Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΚΟΥΩ...ΜΑΘΑΙΝΩ,,.ΓΡΑΦΩ...
2103 αναγνώστες
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010
14:54

 ΜΕ ΤΟΝ : ΣΑΚΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

 


Εδώ είμαστε πάλι. Μετά από ένα τρελό Σαββατοκύριακο , με επισκέψεις , παρουσιάσεις , πρωτοδικεία , χιλιάδες καρτούλες παντού και απίστευτες χειραψίες , φτάσαμε πλέον 26 Οκτώβρη  παρά κάτι.

Το απίστευτο αλαλούμ επικράτησε την Κυριακή με τους επικεφαλής που έτρεχαν και δεν προλάβαιναν . Αν εξαιρέσουμε την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που είχε τελειώσει από νωρίς οι άλλοι περίμεναν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Πλησιάζουμε την ημέρα της κρίσης. Η πρώτη θα είναι η πιο σκληρή αφού θα δούμε δύο συνδυασμούς να μένουν εκτός τελικού.

Πάμε τώρα και στα ωραία. Το τι ακούμε από τα στόματα ορισμένων υποψηφίων δεν λέγεται. Μαργαριτάρια που αν καθίσω να τα γράψω βλέπω να χρειάζομαι όλη την εφημερίδα.

Σήματα- φωτογραφίες- καρτούλες και δεν μπορείς πλέον να καθίσεις πουθενά για καφέ , αν προηγουμένως δεν κάνεις καμιά πέντε- δέκα χειραψίες.

Το μόνο καλό είναι πως πάει το κέρασμα σύννεφο και δεν προλαβαίνεις να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Όλο και κάποιος γύρω-τριγύρω θέλει να σε κεράσει. Ακούστε τι σας λέω.

Μέσα σ’ αυτήν την οικονομική κρίση κάντε το σύστημα . Όπου βλέπετε πολλούς μαζεμένους πάτε για καφέ. Φυσικά και πρόκειται για διακωμώδηση και όχι για παραίνεση. Πλάκα κάνω απλώς για να περάσει λίγο αυτή η προεκλογική περίοδος.

Πολλοί θεωρούν αυτές τις εκλογές «βουβές». Δηλαδή υπάρχουν πολλοί που δεν εκδηλώνονται δεν μιλούν , περιορίζονται σε γενικόλογους αφορισμούς «όλοι το ίδιο είναι» ή δηλώνουν πως δεν θα ψηφίσουν.

Το υπαρκτό (και μεγάλο) αυτό ρεύμα προβληματίζει κυρίως τους συνδυασμούς που έχουν την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και φοβούνται μήπως πάθουν  ότι έπαθε τέτοιο καιρό πέρυσι η Ν.Δ.

Τότε οι γαλάζιοι έλεγαν για αξιοπρεπή ήττα και τους ήρθε κατακέφαλα οι δέκα μονάδες διαφορά. Το ίδιο φοβούνται και οι συνδυασμοί . Μήπως τελικά αυτό το «βουβό» ποτάμι της οργής μετέχει τελικά στις εκλογές και ξεσπάσει.

Δύο επαγγέλματα έχουν άνθηση αυτήν την περίοδο. Του τυπογράφου και του διανομέα έντυπου υλικού πόρτα – πόρτα. Μέχρι τις εκλογές θα έχουν πολλή δουλεία , καθώς οι μέν μέρα – νύχτα τυπώνουν κάρτες , φακέλους κ.α. για τους υποψηφίους των διαφόρων συνδυασμών, ενώ οι διανομείς κλείνουν συμφωνίες σεβαστών ποσών για να αναλάβουν την διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων, φακέλων με ψηφοδέλτια σε όλους τους Δήμους και όχι μόνο.

Ισχυρή, πανίσχυρη η υποψηφιότητα του Αλέκου Μανάκη με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Δαϊκούδη . Όχι μονάχα γιατί βγήκε σε σταυρούς πρώτος στις περασμένες εκλογές αλλά και το γεγονός ότι έχει ελεύθερο χρόνο και τρέχει ασταμάτητα.

Η έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήρθε από το ψηφοδέλτιο του κ. Άρη Αραμπατζή. Στο παρά πέντε   κατεβαίνει σύμβουλος ο κ. Βαγγέλης Μακριδάκης ο οποίος εδώ και χρόνια ήταν συνεργάτης πρώην υπουργού της Ν.Δ.. Σίγουρα ένα όνομα που αναμένεται να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις εκλογιμότητας αφού έχει πολλές γνωριμίες και όλοι γνωρίζουν τον άριστο χαρακτήρα του. Φίλε καλή επιτυχία.

Δέχομαι πολλά τηλεφωνήματα και με ρωτάτε σχετικά με τις εκλογές. Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ που με διαβάζετε καθώς και τα μηνύματα που μου στέλνετε.. Τακτική μου είναι να μην δημοσιοποιώ το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας.

Δεν θα σχολιάσω τις προτιμήσεις που δείχνετε στον έναν ή στον άλλον από τους υποψηφίους . Τις σέβομαι απολύτως ακόμα και αυτές που δεν στηρίζονται με επιχειρήματα, για την καταλληλότητα του «δικού» σας.

Απαντώ λοιπόν σε αυτούς  που μου γράφουν ζητώντας να πάρω θέση και να πω την γνώμη μου για κάθε έναν από τους υποψηφίους.

Πρώτον δεν έχω λόγο να πώ την προσωπική μου άποψη για κανέναν από τους 4 επικεφαλής του Δήμου Χαλκηδόνας. Τους πιστεύω όλους εξ ‘ ίσου με καλή πρόθεση να διορθώσουν τον Δήμο. Το να αρχίσω να λέω το ένα ή το άλλο για τον κάθε έναν υποψήφιο δεν είναι σωστό ούτε θα βοηθήσει σε τίποτε.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Δημότες έχουμε κριτήριο επιλογής και έχουμε και λογική ώστε να επιλέξουμε ή να μην επιλέξουμε κάποιον. Οι εκλογές κατά την γνώμη μου είναι θέμα λογικής και ήθους.

Αυτό που κοιτάνε πάλι οι συνδυασμοί των υποψηφίων για τις εκλογές είναι προς τα πίσω αντί να σχεδιάζουν και να προγραμματίζουν το μέλλον. Ακούμε μόνο για τα προγράμματα των περιοδειών σε πεζοδρόμους και καταστήματα και όχι για τα απαραίτητα μελλοντικά σχέδια άσκησης εξουσίας.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η ψηφοθηρία. Ακούμε για πρόσωπα και όχι για ιδέες και προτάσεις. Πρόσωπα – υποψήφιοι – φθαρμένα από την άσκηση της εξουσίας προσπαθούν να αναγεννηθούν και αναβαπτιστούν και πάλι μέσα από τον Καλλικράτη αυτή την φορά.

Λίγες ημέρες μείνανε για τις εκλογές και ακόμη δεν μας είπε κανένας υποψήφιος Δήμαρχος με ποια κριτήρια επέλεξαν αυτούς και ποια είναι τα προσόντα τους όταν βγούν σύμβουλοι.

Δεν έχουμε ακούσει ΔΗΜΟΣΙΑ τίποτε σχετικά με την πρόθεση τους για λύση των ΜΕΓΑΛΩΝ προβλημάτων των Δήμων τους. Εκτός και αν έχουν ενημερώσει στα κρυφά…τους φίλους τους και τους έχουν πεί να μην το πουν παρακάτω.

Μπερδεμένα είναι τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με τους Δήμους Χαλκηδόνας – Δέλτα και Ωραιοκάστρου. Κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα τι θα γίνει σ’ αυτές τις εκλογές. Το μόνο που κυκλοφορεί έντονα είναι τα ονόματα των υποψηφίων που θα βγούν τελευταίοι. Ωραία πρόβλεψη κάνετε φίλοι.

Διαπιστώνω ότι αυτή την φορά οι υποψήφιοι τοπικοί πρόεδροι σε κάποια δημοτικά διαμερίσματα μπήκαν …σηκωτοί…. Τους έβαλαν με…το ζόρι οι υποψήφιοι δήμαρχοι καθώς δεν μπορούσαν να κλείσουν ψηφοδέλτια. Εξ’ άλλου ο ρόλος των τοπικών προέδρων μέχρι τώρα ήταν διακοσμητικός.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις όπως είναι ο Βαρδής, ο Κατσαρός, ο Βασιλικός ο Μπαλτατζής κ.α. Άτομα δοκιμασμένα αλλά και με προσφορά στην τοπική κοινωνία. Υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα που δεν τα αναφέρω απλώς αυτά τα ονόματα μου ήρθαν τώρα και τα γράφω.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πριν λίγο καιρό την μεγάλη ανταπόκριση που θα έχει η υποψηφιότητα του και το ιδιαίτερο «πέρασμα» ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας. Οι συμπολίτες του, οι οποίοι τον γνωρίζουν πολύ καλά μιλάνε για έναν άνθρωπο εξαίρετο που μπαίνει στον αυτοδιοικητικό στίβο μονο με διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο του.

Συνεχίζονται οι περιοδείες των υποψηφίων στα χωριά και ο κόσμος είδε επιτέλους κάποιους να πηγαίνουν και να ακούν τα προβλήματα τους. Το μεγάλο τους παράπονο είναι , ότι αυτό γίνεται μόνο σε προεκλογική περίοδο και μόλις περνούν οι εκλογές μετά όλοι τους ξεχνούν. Έτσι ήταν πάντα και αυτό μάλλον δεν θα αλλάξει.

Αυτά τα λίγα για αυτήν την εβδομάδα. Κρατάω χαμηλά την μπάλα για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους υποψηφίους δημάρχους ή συμβούλους. Όπως αυτοί έτσι και εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω χαμηλούς τόνους στην προεκλογική περίοδο. Γεια σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
Από το γραφείο της Υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την τροποποίηση του έργου που αφορά στο οδικό τμήμα Χαλκηδόνα- Μελίσσι της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας , το οποίο διακρίνεται σε τρία υποτμήματα , ήτοι την παράκαμψη της Νέας Χαλκηδόνας, την παράκαμψη της Πελλαίας Χώρας και την παράκαμψη των Γιαννιτσών. Σύμφωνα με την ΚΥΑ , στο 1Ο  και 3Ο υπότμημα , ήτοι στην παράκαμψη Γιαννιτσών , η τροποποίηση με στόχο την ασφαλέστερη και ανετότερη εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας αφορά στην διεύρυνση της διατομής (από 11m σε 21,1m ), στην προσθήκη παράπλευρων οδών (επιπλέον αυτών που είχαν προβλεφθεί στον αρχικό σχεδιασμό ) και στην υλοποίηση δύο επιπλέον ανισόπεδων κόμβων (επιπλέον των δύο που προβλέπονταν στον αρχικό σχεδιασμό) σε θέσεις που προηγουμένως προβλέπονταν ισόπεδες οδικές διαβάσεις. Επίσης , σύμφωνα με την ίδια ΚΥΑ στο μεσαίο τμήμα  υπότμημα (παράκαμψη Πελλαίας Χώρας ) προβλέπεται η υλοποίηση ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Νέας Εθνικής Οδού με την οδό που συνδέει τον οικισμό Πέλλας και τον αρχαιολογικό χώρο, ήτοι την επαρχιακή οδό Μικρού Μοναστηρίου – Πέλλας , προς αντικατάσταση του υφιστάμενου ισόπεδου κόμβου.
Η εν λόγω ΚΥΑ, που φέρει τις υπογραφές της Υπουργού Περιβάλλοντος , Ενέργειας &Κλιματικής Αλλαγής κ. Μπιρμπίλη , του Υπουργού Υποδομών , Μεταφορών & Δικτύων κ. Ρέππα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σκανδαλίδη και του Υπουργού Πολιτισμού κ. Γερουλάνου , παρακολουθείται από την αρχή της έκδοσης της από την Υφυπουργό Εσωτερικών και ουσιαστικά αποτελεί την τελευταία πράξη πριν την δημοπράτηση του έργου , για την οποία η κ. Τζάκρη βρίσκεται σε συνεννόηση με την κ. Λιόνη και θα γίνει από την Περιφέρεια  Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι το τέλος του χρόνου και η υλοποίηση του έργου από την ΔΕΚΕ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Όπως δήλωσε η κ. Τζάκρη , πρόκειται για έργα ύψους 140 εκατ. Ευρώ περίπου μαζί με τις απαλλοτριώσεις , με τα οποία ο νομός Πέλλας βγαίνει οριστικά από το φάσμα της γεωγραφικής απομόνωσης και μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου.
 
 
 
Τέλειωσαν τα ψέματα πλέον και μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν θα σταθώ πολύ στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων αφού για να τους επιλέξουν οι εκάστοτε υποψήφιοι δήμαρχοι πάει να πει ότι κάτι αξίζουν.

Η στήλη θα ξεκινήσει κάπως διαφορετικά σήμερα και θα σταθεί στο παρασκήνιο των γυρολόγων της πολιτικής.

Το πέταγμα από άνθος σε άνθος χαρακτηρίζει τις πεταλούδες , είναι ανεπίτρεπτο όμως να χαρακτηρίζει δημόσια πρόσωπα. Πρόσωπα που επιζητούν να παίζουν σε σταθερή βάση ενεργό ρόλο στην δημοτική αρχή ,ακόμη και αν χρειαστεί να κάνουν συμμαχίες με τον ίδιο τον διάβολο για να πετύχουν.

Τα ονόματα περιττεύουν όλοι καταλάβατε σε ποιους αναφέρομαι. Ποιοι είναι αυτοί που αλλάζοντας στρατόπεδα από τη μια μέρα στην άλλη σαν τα πουκάμισα, επιχειρούν πρώτον να αποκομίσουν κέρδος και δεύτερον να εκδικηθούν την επιτυχία των άλλων.

Στην πρώτη περίπτωση τα άτομα είναι επικίνδυνα , διότι μοναδικό στόχο της καθόδου τους στα κοινά έχουν το κέρδος ή την διατήρηση του κέρδους τους από οποιαδήποτε μορφή. Μπορεί λοιπόν κανείς να φανταστεί τι θα γίνει αν τύχει να αναλάβουν κάποιο πόστο στην υποθετική περίπτωση που θα επικρατήσει ο συνδυασμός τους και εκλεγούν βεβαίως και οι ίδιοι;

Στην δεύτερη περίπτωση τα άτομα είναι άτομα πιο επικίνδυνα διότι η εκδίκηση και ο φθόνος αποτελούν κατά κανόνα τους χειρότερους συμβούλους κάποιου που θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά.

Αυτός που ασκεί διοίκηση πρέπει να είναι μεγαλόψυχος , να υπερβαίνει τις όποιες προσωπικές του πικρίες και αντιπάθειες και να προχωράει μπροστά για το καλό του τόπου.

Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς πόσο κακό μπορούν να κάνουν σ’ ένα δήμο άνθρωποι οι οποίοι μοναδικό στόχο έχουν να βγάλουν το μάτι του άλλου επειδή εκείνοι δεν βρίσκονται στην θέση του.

Σ’ αυτές τις εκλογές δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε τέτοιους γυρολόγους της δημοτικής σκηνής να μας εξαπατήσουν και πάλι.

Δεν μπορεί μέχρι χθες να μας βρίζουν τον άλφα ή τον βήτα υποψήφιο αμφισβητώντας δημοσίως τις προθέσεις του και σήμερα να κατεβαίνουν μαζί του ,κάτι δεν πάει καλά , πώς να το κάνουμε!

Δεν μπορεί να υπάρχουν άτομα που κάθε φορά κατέρχονται με διαφορετικό συνδυασμό και εμείς να τους ξαναδίνουμε την ψήφο μας.

Τι εκτιμάμε; Την συνέπεια τους ή τις αναντικατάστατες ικανότητες τους, για όνομα του θεού πια! Δεν είμαστε πρόβατα οι ψηφοφόροι που να πάρει!

Αποσυρθείτε επιτέλους! Αποσυρθείτε για το καλό του δήμου. Τέρμα το δούλεμα.

Δεν μπορεί υποψήφιος κομματικός να κατεβαίνει αντάρτης και τώρα να λέει ότι πει το κόμμα! Έλεος!

Απορώ μερικές φορές με το θράσος των πολιτικών. Δηλαδή τι μερικές φορές; Κάθε φορά. Πάντα. ΄Οταν νιώθω ότι οι πολιτικοί δεν αφουγκράζονται την κοινωνία και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι με ποιο τρόπο θα ψαρέψουν ψήφους , με πιάνει σύγκρυο.

Ή εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη περισσότερο από ότι το σύστημα επιτρέπει , ή εκείνοι έχουν φτάσει στο υπέρτατο σημείο αναισθησίας και έχουν χάσει κάθε έλεγχο και κάθε επαφή με τους πολίτες! Τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα…νομίζω!

Σε ένα πράγμα είμαι πλέον κατηγορηματική αν και στην αρχή της δημοσιογραφικής μου δουλειάς είχα άλλη άποψη πάνω σ’ αυτό το θέμα.

Διάβασα ένα άρθρο του συνεργάτη του «Ελεύθερο Βήμα» κ. Β. Δεδίδη και μου άρεσε πάρα πολύ.

Τώρα τελευταία το δίλλημα που θέτει κανείς στον εαυτό του είναι αν θα ήταν λύση να μην πάει να ψηφίσει.! Το ακούω κατά κόρον το τελευταίο διάστημα. Θα συμφωνήσω όμως.

Η τιμωρία ενός σαθρού πολιτικού συστήματος δεν ξεκινάει ούτε τελειώνει μέσα από την άρνηση του πολίτη για την προσέλευση του στην κάλπη. Η αληθινή τιμωρία ολοκληρώνεται με την ψήφο του πολίτη σε ικανό και άφθαρτο πρόσωπο αν υπάρχει.

Αν δεν υπάρχει, τότε η ψήφος πρέπει να πάει στον λιγότερο φθαρμένο έτσι ώστε να θωρακιστεί κι αυτός και να μην τον φάνε στην στροφή τα κοράκια της πολιτικής.

Η ψήφος έχει τη δύναμη αγαπητοί και πιστοί μου αναγνώστες. Η ψήφος μας είναι το μοναδικό μας όπλο και δεν νομίζω ότι υπάρχει πολίτης αυτού του κόσμου που θα παραδώσει τη ζωή και το μέλλον του εγκαταλείποντας το όπλο του στο σπίτι.

Επειδή μπήκαμε για τα καλά στην προεκλογική περίοδο , ρίξτε μια ματιά γύρω σας και ανατρέψτε ότι σας πληγώνει , ότι σας τρομάζει  ή ότι με το μοναδικό όπλο που η δημοκρατία έδωσε στα έθνη: Την ψήφο.

Κάτι ακόμη…σκεφτείτε πολύ σοβαρά πριν μπείτε στο παραβάν τι και ποιον θα ψηφίσετε. Άλλα λάθη δεν συγχωρούνται πλέον.

Ο μπαξές των τοπικών εκλογών πάντοτε είχε περίεργα φρούτα . Γιατί λοιπόν να εκπλαγούμε που γαλάζιος πρόεδρος οργανισμού κατεβαίνει με τον εκλεκτό της Ιπποκράτους; Απ’ ότι έμαθα τον κύριο αυτόν δεν τον ήθελε ούτε ο υποψήφιος που πήρε το χρίσμα ούτε ο ανεξάρτητος . Τόσο ικανός είναι!!!

Όποιος λέει πως είτε γνωρίζει τα αποτελέσματα των εκλογών σε δημοτικό επίπεδο είτε πως μπορεί να καταγράψει εκλογικά ρεύματα , ή σκοπιμότητα έχει ή δεν ξέρει τι του γίνεται!

Είναι τόσοι πολλοί οι υποψήφιοι , τόσο πολλοί οι πιθανοί συνδυασμοί που μπορούν να επηρεάσουν την τελική απόφαση του δημότη(αν δεν πάει για ψάρεμα στις 7 Νοέμβρη ) που όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά.

Κάτι «παίχτηκε» τις τελευταίες μέρες της περασμένης εβδομάδας στο πολιτικό χρηματιστήριο της Χαλκηδόνας. Πολιτικό γραφείο έδωσε εντολή στον
«κομάντο»του και απασφάλισαν.

Παράλληλα την τελευταία στιγμή ,συνδυασμός που έπασχε από άσθμα βρέθηκε με υποψηφίους «κλειδιά» στις τάξεις του, μάλλον «δώρο» πολιτικού γραφείου. Και το ερώτημα φυσικά είναι γιατί όλο αυτό το παρασκήνιο;

Οι εκλογές του Νοεμβρίου είναι ένα στοίχημα για τον τόπο μας . Με τον Καλλικράτη δημιουργούνται νέα δεδομένα για την ευρύτερη περιοχή μας . Ανοίγονται καινούργιες δυνατότητες για να βελτιώσουμε την ζωή στα χωριά μας.

Θα υπάρξουν όμως και δυσκολίες , που για να τις ξεπεράσουμε χρειάζεται η συνεργασία όλων. ΨΗΦΙΣΤΕ ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο. ΚΑΙ ΟΧΙ πολιτικούς ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ.

Στην ζωή μας έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας . Δεν μας ενδιαφέρουν αξιώματα αλλά αυτοί που θα διοικήσουν να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο μας.

Χρειαζόμαστε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας , που θα τρέχουν σε κάθε περίσταση και θα βρίσκονται δίπλα μας. Τέτοιους ανθρώπους πρέπει να στείλουμε στα δημοτικά συμβούλια.

Πολλοί κάνουν λόγο για την μεγάλη έκπληξη που μπορεί να αποτελέσει ο συνδυασμός του κ. Π. Δαϊκούδη στον νεοσύστατο Δήμο Χαλκηδόνας.

Έχει καταφέρει να κάνει ένα ποιοτικό ψηφοδέλτιο μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει ο κ. Αλέκος Μανάκης. Ο Αλέκος έχει φίλους παντού και μόνο φίλους, αλλά και εξαιρετική γνώση της αυτοδιοίκησης….΄Οσο για εκλογές; Άπαιχτος!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη εβδομάδα. Θερμή παράκληση προς τους υποψηφίους να κρατήσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα τον προεκλογικό τους αγώνα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 


Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτ. Ανάπτυξης κ. Κ. Σκανδαλίδη είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος  Κουφαλίων κ. Μ. Μηντσιούδης και του εξέθεσε τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής μας.
 Συγκεκριμένα του επεσήμανε  το πρόβλημα με το σκουλήκι που αντιμετώπισαν οι βαμβακοπαραγωγοί μας και του ζήτησε να επέμβει προσωπικά  . Επίσης του ζήτησε να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκεται το «μητρώο αγροτών» και  να επισκεφθεί την περιοχή των Κουφαλίων για να δει αυτοπροσώπως το μέγεθος του προβλήματος .
Ακόμη ο κ. Μαυρουδής συναντήθηκε με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτ
κής Ανάπτυξης κ. Οικονόμου και συζήτησε μαζί του θεσμικά θέματα. 
 Η σύζυγος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, Τζούλια συνεχίζει τις επισκέψεις της στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Aύριο Κυριακή 24/10 στις 11 το πρωί, θα παραβρεθεί σε κάλεσμα γυναικών στο ξενοδοχείο «Xenia» Σερρών.«Δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν»
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ
Άγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο (κιόσκι) που είχε τοποθετήσει ο...
 υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης στην πλατεία του Ανατολικού στη Χαλάστρα.
Οι βάνδαλοι «χτύπησαν» το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, επιλέγοντας την ώρα που ο δήμαρχος Χαλάστρας Γρηγόρης Ουζούνης εγκαινίαζε το εκλογικό του κέντρο στη Σίνδο. 
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Σταματάκης δήλωσε: «Αυτές οι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία, θα φιμώσουν τη θέληση του λαού της Χαλάστρας και του Ανατολικού να αλλάξουν σελίδα στον τόπο τους. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Εμείς επιμένουμε να πιστεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ως αυριανή διοίκηση του δήμου Δέλτα για να επαναφέρουμε τις χαμένες αξίες του τόπου μας. Εμείς εγγυόμαστε τη συμμετοχή και τη συνοχή όλης της κοινωνίας για να βάλουμε την προοπτική ανάπτυξης σε κάθε γωνιά του δήμου Δέλτα». 
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συνυποψήφιοι του θα καταδικάσουν κατηγορηματικά το περιστατικό, ώστε να μη δυναμιτισθεί το προεκλογικό κλίμα.
Γρηγόρης Ουζούνης εγκαινίαζε το εκλογικό του κέντρο στη Σίνδο. 
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Σταματάκης δήλωσε: «Αυτές οι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία, θα φιμώσουν τη θέληση του λαού της Χαλάστρας και του Ανατολικού να αλλάξουν σελίδα στον τόπο τους. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Εμείς επιμένουμε να πιστεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ως αυριανή διοίκηση του δήμου Δέλτα για να επαναφέρουμε τις χαμένες αξίες του τόπου μας. Εμείς εγγυόμαστε τη συμμετοχή και τη συνοχή όλης της κοινωνίας για να βάλουμε την προοπτική ανάπτυξης σε κάθε γωνιά του δήμου Δέλτα». 
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συνυποψήφιοι του θα καταδικάσουν κατηγορηματικά το περιστατικό, ώστε να μη δυναμιτισθεί το προεκλογικό κλίμα.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού