Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ"
1541 αναγνώστες
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010
16:53


 

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δέκα πέντε αστυνομικοί οι οποίοι κατηγορούνται ότι παρείχαν προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων με «φρουτάκια» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για 4 αξιωματικούς, εκ των οποίων 2 αστυνομικοί υποδιευθυντές και 2 αστυνόμοι Β΄, 3 ανθυπαστυνόμους, 7 αρχιφύλακες και 1 αστυφύλακα, σε βάρος των οποίων διατάχθηκε επίσης και ένορκη διοικητική εξέταση.

Κατηγορούνται ότι ειδοποιούσαν τηλεφωνικά ιδιοκτήτες καταστημάτων με «φρουτάκια» για επικείμενους ελέγχους, που διενεργούσαν συνάδελφοί τους, χωρίς να γίνουν μέχρι στιγμής γνωστά τα χρηματικά ποσά που εισέπρατταν για τη διευκόλυνση.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι των καταστημάτων μόλις έπαιρναν το μήνυμα, με τη χρήση κατάλληλου λογισμικού, μετέτρεπαν τα μηχανήματα του τζόγου σε απλούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πριν από τον έλεγχο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από δύο περίπου χρόνια, μετά από ανώνυμη καταγγελία
που έφτασε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας της αστυνομίας, ενώ
από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ασκήθηκαν σε βάρος τους ποινικές διώξεις για κατάχρηση εξουσίας, παράβαση καθήκοντος και παθητική δωροδοκία.

 

Θρίλερ με τα δέματα-βόμβες

 
Το ένα από τα παγιδευμένα δέματα είχε στόχο την πρεσβεία της Ελβετίας στην Αθήνα

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΠΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

Διαστάσεις θρίλερ, που εκτυλίσσεται εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδας, παίρνει πλέον το μπαράζ των τρομοκρατικών επιθέσεων που ετοίμαζαν τρομοκράτες με στόχο πρεσβείες ξένων κρατών, που βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά και πολιτικούς ηγέτες άλλων χωρών.

Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής «ξεσκονίζουν» διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, προκειμένου να βρουν διαμερίσματα ή άλλους χώρους που χρησιμοποιούνται ως γιάφκες των τρομοκρατών. Επίσης, ομάδες «ΔΙΑΣ», αστυνομικοί και άντρες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα πρόσωπα-κλειδιά που εμπλέκονται στην αποστολή των παγιδευμένων φακέλων με εκρηκτικές ύλες. Ωστόσο, «πονοκέφαλο» προκαλεί στην Αστυνομία το γεγονός ότι παραμένει άγνωστο πόσες τελικά επιστολές-βόμβες έχουν αποσταλεί μέσω εταιριών κούριερ ή ταχυδρομικώς εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι αστυνομικές αρχές σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι κινήσεις των δύο βομβιστών και να αναγνωριστούν ενδεχομένως από υπαλλήλους εταιριών κούριερ, που πιθανόν να παρέλαβαν τις τελευταίες μέρες και άλλα δέματα-βόμβες, έδωσε χτες στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων στο Παγκράτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε χτες και σε ελέγχους στα σπίτια των δυο συλληφθέντων, σε Κηφισιά και Νέα Σμύρνη, χωρίς ωστόσο να βρεθούν κάποια στοιχεία.

Στο μικροσκόπιο τα ευρήματα

Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται τα υπολείμματα από τα παγιδευμένα δέματα που εξερράγησαν ή εξουδετερώθηκαν το τελευταίο διήμερο, προκειμένου να ανιχνευτούν με τη μέθοδο του DNA τυχόν αποτυπώματα των δύο συλληφθέντων αλλά και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Τα πρώτα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στα δύο πιστόλια τύπου Glock που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο δραστών κατά τη σύλληψή τους έδειξαν ότι αυτά είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών» ή οποιαδήποτε άλλη τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύλληψη των δυο βομβιστών στο Παγκράτι οι αστυνομικοί βρήκαν στον έναν από αυτούς μια λίστα με δέκα διευθύνσεις εταιριών κούριερ. Επίσης, στις τσέπες ενός από τους δράστες βρέθηκαν τέσσερα κλειδιά τα οποία οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι πιθανόν να ανήκουν σε γιάφκες που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες και για την κατασκευή των βομβών.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εκτιμούν ότι για την υλοποίηση του τρομοκρατικού σχεδίου, που περιλαμβάνει μπαράζ επιθέσεων με δέματα-βόμβες σε πρεσβείες ξένων κρατών στη χώρα μας, έδρασαν δυο ομάδες. Η μια ομάδα εκτιμούν ότι συγκροτήθηκε από τους δυο συλληφθέντες στο Παγκράτι, ενώ πιστεύουν ότι υπήρχαν και άλλα άτομα που έδρασαν ως ομάδα υποστήριξης των δυο βομβιστών. Οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμη να βρουν και μια μηχανή, καθώς σε έναν από τους δράστες βρέθηκε στην κατοχή του κατά τη σύλληψή του στο Παγκράτι ένα κράνος.

Σε ό,τι αφορά την κατασκευή των βομβών, οι αρχές εξετάζουν αν για την τεχνογνωσία της κατασκευής των παγιδευμένων δεμάτων «επιστρατεύτηκαν» από την εγχώρια τρομοκρατία μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων από την Ιταλία ή άλλες χώρες.

Πάντως, κύκλοι της Αστυνομίας αναφέρουν ότι οι δύο βομβιστές είναι παλιοί γνώριμοι της Αντιτρομοκρατικής και ότι ανήκουν στο σκληρό πυρήνα της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

 

Η κίνηση των υποψηφίων

 

 

-Την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων, τα ΤΕΙ στη Σίνδο και τα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Β. Ελλάδας θα επισκεφτεί σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης. Θα συναντηθεί επίσης με το δ.σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος, ενώ το βράδυ θα δώσει το «παρών» στο πάρτι νεολαίας του συνδυασμού του σε γνωστή ντισκοτέκ.

-Περιοδεία στο νομό Πέλλας πραγματοποιεί σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Χαρίση Αργυρόπουλο και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

-Το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο επισκέφτηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Στεργίου, ο οποίος συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου, Θωμά Καρανάσιο.

-Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα η «Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμαριάς», στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία του δημαρχείου. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος, και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης.

-Το ΙΚΑ Αμπελοκήπων επισκέφτηκε χτες η υποψήφια δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Βούλα Τεκτονίδου, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στην κεντρική αγορά της περιοχής.

-«Προτεραιότητά μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των οικισμών, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δίνουμε στον τομέα της σχολικής στέγης και την ανάπτυξη δομών και δράσεων για τη νέα γενιά». Αυτό τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης Θ. Παπαδόπουλος, στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στον Τρίλοφο.

-Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του στη Νέα Μάδυτο θα μιλήσει σήμερα στις 7.30 το απόγευμα ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης

-Στο ΚΑΠΗ Φιλύρου μιλά σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη Απόστολος Αντωνούδης.

 

Οι «εκλεκτοί» του Νικόλαου Μπάτου
 
Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του που έχει τον τίτλο «Σύγχρονη Εποχή-Ισότιμες κοινωνίες» παρουσίασε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Νικόλαος Μπάτος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου σημείωσε ότι τα πρόσωπα συνδυάζουν δημιουργικά τη συνέχεια με την ανανέωση. «Πρόκειται για πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο, που διαθέτουν την επιστημονική επάρκεια, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για τον αγώνα που θα δώσουμε. Ενα σύνολο ανθρώπων που δε μένουν στα λόγια, αλλά που ξέρουν να παλεύουν, να δουλεύουν και να νικούν», σημείωσε ο κ. Μπάτος
Οι υποψήφιοι για την εκλογική περιφέρεια της Καλλιθέας είναι οι εξής: Θεόδωρος Αποστολίδης, Κλειώ Γκότση – Μηνιωτάκη, Τηλέμαχος Μαρμαρίδης, Γιώργος Μουρατίδης, Σταυρούλα Μπάρη, Πασχαλίνα Ντότση, Δημήτρης Σπυρόπουλος, Χρήστος Τερζής, Σταύρος Τσαλίδης.
Για την εκλογική περιφέρεια της Μυγδονίας υποψήφιοι είναι οι εξής: Δημήτρης Ατζέμης, Ολγα Γαβότση – Σπυριδωνίδου, Χρήστος Γαλάνης, Δημήτρης Μόσχος, Κωνσταντία Ντουνούση, Αναστάσιος Πανιώρης, Μιχάλης Ποιμενίδης, Ηλίας Τάκας, Ιωάννα Τομπάζη, Δημήτρης Τράικος, Διονύσης Χατζηκαμάρης, Χαράλαμπος Χρυσάφης.
Για την εκλογική περιφέρεια Ωραιοκάστρου υποψήφιοι είναι:Χρυσούλα Ανδρεάδου, Πέτρος Αταμιάν, Κώστας Βλάχος, Αλέξανδρος Ιακωβίδης, Κατερίνα Ιπλικτσόγλου – Υφαντίδου, Κυριάκος Ιωσηφίδης, Σάββας Καρασαββίδης, Γιώργος Κυριαζής, Σβετλάνα Λαβασά, Γιώργος Λαζίδης, Κωνσταντινιά Μαρκοπούλου, Στέργιος Μπάτος, Απόστολος Μπυρός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Τριανταφυλλιά Παπαναστασίου, Φώτης Παρπόρης, Παντελής Τσακίρης, Παύλος Τσαφαρίδης, Γιώργος Τσολάκης, Δημήτρης Χονδρογιώργης.

 

Συνέργειες περιφέρειας - Cedefop προτείνει ο Μ. Μπόλαρης
 
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (Cedefop) επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χρυσούλα Παλιαδέλη και Κρίτωνα Αρσένη.
«Πρέπει να περάσουμε στη λογική τον πολιτών ότι με το νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας μπορούμε να απευθυνόμαστε απευθείας στην Ευρωπαϊκή Ενωση», επισήμανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, μιλώντας σε μέλη της διοίκησης του κέντρου που προωθεί τη διά βίου μάθηση στην Ευρωπαϊκή Ενωση με την παροχή κατάλληλων πληροφοριών και την ανάλυση των συστημάτων που αφορούν την εκπαίδευση και την κατάρτιση.
Παράλληλα, ο κ. Μπόλαρης τόνισε ότι «δεν αρκεί να είμαστε μόνο γεωγραφικά στην Ευρώπη, πρέπει να είμαστε στην Ευρώπη και από πλευράς νοοτροπίας, υποδομών, αναπτυξιακής λογικής, δουλειάς στην έρευνα, σχέσεων του πανεπιστημίου και των ερευνητικών ιδρυμάτων με την παραγωγή, είτε αυτή είναι βιομηχανία είτε αγροτική παραγωγή».
Ο κ. Μπόλαρης εξήρε την προσπάθεια που κάνουν η διοίκηση και οι 135 εργαζόμενοι του κέντρου και ζήτησε τις απαραίτητες συνέργειες για να συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στη δημιουργία μιας ισχυρής περιφέρειας στην Κεντρική Μακεδονία.
Ο διευθυντής του κέντρου, Christian Lettmayr, επισήμανε, ακόμη, πως η πόρτα του Cedefop θα είναι ανοιχτή για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία, καθώς και παροχή τεχνογνωσίας για τη διαχείριση του αξιόλογου εργατικού δυναμικού της περιοχής.
Συνεργασίες στον πολιτισμό
Την ανάγκη των συνεργασιών με την αιρετή περιφέρεια επισήμανε ο κ. Μπόλαρης και στη συνάντηση που είχε με ανθρώπους της τέχνης, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού, Π. Γερουλάνου. Είναι αναγκαίες, είπε, για τη σύνδεση των πανεπιστημίων και της επιχειρηματικότητας, αλλά και τουρισμού με τον πολιτισμό.
 
 
Ρίχνει λάδι στη φωτιά με τις... προτιμήσεις του
 
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι (φωτογραφία), απέρριψε χτες την περίπτωση να παραιτηθεί όσον αφορά τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο με την έφηβη Μαροκινή, αλλά προκάλεσε… καινούργια ένταση με τη δήλωσή του ότι «είναι προτιμότερες οι σχέσεις με γυναίκες παρά με ομοφυλόφιλους». Οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον «Καβαλιέρε» για τη μεσολάβησή του, ώστε να απελευθερωθεί η μικρή που κρατούνταν για κλοπή. Ακόμη και εφημερίδες που ανήκουν στην οικογένεια Μπερλουσκόνι τον κατηγόρησαν για παρεμπόδιση του έργου της δικαιοσύνης.
Η δήλωσή του, πάντως, προκάλεσε την αντίδραση και των οργανώσεων των ομοφυλόφιλων. Ο πρόεδρος της οργάνωσης «Αρτσιγκέι», Πάολο Παντάνε, σε επιστολή του στην υπουργό Ισων Ευκαιριών, Μάρα Καρφάνια, έγραψε ότι τα σχόλια του Μπερλουσκόνι «αποτελούν επικίνδυνη υποκίνηση στην προκατάληψη, η οποία βοηθά στη νομιμοποίηση των διακρίσεων, της αδικίας και του πόνου». Η Καρφάνια απάντησε λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει λάβει πολλά μέτρα κατά των διακρίσεων κι ότι ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε και δε σκόπευε να προκαλέσει ούτε τις γυναίκες ούτε τους ομοφυλόφιλους.
 
 
Ο Μιραλάς θέλει να μείνει, ο Ολυμπιακός κινείται
Του ΔΗΜ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗ
Ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τον Μιραλάς. «Τον θέλουμε, θέλει και ο ίδιος να μείνει και όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε με τη Σεντ Ετιέν, κι αν δεν τα βρούμε στο ποσό που επιθυμούμε, θα κάνουμε χρήση της οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιο», τόνισαν χθες στελέχη της διοίκησης των «ερυθρολεύκων», λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Βέλγου επιθετικού στα γαλλικά ΜΜΕ, με τις οποίες εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Πειραιά.
Ο Μιραλάς, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα Ο Μιραλάς, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει με τα ερυθρόλευκα Η οψιόν αγοράς έχει οριστεί στα 2,5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός (που θα ήθελε να τα βρει με τους Γάλλους στα 2 εκατομμύρια) μπορεί να την ενεργοποιήσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Κατά το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κρ. Ενροτό, πάντως, υπάρχει κι ένας επιπλέον όρος στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει η απερχόμενη διοίκηση των «ερυθρολεύκων», τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με τον οποίο, αν βρεθεί ομάδα να δώσει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι το ποσό των 4,2 εκατ. ευρώ (δηλαδή, 1,7 εκατ. ευρώ περισσότερα από αυτά που θα έχει δαπανήσει τον Ιανουάριο), τότε μπορεί να αποκτήσει τον Μιραλάς! Μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών, όμως, υποστήριξαν χθες πως «θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε τους όρους τον Ιανουάριο».
«Θέλω να μείνω, ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα», δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός στη γαλλική ιστοσελίδα «foot01.com» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια, αλλά βρήκα κάτι το ιδιαίτερο εδώ».
«Σοβαρότητα»
Στο μεταξύ, ο Ερν. Βαλβέρδε ζήτησε χθες από τους ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, «προκειμένου να μην έχουμε τα περσινά με τον Πανσερραϊκό», το παιχνίδι Κυπέλλου σήμερα με την Ηλιούπολη στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» στο Αιγάλεω (5 μ.μ., Conn-x-1). Ο Ισπανός τεχνικός, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Α. Παπαδόπουλο, αποφάσισε να ξεκουράσει τους Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Ριέρα και Τοροσίδη.
Ο Ουρτάδο επιστρέφει στην ενδεκάδα έπειτα από 1,5 μήνα απουσίας, ο Νέμεθ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, ενώ χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Πάντελιτς. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Βαλβέρδε στο δίτερμα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Πάρντο, Γκαλίτσιο, Μοντέστο, Ποτουρίδη, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλο, Ρόμενταλ, Ζαϊρί, Νέμεθ και Μήτρογλου. Διαθέσιμοι είναι και οι Μέλμπεργκ, Ντουντού, Νικοπολίδης, Φετφατζίδης, Ρ. Μπράβο, Φουστέρ και Πάντελιτς.
Επίσης, με αφορμή δημοσιεύματα στην Ιταλία περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Μόρα (μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπολόνια, αλλά θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο), από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ υποστήριξαν πως «δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για την ώρα». 
 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού