-Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του νομού Κιλκίς θα παρουσιάσει σήμερα, στις 10.00 π.μ., ο Μάρκος Μπόλαρης. Στις 16.00 θα παρουσιάσει στην Εδεσσα τους περιφερειακούς συμβούλους του νομού.

 

-Εργοστάσιο κονσερβοποιίας στη Βέροια επισκέπτεται το πρωί ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, ο οποίος αργότερα θα περιοδεύσει στις εστίες Α' του ΑΠΘ.

-Στο νομό Κιλκίς περιόδευσε χτες ο Κυριάκος Βελόπουλος, που το απόγευμα παρουσίασε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αριστείδη Πέντση.

-Τη Χαλκιδική επισκέπτεται σήμερα ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, που στις 12.30 θα συναντηθεί στον Πολύγυρο με το δ.σ. του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Υποψήφιοι δήμαρχοι

-Τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης επισκέπτεται σήμερα, στις 10.30 π.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Στις 11.30 π.μ. θα περιοδεύσει στο ΚΑΠΗ Τριανδρίας, στις 14.30 θα παρακολουθήσει τη συνέλευση εργαζομένων του ΚΘΒΕ και στις 18.30 θα συναντηθεί με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

-Την αγορά και καταστήματα της πλατείας Δημοκρατίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Παπαθεμελής.

 

-«Τα δήθεν «μεγάλα έργα» δεν μπήκαν στην πόλη για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και δε θα βγουν με βόμβες», δήλωσε για την έκρηξη στο μετρό ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χρήστος Μάτης.

-Τις διοικητικές, οικονομικές και κοινωνικοπρονοιακές υπηρεσίες του δήμου Νεάπολης επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης.

 

-Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στην Πυλαία εγκαινιάζει σήμερα στις 7 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

-Με τους κατοίκους του Παλαιοκάστρου συναντήθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος.