
Στο μεταξύ, απόπειρα ληστείας σημειώθηκε χτες το μεσημέρι και σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος ζήτησαν τα χρήματα από το ταμείο. Ωστόσο, όταν οι υπάλληλοι αντέδρασαν, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.Οπως αναφέρουν αξιωματικοί, το άτομο που συνελήφθη έχει καταγωγή από τη Γεωργία, ενώ συνεχίζονται
 
 
 
 
 
Σύλληψη 53χρονου στη Θεσσαλονίκη για παράνομη οπλοκατοχή
53χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, όταν ύστερα από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα πιστόλι με 7 φυσίγγια στη γεμιστήρα του καθώς και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα ακόμα πιστόλι με 9 φυσίγγια στη γεμιστήρα του, 68 φυσίγγια καθώς και άλλα 38 φυσίγγια από πολεμικό όπλο. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 
 
 
 
 
Συνελήφθη 32χρονος στην Πέλλα για πορνογραφία ανηλίκων
Με το πρόσχημα ότι είναι φωτογράφος που εργαζόταν για λογαριασμό πρακτορείου μοντέλων 32χρονος από τα Εσώβαλτα Πέλλας έπειθε ανήλικα κορίτσια να έχουν ερωτική επαφή μαζί του και να φωτογραφίζονται γυμνά. Για το σκοπό μάλιστα αυτό είχε μετατρέψει μία αποθήκη σε φωτογραφικό στούντιο, ενώ προσέγγιζε τα θύματά του μέσω του διαδικτύου. ο 32χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε φορητή συσκευή αποθήκευσης που είχε φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο 16χρονων κοριτσιών. Στις φωτογραφίες απεικονίζονται και άλλες ανήλικες, οι οποίες δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι τώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
 
 
 
Θετική η Μπιρμπίλη στις προτάσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
 
Ευνοϊκά αντιμετωπίστηκαν από την πλευρά της υπουργού Περιβάλλοντος, Τίνας Μπιρμπίλη οι προτάσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ, που συμβάλλουν στη μείωση της γραφειοκρατίας αλλά και στην απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση των απαιτούμενων αδειών. Κατά τη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτου Καραμίχα με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Τ. Μπιρμπίλη, αντιμετωπίστηκαν θετικά οι προτάσεις της Συνομοσπονδίας για την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από τους αγρότες
 
 
 
Ο Ηλίας εναντίον της Ελένης Μενεγάκη
Ήταν ανήμερα της εορταστικής εορτής της Ελένης Μενεγάκη όταν ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της για να της πει χρόνια πολλά και να της ευχηθεί. Μάλιστα ο Ψινάκης έκανε και ένα σπουδαίο «δώρο» στην «ωραία Ελένη» αφού η παρουσία του στον «Καφέ με την Ελένη» ανέβασε αρκετά τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της.
Αξίζει να σημειώσουμε πως εκείνη τη μέρα, η εκπομπή της Μενεγάκη βρέθηκε πρώτη στην κατάταξη της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης κερδίζοντας τους Καραμέρο-Χαριτάτο ακόμα και στο γενικό σύνολο πληθυσμού. Συγκεκριμένα ο «Καφές με την Ελένη» είχε κάνει στο γενικό σύνολο, μέσο όρο τηλεθέασης 18,5% έναντι 17,3% της εκπομπής «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1 και 12,4% της εκπομπής «Όμορφος κόσμος το πρωί» του MEGA. Επίσης, στο νεανικό κοινό ο «Καφές με την Ελένη» είχε κάνει μέσο όρο 29,1%, το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος 16,6% και η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» 14,5%!
Φαίνεται όμως ότι το «δώρο» της πρωτιάς και της υψηλής τηλεθέασης που έκανε ο Ψινάκης στη Μενεγάκη, τώρα… θα της το πάρει πίσω!
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις