Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΤΕΝΙΣ 2010
2005 αναγνώστες
Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010
18:34

 

 
 
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο KOUFALIA  CUP που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Κουφαλίων από 23 έως 28 Αυγούστου. Πρόκειται για την τρίτη συνεχή  Διεθνή διοργάνωση που ανέλαβε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων.                   
    Συμμετείχαν αθλητές από 17 χώρες της Ευρώπης ( Γερμανία , Αυστρία , Αγγλία, Ουγγαρία , Σλοβακία κ.τ.λ.)  καθώς και από πόλεις όλης της Ελλάδας (Αθήνα , Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο κ.τ.λ.) καθώς και πολλοί Κύπριοι. Οι εντυπώσεις των συμμετεχόντων Ελλήνων και ξένων, από το επίπεδο των αθλητών, την οργάνωση του συλλόγου, τη φιλοξενία των ανθρώπων του συλλόγου αλλά και τη γενικότερη εικόνα της πόλης των Κουφαλίων  ήταν άριστες. Όλοι οι φιλοξενούμενοι  έφυγαν ικανοποιημένοι και δήλωσαν ότι του χρόνου θα επιστρέψουν για το KOYFALIA CUP  2011 ενώ θα συστήσουν ανεπιφύλακτα και σε άλλους να δηλώσουν συμμετοχή.
      Μια ακόμη  επιτυχία λοιπόν καταγράφεται στα συν του συλλόγου. Μια επιτυχία που φυσικά δεν ήρθε από μόνη της αλλά χρειάστηκε να εργαστούν γι’ αυτήν πάρα πολλοί άνθρωποι. Πρώτοι απ’ όλους τα μέλη του Δ.Σ του Ομίλου,  πολλοί άνθρωποι που δε συμμετέχουν στο ΔΣ αλλά αγαπούν το σύλλογο, οι μικροί μας εθελοντές και φυσικά ο Δήμος Κουφαλίων και το προσωπικό του  Δήμου μας που ήταν δίπλα μας συνεχώς. Αυτού του είδους οι διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικές για τον Ο.Α Κουφαλίων  γιατί  βελτιώνουν το προφίλ του ομίλου  και αφήνουν παρακαταθήκη σημαντικά έργα υποδομής (φέτος έγινε ριζική ανακαίνιση στις τουαλέτες και από την επόμενη μέρα ξεκινάει ο φωτισμός των νέων γηπέδων). Θα θέλαμε τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς του Ομίλου καθώς και το Σώμα Εθελοντών Διασωστών και ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού για τη δωρεάν υγειονομική κάλυψη των αγώνων . Τους τελικούς παρακολούθησαν αρκετοί θεατές ,ανάμεσά τους ο Δήμαρχος Κουφαλίων κ. Δ. Μπελίδης ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου κ.Α. Αραμπατζής οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Π. Δαικούδης και Κ. Πλαγάκος  ο ιδρυτής του Ελεύθερου Βήματος κ. Χ. Θεοδοσιάδης κ.α. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ελεύθερο Βήμα για τη διαρκεί στήριξη που παρέχει στον Ο.Α  Κουφαλίων και να  γνωστοποιήσουμε σε όλους ότι ο Ο.Α Κουφαλίων διαθέτει πλέον δική του ιστοσελίδα την οποία μπορείτε να επισκεφθείτε στο www.tennisclubkoufalia.gr (ο Ο.Α.Κ ευχαριστεί για την κατασκευή τον κ. Νίκο Παπαβασιλείου). Για την ιστορία να αναφέρουμε  τα ονόματα των νικητών του KOUFALIA CUP 2010.
Στον τελικό του μονού  των Αγοριών  o Γιάννης Στεργίου (προερχόμενος από το προκριματικό ταμπλό)   επικράτησε μετά από συγκλονιστική μονομαχία με 6-3 1-6 6-3 του  Άγγλου Joshua Paris.
Στον τελικό του μονού των κοριτσιών είχαμε ελληνικό εμφύλιο με τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου  να κερδίζει με 6-0 6-1 την Ελεωνόρα - Ελευθερία Παπάζογλου.
Στο διπλό των αγοριών οι Gernot Pfeifer (Αυστρία) / Ionut Urda (Ρουμανία ) κέρδισαν τους Μιχάλη Περβολαράκη(Κύπρος) / Βασίλη Σταυρόπουλο (Ελλάδα).
Στο διπλό των κοριτσιών έγινε συγκλονιστική μάχη με τελικές νικήτριες τις  Ελένη Γεωργιάδου/Grace Dixon (Αγγλία) με σκορ 6-3 3-6 10-6 απέναντι στο πολύ δυνατό ελληνικό δίδυμο των Κωνσταντίνα Αδάμη/Κατερίνα Τσαούτου
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού