Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Και μη χειρότερα...
1155 αναγνώστες
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010
18:20

 Εδώ που έχουμε φθάσει πολλά ακόμη παράξενα και άγρια μας μέλλεται να δούμε. Ήδη έχουμε φθάσει σε αντιπαράθεση μεταξύ διαφορετικών κλάδων, που είθε να μην πάρει εμφυλιοπολεμική διάσταση.
Πάντως το φαινόμενο του Πειραιά, όπου απεργοί λιμεναργάτες ήρθαν απέναντι με εμπόρους, φαίνεται, παραλλαγμένο, να έχει συνέχεια στη Θεσ/νίκη. Όπου απολυμένος από Μπαρ - Εστιατόριο, συγκέντρωνε καθημερινά έξω από το κατάστημα πλήθος ανθρώπων που φωνάζοντας συνθήματα κατέστησαν αδύνατη τη λειτουργία του, για ένα 20ήμερο, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς δουλειά οι 21 υπόλοιποι εργαζόμενοι. Το ίδιο συνέβη και με καφετέρια στη Λεωφόρο Νίκης, ενώ χθες επρόκειτο να επαναληφθεί και σε άλλο Μπαρ - Εστιατόριο.
Το κατήγγειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης ζητώντας την παρέμβαση του Εργατικού Κέντρου Θεσ/νίκης.
Και μη χειρότερα, θα λέγαμε. Αλλά έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση θα δούμε και τα χειρότερα.

 
 
Το παράπονο γίνεται οργή
Ο άνθρωπος δεν είναι καμήλα, για να αποθέτει υπομονή στο σώμα του, την οποία θα καταναλώνει ως εφεδρική, για να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Έχει αισθήσεις και αισθήματα με ρευστή την παρακαταθήκη τους. Και η υπομονή είναι μία από τις αρετές που όταν εμπαίζεται, αποβάλλεται. Τι πρέπει να κάνει ένας βορειοηπειρώτης, στον οποίο επί σχεδόν 20 χρόνια υπόσχονται ότι αποτελεί κομμάτι της Ελλάδας, το αναγνωρίζουν όλες οι κυβερνήσεις αλλά στην πράξη υψώνουν βουνό τα προσκόμματα, ώστε να εξαντληθεί η υπομονή του; Αυτό γίνεται στην περίπτωσή μας εκτός της παράλληλης αστοχίας των υπηρεσιών, αφού αποκαλύπτεται ότι κάποιες συνεχίζουν να ενεργούν, όταν οι διαδικασίες έχουν παγώσει. Ο άνθρωπός μας, πιστεύοντας στις εξαγγελίες των δύο τελευταίων κυβερνήσεων, έκανε την τελευταία προσπάθεια. Υπέστη μία πραγματική Οδύσσεια στην Αλβανία, από τις ελληνικές προξενικές αρχές του Αργυροκάστρου κυρίως…, και ολοκλήρωσε το φάκελο με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Βρέθηκαν εντάξει από το αρμόδιο γραφείο πολιτογραφήσεων του δήμου της Βέροιας και η διαδικασία φαινόταν ότι προχωρεί κανονικά. Όμως, ιδού ο απρόβλεπτος παράγοντας κάποιου νοσηρού - ασφαλώς - μυαλού, ο οποίος μάλλον θα επιζήτησε τη δική του υπηρεσιακή δόξα και επέβαλε το πάγωμα όλων των διαδικασιών και την εκ νέου υποβολή του φακέλου, όταν η περιφέρεια…δεήσει να επανεκκινήσει τη διαδικασία με εντολές της πολιτείας.
Πριν να «οσιοποιήσουμε» τη διαδικασία που επέβαλε ο Π. Παυλόπουλος, ο προηγούμενος υπουργός, που αποδεικνύεται γενναιόδωρος συγκρινόμενος με τη σημερινή σαδιστική πρακτική και με την οποία οι προηγούμενες αιτήσεις των ενδιαφερομένων τους απάλλασσαν από σημαντικό τμήμα της διαδικασίας, κάνοντας ευκολότερα τα πράγματα γι’ αυτούς, οφείλουμε να θυμίσουμε ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνες που κατά καιρούς εξήγγειλαν τα θετικά. Αλλά οι της ΝΔ τα νομοθετούσαν. Και φθάνουμε σήμερα, ο άνθρωπός μας, με 19 έτη στη χώρα, να γίνεται αντικείμενο χλεύης από Αλβανούς, Ρώσους, Γεωργιανούς και λοιπούς ΜΗ Έλληνες, έχοντες όμως ταυτότητα Έλληνα πολίτη.
Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε την Πολιτεία για τη μεγαλοψυχία που δείχνει απέναντι στους ξένους και την πείσμονα άρνηση στα δικά της τέκνα, να αναγνωρίσει και τυπικά τα παιδιά της. Κάποια από αυτά, είναι ίσως τα πρώτα που άνοιξαν τις ρημαγμένες ελληνικές εκκλησίες, αμέσως μετά την πτώση του καθεστώτος του Χότζα στα χωριά του Αργυροκάστρου. Αφιερώνεται, λοιπόν, εξαιρετικά, το σημείωμα αυτό, στους φορείς του ιού που κατατρώγει τις σάρκες αυτής της χώρας και επιτρέπει στον άνθρωπό μας να θυμηθεί το Λαζόπουλο και να φωνήσει : «Αϊ, χαθείτε!»
 
 
 
Στα δύο η Ρηγίλλης για τα χρίσματα
 
Και τώρα τι κάνουμε; Εκνευρισμό, σύγχυση και αμηχανία έφερε στη Νέα Δημοκρατία το αποτέλεσμα της εσωκομματικής ψηφοφορίας για τις δημοτικές εκλογές.
Στις εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ σε όλη την Ελλάδα, που διεξήχθησαν πριν από λίγες ημέρες, τα μέλη του κόμματος κλήθηκαν να πουν τη γνώμη τους σχετικά με το αν η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να δώσει ή όχι χρίσματα στις εκλογές του Νοεμβρίου.
Το αποτέλεσμα ήταν 50-50, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας δεν θέλουν να δοθούν χρίσματα ακόμη και σε πρωτεύουσες νομών, όπου είθισται μαζί με τις νομαρχίες (τώρα τις αιρετές περιφέρειες) να βγαίνουν και τα πολιτικά συμπεράσματα, παρά μόνο σε ορισμένες που θεωρούνται παραδοσιακά «κάστρα».
Όπως είναι φυσικό, το αποτέλεσμα αυτό εντείνει το κλίμα της απαισιοδοξίας που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος.
Την ίδια στιγμή τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έχουν βρεθεί σε ένα πραγματικό αδιέξοδο, καθώς οι πιέσεις για να δοθούν χρίσματα περισσεύουν, ενώ οι γκρίνιες για την πρώτη επιλογή προσώπων έχουν κάνει έντονη την εμφάνισή τους.
Μέσα σε αυτό το κλίμα του εκνευρισμού δεν λείπουν και οι θερμόαιμοι επίδοξοι υποψήφιοι, που απειλούν ότι αν δεν τους δοθεί το χρίσμα θα αναζητήσουν στήριξη από τη Ντόρα Μπακογιάννη ή τον ΛΑΟΣ.
e-aftodioikisi.gr
 
 
 Μη τσιμπάτε στις παραπλανητικές διαφημίσεις των Τραπεζών
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που πήρε δάνειο και συνέχισε να ζει χαμογελαστός
Εκτός να κτύπησε στο κεφάλι και του έμεινε κουσούρι
Κανονικά, κάτω από τις διαφημίσεις αυτές πρέπει να μπει υποχρεωτικά η αναγραφή:
ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΧΡΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Για τον ίδιο λόγο, δεν είναι καιρός να τσιμπάμε σε παραπλανητικές διαφημίσεις, των αυτοκινητοβιομηχανιών, που σώνει και καλά θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι το αυτοκίνητο που μας πούλησαν πριν πέντε χρόνια είναι κουβάς. Και ότι αν δεν πάρουμε ένα νέο, που να έχει GPS, χειριστήριο υπολογιστή στο τιμόνι και ένα κάρο αηδίες (που ενίοτε κάνουν τη ζωή μας πιο δύσκολη), είμαστε αποτυχημένοι.
χαλαρά...
 
 
 
Να προσπαθεί αυτή η κυβέρνηση να πείσει τους Έλληνες να κόψουν το τσιγάρο.
Μα είναι δυνατόν;
Εδώ είμαστε έτοιμοι να πέσουμε στα σκληρά ναρκωτικά για να ξεχνάμε τα χάλια μας. Οι επαγγελματίες πηδούν από τα μπαλκόνια για να γλυτώσουν τη μιζέρια και αυτοί θέλουν να κόψουμε το κάπνισμα;
Και με τον Αβραμόπουλο αρμόδιο υπουργό;
Ίσα που προλαβαίνουμε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα μεθαδόνης πριν είναι αργά.
 
 
ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
 

 
Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ετοιμάζει ο Γ. Παπανδρέου, με βάση τις ανάγκες του Προγράμματος Σταθερότητας και την εμπειρία της πρώτης κυβερνητικής περιόδου. Ολα δείχνουν ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό επιτελείο, το οποίο βγήκε καταπονημένο από την επτάμηνη μάχη με το χρέος, γεγονός που θα αποτελέσει την αρχή του ντόμινο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Παπακωνσταντίνου θα μετατεθεί στο υπουργείο Εξωτερικών, ενώ ο πρωθυπουργός αναζητεί πόστο για να διατηρήσει στην κυβέρνηση τη Λ. Κατσέλη.

 
 
 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις