Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σβήνει ο πυρσός, μετακομίζει η Ρηγίλλης
1214 αναγνώστες
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010
16:54

Παρελθόν για τη ΝΔ θα αποτελέσει πολύ σύντομα το ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης ενώ σβήνει και ο πυρσός...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αντ. Σαμαράς, οριστικοποίησε πριν από λίγες εβδομάδες την απόφασή του να μεταφέρει την κεντρική διοίκηση του κόμματος του σε άλλη περιοχή αφήνοντας πίσω του το νεοκλασικό κτίριο, στις αίθουσες του οποίου «γράφτηκαν» πολλές σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ταλαντεύτηκε αρκετά μέχρι να πάρει αυτή την απόφαση -την οποία παρά τις πιεστικές εισηγήσεις είχε απορρίψει ο προκάτοχός του κ. Κ. Καραμανλής- αλλά τελικά πείστηκε από το επιχείρημα ότι και με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτεί τη νέα αρχή για τη ΝΔ.
Ο Αντ. Σαμαράς πήρε την απόφαση να αλλάξει το σύμβολο της ΝΔ, αλλά και να μετακομίσει η Ρηγίλλης, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νέο κτίριο (πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό από το νεοκλασικό της Ρηγίλλης, λένε όσοι το έχουν ήδη δει) που έχει «κλειστεί» από τη ΝΔ βρίσκεται σχετικά μακριά από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας.

 

 Δημοσίευμα-μυστήριο της Guardian: «Η Ελλάδα πουλά 6.000 νησιά»
Το παραπάνω δημοσίευμα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της γνωστής και έγκυρης εφημερίδα Guardian.
Ούτε λίγο ούτε πολύ το εν λόγω άρθρο υποστηρίζει πως η «η Ελλάδα βγάζει τα νησιά της προς πώληση για να σώσει την οικονομία».
Σύμφωνα με την συντάκτρια, η Ελλάδα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξοφλήσει τα χρέη της, διευκολύνει ή και παροτρύνει πλούσιους και επώνυμους προκειμένου να έρθουν ποιο κοντά στο ονειρο απόκτησης ενός δικού τους νησιού, πουλώντας ή ενοικιάζοντας το με μακροχρόνιες μισθώσεις.
Η Guardian κάνει λόγο για περίπου 6.000 τέτοιες περιπτώσεις και μάλιστα σύμφωνα με τις πηγές της ήδη μία μεγάλη έκταση στη Μύκονο, είναι προς πώληση.
Όπως αναφέρει, η περιοχή κατά το ένα τρίτο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο ψάχνει για αγοραστή πρόθυμο να εισφέρει κεφάλαια και να αναπτύξει τουριστικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.

 

Η εποχή των παγετώνων επιστρέφει στη Γη το 2014

Με την ολοκλήρωση της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα, που πραγματοποιήθηκε στη Βόνη με τη συμμετοχή 190 κρατών, και ενώ ο ΟΗΕ επιχειρεί να πείσει τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και την Κίνα να λάβουν μέτρα για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα για να αποτραπεί η επικείμενη παγκόσμια υπερθέρμανση, στο Σικάγο, σε άλλη διεθνή σύσκεψη για την κλιματική αλλαγή, μια μερίδα «διαφωνούντων» και «ετερόδοξων» ειδικών προέβλεπε, αντίθετα, την έλευση μιας νέας εποχής… παγετώνων.

 

 ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Πτώση της κατανάλωσης των καυσίμων τον Απρίλιο έως και 30% δείχνουν τα τελευταία στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι πρατηριούχοι, ενώ βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις νεότερες αυξήσεις που αναμένονται τον μήνα Ιούλιο και αναμένεται αν εκτινάξουν την τιμή του λίτρου αμόλυβδης στα ύψη.
Η πτωτική πορεία της κατανάλωσης βενζίνης σημειώνει απότομη βουτιά τον Απρίλιο, ενώ η πτώση του τζίρου φαίνεται να αγγίζει το 10-12% σε σχέση με το αντίστοιχο τετράμηνο του 2009. Το 2009 πουλήθηκαν συνολικά περί τους 2.160.000 εκατομμύρια τόνους και 2.850.000 τόνους βενζίνης.
Σε όλη τη διάρκεια του 2008 είχαν πουληθεί περίπου 2,5 εκατομμύρια τόνοι ντίζελ κίνησης και περίπου 3 εκατομμύρια τόνοι αμόλυβδης, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις για φέτος, οι πωλήσεις δεν θα ξεπεράσουν τα 1,6 εκατομμύρια τόνους ντίζελ κίνησης και λίγο παραπάνω από 2 εκατομμύρια τόνοι αμόλυβδης.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις