Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Φλωρίδης εναντίον Ψωμιάδη στην Κεντρική Μακεδονία;
1182 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010
14:24


 
Πληροφορίες  θέλουν τον πρώην άφθαρτο υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Φλωρίδηνα αναλαμβάνει το δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο έργο της πολιτικής… εξόντωσης του υποψήφιου «ανεξάρτητου…ΝΔκράτη» περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σύμφωνα με κρυφή δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Φλωρίδης είναι ο άνθρωπος που μπορεί  να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και με πολιτικούς όρους τον κ. Ψωμιάδη. 
Όπως είναι γνωστό, ο πρώην υπουργός δεν ανήκει στους «Παπανδρεϊκούς», αλλά παρόλα αυτά, είναι ο επικρατέστερος πράσινος υποψήφιος περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεπώς η πρόταση της υποψηφιότητάς του έρχεται από την κοινωνία, κάτι που ζητά επιμόνως ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Αν υπερισχύσει το σενάριο αυτό, θα έχουμε να περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα πολιτική μάχη της αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα σε έναν πρώην υπουργό που στο παρελθόν τόλμησε και τα έβαλε με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και σε έναν νυν Νομάρχη που έχει ανοικτά θέματα με τη Δικαιοσύνη λόγω καταγγελιών για τα γνωστά «σαρανταπεντάρια». 
*Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι αδελφός του πρώην προϊσταμένου εισαγγελίας Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια των καθηκόντων του, είχε ζητήσει να γίνουν προκαταρκτικές έρευνες για τις καθυστερήσεις της Νομαρχίας στα έργα σωτηρίας της Κορώνειας, για τις ευθύνες των συναρμοδίων παραγόντων, για το κυκλοφοριακό της πόλης, για τις μαύρες τρύπες στο Δήμο Θεσσαλονίκης και για άλλα εξίσου σημαντικά και χρόνια προβλήματα. Σε ανύποπτο χρόνο ο εισαγγελέας μου είχε πει, ότι «σύντομα η ζωή θα ξεπεράσει τα κόμματα. Θα αναζητηθούν και θα δημιουργηθούν νέες συνεργασίες, αυτή τη φορά δοκιμασμένων και αδιάφθορων ανθρώπων, που θα δουλέψουν χωρίς φανφάρες για τον τόπο». Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό…

«Καλλικράτης»: Το τελικό κείμενο του ΦΕΚ
Νόμος του κράτους και τυπικά είναι πλέον ο «Καλλικράτης» (Ν 3852/2010), καθώς δημοσιεύθηκε την περασμένη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 στο Φύλλο 87 της Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Πρόκειται για το τελικό κείμενο που αριθμεί 1920 σελίδες και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατά τη συζήτηση στη Βουλή

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
24/8Δήμος Χαλκηδόνος : Πρόσκληση Ορκωμοσίας... !
22/8ΚΟΥΦΑΛΙΑ - Δήμος Χαλκηδόνος : «Πέθανε το παλιό … Έρχεται το καινούργιο στο δήμο… !»
21/8Παρά...Πολιτικά - Δήμος Χαλκηδόνος : Εξελίξεις για τη διαμόρφωση δημοτικής πλειοψηφίας στον δήμο Χαλκηδόνος
16/8Δήμος Χαλκηδόνας : Επιβεβαιωμένο κρούσμα ιού Δυτικού Νείλου στον Αγ. Αθανάσιο !
13/8Παρά-πολιτικά : "Σεμνά και Ταπεινά ... "
12/8ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
8/8Ωραιόκαστρο : Στις 27 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής Ωραιοκάστρο
6/8ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7-09-19 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
4/815o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
3/8Δήμος Χαλκηδόνος - Σταύρος Αναγνωστόπουλος: Καθημερινή ενημέρωση για θέματα του δήμου…!