Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ !!! ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΝ
1308 αναγνώστες
Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010
16:51

 

 
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με το οποίο δημιουργείται Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων, στο οποίο εγγράφονται υποχρεωτικά, όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα και τα νομικά πρόσωπα που ασκούν στην επικράτεια αγροτική δραστηριότητα ή κατέχουν αγροτική εκμετάλλευση.
Το σχέδιο Νόμου περιέχει τροποποιήσεις σε σχέση με το αρχικό κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Απρίλη.
Πλέον, μετά την κατάθεσή του, το νομοσχέδιο παραπέμπεται στη διαρκή επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της βουλής για επεξεργασία.
 

ΝΕΑ FREE PRESS ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!

 


 
 
 

DaiCOM CUP 2010

 
 
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο DaiCOM CUP . Πρόκειται για ένα OPEN  τουρνουά τένις  που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων  το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Ιουνίου , με τη συμμετοχή αθλητών από διάφορες πόλεις της κεντρικής Μακεδονίας(Βέροια, Νάουσα, Αριδαία Θεσσαλονίκη κτλ). Πρόθεση των μελών του Ομίλου αλλά και του χορηγού κυρίου Δαϊκούδη Παναγιώτη  είναι το DaiCOM CUP να καθιερωθεί σαν ένα από τα καλύτερα OPENτουρνουά της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι νικητές ήταν κατά σειρά :
  Πρώτος νικητής :      Nikolaje Georgief      (Αριδαία)
  Δεύτερος νικητής :   Τύπος  Σταύρος         ( Βέροια)
   Τρίτοι νικητές :        Δραγούμης Παύλος (Κουφάλια) και
                                                Σιπητάνος Βασίλης(Νάουσα)
    Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι για πρώτη φορά υπήρχε έπαθλο από το χορηγό  για τους δύο πρώτους νικητές, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες και βοήθησε πολύ στο να συμμετέχουν αθλητές υψηλού επιπέδου.
     Τέλος ο  Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το χορηγό του DaiCOM CUP  κύριο Παναγιώτη Δαϊκούδη και να καλέσει και άλλους επιχειρηματίες της περιοχής μας να στηρίξουν τον Όμιλο προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους μέσω αυτού. Άλλωστε έχει γίνει πλέον συνείδηση ότι ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων με τα συνεχή τουρνουά που διοργανώνει ( περιφερειακά , πανελλήνια και διεθνή) βελτιώνει την εικόνα της πόλης μας και βοηθάει στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.
 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 
 
Στα πλαίσια της ψηφιακής σύγκλισης και της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών προς τον πολίτη, υλοποιείται από ιδίους πόρου του Δήμου Αγίου Αθανασίου , έργο για την  δωρεάν παροχή    internet και ευρυζωνικών υπηρεσιών σε όλους τους Δημότες. Το δίκτυο λειτουργεί ήδη στον Άγιο Αθανάσιο, και  μετά την πάροδο της αναγκαίας δοκιμαστικής περιόδου λειτουργίας του,  θα αναπτυχθεί σταδιακά με νέους κόμβους σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου με στόχο την δωρεάν και ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο όλων των δημοτών. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω ασύρματου δικτύου είναι απολύτως ασφαλής καθώς αποκλείει την πρόσβαση σε σελίδες με βίαιο ή προσβλητικό περιεχόμενο, σε δίκτυα ανταλλαγής αρχείων, διαδικτυακών παιχνιδιών κ.λ.π. διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη και ασφαλή αξιοποίηση του από μαθητές και νέους. Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αριστείδης Αραμπατζής τόνισε: «Είναι υποχρέωση μας ως Δημοτική αρχή να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις της εποχής, πέρα από την ολοκλήρωση του δικτύου έτσι ώστε να εξυπηρετεί όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, στα άμεσα σχέδιά μας είναι και η πλήρης ψηφιακή TCP/IPσύνδεση μεταξύ των χρηστών του ασύρματου δικτύου, που θα τους δίνει τη δυνατότητα  πρόσβασης σε υψηλές τεχνολογικά υπηρεσίες όπωςVoPI  τηλεφωνίας και διαδικτυακής τηλεόρασης. Δυνατότητες που μπορούν παράλληλα να αποτελέσουν και βήμα αμεσότερης ενημέρωσης των πολιτών στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (άμεση πρόσβαση στις αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου, απευθείας τηλεοπτική κάλυψη των συνεδριάσεων, ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών κ.λ.π). Με λίγα λόγια κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την ελεύθερη και ασφαλή πρόσβαση στην πληροφορία όλων των Δημοτών μας παρέχοντας δωρεάν υψηλές υπηρεσίες περιεχομένου.»
 
 
Παν.Βαρδουκέλης
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις