Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010 ΑΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο κύβος ερρίφθη και ο κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ κατεβάζει συνδυασμό νίκης …!!!
1240 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010
03:08

 

 
 TOY: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Η νέα γενιά στελεχών στο πλευρό του ΓΙΑΝΝΗΤΣΟΥΚΝΙΔΑ 

Άκαρπη  ήταν η χθεσινή συνάντηση μεταξύ των κ.κ Ι Τσουκνιδά , Π. Δαικούδη και Γ. Μπίκου αφού ο κ. Ι Τσουκνιδάς αποχώρησε από αυτήν.
Η εξελίξεις ήταν ραγδαίες όταν μια ομάδα 12 ατόμων μόλις έμαθαν ότι η συνάντηση δεν καρποφόρησε του ζήτησαν επίμονα να ανακοίνωση συνδυασμό πράγμα που αναμένεται να συμβεί της προσεχείς ώρες…
 
Τελικά οι πιέσεις φαίνεται πως απέδωσαν καρπούς, μιας και ο κ. Ι Τσουκνιδάς ,μιλώντας πριν από λίγη ώρα στον υπογράφοντα ,ανέφερε πως θα είναι τελικά υποψήφιος.
 
Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες μας «Κοντά στον δημότη»θα  είναι το όνομα του συνδυασμού το οποίο θα  παρουσίαση σε εκδήλωση μαζί με τη διακήρυξη αρχών και θέσεων….
 
Ένα είναι σίγουρο ότι ο κ. Ι Τσουκνιδάς  αφού είπε το ΝΑΙ η κάθοδος του σηματοδοτεί νέα δεδομένα στα τοπικά δρώμενα αφού είναι γνωστό ότι ο πρωην δήμαρχος χαίρει εκτίμησης μεγάλης μερίδας όχι μόνο από τον χώρο που προέρχεται από την Ν.Δ. αλλά και από το Πασοκ.
 
Για το πρόγραμμα αλλά και τα άτομα που θα απαρτίσουν τον συνδυασμό του είπε ότι θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός  " Κοντά στον δημότη " έχει συμπληρωθεί σε ένα μεγάλο ποσοστό.
 
Σε επίμονες ερωτήσεις μας για τα άτομα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό μας είπε συνεργάτης του  ότι:
«Η νέα γενιά πολιτικών στελεχών, που διαθέτει εντυπωσιακά βιογραφικά, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο κύριος πυρήνας του ψηφοδελτίου μας Αυτό θα είναι πολύ θετικό για την κοινωνία γιατί της περνάει το μήνυμα ότι εδώ δεν πρόκειται για μια ομάδα κατεστημένη, η οποία έρχεται να κυβερνήσει τον δήμο, αλλά για νέους ανθρώπους με όραμα, εξειδικευμένες γνώσεις και πιστοποιημένες δεξιότητες…» κατέληξε συνεργάτης του κ Ι.Τσουκνιδά 
 
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Από χίλια μύρια κύματα πέρασε το ζήτημα της ανακοίνωσης των υποψήφιου δημάρχων Χαλκηδόνας τόσο με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (μέχρι την ώρα που γράφτηκαν αυτές οι γραμμές ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί) , όσο για τη  Ν.Δ ανακοίνωσε τον δήμαρχο ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,   Α. ΑΡΑΜΠΑΤΣΗ 
Μετά την εξέλιξη αυτή, αμφίβολο είναι ότι  ο Ι Τσουκνιδάς γίνεται μαζί με τους συνεργάτες του, το μεγάλο φαβορί για να είναι η πρώτη δημοτική αρχή, του νέου διευρυμένου δήμου Χαλκηδόνας .
 
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Ενώ είχε συμφωνηθεί δημοσκοπήσει, η κατηγορηματική δήλωση του Γραμματέα έρχεται να περιπλέξει το...μυστήριο για τον εντολέα αυτής της δημοσκόπησης αν και χθες κυκλοφόρησαν φήμες ότι δεν έγινε ποτέ... Δεν αποκλείεται να πρόκειται για δημοσκόπηση για λογαριασμό υποψηφίων και όχι κομμάτων, έστω κι αν οι εμπλεκόμενοι με τις υποψηφιότητες, δεν γνωρίζουν, όπως λένε, τίποτε.

Υπάρχει καθυστέρηση
Καθυστέρηση στην ανάδειξη υποψηφίων υπάρχει σε όλη τη χώρα από το ΠΑΣΟΚ και μάλλον οι ανακοινώσεις θα γίνουν συνολικά στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας , ίσως με αφορμή την επέτειο ίδρυσης του Κινήματος στις 3 Σεπτεμβρίου.
 
Από εμάς καλό κουράγιο και δύναμη σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στις  αυτοδιοικητικές δημοκρατικές διαδικασίες , με την ευχή η αντιπαράθεση να είναι σε επίπεδο πολιτικών θέσεων και όχι προσωπικών αναφορών.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις