Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΔΑΙΚΟΥΔΗ - ΜΠΙΚΟ
1504 αναγνώστες
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010
15:43

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνας κ. Παναγιώτης Δαικούδης και ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ» κ. Ιωάννης Μπίκος σας προσκαλούν την Παρασκεύη 17 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 9.30 μ.μ. στην έδρα του δήμου στο Δημαρχείο ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού.

 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα αποτελέσει το έναυσμά για μία ισχυρή, δυναμική και πρωτοπόρα ενωτική πορεία για το Δήμο μας.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΙΚΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ 

 

ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΑΚΜΑΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ Δ.ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επίγειες ακμαιοκτονίες (κωνωποκτονίες) με εκνέφωση θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 16/9/2010 στο Δήμο Χαλάστρας. Οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν γύρω στις 12:00 τα μεσάνυχτα και θα διαρκέσουν ως τις 5:00 το πρωί.

            Οι εν λόγω εργασίες πραγματοποιούνται μετά από απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Υγείας και Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου στο νομό Θεσσαλονίκης.

            Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης γίνεται γνωστό στους κατοίκους ότι:

            Οι ψεκασμοί θα αρχίσουν από την περίμετρο των οικισμών και θα γίνουν παρουσία ειδικών. Για το σκοπό αυτό, απόψε τη νύχτα, μετά τις 12 τα μεσάνυκτα και έως τις 5 το πρωί θα περάσει από τους δρόμους ειδικό ψεκαστικό όχημα.

            Κατά το διάστημα αυτό και για μία ώρα μετά τον ψεκασμό απαγορεύεται να κυκλοφορούν άνθρωποι, ενώ ανάλογη μέριμνα πρέπει να ληφθεί και για τα ζώα. Η ενέργεια αυτή είναι έκτακτη, γίνεται για λόγους πρόληψης και είναι συμπληρωματική των συμβατικών μεθόδων που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί. Η μέθοδος δεν εγκυμονεί κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία, εάν ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα προστασίας:

1.      Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα που βλέπουν στο δρόμο απ’ όπου θα περάσει το ψεκαστικό όχημα και αφήστε τα κλειστά, για μία ώρα μετά τον ψεκασμό.

2.     Παραμείνετε στα σπίτια σας όσο διαρκεί ο ψεκασμός.

3.     Μαζέψτε τη μπουγάδα, τα παιχνίδια των παιδιών και τα τρόφιμα πριν την ώρα που περνά το ψεκαστικό και για μία ώρα μετά.

4.     Απομακρύνετε ή σταβλίστε τα ζώα και προφυλάξτε τα μικρά τους κατά τη διέλευση του ψεκαστικού.

5.     Σε περίπτωση έκθεσης στην ουσία μπορεί ενδεχομένως να προκληθεί παροδικός ερεθισμός του δέρματος ή παροδικός ερεθισμός του αναπνευστικού συστήματος, ειδικά στα ευαίσθητα ή αλλεργικά άτομα. Στην περίπτωση αυτή συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή τηλεφωνήστε στο 210-5212054 και 5212000.

 

¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨

Δημότισσες και Δημότες του νέου Δήμου Χαλκηδόνας,

Σε αυτή τη κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα που ο λαός μας βιώνει την πιο σκληρή οικονομική πραγματικότητα των τελευταίων δεκαετιών, η ανάγκη για μια σοβαρή και υπεύθυνη τοπική αυτοδιοίκηση που μπορεί άμεσα να βελτιώσει τις  καθημερινές συνθήκες διαβίωσης του πολίτη  και να σταθεί δίπλα του αποτελεσματικά, κρίνεται απαραίτητη για κάθε τοπική κοινωνία.

  Με πλήρη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε,  και με τη βεβαιότητα των δυνατοτήτων  μας που πηγάζουν από την πολύχρονη  εμπειρία μας, εξαγγέλλουμε επίσημα τη συμμετοχή του μεγάλου αυτοδιοικητικού  συνδυασμού¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨  στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, οι ενεργοί πολίτες που υπεύθυνα και αποφασιστικά συμμετέχουμε στο  συνδυασμό ¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨ υπό την ηγεσία του επιτυχημένουΔήμαρχου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ απέναντι στους συμπολίτες – συνδημότες μας:

1)      Να διοικήσουμε το νέο Δήμο Χαλκηδόνας με εντιμότητα, αξιοκρατία, απόλυτη διαφάνεια και  οικονομική διαχείριση ανάλογη της επιτυχημένηςκαι με εξαιρετικά αποτελέσματα, δωδεκαετούς θητείας μας στο Δήμο Αγίου Αθανασίου.

2)      Να τηρήσουμε και να εφαρμόσουμε στη πράξη τις αρχές και αξίες της γνήσιας και ακηδεμόνευτης αυτοδιοίκησης χωρίς εξαρτήσεις ή δεσμεύσεις, κατοχυρώνοντας την απόλυτη ισοτιμία, ισονομία και ισοπολιτεία  όλων των δημοτών.

3)      Να εξασφαλίσουμε την ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο όλων των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Νέου Δήμου Χαλκηδόνας.

4)      Να διασφαλίσουμε στο μέτρο των θεσμικών δυνατοτήτων μας, ελπιδοφόρο προοπτική σε όλους τους νέους μας.

5)      Να χτίσουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας και ασφάλειας για όλους τους συνταξιούχους και οικονομικά αδύναμους.

6)      Να  αξιοποιήσουμε άμεσα και αποτελεσματικά,  κάθε  Εθνικό και Ευρωπαϊκό πρόγραμμα  που μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και να υποστηρίξει την αναπτυξιακή του πορεία.

7)      Να  στηρίξουμε ενεργά και αποφασιστικά  όλους  τους κοινωνικούς φορείς του νέου Δήμου μας.

8)      Να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για καινοτόμες δράσεις που θα   αναδείξουν το φυσικό περιβάλλον και τα ιστορικά και πολιτιστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ένα σύγχρονο πρόγραμμα για  την ανάπτυξη του τόπου μας

και απευθύνουμε πρόσκληση προς τους Δημότες του νέου Δήμου Χαλκηδόνας,  να στηρίξουν μαχητικά τον μεγάλο και νικηφόρο συνδυασμό μας

¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨

και τον Δήμαρχο ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ.

 

ΜΕ ΛΟΓΟ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ πως επίκεντρο της πολιτικής μας δράσης και συμπεριφοράς, είναι ο άνθρωπος, είναι η οικογένεια, είναι ο κάθε πολίτης, που ζει και εργάζεται στον τόπο μας.

 

ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ την ενότητα του νέου Δήμου Χαλκηδόνας και ξεκινάμε τον αγώνα μας με την κοινωνική πλειοψηφία στο πλευρό μας. Αυτή είναι η δύναμή μας, με αυτή τη δύναμη πορευθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και με αυτή συνεχίζουμε.

 

ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ

ΔΙΑΚΗΡΡΥΤΟΥΜΕ ότι το σύνθημα – μήνυμα που μας εμπνέει και μας καθοδηγεί και σ΄αυτή τη νέα μας προσπάθεια, είναι ένα και μοναδικό:

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

                  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

 

οι υποψήφιοι του συνδυασμού ¨ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ¨

 

        Ο Δήμαρχος                                                                -οι Δημοτικοί σύμβουλοι

                                                                                             -οι σύμβουλοι Δημοτικών

Αριστείδης Αραμπατζής                                                    και Τοπικών Κοινοτήτων 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις