Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και στα Δημοτικά σχολεία από το υπουργείο Παιδείας
1284 αναγνώστες
Τρίτη, 10 Αυγούστου 2010
10:46

Στο πλαίσπράξης «Πρόγραμμα πιλοτικής εισαγωγής ηλεκτρονικών υπολογιστών και συναφούς εξοπλισμού σε δημοτικά σχολεία για μία ψηφιακά υποστηριζόμενη διδασκαλία», τα ολοήμερα δημοτικά σχολεία με ενιαίο αναμορφωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν δέκα φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops), ένα ερμάριο για την αποθήκευσή τους και εγκατάσταση τοπικού δικτύου σε αίθουσες διδασκαλίας τους. Μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών και του δικτύου θα διασφαλίζεται η αποτελεσματική σύνδεση στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), προκειμένου ο εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να έχει πρόσβαση στο κατάλληλο εκπαιδευτικό ψηφιακό υλικό, κατά την διδακτική διαδικασία. Με εγκύκλιο που εστάλη από τη Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της χώρας, οι Σχολικές Επιτροπές καλούνται να υποβάλουν Τεχνικό Δελτίο Προτεινόμενης Πράξης στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Υπουργείου και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, έως 20/09/2010.

 

Ολοκληρώθηκε η πώληση των σούπερ-μάρκετ Ατλάντικ στη Θεσσαλονίκη

 Η εταιρία Ατλάντικ εξετάζει προτάσεις για την πώληση καταστημάτων του δικτύου της, οι οποίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης και με πρωτεύων στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας της. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας στο ΧΑΑ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των λειτουργιών και του δικτύου με στόχο τη μείωση του κόστους και την εξοικονόμηση ρευστότητας έχουν υλοποιηθεί ενέργειες όπως, η εξυγίανση του δικτύου των καταστημάτων, η οποία περιλαμβάνει το κλείσιμο, πώληση ή μεταφορά καταστημάτων και παράλληλα το άνοιγμα νέων καταστημάτων στρατηγικά τοποθετημένων.Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, η εταιρία έχει ολοκληρώσει την πώληση δύο καταστημάτων της στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, στην εταιρία με την επωνυμία ΦΡΟΣΤ-ΙΤ Εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικών συσκευών ψύξης ΑΕ’. Η εν λόγω εταιρία έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις των εργαζομένων σε αυτά τα καταστήματα. Επιπλέον δε, η ως άνω πώληση συνάδει απόλυτα με την από 12 Ιουλίου 2010 χορηγηθείσα προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αναφορικά με την λήψη προληπτικών μέτρων στο πλαίσιο της διαδικασίας συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του Ν. 3588/2007, αφού στην εν λόγω διαταγή δεν προβλέπεται απαγόρευση διάθεσης περιουσιακών στοιχείων.

Μόσχα: Διπλασιάστηκαν οι θάνατοι λόγω των πυρκαγιών

Τα ποσοστά θνησιμότητας έχουν διπλασιαστεί στη Μόσχα λόγω των πρόσφατων πυρκαγιών που έχουν μετατρέψει τη ρωσική πρωτεύουσα σε θάλαμο αερίων με τη μολυσμένη με τοξικό καπνό ατμόσφαιρα να κάνει την καθημερινότητα ανυπόφορη. Ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της πόλης δεν έδωσε ακριβή στοιχεία για τον αριθμό των θανάτων, ωστόσο δήλωσε πως κύρια αιτία είναι η μόλυνση σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η Σέχτα Επαναστατών και τα αμερικανικά δημοσιεύματα

Απόσπασμα από την προκήρυξη που έστειλε σε CD η Σέχτα Επαναστατών στην εφημερίδα «Τα Νέα» μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια χρησιμοποιείται από τον Τύπο των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να προειδοποιηθούν όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν προς τη χώρα μας. Συγκεκριμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νεοεμφανισθείσα τρομοκρατική οργάνωση απειλεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε εμπόλεμη ζώνη και πως οι τουρίστες θα πρέπει να μάθουν πως η χώρα δεν είναι πλέον το ασφαλές καταφύγιο του καπιταλισμού. Η Σέχτα υπόσχεται εμπρησμούς, σαμποτάζ, βίαιες διαδηλώσεις, επιθέσεις με εκρηκτικά και δολοφονίες, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που απειλούνται αθώοι άνθρωποι, πόσο μάλλον τουρίστες που δεν έχουν καμία σχέση με τα τεκτενόμενα. Εκτενής αναφορά γίνεται και στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. Η πρώην Αμερικανίδα διπλωμάτις και συγγραφέας βιβλίου με θέμα την πολιτική βία στην Ελλάδα, Brady Kiesling, η οποία ζει στην Αθήνα, δηλώνει πως «ο φόνος του Γκιόλια έγινε με μαφιόζικο τρόπο, καθώς αυτός μπλέχτηκε στις υποθέσεις του επαναστατικού κινήματος μέσω του blog και αυτοί πήραν την εκδίκησή τους».

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις