Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...
1320 αναγνώστες
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
01:45
ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Ζεσταίνεται η μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και όλοι οι συνδυασμοί εντός των προσεχών ημερών εκτός από το κλείσιμο των ψηφοδελτίων  θα ανοίξουν τα εκλογικά τους κέντρα…
Ο συνδυασμός  «ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ» των κ.κ Δαικούδη – Μπίκου έκλεισε σε κεντρικά σημεία τα εκλογικά του κέντρα και εντός της εβδομάδας μάλλον θα τα εγκαινιάσει…
Ο Μαυρουδής Μιντσιούδης έκλεισε στα Κουφάλια και τη Χαλκηδόνα και ψάχνει να κλείσει και στον Αγ. Αθανάσιο
Ο κ. Αραμπατζής είναι και αυτός έτοιμος να κάνει τα εγκαίνια των εκλογικών του κέντρων σε όλες της έδρες των δήμων
Για τον  κ. Γιουτίκα ετοιμάζουν οι άνθρωποι του το εκλογικό κέντρο στα Κύμινα και στην Σίνδο
Ο δήμαρχος κ. Σταματάκης έχει αναθέσει στο Γραφείο του να ασχοληθεί με το θέμα
Τέλος ο κ. Ουζούνης είναι σε διαπραγμάτευση με νεόκτιστο κτίριο στη Σίνδο αφού στην Χαλάστρα είναι σε εξέλιξη η διαμορφώσει του εκλογικού του κέντρου…
Στο δήμο Καλλιθέας ο δήμαρχος Δ. Σαραμαντος έχει έτοιμο το εκλογικό του κέντρο και εντός των προσεχών ημερών θα το εγκαινιάσει σε μια πανηγυρική εκδήλωση…


Πάμε για άλλα

...Και το όνομα αυτού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ».
Αυτό θα είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου ΔΕΛΤΑ Γ. ΟΥΖΟΥΝΗ και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας , στόχο  θα έχει να υπογραμμίσει και τη συνολικότητα και την ενότητα των πολιτών του δήμου «ΔΕΛΤΑ» αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί να πολιτευτεί.

ΣΤΟ μεταξύ ολοκληρώνεται και το «παζλ» του ψηφοδελτίου του ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗ, το οποίο επίσης πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα, με ορισμένα «μπες-βγες» της τελευταίας στιγμής, καθώς υπάρχει αυξημένη προσφορά σε όλους τους δήμους (ΚΟΥΦΑΛΙΑ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ)   και η επιλογή είναι δύσκολη.
Βέβαια, διάφορα «σκόρπια» ονόματα, ακούγονται δεξιά κι αριστερά και υπάρχουν και άλλοι που μπορούν να θεωρηθούν «κλεισμένοι» αλλά υπάρχει ακόμη σε εξέλιξη μία διαδικασία επιλογής
ΚΑΙ επειδή μια δημοτική παράταξη πρέπει εκτός του να μιλάει κυρίως και να... ακούει, η φίλη μας η ΛΕΤΑ …, σίγουρα θα φροντίσει γι’ αυτό…!!!
ΓΝΩΣΤΟΣ είναι ο φίλος μας και συνεργάτης ΣΑΚΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ, που χαρακτηρίζεται ως «μετρ» του Καλλικράτη και των «μυστικών» του, παρεμβαίνει σε συζήτηση, σχετικά με την εκλογή προέδρου στις Δημοτικές Κοινότητες, και διορθώνει:
«Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας δεν είναι ο πρώτος σε ψήφους, αλλά η πλειοψηφία των 3 από το νικητή συνδυασμό του δήμου εκλέγει τον πρόεδρο και η μειοψηφία των 2 εκλέγει τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας(Ν. 3852, άρθρο 79...). Όπως συμβαίνει και στα προεδρεία των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων...».
ΑΜΙΛΛΑ μεταξύ των ισχυρών ονομάτων του συνδυασμού «ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ»  για το ποιοί θα εκλεγούν στις πρώτες θέσεις. Έχει ιδιαίτερη αξία αυτό, για τα μετεκλογικά αλλά και για το... παραπέρα. Κατανοητό το υπονοούμενο;
ΕΓΡΑΦΗ για εμπλοκή αρχηγού δημοτικής παράταξης με στενό του συνεργάτη, οπότε από κοινού τηλεφώνημα στο δημοσιογράφο για διάψευση.
-Κοίτα εδώ είμαστε μαζί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Άμα θες να κάνουμε και μια χειραψία...
-Ναι θέλω.
-Ορίστε την κάναμε...
-Μπορείτε να κάνετε άλλη μία γιατί δεν είδα καλά;
-Βεβαίως. Να κάνουμε...
«ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ με, σαν το Χριστό!» Το νέο σύνθημα που περνάει σε φίλους και γνωστούς υποψήφιος της παράταξης ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ. Οι ψηφοφόροι σε ρόλο...Ρωμαίων. Αρκεί να υπάρξει ανάσταση για τον υποψήφιο στις εκλογές...

ΚΑΙ ΑΥΤΑ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ…!!!
ΣΤΙΣ 18 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν οι τελικές αποφάσεις για το πόσο θα αυξηθεί ο ΦΠΑ (και σε ποια προϊόντα και υπηρεσίες).
Δηλαδή, 4 ημέρες μετά τον β’ γύρο των περιφερειακών – δημοτικών εκλογών (τυχαίο; Δεν νομίζω...).
ΚΑΛΕΙ ο Θεός τρεις μεγάλους ηγέτες για να τους ανακοινώσει την καταστροφή του κόσμου σε ένα μήνα. Καλεί τον Ομπάμα ως πρόεδρο της υπερδύναμης, τον Κάστρο ως τελευταίο κομμουνιστή ηγέτη και τον Γ. Παπανδρέου ως πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς: “τέρμα τα αστεία, οι βλακείες πληρώνονται και σε ένα μήνα ο κόσμος θα καταστραφεί. Πηγαίνετε να προετοιμάσετε τους λαούς σας”.
Πάει ο Ομπάμα Αμερική, διάγγελμα από τον Λευκό Οίκο και λέει: «Συμπατριώτες μου , έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το καλό είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μιλήσαμε. Το κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται».
Επιστρέφει ο Κάστρο στην Αβάνα και λέει στους Κουβανούς: «Συναγωνιστές, έχω δύο κακά νέα να σας πω. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει Θεός, τον είδα, μίλησα μαζί του και ομολογώ ότι δυστυχώς τόσα χρόνια έκανα λάθος και σας παραπλάνησα. Το δεύτερο κακό είναι ότι σε ένα μήνα ο κόσμος καταστρέφεται και δεν έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη μας».
Έρχεται και ο Παπανδρέου στην Ελλάδα, διακαναλικό διάγγελμα από το Μαξίμου και λέει: «Έχω δύο καλά νέα, Ελληνικέ λαέ. Το πρώτο είναι ότι υπάρχει θεός, μίλησα μαζί του και έκλεισα συμφωνίες μαζί του. Το δεύτερο καλό είναι πως ό, τι είχα να κάνω μέχρι σήμερα το έκανα. Δεν θα χρειαστεί να κάνω τίποτε άλλο εγώ. Σε ένα μήνα τα αναλαμβάνει όλα ο Θεός».
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις