Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΩΗΦΙΩΝ
4113 αναγνώστες
Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010
13:58

 

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:Οι σταυροί των υποψηφίων σε πάνω από 600 τμήματα

 

Ξεπέρασε τα εξακόσια τμήματα η καταμέτρηση των ψήφων των υποψηφίων στους συνδυασμούς που εκλέγουν παραπάνω από έναν περιφερειακό σύμβουλο.Για τους υπόλοιπους  η διαδικασία  βρίσκεται αρκετά πίσω.

Ετσι, από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη σε 609 από τα 1774 τμήματα, προηγούνται: ο Διονύσης Ψωμιάδης με 10.797 ψήφους (προηγούμενη  μέτρηση σε 530 τμήματα 9426 ψήφους), ο Γιώργος Τσαμασλής με 7.034ψήφους (6.221) , ο Μιχάλης Τζόλλας με 4.118 ψήφους (3539), η Ευτέρπη Βασιλειάδου με  3.959 ψήφους(3445), ο Θεοφάνης Παπάς με3.745 ψήφους (3.368), ο Δημήτρης Ευθυμιάδης με 3.748 ψήφους (3.323), η Ιωάννα Τζάκη με 3.646 ψήφους (3.266) ο Κων. Κούης με3. 588 ψήφους ( 3.158),  η Αθηνα Αηδονά-Αθανασιάδου με3.546 ψήφους ( 3.092) και τη δεκάδα κλείνει ο Αλέξανδρος Θάνος με 3.518 ψήφους ( 2.967).

Αλλαγή στην πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του  Μάρκου Μπόλαρη. Σε 611 εκλογικά τμήματα ο Μπάμπης Μπαρμπουνάκης μπήκε μροστά με 3.945 ψήφους  (στην προηγούμενη μέρτηση είχε 3.378 ψήφους) και ακολουθούν  ο Παντελής Κουκουλεκίδης με 3.781 ψήφους είχε 3.416 ψήφους,  ο Δημήτρης Χριστίδης με 3524ψήφους( 3.178 ), ο Γιώργος Φεστερίδης με 3.144 ψήφους ( 2.829), η Σουλτάνα Κουγιάμη -Μίχου  με 2.711 ψήφους (2.448), ο Νίκος Κριθαρίδης  με 2.482ψήφους (2.126), η Μαρία Βασιλάκη με 2446 ψήφους(2.135),ο Αλέξανδρος  Διαμαντόπουλος με 2.421 ψήφους (2.216)  ο Κώστας Αβραμίδης με 2.302 ψήφους ( 2002)και τη δεκάδα  κλείνει ο Βασίλης Θωμαϊδης με 2.162 ψήφους ( 1964).

Από το ψηφοδέλτιο του Θεοδόση Κωνσταντινίδη  σε 612 τμήματα προηγούνται: ο Βασίλης Ρέβας με 2.510 ψήφους (στην προηγούμενη μέτρηση είχε 2.048 ψήφους), ο Ιωάννης Νοτάκης με 1882ψήφους (1642), ο Αθανάσιος Βάρδαλης  με1777 ψήφους (1536) , ο Νίκος Αγαθαγγγέλου με 988 ψήφους (863) και την πεντάδα κλείνει η Μαρία Μαραγκού  με 793 ψήφους που ξεπέρασε την Δέσποινα Δάσιου που είχε  675 ψήφους και έφτασε τώρα τους 787.

Το...άρωμα γυναίκας στο συνδυασμό του Κυριάκου Βελόπουλου ενισχύεται με ψήφους. Στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Θεανώ Αγγέλου με 1056 ψήφους( στην προηγούμενη μέτρηση είχε 920 ψήφους), Νικολέτα Σερέτη με 784 ψήφους (692), Αικατερίνη Αλεξίου με 715 ψήφους (622) και Δέσποινα  Βαφοπούλου με 677 ψήφους (581). Στην πέμπτη θέση ο Παναγιώτης Δαγκλής με 517 ψήφους (453).

 Ο Ρ. Τσέλικ θέλει να αναβιώσει τον λεγόμενο Κανόνα του Χρυσού, τη σύνδεση των νομισμάτων με το πολύτιμο μέταλλο

 

Επιστροφή στον «Κανόνα του Χρυσού»

Στην προσπάθειά του να κάνει τον… ειρηνοποιό στον πόλεμο των νομισμάτων που έχει ξεσπάσει, ο διοικητής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρόμπερτ Τσέλικ, ανατρέχει στο παρελθόν. Θέλει να αναβιώσει το λεγόμενο «Κανόνα του Χρυσού», τη σύνδεση των νομισμάτων με το πολύτιμο μέταλλο, που έχει καταργηθεί εδώ και σαράντα χρόνια

 

 

 

Η σοκολάτα «θωρακίζει» την καρδια

 

 

Οι ηλικιωμένες γυναίκες που τρώνε περισσότερη σοκολάτα, είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσουν προβλήματα καρδιάς, σύμφωνα τουλάχιστον με μια έρευνα Αυστραλών επιστημόνων.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας που δημοσίευσαν τη σχετική έρευνα στο ιατρικό περιοδικό «Archives of Internal Medicine», μελέτησαν πάνω από 1.200 γυναίκες ηλικίας άνω των 70 ετών.

 

Όσες έτρωγαν σοκολάτα (μια μερίδα ισοδύναμη με ένα φλιτζάνι κακάο) τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, είχαν κατά 35% λιγότερες πιθανότητες να εισαχθούν στο νοσοκομείο ή να πεθάνουν από κάποια πάθηση της καρδιάς τους μέσα στην επόμενη δεκαετία και ειδικότερα είχαν 60% λιγότερες πιθανότητες να νοσηλευτούν ή να πεθάνουν από έμφραγμα.

Ο υπεύθυνος της έρευνας επεσήμανε ότι, όπως διαπιστώθηκε, η σοκολάτα φαίνεται να έχει ευεργετικό αποτέλεσμα, χωρίς να χρειάζεται να φάει κανείς πολύ. Γι' αυτό το λόγο συνιστά την μέτρια και όχι τη συχνή κατανάλωση σοκολάτας, ώστε να αποφευχθούν άλλες πιθανές παρενέργειες.

Η νέα μελέτη δεν είναι η πρώτη που προβάλλει τα δυνητικά οφέλη της σοκολάτας για την υγεία. Το 2008, μια ιταλική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η τακτική κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μπορεί να μειώσει στο εσωτερικό του οργανισμού το επίπεδο της φλεγμονής, η οποία σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο για βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία και στην καρδιά. Το 2009, μια άλλη μελέτη συμπέρανε ότι οι τροφές που είναι πλούσιες σε φλαβονοειδή, αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιέχονται στην μαύρη σοκολάτα, στα μήλα και στο κόκκινο κρασί, μπορεί να προστατεύσουν τις γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση από πιθανά προβλήματα καρδιάς και εγκεφαλικού

 

Με το νέο νόμο για το ασφαλιστικό τίθενται νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των μητέρων ανηλίκων τέκνων ασφαλισμένων στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

 

Σύνταξη με 5.500 ένσημα για τις μητέρες

Αναλυτικές οδηγίες για την εφαρμογή της διάταξης που αφορά στη συνταξιοδότηση μητέρων ανήλικων τέκνων οι οποίες είναι ασφαλισμένες στο ΙΚΑ παρέχει σε εγκύκλιο που απέστειλε στις υπηρεσίες του το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Ως γνωστόν (με τις διατάξεις του άρθρου 10, παρ. 17, περ. β του Ν. 3863/2010) τίθενται νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των μητέρων ...

 

Εχασε τη ζωή του ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας

 
Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε χτες ο Γεώργιος Αποστολάκης (φωτογραφία), 46 χρόνων, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας και προπορευόμενος στις εκλογές που έγιναν προχτές για το διευρυμένο δήμο Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χτες στην περιοχή του Περισσού Αττικής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο άτυχος 46χρονος πιθανόν να υπέστη καρδιακή ανακοπή την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το ΙΧ επιβατικό του αυτοκίνητο με άλλα δύο διερχόμενα οχήματα. Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αγία Ολγα», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία. Ο Γιώργος Αποστολάκης ηγείτο του συνδυασμού «Νέα Προοπτική», ο οποίος στις προχτεσινές εκλογές πέρασε πρώτος σε ψήφους και με ποσοστό 33,50% στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

 

Η αποχή αναδείχτηκε ο νικητής των εκλογών

 
Η χαμηλή συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές προβληματίζει κυβέρνηση και αντιπολίτευση
ΤΗΣ ΠΙΚΙΑΣ ΓΑΛΑΤΗ
Με την αποχή στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών να «κλειδώνει» στο 40%, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κανείς δεν μπορεί με στοιχειώδη ασφάλεια να προσεγγίσει και να προβλέψει την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης στο δεύτερο γύρο.
Πολλοί είναι αυτοί που χτες εκτιμούσαν ότι το εκλογικό σώμα της δεύτερης Κυριακής θα είναι ένα «άλλο εκλογικό σώμα» από αυτό του πρώτου γύρου των εκλογών. Σύμφωνα με τους ίδιους, πολλοί απ' όσους απείχαν στον πρώτο γύρο, υιοθετώντας μια χαλαρή στάση απέναντι στις εξελίξεις, και αναφέρονται κυρίως σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, θα θελήσουν να πάρουν θέση με την ψήφο τους στην αναμετρηση μεταξύ του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ και του υποψηφίου της ΝΔ. Βεβαίως, από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που δε θα προσέλθουν στην κάλπη, καθώς ο υποψήφιος που επέλεξαν στον πρώτο γύρο δεν προκρίθηκε, γεγονός που θα πριμοδοτήσει αυτόν που προηγείται σε κάθε περιφέρεια.
Πλειοψηφία η αποχή
Πέρα όμως από το πώς θα διαμορφωθεί το εκλογικό σώμα τη δεύτερη Κυριακή, η μεγάλη αποχή αποτελεί ένα μεγάλο θέμα, που ήδη συζητείται στα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων. Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό ότι μεγάλη αποχή σημειώθηκε στους τρεις μεγάλους δήμους, που κατά παράδοση η ψήφος είναι πιο πολιτική. Η αποχή στο δήμο Αθηναίων κινήθηκε λίγο πάνω από το 57%, στο δήμο του Πειραιά πλησίασε το 55%, ενώ στο δήμο Θεσσαλονίκης ήταν της τάξης του 46%. Η μεγαλύτερη αποχή σε επίπεδο περιφέρειας καταγράφηκε στην περιφέρεια του Βόρειου Αιγαίου (53%), ενώ η μκρότερη αποχή ήταν στην Κρήτη (31%).
Ενδεικτικό για το πώς κινήθηκε η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές τις εκλογές είναι ότι μόλις σε 10 δήμους, από τους συνολικά 325, η συμμετοχή ξεπέρασε το 75%, ενώ σε 50 δήμους η αποχή εκτινάχτηκε πάνω από το 50%, δηλαδή ψήφισαν λιγότεροι από τους μισούς εκλογείς. Ο δήμος με τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές, ήταν ο δήμος Ανωγείων, όπου η αποχή περιορίστηκε στο 18,49%.
Ενδιαφέρουσες μονομαχίες
Εκτός του θέματος της αποχής, είναι φανερό ότι μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειών, οι 11 από τις 13, θα εκλέξουν αρχές στο δεύτερο γύρο. Μόνον οι περιφέρειες Κρήτης και Νότιου Αιγαίου κατάφεραν να εκλέξουν περιφερειάρχη που, και στις δύο περιπτώσεις, πρόκειται για υποψηφίους που υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ. Οσον αφορά τις υπόλοιπες 11 περιφέρειες, στις 6 προηγείται η ΝΔ, ενώ σε πέντε προηγείται το ΠΑΣΟΚ, με το ενδιαφέρον να επιεκντρώνεται σε Ανατολική Μακεδονία, Πελοπόννησο και Βόρειο Αιγαίο, όπου οι δύο αντίπαλοι έχουν πολύ μικρές διαφορές.
Σε επίπεδο δήμων, μόλις στους 100 από τους 325 δήμους εκλέχτηκαν δήμαρχοι από τον πρώτο γύρο. Από αυτούς οι 16 βγήκαν με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, επτά με την υποστήριξη της ΝΔ, τέσσερις ανεξάρτητοι βγήκαν με την υποστήριξη μόνο της Δημοκρατικής Αριστεράς, ένας ακόμη ανεξάρτητος εκλέχτηκε με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ στο δήμο Σαρωνικού η υποψήφια δήμαρχος Χρ. Χριστοφάκη (σύζυγος του Θ. Πάγκαλου) ηττήθηκε από τον Π. Φιλίππου που υποστηρίχθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά, ο οποίος μάλιστα εκλέχτηκε από τον πρώτο γύρο.
Από τους 225 δήμους που θα κριθούν στο δεύτερο γύρο, σε 41 από αυτούς οι εκλογές θα είναι πραγματικό ντέρμπι, καθώς η διαφορά των δύο υποψηφίων είναι μικρότερη από 1,5%.
 
 
Συνελήφθησαν 24.846 άτομα τον Οκτώβριο

 
Μπαράζ συλλήψεων από την ελληνική αστυνομία τον Οκτώβριο σε όλη τη χώρα
Αύξηση στον αριθμό των συλλήψεων για διάφορα αδικήματα παρατηρήθηκε το μήνα Οκτώβριο, σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο σε ολόκληρη τη χώρα, όπως προκύπτει από στοιχεία της ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια συνελήφθησαν συνολικά 24.846 άτομα έναντι 23.660 το Σεπτέμβριο, παρατηρήθηκε δηλαδή αύξηση της τάξης του 5%. Οπως φαίνεται από τα στοιχεία, 15.270 συλλήψεις αφορούσαν λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια περίοδο συνελήφθησαν και 75 άτομα για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Επίσης, 1.353 συλλήψεις αφορούσαν υποθέσεις ναρκωτικών, 1.075 κλοπές και διαρρήξεις, 1.817 καταδιωκτικά έγγραφα. Επίσης, 22 άτομα συνελήφθησαν για ανθρωποκτονίες, 136 για ληστείες, ενώ 5.098 συλλήψεις αφορούσαν διάφορα άλλα αδικήματα.
Ακόμη, το ίδιο χρονικό διάστημα εξιχνιάστηκαν 1.600 υποθέσεις αντί 1.611 τον προηγούμενο μήνα. Από αυτές οι 818 αφορούσαν κλοπές - διαρρήξεις, οι 105 ληστείες, οι 352 ναρκωτικά, οι πέντε ανθρωποκτονίες και οι υπόλοιπες 320 διάφορα αδικήματα. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, τον Οκτώβριο εξαρθρώθηκαν συνολικά 56 σπείρες, εκ των οποίων οι 18 ασχολούνταν με τη διακίνηση ναρκωτικών και άλλες 25 διέπρατταν ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις, καθώς και τρία κυκλώματα μαστροπείας. Επιπλέον, εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες διακίνησης λαθρομεταναστών, δύο σπείρες που διέπρατταν απάτες και πλαστογραφίες, μία σπείρα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, μία σπείρα διακίνησης όπλων, μία σπείρα παραχαραγμένων νομισμάτων, μία σπείρα που δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων, μία με «ειδικότητα» στον παράνομο τζόγο, καθώς και μία εγκληματική οργάνωση που τοποθετούσε εμπρηστικούς μηχανισμούς. Επίσης, τον Οκτώβριο κατασχέθηκαν 44 κιλά ηρωίνης, τέσσερα κιλά κοκαΐνης και 1.086 κιλά κάνναβης.
 
Οι σταυροί για την αιρετή Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 
Μέχρι χτες η καταμέτρηση της σταυροδοσίας σε επίπεδο Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προχωρούσε με πολύ αργούς ρυθμούς, σε ό,τι αφορά την αιρετή περιφέρεια. Αξιοπρεπές δείγμα υπήρξε μόνο για τους τέσσερις πρώτους σε ψήφους συνδυασμούς (άνω των 500 τμημάτων σε σύνολο 1.774), ενώ για τους υπολοίπους δεν είχαν καταμετρηθεί παρά οι σταυροί σε μόλις 30 - 35 εκλογικά τμήματα.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΨΩΜΙΑΔΗ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Δύναμη Για Την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης» του Παναγιώτη Ψωμιάδη, αφορούν 534 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 9.426, ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6.221, ΤΖΟΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 3.539, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ (ΕΦΗ) 3.445, ΠΑΠΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΦΑΝΗΣ) 3.368, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3.323, ΤΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ 3.266, ΚΟΥΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ) 3.158, ΑΗΔΟΝΑ -ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) 3.092, ΘΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2.967, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ) 2.936, ΚΑΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.930, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ 2.696, ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΟΥ - ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΑΝΘΗ (ΑΝΘΟΥΛΑ) 2.350, ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.255, ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΧΡΗΣΤΙΝΑ 2.206, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 2.141, ΚΑΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1.880, ΤΕΡΖΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1.854, ΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 1.848, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 1.706, ΠΑΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.698, ΜΑΚΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΖΩΗ (ΤΖΕΛΙΝΑ) 1.625, ΜΠΑΜΙΑΤΖΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1.607, ΠΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.560, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.522, ΦΥΚΑ ΕΛΕΝΗ 1.485, ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1.376, ΒΕΡΓΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.272, ΤΣΙΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.241, ΚΩΝΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 1.200, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΦΗ 1.193, ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.112, ΧΑΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ - ΙΩΑΝΝΑ 1.059, ΓΑΛΑΖΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ 990, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΥΑ) 970, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ 962, ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 959, ΔΑΛΑΚΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ) 922, ΜΗΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ 918, ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ - ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 864, ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 846, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ-ΔΑΝΑΗ (ΔΑΝΑΗ) 770, ΛΥΡΑΤΖΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 765, ΓΚΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 739, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 709, ΣΑΧΠΑΖΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ 694, ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΦΑΙΗ) 671, ΚΑΡΑΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΡΗΝΗ 661, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 660, ΣΑΜΑΡΑ - ΚΑΠΙΑ ΑΝΝΑ 621, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΑΒΡΑΑΜ (ΜΑΚΗΣ) 620, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ) 604, ΠΕΪΤΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ) 559, ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ 548, ΤΣΑΚΟΥΜΗ - ΨΑΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 516, ΤΕΤΗ -ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΡΟΥΛΑ) 462, ΚΟΖΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 459, ΜΑΖΟΚΟΠΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) 395, ΦΕΖΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 155.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΠΟΛΑΡΗ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Κεντρική Μακεδονία Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη αφορούν 537 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 3.416, ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) 3.378, ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3.178, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2.829, ΜΙΧΟΥ - ΚΟΥΓΙΑΜΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΑΝΝΑ) 2.448, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2.157, ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 2.135, ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.126, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2.002, ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1.964, ΛΕΜΠΕΤΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.790, ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΡΕΤΗ 1.759, ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 1.737, ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.643, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.575, ΛΑΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 1.520, ΒΑΒΥΛΗ - ΤΣΙΝΙΚΑ ΦΑΝΗ 1.491, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (ΛΕΥΤΕΡΗΣ) 1.473, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒΙΚΥ) 1.468, ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1.440, ΠΑΣΑΛΙΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑ 1.424, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) 1.421, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 1.290, ΣΙΑΤΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1.217, ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) 1.177, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 1.147, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 1.037, ΣΤΟΪΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 1.011, ΠΕΛΤΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 996, ΓΑΡΓΑΛΑ ΕΥΑΝΘΙΑ (ΕΥΑ) 963, ΛΑΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 948, ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 944, ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ - ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 883, ΜΥΡΩΝΗ - ΚΟΥΛΑΛΗ ΒΕΝΕΤΙΑ 860, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 830, ΚΑΛΠΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 806, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 770, ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 754, ΤΖΑΜΑΔΑΝΗ - ΜΠΑΤΖΑΛΕΞΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 716, ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 715, ΠΑΓΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 707, ΝΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 704, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ) 698, ΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 659, ΚΑΛΑΠΟΥΤΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) 655, ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΞΑΚΗΣ 595, ΠΑΛΤΣΑΝΙΤΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) 570, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΗΜΩΝ 570, ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 560, ΠΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 546, ΒΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 506, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) 468, ΜΠΕΚΡΙΔΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ 455, ΤΟΥΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ 452, ΣΠΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 421, ΖΟΥΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 385, ΧΙΝΤΗΡΟΓΛΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝ - ΣΑΡΛ 295, ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 261, ΣΙΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 215, ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 175.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Κεντρικής Μακεδονίας» του Θεοδόσιου Κωνσταντινίδη αφορούν 539 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΡΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2.048, ΝΟΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.642, ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 1.536, ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 863, ΔΑΣΙΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 675, ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 653, ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ) 623, ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΟΥ - ΚΩΤΤΑ ΣΤΕΛΛΑ 618, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 608, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ 606, ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΕΝΑ) 599, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 589, ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 587, ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 555, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 541, ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 534, ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 506, ΡΑΪΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ 480, ΚΥΓΙΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 480, ΝΟΜΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 458, ΣΑΠΡΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 448, ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 440, ΚΑΣΑΠΗ - ΚΗΤΑ ΑΝΝΑ 438, ΑΖΑΜΠΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 436, ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 430, ΤΗΛΙΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ (ΡΕΝΑ) 427, ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 418, ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 413, ΧΟΡΟΖΙΔΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ 412, ΝΤΟΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 398, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 393, ΓΕΩΡΓΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΟΔΕΣΤΟΣ 378, ΤΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ ΣΥΜΕΛΑ 377, ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 364, ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 358, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ (ΝΑΝΑ) 349, ΠΑΠΑΛΑΝΗΣ ΠΟΛΥΒΙΟΣ 349, ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 347, ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 346, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 340, ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ 331, ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 315, ΛΙΜΑΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 286, ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ 285, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 280, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 268, ΤΑΤΣΙΟΥΛΗ ΑΝΘΟΥΛΑ (ΑΝΘΗ) 266, ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 260, ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ 253, ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 236, ΟΚΛΑΛΙΩΤΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ 221, ΞΟΝΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 213, ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 212, ΜΑΤΣΙΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 206, ΤΣΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 183, ΠΙΝΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 180, ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 176, ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 170, ΠΡΕΒΕΛΙΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 158, ΣΑΡΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 136.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Καθαρά Χέρια-Καθαρές Ιδέες-Καθαρές Λύσεις» του Κυριάκου Βελόπουλου αφορούν 528 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΑΝΩ 920, ΣΕΡΕΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΝΙΚΗ) 692, ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 622, ΒΑΦΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 581, ΔΑΓΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 453, ΑΘΑΝΑΣΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 442, ΚΑΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ 432, ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 419, ΒΡΑΝΙΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 396, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 379, ΚΑΡΑΚΟΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ 361, ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 360, ΜΗΤΣΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 347, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 340, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 336, ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 334, ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 310, ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 302, ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ 284, ΒΕΖΥΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 281, ΤΣΙΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 273, ΗΛΒΑΝΙΔΗ ΟΛΓΑ 273, ΤΣΙΚΑΛΑ ΘΕΑΝΩ 261, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 248, ΓΚΙΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ 242, ΓΑΛΗΤΣΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 242, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 240, ΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 223, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) 220, ΠΟΛΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 208, ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ ΠΡΑΞΙΘΕΑ (ΘΟΥΛΑ) 203, ΝΤΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 200, ΚΩΤΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 191, ΠΕΪΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 182, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 177, ΤΑΚΟΣ-ΓΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 170, ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ 166, ΚΙΟΥΠΚΙΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 166, ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 165, ΜΟΤΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ 141, ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 133, ΣΑΡΑΚΙΝΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΚΗ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα – Μπορούμε Να Τους Σταματήσουμε» του Τάσου Κουράκη αφορούν 35 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ) 40, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 20, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 20, ΒΑΡΒΑΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) 20, ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΟΛΓΑ 20, ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19, ΜΑΛΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΙΝΑ) 19, ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 18, ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) 16, ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ ΠΕΛΑΓΙΑ (ΛΑΓΙΑ) 15, ΔΑΓΚΛΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΔΗΜΟΣ) 15, ΤΖΩΓΑ ΜΑΡΙΑ 14, ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ) 14, ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 12, ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 11, ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΞΑΝΘΙΠΠΗ (ΞΑΝΘΟΥΛΑ) 11, ΣΚΕΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10, ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) 10, ΚΕΡΣΑΝΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ (ΑΚΗΣ) 10, ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 10, ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10, ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 9, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 9, ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΙΚΥ-ΒΙΚΤΩΡΙΑ 9, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 9, ΣΙΔΕΡΗ ΕΥΜΟΡΦΙΑ (ΦΟΥΛΑ) 8, ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) 8, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 8, ΜΟΝΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 8, ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8, ΖΕΡΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) 8, ΣΜΗΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 7, ΜΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΦΑΝΗ 7, ΜΟΡΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 7, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7, ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 7, ΦΡΑΓΚΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ 6, ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ 6, ΛΙΓΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6, ΚΟΤΖΑΣΤΡΑΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ) 6, ΧΟΒΑΡΔΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) 5, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 5, ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ 5, ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 5, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 5, ΔΙΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5, ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) 4, ΜΟΙΡΑΣΓΕΝΤΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 4, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ - ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) 4, ΚΟΜΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΣΟΣ) 4, ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 4, ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 3, ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ ΠΟΛΥΖΩΗΣ (ΖΩΗΣ) 3, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) 2, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΠΙΤΥΤΖΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 2, ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1, ΣΤΡΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) 1.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΥ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Οικολογία Αλληλεγγύη» του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αφορούν 34 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΑΒΕΣΤΑΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ 24, ΔΟΔΟΥΡΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ) 21, ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) 20, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 19, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 17, ΜΗΝΤΣΩΡΗ ΜΑΡΙΑ 17, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 17, ΝΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 16, ΚΥΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 16, ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 16, ΚΑΖΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ 15, ΖΩΤΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ 15, ΧΙΛΙΤΙΔΗΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ 13, ΚΟΥΖΑΝΙΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗ 12, ΖΑΪΚΟΣ ΗΛΙΑΣ 12, ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 11, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 11, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 11, ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 11, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 10, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 10, ΤΖΙΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 9, ΣΑΚΕΤΑ - ΣΑΚΙΖΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) 9, ΜΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 9, ΜΠΑΧΑΡΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) 9, ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΒΙΤΑΛΗΣ 9, ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 8, ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΔΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ 8, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 7, ΣΤΑΘΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 7, ΣΙΑΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) 7, ΡΕΒΕΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 7, ΜΑΤΣΑΡΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 7, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΗΣ) 6, ΛΕΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 6, ΧΑΤΖΗΚΟΝΤΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 4, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΟΤΑ (ΔΟΤΑ) 4, ΚΑΛΙΜΤΖΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) 4, ΦΟΥΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 3, ΤΙΓΓΙΛΙΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 3, ΤΑΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΗΡΟΤΥΡΗ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφίων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη Δημοκρατία-Οικολογία-Συμμετοχή» της Ασημίνας Ξηροτύρη-Αικατερινάρη αφορούν 33 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 24, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ 17, ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΑ ΜΑΡΙΑ 15, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ 14, ΚΥΡΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΟΥ ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΑ) 13, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 13, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ 12, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 12, ΤΣΑΚΜΑΛΗ ΜΑΡΙΑ 10, ΠΑΤΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 10, ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 9, ΣΑΜΑΡΑ - ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ 9, ΝΤΕΡΕΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 9, ΜΑΡΤΖΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ 9, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ 9, ΠΟΥΛΟΥΚΤΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ 8, ΑΓΓΕΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8, ΜΠΟΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 7, ΔΙΒΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 7, ΓΚΟΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 7, ΠΙΤΣΙΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 6, ΛΟΥΒΙΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 6, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ 6, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ 5, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 5, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 5, ΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 4, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ (ΝΑΝΤΗΣ) 3, ΛΑΟΥΜΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 3, ΓΡΙΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3, ΓΚΟΥΤΖΕΛΗ-ΚΟΝΤΕΛΕΤΖΙΔΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ 3, ΧΑΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 2, ΤΖΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΡΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2, ΠΑΛΑΙΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2, ΜΗΤΣΑΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ 2, ΚΑΡΑΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΤΡΙΚΟΣ 2, ΒΛΑΧΟΣ ΜΑΡΚΟΣ 2, ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 2, ΦΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 0, ΚΑΝΞΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 0.
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΤΡΑ
Τα αποτελέσματα της κατάταξης των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων από την παράταξη «Αντικαπιταλιστική Αριστερά – Ανταρσία Σε Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ-Καλλικράτη» του Γιάννη Κούτρα, αφορούν 34 εκλογικά τμήματα επί συνόλου 1.774: ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 14, ΚΑΤΣΙΟΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑ (ΛΙΝΑ) 9, ΤΑΝΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 8, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8, ΠΟΛΙΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΑ) 7, ΚΟΤΣΑΜΑΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 7, ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ 6, ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ) 6, ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6, ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ 5, ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ 5, ΜΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 5, ΚΟΥΙΡΟΥΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 5, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΟΥΛΑ) 5, ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 5, ΤΟΥΡΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 4, ΣΙΑΦΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 4, ΜΠΟΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4, ΜΑΔΕΜΛΗ ΑΛΙΚΗ 4, ΛΑΘΗΡΑ ΙΩΑΝΝΑ 4, ΚΟΛΟΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 4, ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 4, ΚΑΧΡΙΜΑΝΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 4, ΕΔΙΡΝΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ 4, ΓΚΑΝΤΩΝΑ ΜΑΛΑΜΑΤΗ 4, ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4, ΨΑΛΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ 3, ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 3, ΦΟΥΡΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 3, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 3, ΣΜΗΛΙΟΣ ΗΛΙΑΣ 3, ΜΠΙΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ 3, ΛΑΘΗΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 3, ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 3, ΤΣΙΦΗ ΠΑΥΛΙΝΑ - ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2, ΠΟΥΛΕΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 2, ΠΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ) 2, ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1, ΜΗΤΖΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1, ΣΑΛΤΙΡΗΣ ΦΩΤΙΟΣ 0, ΚΥΡΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 0.
 
 
Θετική ψήφο για το δεύτερο γύρο θέλει ο Π. Ψωμιάδης

 
Βάρος στη Θεσσαλονίκη και αξιοποίηση των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού περιλαμβάνει η στρατηγική του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη μάχη του δεύτερου γύρου.
Χτες ήταν ημέρα περισυλλογής για το σημερινό νομάρχη Θεσσαλονίκης και τους συνεργάτες του, που ανέλυαν το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής. Τι λένε στο επιτελείο του Ψωμιάδη; Οτι το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο, όπως ξεκάθαρο είναι και το μήνυμα των πολιτών για το ποιον θέλουν να είναι περιφερειάρχης την επόμενη μέρα.
«Ζητήσαμε θετική ψήφο από τους πολίτες και την πήραμε», λένε. Επισημαίνουν ότι οι 12,5 μονάδες διαφορά υπέρ του συνδυασμού δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας. «Οι πολίτες θέλουν περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη», υποστηρίζουν, ενώ επισημαίνουν ότι οι πολίτες ψήφισαν έχοντας μπροστά τους την τελευταία εβδομάδα «το εκβιαστικό δίλημμα που τέθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος -όπως λένε- πολιτικοποίησε πλήρως τις εκλογές και συνοψιζόταν σε τοπικό επίπεδο στο δίλημμα "Μπόλαρης ή πρόωρες εκλογές"».
Τα ποσοστά
Στο επιτελείο του κ. Ψωμιάδη μελετούσαν ήδη από προχτές το βράδυ τα αποτέλεσμα ανά περιοχή, καθώς έλεγαν ότι σε όλους τους νομούς τα ποσοστά του συνδυασμού του κ. Ψωμιάδη ήταν ψηλά: στη Θεσσαλονίκη συγκέντρωσε 39,19%, στην Ημαθία 43,45%, στην Πιερία 44,36%, στις Σέρρες 47,05%, στο Κιλκίς 47,66%, στην Πέλλα 48,42% και στη Χαλκιδική 48,90%.
Για το χαμηλό ποσοστό της Θεσσαλονίκης, που ως θέμα είχε τεθεί ήδη και προεκλογικά, τονίζουν ότι ρόλο έπαιξε η μεγάλη αποχή, που -όπως λένε- ήταν υψηλή όπως σε όλα τα αστικά κέντρα. «Θεωρούμε ότι ένα μέρος των πολιτών που την πρώτη Κυριακή απείχαν, τη δεύτερη Κυριακή θα πάνε στην κάλπη. Επίσης, στο νομό έριξαν όλη τη δύναμή τους όλα τα κόμματα. Παρ’ όλ’ αυτά, η διαφορά από το συνδυασμό του κ. Μπόλαρη είναι πάλι εντυπωσιακή: 10,5 ποσοστιαίες μονάδες», επισημαίνουν. Γι' αυτόν το λόγο το μότο που ακούγεται είναι το κάλεσμα για συμμετοχή στο δεύτερο γύρο.
Στο επιτελείο του κ. Ψωμιάδη υποστηρίζουν ότι η τακτική των άλλων συνδυασμών, που βασίστηκε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον του, καταδικάστηκε από τους πολίτες. «Το αποτέλεσμα αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ως προς το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής. Την εβδομάδα που ακολουθεί θα δώσουμε ακόμη πιο δυνατά τη μάχη για την αυτοδιοίκηση. Δεν αλλάζουμε την τακτική μας. Ζητάμε πάλι θετική ψήφο», σημειώνουν.
 
Ζητάει πίσω 347 εκατ. ευρώ η ΕΕ για τις αγροτικές επιδοτήσεις

 
Το ποσό των 347 εκατ. ευρώ καλείται να επιστρέψει η Ελλάδα στην ΕΕ για κοινοτικές αγροτικές επιδοτήσεις που δαπανήθηκαν το χρονικό διάστημα 2004 - 2008 κατά παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας, γεγονός που επιβαρύνει ακόμη πιο πολύ το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας μας.
Με απόφαση που εξέδωσε την περασμένη Παρασκευή η Κομισιόν ζητά από 19 κράτη - μέλη να επιστρέψουν συνολικά το ποσό 578,5 εκατ. ευρώ από κοινοτικά κονδύλια που δαπανήθηκαν αδικαιολόγητα, χωρίς να τηρούνται όλες οι διαδικασίες που ορίζουν οι κοινοτικοί κανονισμοί.
Η μεγαλύτερη χρηματική «καμπάνα» της Κομισιόν έπεσε στην Ελλάδα, αφού ύστερα από ελέγχους διαπιστώθηκαν ελλείψεις του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ) και ειδικότερα η απουσία έως το 2009 ενός σύγχρονου χαρτογραφικού υποβάθρου για τα αγροτεμάχια, αλλά και ελλείψεις στην κτηνιατρική βάση δεδομένων για τα ζώα.
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) γνωστοποίησε χτες ότι συμφώνησε με την Κομισιόν η επιστροφή των χρημάτων να γίνει σε τρεις ετήσιες δόσεις, αρχής γενομένης από το 2011.
«Η κατάσταση πάντως παραμένει δημοσιονομικά δυσβάσταχτη. Στόχος μας είναι η ουσιαστική βελτίωση των υποδομών και των ελέγχων, ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και οι επιδοτήσεις να πληρώνονται στους γεωργούς έγκαιρα, με διαφάνεια και με ασφάλεια για τον εθνικό μας προϋπολογισμό. Η ολοκλήρωση του ΟΣΔΕ, που είναι πια γεγονός, αποτελεί το βασικό εργαλείο στην επίτευξη αυτού του στόχου. Η έγκαιρη πληρωμή των φετινών επιδοτήσεων, με τήρηση όλων των αναγκαίων διαδικασιών, αποτέλεσε το πρώτο βήμα», δήλωσε χτες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις