Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ
1199 αναγνώστες
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010
15:25

 Ανακοινώθηκαν το πρωί οι ανώτατες τιμές πώλησης των καυσίμων με κοινή υπουργική απόφαση, που υπογράφεται από τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στο 1,473 ευρώ το λίτρο καθορίστηκε η ανώτατη τιμή για την αμόλυβδη στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. Η ανώτατη τιμή θα ισχύσει για 7 ημέρες, οπότε θα επανεξεταστεί η σκοπιμότητα παράτασης των ανώτατων τιμών. Η βενζίνη LRP θα πωλείται 1,561 ευρώ το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη 1,701 ευρώ το λίτρο, ενώ το πετρέλαιο κίνησης (ντίζελ) 1,282 ευρώ το λίτρο.

Οι τιμές στην Α’ Ζώνη καθορίστηκαν ως εξής:
-Η αμόλυβδη στα 1,496 ευρώ το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,706 ευρώ το λίτρο, η σούπερ στα 1,566 ευρώ το λίτρο και το ντίζελ στα 1,290 ευρώ το λίτρο.

Στη Β΄Ζώνη οι τιμές καθορίστηκαν ως εξής:
-Η αμόλυβδη στα 1,545 ευρώ το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,745 ευρώ το λίτρο, η σούπερ στα 1,605 ευρώ το λίτρο και το ντίζελ στα 1,326 ευρώ το λίτρο.

Τέλος, στη Γ΄ ΖΩΝΗ οι τιμές καθορίστηκαν:
-Η αμόλυβδη στα 1,561 ευρώ το λίτρο, η σούπερ αμόλυβδη στα 1,764 ευρώ το λίτρο, η σούπερ στα 1,624 ευρώ το λίτρο και το ντίζελ στα 1,322 ευρώ το λίτρο.

Α. Σαμαράς: «Σε ρόλο σχολιαστή ο πρωθυπουργός»

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για την παρουσία του στη Δ.Ε.Θ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα το πρωί παραβρέθηκε στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο 28ο Γυμνάσιο Παγκρατίου.

"Μετά τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους η Παιδεία και η Υγεία είναι τα μεγάλα θύματα της κυβέρνησης του Μνημονίου", ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε "είμαστε εδώ κοντά στα παιδιά, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του κόσμου".

Ερωτηθείς για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαμαράς είπε ότι "ο πρωθυπουργός έχει τον ρόλο να αποφασίζει και να συντονίζει, όχι τον ρόλο του σχολιαστή και αναλυτή. Ο πρωθυπουργός δεν είναι κοντά στον κόσμο, δεν παρακολουθεί τα προβλήματα και λυπάμαι γιατί καμία ουσιαστική λύση δεν έχει".

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στους μαθητές του 28ου Γυμνασίου λέγοντας "οι γονείς και η πατρίδα περιμένουν από εσάς να κάνετε αυτό που πρέπει. Η πατρίδα βασίζεται σε εσάς για ένα καλύτερο μέλλον, να είσαστε καλά και να είσαστε πάντα πρώτοι".

Στην επίσκεψή του, ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόταν από τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο , την τομεάρχη Παιδείας Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια. 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις