Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο Β. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
1178 αναγνώστες
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010
17:04

 

Δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Τελευταία ενημέρωση:

Την απόφασή του να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στη συνεδρίαση της δημοτικής του ομάδας.

Όπως είπε, για την απόφασή του αυτή ενημέρωσε χθες και τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με το οποίο συναντήθηκε.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία που είχαν μαζί του και είπε ότι θα συνεχίσει το έργο του ως τι 31 Δεκεμβρίου 2010, που λήγει η θητεία του. 

Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς και αστραπές, ξέσπασε ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι δρόμοι της πόλης μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ στη περιφερειακή οδό η κίνηση γίνεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, τόσο λόγω του νερού, αλλά και της περιορισμένης ορατότητας από τη πυκνή βροχόπτωση.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Προβλήματα αναφέρθηκαν στη λειτουργία ορισμένων φωτεινών σηματοδοτών, που είχαν ως αποτέλεσμα να προσκληθούν μικροσυγκρούσεις, αλλά και έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε τηλεφωνήματα για απάντληση νερών από πλημμυρισμένα καταστήματα και υπόγεια, κυρίως στις περιοχές της Τούμπας και του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου.Προβλήματα προκλήθηκαν και στα περίπτερα του Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται τοποθετημένα στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.Η βροχή ήταν τόσο ξαφνική και έντονη που διέλυσε πορεία για το ασφαλιστικό που διεξαγόταν εκείνη την ώρα στους δρόμους της πόλης.

 

Β. Παπαγεωργόπουλος: «Προσωπική μου απόφαση να μην διεκδικήσω τέταρτη θητεία»

Πριν από τέσσερα χρόνια είχε πάρει την απόφαση να μην διεκδικήσει τέταρτη θητεία στη δημαρχία Θεσσαλονίκης, δήλωσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Επισήμανε ότι ήταν μια προσωπική του απόφαση και την κράτησε μυστική διότι δεν έπρεπε να πέσει η απόδοση της δημοτικής του ομάδας. Χθες ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά και σήμερα το πρωί τους συνεργάτες του στον δήμο.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος είπε ότι νιώθει υπερήφανος για το έργο που έγινε στη Θεσσαλονίκη επί δικής του δημαρχίας και σημείωσε:

«Θα αποχωρήσω την 31η Δεκεμβρίου από την τιμημένη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης πλήρης. Θα αποχωρήσω γεμάτος! Θα αποχωρήσω με ένα αίσθημα ικανοποίησης. Ήταν ένας συναρπαστικός και πολύ παραγωγικός κύκλος, αυτός που τον έζησα ως δήμαρχος της πανέμορφης πόλης μας. Είναι ώρα να ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος, εξ ίσου ενδιαφέρων πιστεύω με τους προηγούμενους κύκλους της ζωής μου».

Δήλωσε ακόμα ότι θα κρατήσει τον όρκο που έδωσε την 1η Ιανουαρίου 1999, όταν είχε πρωτοαναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου και θα στηρίξει το νέο δήμαρχο που θα εκλεγεί.

Ευχές Π. Ψωμιάδη στον Β. Παπαγεωργόπουλο

Την απόφαση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου να μην είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Είπε ότι με έκπληξη πληροφορήθηκε την απόφαση του δημάρχου και πρόσθεσε:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα την απόφαση του Βασίλη. Όποιες διαφορές και να είχε κανείς μαζί του δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την τεράστια προσφορά του στη χώρα και στη Θεσσαλονίκη. Τριανταπέντε χρόνια νικητής, έκανε πάντοτε αυτό που πίστευε ότι ήταν καλύτερο για τον τόπο και για τον εαυτό του. Του εύχομαι ο νέος κύκλος που ανοίγει, όπως είπε ο ίδιος, να είναι επιτυχημένος».

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού