Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...
1424 αναγνώστες
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010
09:05

 
ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Δεν σταματά σε καθημερινή βάση να αλωνίζει το νομό ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ και να αφουγκράζεται τα προβλήματα και τις προτεραιότητες των πολιτών…
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός πως καταφέρνει να έχει διείσδυση και σε ψηφοφόρους άλλων πολιτικών φορέων. Πως το καταφέρνει αυτό;
Και φυσικά γίνεται αυτό επειδή ο ίδιος ποτέ δεν εξετάζει την κομματική προέλευση του κάθε πολίτη αλλά βάζει επενδυτικούς στόχους τους οποίους καταφέρνει να πετυχαίνει.
 Δικαιωματικά του αξίζει η μία από τις τέσσερις ψήφους

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΤΟΥΔΗΣ είναι μια νέα υποψηφιότητα για το Δήμο ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ με το συνδυασμό του ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗ
Η υποψηφιότητά του χαροποίησε πολλούς από τους κατοίκους της πόλης και της περιοχής…
Εάν οι συμπολίτες τον εμπιστευτούν, επιθυμία του είναι να εργαστεί για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής της πόλης, και για την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζουν οι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ του νέου Καλλικρατικού Δήμου Χαλκηδόνας…!
Μια υποψηφιότητα με απήχηση που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗ…


ΠΑΜΕ  ΠΟΙΟ ΒΑΘΙΑ…
 ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ πού και πού ο καλός Θεούλης, ρίχνει από καμιά βροχούλα να ποτίσει τον ξεραμένο τόπο.
Αντιθέτως, η ξεραΐλα παραμένει στο τοπίο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Δεν θυμάμαι, εδώ και χρόνια, πιο άνευρες και ανούσιες εκλογές. Ίσως γιατί χάθηκε και ο «τζόγος» ο τοπικιστικός. Είναι αλλιώς λ.χ. ένας Χαλκηδονιώτης  να ψηφίζει για δήμαρχο έναν εκ των συγχωριανών του, αλλιώς να μπαίνει στο γενικό καζάνι για να ψηφίσει Αραμπατζή η Μπίκο η Δαικούδη  και λοιπούς.
Ο «Καλλικράτης» είναι απρόσωπος, ο κόσμος δεν τον νιώθει, δεν τον καταλαβαίνει. Και μετά τις εκλογές δεν θα ξέρει σε ποιον να απευθύνεται για τα τρέχοντα προβλήματά του
Δεν γνωρίζω εάν το τοπικιστικό θα λειτουργήσει στις κανείς ποια είναι η άποψη του
Κέντρου για τα συμβαίνοντα στο Βαθυλακιώτικο  διαμέρισμα εκλογές αυτές όμως έχει ενδιαφέρον να βλέπει …!
ΑΛΛΟΙ όμως κάνουν άλλες αναλύσεις…
Όπως δυο παλιά και καλά στελέχη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, κάθονταν σε κεντρική καφετέρια σαββατιάτικα, αναπολώντας ημέρες ένδοξες και χαμογελώντας όλο νόημα βλέποντας ποιοι ασχολούνται πλέον με τις εκλογές και τα κομματικά…

Εσείς ρε μάγκες γιατί δεν μπήκατε ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ «ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ»  ;

Από λόγια και από «σωτήρες» ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ…!!!!!!

Τώρα έχουμε και το φαινόμενο του  «ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΊΠΠΟΥ …»!!!!!!


ΕΣΥ… ΡΕ ΣΟΥΡΙΑΚ… ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ;


Ξέρεις τίποτα…;

ΕΣΤΩ και με... «καισαρική, και παρά τις ανωμαλίες της εγκυμοσύνης», το ΠΑΣΟΚ κατάφερε και έβγαλε υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…!!!
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των τοπικών «βαρόνων»  στο νέο  δήμο «ΔΕΛΤΑ» εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη…
Το παρασκήνιο υπήρξε απίστευτο, αλλά σε ποιες εκλογές δεν συμβαίνουν τα ίδια;
Η ΕΛΕΝΗ …( αυτή ντε η κόρη του πρώην δημάρχου Αγ. Αθανασίου Χούλια ) πάντως, αν και προετοιμάζει την υποψηφιότητά της, εξακολουθεί να εργάζεται συστηματικά…

Πάμε ποιο γερά τώρα αλλά – όχι με Χωραφά κ ΣΟΥΡΙΑΚ  – αλλά με κινέζικα…

ΤΟ λέγαμε παλιά χάριν γούστου, αλλά μου φαίνεται ότι στα χρόνια της αφραγκίας θα το ξαναφωνάξουμε:
- Γιώργο ξεκίνα, σε θέλει όλη η Κίνα.
(Και για μεν τους Κινέζους δεν έχει κανείς καμιά αμφιβολία ότι θα κινηθούν γρήγορα με σκοπό να κάνουν την Ελλάδα διαμετακομιστικό κέντρο για το τεράστιο εμπόριό τους. Τους δικούς μας να φοβόμαστε.
Τους γραφειοκράτες και τους... πονηρούς. Όλο αυτό το σύστημα που τα τελευταία χρόνια κρατά τις επενδύσεις στη χώρα σε μηδενικά επίπεδα...!!!


 
 
ΤΟΥ: ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Επίσημα και με διακήρυξη αρχών είναι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο «ΔΕΛΤΑ» ο δήμαρχος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ Ο συνδυασμός του φέρει τον τίτλο «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και όπως τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος, ο συνενωμένος Δήμος με τις διευρυμένες αρμοδιότητες, θα απαιτήσει και νέες αντιλήψεις και πολιτικές για τη διαχείριση και διοίκησή του, χωρίς τις «παλιές παρωχημένες και αναποτελεσματικές μεθόδους και τρόπους διαχείρισης, με πρακτικές, αντιλήψεις και συμπεριφορές που πληγώνουν τους δημότες» όπως ανάφερε σήμερα στη κατάμεστη αίθουσα της Σίνδου .ο κ. Ουζούνης.
Η πρότασή του μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στόχους όπως η ισόρροπη ανάπτυξη των δημοτικών διαμερισμάτων του νέου δήμου, η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες, η στήριξη των δομών για την τρίτη ηλικία, οι ίσες ευκαιρίες για όλους, με έμφαση στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, αλλά και η κοινωνική ένταξη των οικονομικών μεταναστών που ζουν στην περιοχή
Ο κ. Ουζούνης αναγνωρίζει ότι η περιοχή έχει αρκετά προβλήματα που χρειάζονται λύση, όπως αυτό της ανεργίας για παράδειγμα. «Η ανάπτυξη της δικής μας δυναμικής και αναπτυξιακής φιλοσοφίας, υπερασπιζόμενοι την ισορροπία ανάμεσα στην τοπική οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, του τουρισμού και του πολιτισμού» περιέγραψε εν συντομία τους στόχους και την πρότασή του, ο υποψήφιος δήμαρχος.
Εξέχουσα θέση στις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού έχει η αξιοποίηση των προγραμμάτων που προβλέπονται στον Καλλικράτη και η ορθολογική αξιοποίηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου Περιφερειακής Ανάπτυξης .
 Ο κ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ κάλεσε τους δημότες του νέου δήμου «ΔΕΛΤΑ»να συγκροτήσουν ενωτικό ψηφοδέλτιο «πέρα από χρώματα, διακρίσεις και αποκλεισμούς, αξιοποιώντας την εμπειρία, τη γνώση και την κοινωνική δράση όλων για να κερδίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας».
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις