Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΑΤΑΣΡΟΦΙΚΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ...
1116 αναγνώστες
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010
01:01

 

 

 
 Του : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
 
Άλλη μια χρονιά χαμένη για τον αγροτικό πληθυσμό της περιοχή μας  Το πρόβλημα με το σκουλήκι έφερε τα πάνω -κάτω σε όλο το αγρόκτημα αφού η καταστροφή ήταν καθολική , τις τελευταίες ημέρες ήρθαν και η συνεχόμενες βροχοπτώσεις για να «αποτελειώσουν» ότι έχει απομείνει  από την  φετινή καλλιέργεια…!!!
Το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης θα πρέπει να σταθεί αρωγός στα προβλήματα του αγρότη μας γιατί χωρίς αυτόν δεν κινείτε τίποτα μα τίποτα στην αγορά…
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συμπαράσταση του αρμόδιου υπουργείου
Κλείνοντας να πούμε ότι σήμερα Παρασκευή στο «ΠΟΡΤΟ ΠΑΛΛΑΣ ¨το Ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης θα έχει συνάντηση με αγρότες της βορείου Ελλάδος και σε αυτήν καλέστηκαν και οι δικοί μας αγρότες
Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και θετικά αποτελέσματα από αυτήν την  συνάντηση και να μην είναι μια συνάντηση μόνο για τo  «θεαθeίνε…» 
 

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ"-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ: Επισκέψεις σε οικισμούς της Καλλιθέας

 

 


 
  Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος επισκέφτηκε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010 (χθες), τους οικισμούς  Μονολόφου και Μεσαίου, όπου συναντήθηκε    με τους κατοίκους αντίστοιχα, στο Κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων όπου στεγάζεται και το Κέντρο Αναβίωσης Εθίμων Δρώμενων και Παραδοσιακών Παιχνιδιών των Χωρών των Βαλκανίων (Κ.ΑΝΑ.Ε), και στο Κτίριο Πολλαπλών  Χρήσεων όπου στεγάζεται και το Κ.Α.Π.Η Μεσαίου.
 
            Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τις δύο περιοχές όπως το αποχετευτικό δίκτυο, η ανακατασκευή της παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, η περιβαλλοντική προστασία καθώς και ζητήματα σχολικής στέγης και αγροτικής ανάπτυξης. Οι πολίτες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τον αναλυτικό και γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε και δήλωσαν την ένθερμη στήριξη τους στον Δημήτρη Σαραμάντο και το συνδυασμό του “Ωραιόκαστρο – Τώρα”.
            Σήμερα Πέμπτη 07/10/10, ο Δημήτρης Σαραμάντος θα επισκεφτεί τη Λητή και το Δρυμό προκειμένου, να αναπτύξει στους τοπικούς φορείς και στους πολίτες, πτυχές του προγράμματος που αφορούν στη δίκαιη κατανομή πόρων και στην ισόρροπη ανάπτυξη τόσο των αστικών όσο και των αγροτικών περιοχών του νέου ενιαίου Δήμου Ωραιοκάστρου
 
Ο Σπύρος Σταματάκης στη Χαλάστρα
 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ 


«Η πολιτική γίνεται με σχέδιο, δράση και όραμα. Δεν γίνεται με λασπολογία και ψέματα. Ακούμε τα προβλήματα...
σχεδιάζουμε τις λύσεις και τις εφαρμόζουμε», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης εργασίας που είχε με όλους τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της Χαλάστρας.
Στο Δημαρχείο Χαλάστρας, οι εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και δημοτών της Χαλάστρας, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τα προβλήματα της περιοχής στον υπ. δήμαρχο Δέλτα και να συζητήσουν μαζί του, τους τρόπους εξεύρεσης λύσης. 
Σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης και του πόσιμου νερού στη Χαλάστρα στο ενδεχόμενο εκλογής του, ο κ. Σταματάκης δεσμεύτηκε για την άμεση ολοκλήρωση των δύο έργων. «Είναι απαράδεκτο να μην έχουν ολοκληρωθεί δύο έργα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους. Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην άμεση επανατοποθέτηση του έργου του αποχετευτικού δικτύου της Χαλάστρας με νέα μελέτη και στη σύνδεση του δικτύου ύδρευσης της περιοχής με το δίκτυο της ΕΥΑΘ για να πίνουν καθαρό νερό όλοι οι δημότες του Δέλτα», σημείωσε ο κ. Σταματάκης. 
Απαντώντας σε ερώτηση για το μέλλον των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής σε περίπτωση που εκλογής τους ο υπ. δήμαρχος Δέλτα δεσμεύτηκε για την ουσιαστική στήριξη και ανάπτυξη τους. «Στις διεκδικήσεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, «είναι μεταξύ άλλων η δημιουργία Αθλητικού Κέντρου Δυτικής Θεσσαλονίκης και η στήριξη των τοπικών αθλητικών ομάδων και σωματείων. Στον τομέα του πολιτισμού επενδύουμε στον Εχέδωρο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και με την ίδια διάθεση θα συνεχίσουμε για το σύνολο του δήμου Δέλτα. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός είναι ο μόνος τρόπος να ξεφύγουν τα παιδιά μας από τη μάστιγα των ναρκωτικών». 
Ο κ. Σταματάκης τόνισε τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για όλο το δήμο Δέλτα με ατμομηχανή τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ και τη δημιουργία υποστηρικτικών δομών και δράσεων, που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. 
Καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ενώπιον των φορέων και των κατοίκων της Χαλάστρας ότι εφόσον εκλεγεί θα παρευρίσκεται μία φορά το μήνα στα τοπικά συμβούλια όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Δέλτα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις