Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ...
1330 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010
15:09

 Την Τρίτη στα γραφεία της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη έγινε σύσκεψη  και συζήτησαν ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ  για τον υποψήφιο του Δήμου Χαλκηδόνας.

Αποφασίστηκε  να πάνε σε γκάλοπ το οποίο και θα πληρώσει το κόμμα.

Τα ονόματα που θα μπουν στην διαδικασία είναι του δημάρχου Κουφαλίων Δ. Μπελίδη και των κ.κ. Μαυρουδή και Τσανή…

Για αυτό να μην ξαφνιαστείτε εάν σας ρωτήσουν τηλεφωνικά για τους τρεις υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ Απλός συμμετέχετε  για της τύχες και το μέλλον της περιοχής…και εκλέξτε και ψηφίστε ποιος  κατά την γνώμη σας είναι ο \ καλύτερος για δήμαρχος…!

 

Ένα μωρό για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή!

Cristiano Ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo, o πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής (η μεταγραφή του από την Manchester United στη Real Madrid έφτασε στα 11.000.000 ευρώ!), ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook αλλά στο Twitter ότι είναι πατέρας!Συγκεκριμένα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ανέφερε: "Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση σας πληροφορώ ότι πρόσφατα έγινα πατέρας ...

 

 

Κατηγορείται για πέντε κλοπές και μία απόπειρα

Θεσσαλονίκη: «Ελαφροχέρης» δρούσε σε νοσοκομεία της πόλης

Ανενόχλητος δρούσε στη Θεσσαλονίκη ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος «τρύπωνε» στα γραφεία εργαζομένων και στα δωμάτια ασθενών στα νοσοκομεία και τους...ξελάφρωνε από τα πορτοφόλια τους και άλλα πολύτιμα αντικείμενα


Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 35χρονος κατηγορούμενος, από τον Ιούνιο του 2009 ως τον Μάρτιο του 2010, «χτύπησε» στο Ιπποκράτειο, στο Παπανικολάου, στο ΑΧΕΠΑ και στο Παπαγεωργίου. Ο δράστης, εκμεταλλευόταν την πολυκοσμία και φέρεται να πραγματοποίησε πέντε κλοπές και μία απόπειρα κλοπής χρηματικών ποσών και διαφόρων αντικειμένων από χώρους γραφείων εργαζομένων, φοριαμούς και ερμάρια νοσηλευομένων.


Συμβουλές για προστασία στα νοσοκομεία

1.Όταν πηγαίνετε στα εξωτερικά ιατρεία για παροχή πρώτων βοηθειών:

·         Μην παίρνετε μαζί σας πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή κλπ.

·         Πάρτε μαζί σας μόνο το χρηματικό ποσό που εκτιμάτε ότι θα σας χρειασθεί και

·         τοποθετήστε το στις εσωτερικές τσέπες του ρουχισμού σας.

·         Αν συνοδεύεστε δώστε την τσάντα σας, το πορτοφόλι σας και οτιδήποτε πολύτιμο για φύλαξη στο συνοδό σας.

·         Μην εγκαταλείπετε την τσάντα σας ή διάφορα είδη αξίας σε καθίσματα ή τραπεζάκια στους χώρους υποδοχής ή στους διαδρόμους, όπου υπάρχει πολυκοσμία, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης απουσίας.

·         Μην διστάσετε να βάλετε τις φωνές σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να πάρει την τσάντα σας.

 

2. Όταν παραμένετε στο ίδρυμα για νοσηλεία:

·         Οτιδήποτε θεωρείτε πολύτιμο (χρυσαφικά, τιμαλφή) δώστε τα στο συνοδό σας ή παραδώστε τα για φύλαξη στο χρηματοκιβώτιο του νοσοκομείου.

·         Τοποθετήστε χρήματα και διάφορα αντικείμενα (κινητό τηλέφωνο, κλπ) στους φοριαμούς του θαλάμου και κλειδώστε τους.

·         Προσπαθήστε σε συνεννόηση με τους άλλους ασθενείς του θαλάμου σας να απομακρύνεστε εκ περιτροπής, εξασφαλίζοντας την διαρκή επιτήρηση των προσωπικών σας ειδών.

·         Σε περίπτωση έκτακτης μετακίνησης σας, πάρτε μαζί σας , εφόσον δεν μπορείτε να τα διασφαλίσετε με άλλον τρόπο χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα ή ενημερώσετε γι αυτό τους άλλους ασθενείς ή το νοσηλευτικό προσωπικό.

·         Αν διαπιστώσετε ότι στους χώρους νοσηλείας κυκλοφορούν άτομα που προφανώς δεν δικαιολογείται η παρουσία τους, ενημερώστε αμέσως τους υπευθύνους του νοσοκομείου.

·         Σε περίπτωση κλοπής ενημερώστε την διεύθυνση του νοσοκομείου και μην αγγίζετε τους χώρους όπου κινήθηκαν οι δράστες μέχρι να σπεύσει η Αστυνομία.

 

 

Μαθήματα ζωής και επιτυχίας

 

Ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος (19.950 μόρια), με πολλαπλά προβλήματα, από το 20ό ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, θέλει να εισαχθεί στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών, να ασχοληθεί με την πολιτική και προτρέπει τους συνομηλίκους του να κάνουν το ίδιο. Η μητέρα του Ελισάβετ, που αναγκάστηκε να πληρώσει η ίδια τη ράμπα για να πηγαίνει ο γιος της στο σχολείο, φοβάται πως θα είναι δύσκολη η προσβασιμότητα στο πανεπιστήμιο.
Η Αγγελική Δούνου, 13 χρόνια μετά την αποφοίτησή της κι ενώ δουλεύει οκτάωρο, κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να συγκεντρώσει 17.100 μόρια. Θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία ή Φιλολογία
■ Μιλούν αριστούχοι για τη συνταγή της επιτυχίας, τα όνειρά τους και τις ανησυχίες τους για το μέλλον
■ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ
■ Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών δελτίων

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις