Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο Γ.Μαγκριώτης υποψήφιος Περιφερειάρχης με το ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία;
1323 αναγνώστες
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010
16:05

 Πληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του υφυπουργού Υποδομών Γ.Μαγκριώτη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος μπορεί κατά επανάληψη να έχει δηλώσει ότι δεν εγκαταλείπει το υφυπουργείο, αλλά μάλλον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αρνηθεί την εισήγηση του Γ.Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα η υποψηφιότητα Μαγκριώτη θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή απέναντι στην υποψηφιότητα του Π.Ψωμιάδη, καθώς η προεκλογική διαδικασία δεν έχει αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά. Εν αναμονή του εάν τελικά οι πληροφορίες αυτές θα επαληθευτούν…

Ο Γ.Ρόκος υποψήφιος για το Δήμο Λαγκαδά

«Μια υποψηφιότητα που «ταράζει τα νερά» της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Λαγκαδά. Σήμερα το μεσημέρι ο κ. Γιώργος Ρόκος ανακοίνωσε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα www.lagadas.net και στον δημοσιογράφο Πασχάλη Μητρακούδη την υποψηφιότητα του για το Δήμο Λαγκαδά. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Γ. Ρόκο, μας ανέφερε πως «μετά από 35 χρόνια πολιτικής δράσης, οφείλω να κάνω την τελευταία μου προσπάθεια για αλλαγή πορείας αυτού του τόπου» .
Με την απόφαση του αυτή, οι υποψήφιοι (μέχρι στιγμής) για το δήμο Λαγκαδά ανέρχονται σε πέντε: Ιωάννης Καραγιάννης (δήμαρχος Λαγκαδά), Ιωάννης Αναστασιάδης (δημοτικός σύμβουλος Λαγκαδά), Δημήτριος Ράβναλης (δήμαρχος Ασσσήρου), Καμαρούδης Σταύρος (δήμαρχος Καλλινδοίων) και Γεώργιος Ρόκκος.
Είναι γεγονός πως η υποψηφιότητα αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα σε όλα τα «δημοτικά στρατόπεδα» του δήμου Λαγκαδά, καθώς ο κ. Ρόκος έχει μεγάλη διεισδυτικότητα σε όλους τους πολιτικούς χώρους (πέραν του ΠΑΣΟΚ) και είναι ένα πρόσωπο ευρείας αναγνωσιμότητας και κοινωνικής αποδοχής.
Τις επόμενες μέρες θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για τη νέα αυτή υποψηφιότητα, καθώς και συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Γ. Ρόκου.
Ο κ. Γιώργος Ρόκκος υπήρξε πρώην βουλευτής ΔΗΚΚΙ και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (2007).

 

Με Άγιαξ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ

Με τον Ολλανδικό Άγιαξ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στον τρίτο γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Ολλανδία στις 27 ή 28 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στη Θεσσαλονίκη στις 3 ή 4 Αυγούστου. Δύσκολη η κλήρωση, αλλά όχι ακατόρθωτη..

 

Κίνδυνος στάσης πληρωμών στο Δήμο Θεσσαλονίκης εξαιτίας της δέσμευσης των χρημάτων του στις Τράπεζες

«Αγαπητοί μου Συμπολίτες,
Η Κυβέρνηση δεν μας άφησε να χαρούμε την μεταφορά των υπηρεσιών του Δ.Θ. στο Νέο μας Δημαρχείο.
Με τελείως αστήριχτες δικαιολογίες και με τελείως παράνομο τρόπο δέσμευσε 4 μήνες πριν τις εκλογές, τα χρήματα του Δήμου μας στις τράπεζες, τα χρήματα δηλαδή των Θεσσαλονικέων!
Έτσι ο Δήμος Θεσσαλονίκης ο οποίος ήταν μέχρι σήμερα συνεπέστατος σε όλες του τις υποχρεώσεις, από αύριο δεν θα έχει χρήματα για να πληρώσει την μισθοδοσία των 300 εργαζομένων στις Δημοτικές μας Επιχειρήσεις, το γάλα των εργαζομένων στον Δήμο Θεσσαλονίκης, το πετρέλαιο με το οποίο κινούνται τα απορριμματοφόρα της Καθαριότητας, το φαγητό των παιδιών που φιλοξενούμε στους Παιδικούς Σταθμούς και στο Δημοτικό Βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός»,τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων του Δήμου μας, τις επισκευές των σχολείων για να είναι έτοιμα πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, το νερό για να ποτίσει το πράσινο, τη λειτουργία των ΚΑΠΗ, την στέγη αστέγων, την στέγη Αλτσχάϊμερ, τα Κέντρα πρόληψης κατά των ναρκωτικών, τα Γυμναστήρια του Δήμου μας, το Κολυμβητήριο του Δήμου μας, τα Δημοτικά μας Διαμερίσματα, τα έργα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε όλο τον Δήμο μας και τόσα άλλα!
Αφήνω στην κρίση του Λαού της Θεσσαλονίκης τη συγκεκριμένη αυτή πρωτοφανή Κυβερνητική απόφαση και συγχρόνως καλώ τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γ.Παπανδρέου να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα, αλλά και τους Αρχηγούς όλων των κομμάτων να πάρουν θέση στο κορυφαίο αυτό θέμα, για τη λειτουργία της δεύτερης πόλης της πατρίδας μας, της πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας, της Θεσσαλονίκης μας.

Β.Παπαγεωργόπουλος»

 

Συνελήφθη 22χρονη στη Θεσσαλονίκη – Έκλεινε ερωτικά ραντεβού μέσω διαδικτύου

Ιστοσελίδα στο διαδίκτυο προσέφερε τη δυνατότητα στους χρήστες της να κλείνουν ερωτικά ραντεβού με μοντέλα, γνωστά και μη, έναντι αδράς αμοιβής. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν μία 22χρονη αλλοδαπή, η οποία είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη στις 5/7, έχοντας κλείσει σειρά ερωτικών ραντεβού. Η 22χρονη συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

 

Δήμος Θεσσαλονίκης: Όχι της αντιπολίτευσης στην πρόταση για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος για το «Μακεδονικό»

«Για ελλιπή πληροφόρηση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ δεν έκρυψε και την έντονη ανησυχία του για την τελική έκβαση του θέματος. Β.Παπαγεωργόπουλος: “Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται, υπό άκρα μυστικότητα, μεγάλη κινητικότητα και ερήμην των πολιτών της Μακεδονίας στο ευαίσθητο αυτό ζήτημα. Δεν έχουμε πληροφορίες, δεν έχουμε ενημέρωση. Διαβάζουμε και μαθαίνουμε μόνο από περιοδικά και εφημερίδες. Γίνονται καθημερινά επαφές μεταξύ Παπανδρέου και Γκρουέφσκι”.

 

Αποχωρεί η αλυσίδα σούπερ – μάρκετ «Aldi» από την ελληνική αγορά

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ – μάρκετ, γερμανικών συμφερόντων, «Aldi» αποχωρεί από την ελληνική αγορά. H εταιρεία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των discount καταστημάτων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μέχρι το Δεκέμβριο η εταιρεία θα έχει αποχωρήσει οριστικά από την Ελλάδα. Στο συγκεκριμένο τομέα ήδη αίτηση προστασίας από τους δανειστές της έχει καταθέσει και η αλυσίδα σούπερ – μάρκετ «Ατλάντικ». Πάντως, η Aldi είναι η δεύτερη πολυεθνική εταιρεία που αποχωρεί από την Ελλάδα, μετά τη Γαλλική «Fnac».  

 

Οι «ερυθρόλευκοι» με το νικητή του ζευγαριού Μακάμπι-ΜόγκρενΜε Μακάμπι Τελ Αβίβ πιθανότατα ο Ολυμπιακός, με την Κυπελλούχο Πολωνίας ο Άρης

Η Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ στο δρόμο του ΆρηΗ Μακάμπι του Τελ Αβίβ θα είναι πιθανότατα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ο Άρης θα παίξει με την Κυπελλούχο Πολωνίας Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ. Η ισραηλινή ομάδα νίκησε χτες τη νορβηγική Μόγκρεν με 2-0 και έχει σαφές προβάδισμα. Οριστικά θα γνωρίζει ο Ολυμπιακός τον αντίπαλο του την προσεχή Πέμπτη που θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο διεξήγαγε την κλήρωση Ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο διεξήγαγε την κλήρωση
Η κλήρωση θεωρείται στα μέτρα τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Άρη που με την απαιτούμενη σοβαρότητα και προσοχή, εύκολα ή δύσκολα μπορούν να πάρουν την πρόκριση.

Σε περίπτωση που Ολυμπιακός και Άρης προκριθούν, θα συμμετάσχουν στην κλήρωση (6 Αυγούστου) για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ μαζί με τις 15 ομάδες που θα αποκλειστούν από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και τις 24 που εξασφάλισαν απευθείας τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη φάση, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ.Τα παιχνίδια που θα  κρίνουν την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά η κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ (29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου):

Οντένσε-Ζρίνσκι/Τρε Πεν
Στάμπαεκ/Ντνιέπρ Μογκίλεφ-WIT Γεωργία/Μπάνικ Οστράβα
Λίβερπουλ-Ραμποτνίσκι Σκοπίων/ FC Μίκα
Μαρίτιμο/Σπόρτινγκ Φίνγκαλ-Χόνκα/Μπάνγκορ Σίτι
Μπερόε-Σούντουβα/Ραπίντ Βιένης
Τιμισοάρα-Μιλικόσκι/Σαντ Τζούλια
ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Κλίφτονβιλ/HNK Τσιμπάλια
KR Ρέικιαβικ/Καρπάτι Λβιβ-Ζεσταφόνι/Ντούκλα Μπίστριτσα
Σάμροκ Ρόβερς/Μπνέι Γεχουντα-Γιουβέντους
Ελφσμποργκ/Ισκρα Στάλι-Βέντσπιλς/FK Τέτεκς
Νόρτζελαντ-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Βιντεότον/Μάριμπορ-Χιμπέρνιαν
Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου-Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ιντερ Τούρκου-Γάνδη
Βαλέτα/Ρουχ Χορζόφ-Αούστρια Βιένης/Σιρόκι Μπρίγεκ
Πλζεν-Μπεσίκτας/Βίκινγκουρ
Μπέσα/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μακάμπι Τελ Αβίβ/Μόγκρεν
Σιαουλιάι/Βίσλα Κρακοβίας-Πορταντάουν/Καραμπάχ
Στουρμ Γκρατς-Γκέφλε/Ντιναμό Τιφλίδας
Ανόρθωση/Σίμπενικ-Σερκλ Μπριζ/Τούρκου
Μπακού/Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα-Μπρόντμπι/Βαντούζ
Μόλντ/ FK Γέλγκαβα-Στουτγκάρδη
Μακάμπι Χάιφα-Ντιναμό Μινσκ/Σιλαμάε Κάλεβ
Ουτρέχτη/Τίρανα-Λουκέρνη
Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ-Απόλλων Λεμεσσού
Γκόριτσα/Ράντερς-Λοζάνη/Μπόρατς Μπάνια Λούκα
Ολίμπια Μπάλτσι/Ντιναμό Βουκουρεστίου-Χάιντουκ Σπλιτ
Αλκμαάρ-Γκέτεμποργκ
Ντιφερντάνζ/Σπαρτάκ Ζλάτιμπορ-Ντνίπρο Ντνιπροπέτροφσκ
FK Ατιράου/Γκιόρ-Μονπελιέ
Άαλεσουντ-Μάδεργουελ/Μπρέινταμπλικ
Καλμαρ/ Ντάτσια Κισινάου-Λέφσκι Σόφιας/Ντάνταλκ
Γαλατασαράι-OFK Βελιγραδίου/Ζοντίνο
Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ-Αρης
Τάουρας/ΑΠΟΕΛ-Γιάμπλονετς

 


  

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού