Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010
1102 αναγνώστες
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010
01:51

ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

Σκληρή επίθεση στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για το θέμα των σκουπιδιών αλλά και προσωπικά στον δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο για τα οικονομικά ελλείμματα του δήμου εξαπέλυσε χθες ο Γιάννης Μπουτάρης, παρουσιάζοντας τη δεύτερη ενότητα υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων της “Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη”.

Στις αιχμές του κατά του νυν δημάρχου ενέπλεξε και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Γκιουλέκα.

Παρουσιάζοντας τους νέους υποψηφίους, μίλησε για νέα εποχή στην πόλη και σημείωσε ότι “έχει έρθει η στιγμή να αναλάβουν άφθαρτοι άνθρωποι την τύχη της”.

Ευθεία και άμεση ήταν η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Γκιουλέκα στις αναφορές του Γ. Μπουτάρη προς το πρόσωπό του. Όπως σχολίασε “εμείς πιστεύουμε ότι ο διάλογος για τη Θεσσαλονίκη απαιτεί σοβαρότητα και δεν μπορεί να γίνεται με όρους και διάθεση χαβαλέ”.

Παρατήρησε ακόμη ότι “ο κ. Μπουτάρης, που για άλλη μια φορά επιτίθεται εναντίον του Κώστα Γκιουλέκα, είναι γνωστό ότι διακρίνεται, εδώ και χρόνια, για τις λεκτικές του ακρότητες. Κάποιες μάλιστα από τις οποίες δεν διστάζει να τις παίρνει πίσω χωρίς καμία δυσκολία.

Ακρότητες που είτε αφορούν σε πρόσωπα είτε σε πολιτικούς χώρους, που άλλοτε τους καθυβρίζει και άλλοτε τους υπηρετεί, επιζητώντας τη στήριξή τους”.

Περαιτέρω, αναφέρθηκε σε σειρά μέτρων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, όπως το πάγωμα των δημοτικών τελών για το 2011, η μείωση τους για μία διετία για τους νέους επιχειρηματίες, η δημιουργία αντιδημαρχίας Τουρισμού με στόχο την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε αναγνωρίσιμο τουριστικό προορισμό και πόλο city break, η δημιουργία γραφείου νεανικής επιχειρηματικότητας, η παροχή δωρεάν ίντερνετ κτλ.

 ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…

ΓΙΑ να δούμε τι θα κάνουν οι υποψήφιοι αύριο Κυριακή. Αλλά και διάφοροι απλοί πολίτες, ιδίως νέοι και παιδιά σκέφτονται, αναζητούν κάτι ξεχωριστό γι’ αυτή την ολοστρόγγυλη, αρμονική ημερομηνία.

Το ημερολόγιο θα γράφει 10/10/10, μια φορά στα εκατό χρόνια...!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ πονοκέφαλος για τον ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗ η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ. Μεγάλο το ενδιαφέρον, δύσκολη η επιλογή της βέλτιστης σύνθεσης..

Γενικότερα πάντως στην ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ , ο ΚΟΥΦΑΛΙΩΤΗΣ υποψήφιος κινείται σαν το ψάρι στο νερό. Είναι το «γυναικοχώρι» του άλλωστε…(!)

«ΘΑ την αποζητάμε τη Μπατζελή, αχ...», αναστέναζε πασοκτζής αγροτοσυνδικαλιστής διαπιστώνοντας την επικίνδυνη (και για το κυβερνών κόμμα) ανεπάρκεια του διαδόχου της. «Και φαινόταν ότι τα χειρότερα τα είχαμε δει...»

Παραπάνω από έμπειρος πολιτικός ο Κ. Σκανδαλίδης, η γκάφα του στη Βουλή όμως, πάγωσε τους βαμβακοπαραγωγούς. Και... ξεπάγιασε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. «Μα τόσο αδαής;»

ΛΟΙΠΟΝ στο νέο δημοτικό συμβούλιο της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΛΤΑ θα εκλεγούν 33…! ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ…

Δεν είν΄ και λίγοι...

ΑΛΛΟ (φρούτο) και αυτό πάλι. Μετά τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα τραπεζών και εταιριών κινητής τηλεφωνίας μεσημεριάτικα ήρθαν και οι επισκέψεις στα σπίτια για λογαριασμό εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας. Και με συνεργεία που ζητούν να ελέγξουν τους λογαριασμούς των καταναλωτών (με ποια δικαιοδοσία άραγε;) για να διαπιστώσουν εάν στις τηλεφωνικές γραμμές των καταναλωτών είναι δυνατό να γίνει μείωση του λογαριασμού με τα δικά τους προϊόντα!

Τόση αυθάδεια, τόση υποτίμηση της νοημοσύνης μας για να μην μιλήσουμε και για αθέμιτο ανταγωνισμό εναντίον του ΟΤΕ. Δυστυχώς όμως κάποιοι γίνονται θύματα αυτής της πρακτικής.

ΤΟ σύνολο του ψηφοδελτίου ανακοινώνει αυτήν την εβδομάδα από το εκλογικό του κέντρο στην Κεντρική πλατεία του Αγ. Αθανασίου (;) ο δήμαρχος ΑΡΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Δηλαδή δεν είχαν μείνει και πολλές θέσεις κενές, γύρω στις 5 (έμαθα) οι οποίες έμειναν έτσι για λόγους «πολιτικής» προκειμένου να κάνει τους...ελιγμούς του ο δήμαρχος.

Πάντως ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΟΥΖΟΥΝΗΣ  είναι ο πρώτος από τους υποψήφιους δημάρχους που κλείνει εντελώς το ψηφοδέλτιο του…

ΣΕ ένα μήνα στήνονται κάλπες, αλλά το κλίμα στον κόσμο, στην κοινωνία, δεν θυμίζει σε τίποτα προεκλογική περίοδο.

Αυτοί που ασχολούνται με την προεκλογική περίοδο, είναι οι υποψήφιοι όλων των επιπέδων καθώς και οι επαγγελματίες που εμπλέκονται στην υπόθεση των εκλογών (τυπογράφοι, διαφημιστές, γραφίστες κ.ά.).

Η κοινωνία στο μεγαλύτερο τμήμα της, μοιάζει «μουδιασμένη» και με χωρίς διάθεση να παρακολουθήσει τις προεκλογικές αντιπαραθέσεις. Λογικά, και με βάση την εμπειρία, το κλίμα αναμένεται να αλλάξει όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.

 

Υπάρχει όμως και η περίπτωση, ο κόσμος να αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη, στη διαδικασία.

Σε λίγες εβδομάδες θα ξέρουμε...

ΤΙ είναι αυτό που λένε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Ότι πρέπει η κυβέρνηση να μην ασχολείται μόνο με τις περικοπές μισθών – συντάξεων και την επιβολή νέων φόρων αλλά να δώσει βαρύτητα πλέον στην ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Όλοι το λένε αυτό – και τοπικά.

ΝΕΟΙ άνθρωποι, νέες ιδέες στο ψηφοδέλτιο των κ.κ ΔΑΙΚΟΥΔΗ – ΜΠΙΚΟΥ

«Κλείδωσε» και η υποψηφιότητα του ΚΩΣΤΑ ΤΑΞΙΑΡΧΗ , ενός νέου και δυναμικού φίλου μας…

 

ΜΠΟΡΕΙ ο φίλος μας ο Κώστας Ταξιάρχης να είναι νεαρός …αλλά η θέλησή του να ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση είναι μεγάλη…

ΠΟΛΥ ζεστά φαίνεται ότι έχει πάρει την υποψηφιότητά του, ως δημοτικός σύμβουλος ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ , με τον συνδυασμό του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΙΚΟΥΔΑ , ο επίσης φίλος μας ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΝΑΚΗΣ.

Ο ΑΛΕΚΟΣ είναι από τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν από την παράταξη, ΔΑΙΚΟΥΔΗ – ΜΠΙΚΟΥ

 

ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ - ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ - ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΟΥΖΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ …!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ  ΑΛΛΑ…

ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ -  ΟΦ ΔΕ ΡΕΚΟΡ – ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ …

ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΙΝΔΟ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ  ΣΠΥΡΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. Κ ΜΠΟΛΑΡΗ ) Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ( ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΕΔΩΡΟΥ Γ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)

ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ  ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

 

ΝΕΟΤΕΡΑ… ΣΕ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις