Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
 

Μετάβαση στην αρχική σελίδα του blog
Το σχόλιό σας


 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
958 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010
17:06

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρία μέλη του υπουργικού συμβουλίου θα παραιτηθούν από τους θώκους του
 
 
Η ανακοίνωση, την Κυριακή το βράδυ, των ονομάτων των υποψηφίων περιφερειαρχών του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Γ. Παπανδρέου αναμένεται ότι θα λειτουργήσει ως το εναρκτήριο λάκτισμα για την αντίστροφη μέτρηση που θα οδηγήσει στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρία (μπορεί και τέσσερα) μέλη του υπουργικού συμβουλίου θα παραιτηθούν από τους θώκους του, προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, γεγονός το οποίο θα επιτρέψει στον πρωθυπουργό να ανακοινώσει τις ευρύτερες αλλαγές, που φέρεται ότι ετοιμάζει. Αν μάλιστα επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης (Μπιρμπίλη) να κατέρχονται στις εκλογές, είτε ως υποψήφιοι περιφερειάρχες είτε ως υποψήφιοι δήμαρχοι, τότε ο ανασχηματισμός θα είναι πολύ πιο δομικός απ’ ό,τι λέγεται.
Πάντως, τις τελευταίες ώρες διαρρέεται μια σοβαρή δυσαρέσκεια από την πλευρά του Μαξίμου, ειδικά για τους υπουργούς και τους υφυπουργούς εκείνους οι οποίοι δημοσίως εκφράζονται αρνητικά στην προοπτική της υποψηφιότητάς τους, επιχειρώντας να προδικάσουν τις εξελίξεις. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την οργή του κ. Παπανδρέου, ο οποίος φέρεται γι’ αυτόν τον λόγο να «επιστρατεύει» όλους όσους επιλέγει, ακόμα κι αν διαφωνούν.
 
 

Τέρμα στα παιχνίδια»

Μένω μακριά από ίντριγκες είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
 
 
Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος απάντησε το απόγευμα στις σημερινές αιχμές του προέδρου του ΛΑΟΣ περί υποχώρησης του στο θέμα της υποψηφιότητας του αδερφού του υπό την πίεση του Αντώνη Σαμαρά.
«Μένω μακριά από ίντριγκες, συγκρούσεις, ακραίες συμπεριφορές και πάθη. Συνεχίζω τη νικηφόρα πορεία για τη δικαίωση και το καλό της Μακεδονίας. Καλώ, λοιπόν, όλους να πάψουν να παίζουν μαζί μου και με την νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Οι μάσκες έπεσαν», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης
 

 

Θερμό διήμερο για τους πράσινους υποψηφίους

Οι πρώτες αντιδράσεις στο διαφαινόμενο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στον Γ.Μπουτάρη - Από ώρα σε ώρα «κληρώνει» για δήμους. και Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας
 
Με τα βλέμματα στραμμένα στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι, τους οποίους θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα για τις εκλογές του Νοεμβρίου, είναι οι υποψήφιοι, που έχουν ζητήσει το χρίσμα του κόμματος.
Την Κυριακή ο Γ. Παπανδρέου αναμένεται να ανακοινώσει τους εκλεκτούς του κόμματος για τις περιφέρειες της χώρας καθώς επίσης και τους υποψήφιους δημάρχους στις μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, αν και πολύ πιθανόν οι ανακοινώσεις για τα «πράσινα» χρίσματα στους δήμους, να γίνουν ακόμη και μέσα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ιπποκράτους η στήριξη του Γ. Μπουτάρη από το ΠΑΣΟΚ θεωρείται σχεδόν βέβαιη, ενώ το όνομα του Γ. Μαγκριώτη ακούγεται εντονότερα τις τελευταίες ώρες, παρά την άρνηση του ίδιου να μετρήσει τις δυνάμεις του στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει

Ο πρωθυπουργός δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχθεί αρνητικές απαντήσεις ενώ χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Σ. Ξυνίδη «όλοι είναι αναγκαίοι, όχι στις θέσεις που ονειρεύτηκαν, αλλά στις θέσεις που το Κίνημα τους έχει ανάγκη», στέλνοντας μήνυμα σε όσους φέρουν αντιρρήσεις για υποψηφιότητα στις περιφέρειες. 

Στην Αθήνα για το χρίσμα ο Μπουτάρης;

Όσον αφορά στη φημολογούμενη συνεργασία του Γιάννη Μπουτάρη με το ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκης, η κάθοδός του στην Αθήνα από το βράδυ της Πέμπτης έδωσε τροφή για νέα σενάρια και σχόλια. Αν και η επίσημη πληροφόρηση από το γραφείο του είναι ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα συμμετέχοντας σε συνεδρίαση για τους δρόμους του κρασιού, ανεπίσημες πληροφορίες συνδέουν την επίσκεψή του με διαδοχικές επαφές με την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων του κυβερνώντος κόμματος. 

Τι λένε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ

Την ώρα που τα σενάρια κάνουν λόγο για στήριξη του κόμματος στον κ. Μπουτάρη, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι πρώτες αντιδράσεις. Και αυτό γιατί ο Γ. Μπουτάρης, αποτελεί κόκκινο πανί για πολλά μέλη αλλά και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, μετά από τη στάση, που κράτησε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και στη δικαστική μάχη της Χρύσας Αράπογλου με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Η κόντρα του Γ. Μπουτάρη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε την παραμονή της δεύτερης Κυριακής, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, με την φράση του αποκλεισμένου από τον δεύτερο γύρο Γ. Μπουτάρη «τα ίδια σκατά είναι όλοι τους». Η φράση αυτή ενόχλησε τους υποψήφιους του συνδυασμού της Χρύσας Αράπογλου, οι οποίοι φαίνεται πως δεν ξεχνούν καθώς όπως λένε δεν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τον κ. Μπουτάρη.

Η σιωπή της Αράπογλου

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια», Χ. Αράπογλου δεν έχει πάρει θέση επίσημα για την υποψηφιότητα Μπουτάρη και την ενδεχόμενη στήριξή του από το ΠΑΣΟΚ ωστόσο σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό της κύκλο ουδέποτε ρωτήθηκε από το κόμμα σχετικά με αυτό. «Κανείς δεν την ρώτησε ούτε αν την ενδιαφέρει μια υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης,, ούτε αν το κόμμα θα πρέπει να στηρίξει τον γνωστό επιχειρηματία», είπε συνεργάτης της κ. Αράπογλου
 
Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού