Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ : «Το ενδιαφέρον μου για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα με τη νέα του μορφή παραμένει υψηλό…»
1318 αναγνώστες
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010
16:14

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Αγαπητοί  συνδημότες ,πριν από δυο χρόνια περίπου είχα δημόσια απευθυνθεί

προς εσας και είχα δηλωσει , ότι αν το εγχείρημα του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»προχωρούσε, θα είχα ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου μας, και συγκεκριμένα θα βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή.

Ετσι και σήμερα νοιώθω την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, με ευθύτητα, ειλικρινεια και εντιμότητα, όπως έπραττα πάντοτε και να εκθέσω τις θέσεις μου.

Το ενδιαφέρον μου για το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και μάλιστα με τη νέα του μορφή παραμένει υψηλό.Ομως υφίστανται δυο σοβαροί ανασταλτικοί παράγοντες, οι οποίοι δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω στις επικειμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.

Ο πρώτος παράγοντας είναι ο κατακερματισμός του πολιτικού χώρου από τον οποίο  προέρχομαι. Παρα τις μεχρι σήμερα προσπάθειες μου για ενοποίηση του, αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό,σε μια πολύ σημαντικη χρονικη συγκυρια που ο θεσμος αυτος για να υλοποιηθει,απαιτει ΣΕΒΑΣΜΟ, γνωσεις διοικητικες καιαυτοδιοικητικες , στρατευση και όχι πολυκερματισμο των αυτοδιοικητικων δυναμεων.

 Ο δεύτερος παράγοντας έχει σχέση με τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας  μας και την ύπαρξη και εφαρμογή του¨ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ», που ως «ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΣ ΣΠΑΘΗ», βρίσκονται πάνω μας και καθοριζει τις τυχες ολων μας και της τοπικης Αυτοδιοικησης.Ηδη οι περικοπές επιχορηγήσεων από τον κρατικό προυπολογισμό προς την τοπική Αυτοδιοίκηση είναι δραματικές , και αυτές συμβαίνουν από την αρχή της εφαρμογής του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» που πιθανόν να τον ακυρώσουν και να τον υποβαθμίσουν.

Αγαπητοί  συνδημότες

Η μη συμμετοχή μου στις επικείμενες εκλογές δεν μειώνει  το ενδιαφέρον μου για την  ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.

Στο σημείο αυτό αισθανομαι την υποχρέωση να ευχαριστησω ολους του φιλους που μοιραστηκαν μαζι μου , ανησυχιες και προβληματισμους και στηρηξαν τις αρχες και τις ιδεες για μια δημιουργικη και ισορροπη αναπτυξη του νεου μας Δημου.

Τέλος θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις εκλογές  και παράλληλα δηλώνω ότι θα βρίσκομαι πάντοτε στο πλευρό τους, όποτε και για ότι κληθώ να συνδράμω στο έργο τους, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον των δημοτών και του νέου διευρυμένου Δήμου μας.

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Αξιού Νικόλαος Κων. Γιουτίκας,

σας προσκαλεί στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του και την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού

για τον νέο Δήμο Δέλτα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτ 2010,

ώρα 19.30, στο Κέντρο Πολιτισμού Σίνδου.

Η παρουσία σας θα μας  τιμήσει ιδιαίτερα.

 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού