Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Φλωρίδης εναντίον Ψωμιάδη στην Κεντρική Μακεδονία;
1193 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010
14:24


 
Πληροφορίες  θέλουν τον πρώην άφθαρτο υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φλωρίδηνα αναλαμβάνει το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο έργο της πολιτικής… εξόντωσης του υποψήφιου «ανεξάρτητου…ΝΔκράτη» περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Φλωρίδης είναι ο άνθρωπος που μπορεί  να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με πολιτικούς όρους τον κ. Ψωμιάδη. 
Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός δεν ανήκει στους «Παπανδρεϊκούς», αλλά παρόλα αυτά, είναι ο επικρατέστερος πράσινος υποψήφιος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεπώς η πρόταση της υποψηφιότητάς του έρχεται από την κοινωνία, κάτι που ζητά επιμόνως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αν υπερισχύσει το σενάριο αυτό, θα έχουμε να περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα πολιτική μάχη της αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα σε έναν πρώην υπουργό που στο παρελθόν τόλμησε και τα έβαλε με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και σε έναν νυν Νομάρχη που έχει ανοικτά θέματα με τη Δικαιοσύνη λόγω καταγγελιών για τα γνωστά «σαρανταπεντάρια». 
*Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι αδελφός του πρώην προϊσταμένου εισαγγελίας Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, είχε ζητήσει να γίνουν προκαταρκτικές έρευνες για τις καθυστερήσεις της Νομαρχίας στα έργα σωτηρίας της Κορώνειας, για τις ευθύνες των συναρμοδίων παραγόντων, για το κυκλοφοριακό της πόλης, για τις μαύρες τρύπες στο Δήμο Θεσσαλονίκης και για άλλα εξίσου σημαντικά και χρόνια προβλήματα. Σε ανύποπτο χρόνο ο εισαγγελέας μου είχε πει, ότι «σύντομα η ζωή θα ξεπεράσει τα κόμματα. Θα αναζητηθούν και θα δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, αυτή τη φορά δοκιμασμένων και αδιάφθορων ανθρώπων, που θα δουλέψουν χωρίς φανφάρες για τον τόπο». Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

«Καλλικράτης»: Το τελικό κείμενο του ΦΕΚ
Νόμος του κράτους και τυπικά είναι πλέον ο «Καλλικράτης» (Ν 3852/2010), καθώς δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 στο Φύλλο 87 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Πρόκειται για το τελικό κείμενο που αριθμεί 1920 σελίδες και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατά τη συζήτηση στη Βουλή

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού