Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΙΑΜΑΧΗ ΓΙΟΥΤΙΚΑ - ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
2077 αναγνώστες
Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010
16:30

 

Δήμος ΔΕΛΤΑ:Διαμάχη για τα αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων

 

Η ανακοίνωση του κ.Σταματάκη


 
Πολιτικό ατόπημα του δημάρχου Αξιού Νίκου Γιουτίκα  
Με αφορμή την απαράδεκτη προσπάθεια παραπλάνησης του εκλογικού σώματος με δόλιες μεθόδους, ο δήμος Εχεδώρου διευκρινίζει ότι ο δήμαρχος Αξιού και υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας ήρθε με το επιτελείο του αργά το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Εχεδώρου, ζήτησε και παρέλαβε ορισμένα αντίγραφα των πρακτικών των εφορευτικών επιτροπών και κράτησε ο ίδιος σημειώσεις από ορισμένα άλλα.
                                                               
Ο δήμος Εχεδώρου για να διευκολύνει τον υποψήφιο δήμαρχο παρέδωσε τα στοιχεία που ο ίδιος ζήτησε, ανταποκρινόμενος ως όφειλε, στο πλαίσιο ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα. Χωρίς ένσταση, ο κ. Γιουτίκας παρέλαβε τα έγγραφα που ζήτησε, ωστόσο δύο μέρες αργότερα κάνει λόγο για «έγγραφα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Διευκρινίζεται ότι ο δήμος Εχεδώρου, όπως κάθε δήμος της χώρας, δεν έχει την ιδιότητα να επικυρώνει την τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων και την κατανομή των εδρών, η οποία γίνεται μόνο από τα κατά τόπους Πρωτοδικεία

Κατόπιν τούτου ο κ. Γιουτίκας επιχειρεί να δυναμιτίσει το ομαλό προεκλογικό κλίμα, να δημιουργήσει εντυπώσεις και να διαμορφώσει τα δικά του συμπεράσματα προσπαθώντας να παραπλανήσει τους ψηφοφόρους εν όψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής. Οι πολίτες όμως έχουν γνώση και καταλαβαίνουν. 


 
Η ανακοίνωση του κ.Γιουτίκα

 

Κύμινα 10 Νοε 2010
 
Από το Γραφείο Τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου Δέλτα  Νίκου Γιουτίκα, εκδόθηκε η παρακάτω δήλωση

“Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, διανέμονται εγγράφως από το  Γραφείο του Δημάρχου Εχεδώρου αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα,  όπως αυτή έχει καταγραφεί στα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας (8-11-2010).

H ενέργεια αυτή έχει σαν σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού μας , αλλά κυρίως στους ψηφοφόρους του Δήμου Εχεδώρου.

Εμείς ως Συνδυασμός «Μαζί στο Δήμο Δέλτα» καταγγέλλουμε τις πρωτόγνωρες, αναχρονιστικές και προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή και δηλώνουμε ότι η τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων συμβούλων, θα είναι αυτή που θα δημοσιευθεί και επικυρωθεί από το  Πρωτοδικείο και η κατανομή των εδρών θα γίνει σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία.
Είμαστε βέβαιοι ότι και την  επόμενη Κυριακή οι εκλογείς θα μας ανακηρύξουν και πάλι νικητές , για ένα δήμο Δέλτα,  αποκεντρωμένο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με διαφάνεια, αξιοκρατία, σύνθεση και κυρίως εντιμότητα.
Με εκτίμηση
Νίκος Γιουτίκας
Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα
 
 
Από ότι μας πληροφόρησε  το γραφείο τύπου της "Δημοτικής Ανανέωσης" ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας κ. Τάσος Καραμπατζός θα είναι ζωντανά αύριο Παρασκευή στις 11.30 το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή
 
 
 
 
 
 

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο μικρός Ντιπάκ, είναι σαν να ξεναγεννήθηκε, όπως χαρακτηριστικά λένε οι γονείς του.
Πρόκειται για ένα ...επτάχρονο αγοράκι που γεννήθηκε με 4 χέρια και 4 πόδια, το οποίο είχε δημιουργήσει μαζική “θρησκευτική” υστερία στην Ινδία!
Χιλιάδες προσκυνητές έσπευδαν να προσκυνήσουν το παιδάκι, βέβαιοι πως
πρόκειται για μετενσάρκωση του θεού Vishnu!
Η θεότητα Vishnu, συχνά απεικονίζεται με τέσσερα χέρια και αυτό για τους πιστούς Ινδουιστές ήταν αρκετό να τους οδηγήσει στο συμπέρασμα πως ο 7χρονος είναι “θεός”! Ο μικρός Ντιπάκ Κουμάρ (που το όνομά του σημαίνει “φως”), αποτελεί μία εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στα ιατρικά χρονικά. Αν και η... εικόνα του έδινε την εντύπωση πως έχει τέσσερα χέρια και πόδια, στην πραγματικότητα συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Η σπάνια περίπτωση του Ντιπάκ!
Η μητέρα του έμεινε έγκυος σε δίδυμα αλλά κατά τη διάπλαση των μβρύων στη μήτρα, ο Ντιπάκ “απορρόφησε” το αδερφάκι του. Τα επιπλέον μέλη που έχει στο σώμα του είναι του δεύτερου εμβρύου και προεξέχουν από το στέρνο του.

Στο φτωχικό χωρίο της Ινδίας κανείς δεν πίστευε πως ο Ντιπάκ θα καταφέρει να επιβιώσει, αμέσως μετά τη γέννηση του!
Τα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται με παρόμοια προβλήματα συνήθως πεθαίνουν στη διάρκεια του τοκετού!
“Όσα επιβιώνουν πέφτουν θύματα ανθρωποκτονίας”, υποστηρίζει η οργάνωση Save the Children, για τα δικαιώματα των παιδιών.

Ενα κοριτσάκι με το ίδιο πρόβλημα, τα κατάφερε!
Η περίπτωση του Ντιπάκ, δεν είναι μοναδική στην Ινδία. Το 2007, η 2χρονη Lakshmi Tatma που επίσης είχε γεννηθεί με τέσσερα πόδια και τέσσερα χέρια, χειρουργήθηκε με επιτυχία. Πριν από την επέμβαση, το κοριτσάκι εντιμετωπιζότανε ως “θεότητα” και δεκάδες προσκυνητές έσπευδαν να την προσκυνήσουν!
Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τον 7χρονο Ντιπάκ. Η οικογένεια του, αν και ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας, κατάφερε με τη βοήθεια των τοπικών αρχών να συγκεντρώσει το ποσό των 60.000 δολαρίων που απαιτείται προκειμένου να υποβληθεί ο μικρός σε εγχείρηση. Στην φωτογραφία δεξιά τον βλέπετε αμέσως μετά την επέμβαση!

Ποιος είναι ο θεός Vishnu
Ο θεός Vishnu είναι ένας από την Ινδουιστική Θεϊκή Τριάδα (Βράχμας-Βίσανος-Σίβας). Στον Ινδουισμό θεωρείται παντοδύναμος και προστάτης των ανθρώπων που κινδυνεύουν. Κατεβαίνει στη Γη για να διδάξει την αλήθεια και να διώξει μακρυά τις συμφορές.
Κρατάει στα χέρια του ένα ρόπαλο και συχνά απεικονίζεται με τέσσερα χέρια! Οι ινδουιστές θεωρούν πως είναι ο θεός των απλών, ταλαιπωρημένων ανθρώπων που δείχνει συμπάθειά στην ανθρώπινη δυστυχία!
Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεκάδες φτωχοί άνθρωποι έτρεχαν καθημερινά στο σπίτι του 7χρονου Ντιπάκ, ελπίζοντας σε βοήθεια!
 
 

Μπορείς να βοηθήσεις αγοράζοντας μια κάρτα!
Τα παιδιά στο «Χαμόγελο του παιδιού», αλλά και εθελοντές γραφίστες και ζωγράφοι πήραν τους μαρκαδόρους τους και γέμισαν με χαρά και χριστουγεννιάτικη διάθεση τις φετινές κάρτες του Οργανισμού.
Με 2 πακέτα καρτών (7,20 ευρώ το πακέτο) το «Χαμόγελο του Παιδιού» καλύπτει την 
ημερήσια διατροφή ενός παιδιού
Με 20 πακέτα αγοράζει βιβλία εκμάθησης ξένης γλώσσας ενός παιδιού
Με 100 πακέτα καλύπτει τα μηνιαία έξοδα φυσικοθεραπείας για ένα παιδί
Με 200 πακέτα καλύπτονται τα μηνιαία έξοδα θέρμανσης ενός σπιτιού, όπου διαμένουν 20 παιδιά, για ένα μήνα.
Αν ο καθένας από εμάς αγοράσει αυτές τις χριστουγεννιάτικες κάρτες δίνει χαμόγελο στα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και έχουν στερηθεί τη στοργή και την αγάπη.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 3845261 και 210 3306140.
Δείτε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες εδώ
 
 
 

 
Περίπου ένα ... εικοσάλεπτο προστίθεται στην τιμή των περισσότερων τσιγάρων.
Το υπουργείο βρήκε τελικά τη λύση που θα την... πληρώσουν και πάλι οι καταναλωτές.
Με λίγα λόγια το επιτελείο βρήκε τρόπο να ικανοποιήσει τους περιπτερούχους χωρίς να χάσει έσοδα το κράτος.
Έτσι αυξάνεται και ο πάγιος φόρος στο 20%, και ο φορολογικός συντελεστής στο 65%, αλλά και το ποσοστό των πωλητών από τα 13,8 λεπτά στα 19,1 λεπτά σε κάθε πακέτο από τα λεγόμενα ακριβά τσιγάρα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις