Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ψήφισμα συμπαράστασης για τον Ηρακλή...
1238 αναγνώστες
Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010
15:15
Ψήφισμα συμπαράστασης για την ομάδα του Ηρακλή εξέδωσε κατά πλειοψηφία το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του σώματος.
Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
 
«Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης εκφράζει τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα της ομάδας του Ηρακλή να δοθεί στην ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Σούπερ Λιγκ 2010.
Ζητά για τυχόν γραφειοκρατικές ανεπάρκειες να τιμωρούνται οι διοικήσεις και όχι τα σωματεία, δηλαδή οι αθλητές και οι φίλαθλοι.
Ζητά την ίση μεταχείριση των ομάδων της Θεσσαλονίκης από τις αθλητικές αρχές.
Ζητά να ανοίξουν οι φάκελοι όλων των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την αδειοδότηση για τη συμμετοχή τους στη Σούπερ Λιγκ.  
Αναρτά στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης μαύρες σημαίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεροληπτική στάση της πολιτείας σε βάρος της ομάδας του Ηρακλή.
Αποφασίζει την κάθοδο μελών του νομαρχιακού συμβουλίου σε ένδειξη συμπαράστασης στην ομάδα του Ηρακλή και προκειμένου να στηρίξουμε το αίτημα διεκδίκησης αθλητικής ισονομίας».
 
Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα βρεθεί στην Αθήνα, στο πλευρό των φιλάθλων του Ηρακλή που θα διαδηλώσουν ειρηνικά για την έγκριση της αδειοδότησης της ομάδας για τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λιγκ.
 

Ο Νομάρχης Π. Ψωμιάδης στους αεροψεκασμούς για τα κουνούπια στη Χαλάστρα

 

Στο ελικοδρόμιο της Χαλάστρας θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010, στις 10:30 το πρωί, ο Nομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, συνοδευόμενος από την Αντινομάρχη Υγείας Αθηνά Αηδονά.
Ο Νομάρχης θα πετάξει με ελικόπτερο προκειμένου να εποπτεύσει επιτόπου την πορεία του προγράμματος αεροψεκασμών για τα κουνούπια, που υλοποιείται στην περιοχή.
 
 
 
 
 

ΠΑΣΟΚ Λέει "όχι" στα χρίσματα

Απομακρύνεται από τη λογική των σκληρών χρισμάτων το ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια να διευρύνει τις δυνατότητες των επιλογών του ενόψει των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου. Χθες στην Ιπποκράτους πραγματοποιήθηκε σειρά συσκέψεων ανά νομό, προκειμένου να συζητηθεί το πολιτικό πλαίσιο των εκλογών και να γίνει η πρώτη προσέγγιση των υποψήφιων για τα χρίσματα του κόμματος.
Η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πόλης Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω σημαντικών απουσιών. Οι κ. Ευ. Βενιζέλος, Χ. Καστανίδης και Γ. Μαγκριώτης και ο γραμματέας της Ν.Ε. Χ. Παπαστεργίου δεν παραβρέθηκαν και η συνεδρίαση αναβλήθηκε. Να θυμίσουμε ότι βάσει της εγκυκλίου του κόμματος στις εν λόγω ανά νομό συνεδριάσεις καλούνται να συμμετάσχουν “ο γραμματέας και ο υπεύθυνος Τ.Α. της Ν.Ε., o γραμματέας και ο υπεύθυνος Τ.Α. της αντίστοιχης Π.Ε., oι βουλευτές και τα υπόλοιπα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του νομού και οι υπεύθυνοι του Πολιτικού Συμβουλίου κάθε νομού”.
Αντίθετα υπήρξε απαρτία από τη Ν.Ε. Β΄ Θεσσαλονίκης, η οποία συνεδρίασε παρουσία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Χρυσάνθη Κισκήρα και Κώστα Ασκούνη. Τα στελέχη που συμμετείχαν ήταν οι βουλευτές Β. Γερανίδης και Γ. Αρβανιτίδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Π. Κουκουλεκίδης και ο γραμματέας της Π.Ε. Γ. Γεράκης, οι υπεύθυνοι των τομέων Τ.Α. Δ. Ζακαλκάς και Γ. Χατζηπαραδείσης και τα μέλη του Ε.Σ. Σ. Καρασαββίδου, Μ. Μίχου, Κ. Χαραλαμπίδης και Κ. Διαμαντής.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο πολιτικό πλαίσιο, στις διαδικασίες και στα μέχρι τώρα δεδομένα που υπάρχουν σε κάθε δήμο. Εκτιμήθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ στους δήμους της Β΄ Θεσσαλονίκης, ιδίως εκεί όπου δεν διαθέτει αξιόμαχες υποψηφιότητες, οφείλει να κινηθεί πιο ευέλικτα και να επιδιώξει να συσπειρώσει δυνάμεις και πέρα από τα κομματικά όρια. Δηλαδή, πέρα από τα χρίσματα που προτίθεται να δώσει σε ήδη αναγνωρισμένα και αδιαφιλονίκητα στελέχη, δεν αποκλείει τις τοπικές διαβουλεύσεις και τη συζήτηση με άλλες πολιτικές δυνάμεις, όπως και τη διενέργεια δημοσκοπήσεων σε δήμους όπου διαπιστώνεται δυστοκία και αδυναμία σύγκλισης.
“Κάθε δήμος είναι διαφορετικός και πρέπει να διαθέτουμε την ευελιξία ακόμη και της οριζόντιας και άμεσης διαβούλευσης με τις τοπικές κοινωνίες”, τόνισε  ο Δ. Ζακαλκάς, υπέυθυνος Τ.Α. της Περιφερειακής Επιτροπής. “Πρέπει να αποφύγουμε τη λογική του κόψε - ράψε, να κινηθούμε σε ένα αξιακό πλαίσιο δημοκρατίας και συμμετοχής με στόχο να υπηρετήσουμε τις τομές και τις δυνατότητες της μεγάλης μεταρρύθμισης του Καλλικράτη”, ανέφερε η Σ. Καρασαββίδου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου.
Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα, το αμέσως επόμενο διάστημα ανά δήμο θα ανοίξουν διαδικασίες μέσω των τοπικών οργανώσεων με στόχο μέχρι το τέλος του μήνα στη Β΄ Θεσσαλονίκης να υπάρχει καθαρή εικόνα ή ακόμη να έχει λήξει το θέμα των χρισμάτων. Στην Α΄ Θεσσαλονίκης σήμερα το απόγευμα τα συντονιστικά των δημοτικών οργανώσεων θα επιχειρήσουν μία πρώτη προσέγγιση των υποψηφίων που έχουν καταθέσει αίτηση ή έχουν ετεροπροταθεί για το χρίσμα του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις