Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
1286 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010
00:53


 
 
ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
 
Ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στην ομιλία του Α. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ λίγο πριν τις εκλογές του δεύτερου γύρου στη Χαλκηδόνα…
Έβγαλε έναν πολωτικό λόγω με «πρωταγωνιστή τον Γ.ΜΠΙΚΟ» και μου θύμισε άλλες εποχές
Βέβαια ο ΑΡΗΣ ήξερε τι έκανε και γιατί το έκανε… ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΤΉΛΗ 
Αυριο στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα μιλάει ο ΠΑΝΟΣ  
Λέτε να απαντήσει στον ίδιο τόνο με τον ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ;
ΊΔΩΜΕΝ....!..
ΠΑΝΤΩΣ αυτό που γίνεται αυτές τις ημέρες μέχρι και σήμερα Πέμπτη, από την ώρα που έκλεισαν οι κάλπες, πάει τη χώρα πίσω. Δεν μπορεί να μην έχει ληφθεί μέριμνα για τη γρήγορη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και κυρίως των σταυρών.
Ακόμα και οι επικεφαλής των συνδυασμών, δυσκολεύονταν να τους βρουν.
Σε αυτές τις εκλογές η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θύμισε παλιές εποχές, του μολυβιού και της πρόσθεσης στα τεράστια χαρτιά τοίχου.
Προφανώς, ύστερα από 3 1/2 χρόνια (τον Ιούνιο του 2014) που θα γίνουν οι επόμενες, θα έχουν αυξημένο ρόλο οι εκλεγμένες περιφέρειες και θα έχουν λυθεί τα προβλήματα μετάδοσης σε πανθεσσαλικό επίπεδο.
«ΤΟ σιγάν κρείττον εστί του λαλείν».
Αυτή την τακτική φαίνεται ότι έχει κατά νου να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία τις μέρες που απομένουν μέχρι την Κυριακή, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρηγίλλης έχει σημάνει «σιωπητήριο» στα στελέχη της που αρμενίζουν στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα, προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο να γίνει καμία στραβή η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.
Άλλωστε, η ΝΔ συνεχίζει την αντιμνημονιακή της στρατηγική και από κει και πέρα έτερον ουδέν, προκειμένου να μην προκαλέσει ήθη και πάθη που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανεπιθύμητες «αντιπάθειες» σε λοιπούς πολιτικούς χώρους που γλυκοκοιτάζει.
ΠΟΙΟ μήνυμα των εκλογών;
Βγαίνουν το πρωί της Δευτέρας οι «Φαινάνσιαλ Τάιμς» και αποτιμούν το αποτέλεσμα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα ως εξής: «Οι Έλληνες έδωσαν ψήφο έγκρισης στο πρόγραμμα λιτότητας».
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι θα ληφθούν νέα, πρόσθετα μέτρα στην Ελλάδα.
Πόσο... ρομαντικοί ακούγονται όσοι συνεχίζουν ακόμη να λένε ότι οι εκλογές είναι για την... αυτοδιοίκηση;
ΚΑΙ τώρα λέει, στον β΄ γύρο των εκλογών της Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης vs Άνθιμος. Αντίπαλοι βέβαια είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κ. Γκιουλέκας που υποστηρίζει η ΝΔ και ο Γιάννης Μπουτάρης, ο ανεξάρτητος που υποστήριξε και το ΠΑΣΟΚ. Όμως όλοι περιμένουν να δουν αν θα επιβεβαιωθεί η υπόσχεση που έδωσε στον μπάρμπα- Γιάννη, μετά τον δημόσιο καβγά τους ο μητροπολίτης κ. Άνθιμος: «Οσο ζω εγώ, δήμαρχος δεν πρόκειται να γίνεις».
Πολλοί αναρωτιούνται αν τελικά αυτή η εξόχως αρνητική τοποθέτηση του μητροπολίτη ήταν επιδιωκόμενη από τον Γ. Μπουτάρη. Μήπως αυτός ήταν ένας αριστοτεχνικός τρόπος να συσπειρώσει στον β΄ γύρο τους πάσης φύσεως αριστερούς, ασχέτως από το τι θα πουν τα κόμματά τους. Γιατί αλλιώς τι τύχη να είχε... Ένα τέταρτο του αιώνα τώρα οι νεοδημοκράτες κερδίζουν άνετα τη Θεσσαλονίκη.
ΕΝΑΣ άνθρωπος που αποφάσισε να γίνει δήμαρχος, κατάφερε και βρήκε μόνος του 100 υποψηφίους συμβούλους και στις εκλογές σχεδόν  «2.000…» ψηφοφόρους.
Πέστε να ‘ρθουν ψυχολόγοι, είναι σοβαροί οι λόγοι...
 Ο νοών …!!!
ΜΠΟΡΕΙ οι εκλογές να απασχολούν ένα κομμάτι των πολιτών, αλλά φορείς και ιδιώτες ήδη βλέπουν μπροστά τους τις γιορτές των Χριστουγέννων…
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ειδικό πρόγραμμα αποτελεσματικότερης κατοχύρωσης των πολιτών - καταναλωτών ώστε με διαδικασίες εξπρές "να βρίσκουν το δίκιο τους" κατά τις συναλλαγές, είναι σε εξέλιξη με αφορμή και τις νέες αρμοδιότητες στις Περιφέρειες και του Δήμους, με το σύστημα Καλλικράτης.Στο πλαίσιο ανασχεδιασμού των σχετικών διαδικασιών και με αφορμή δημόσια διαβούλευση που πρόκειται να αρχίσει -και σε επίπεδο ΕΕ- σύντομα αναμένονται πρωτοβουλίες από τις υπηρεσίες συναρμόδιων υπουργείων (Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Δικαιοσύνης)και εκχώρηση αρμοδιοτήτων στη τοπική αυτοδιοίκηση και την περιφέρεια.Ο ανασχεδιασμός, τονίζεται, κρίνεται απαραίτητος ,με τις συνθήκες που διαμορφώνομαι στην αγορά σε περίοδο κρίσης αλλά και με τις ανατιμητικές τάσεις που επικρατούν για διάφορες ανελαστικές (υποχρεωτικές) δαπάνες, για τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.Σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του ρόλου του καταναλωτικού κινήματος προτείνεται να θεσμοθετηθούν διευκολύνσεις για ταχεία και χωρίς υπερβολικές δαπάνες εξωδικαστική επίλυση διαφορών.
 
Σε ένα αρκετά μεγάλο ακροατήριο στην πλατεία ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ μίλησε σήμερα το βράδυ  ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας Α. Αραμπατζής. Στην αρχή της ομιλίας του αναφέρθηκε στης  κατηγορίες που ακούγονται εις βάρος του χαρακτηρίζοντας τες συκοφαντίες και λάσπες « που μοναδικό στόχο έχουν την παραπλάνηση του κόσμου και τίποτε άλλο…
Συνεχίζοντας  την ομιλία του ο κ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ είπε μεταξύ άλλων και…
«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με την ψήφο σας την προηγούμενη Κυριακή, αναδείξατε το συνδυασμό μας  νικητή  δίνοντας ένα μήνυμα Νίκης, ένα μήνυμα Ελπίδας για ένα νέο ξεκίνημα στο Δήμο Χαλκηδόνας. Σήμερα δύο μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, σας καλώ να προσέλθετε μαζικά και να ψηφίσετε.Να δώσετε με την ψήφο σας την τελική NIKH.
Να ψηφίσετε, για εσάς και το μέλλον των παιδιών σας, γιατί έχουμε χρέος και ευθύνη απέναντί τους.
Σας καλώ να λάβετε σοβαρά υπόψη, ποιος θα σας υπηρετήσει και ποιος θα διοικήσει το δήμο Χαλκηδόνας
 «Όλα τα μηνύματα που έρχονται στην παράταξή μας είναι πολύ αισιόδοξα. Είναι ξεκάθαρα μηνύματα νίκης. Νίκη που θα ανήκει στους πολίτες και θα οδηγήσει σε ένα νέο δημαρχείο, ανοιχτό σε όλους. Ισότιμα, υπεύθυνα, καθαρά». Αυτό τόνισε κατά την διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ ο υποψήφιος δήμαρχος ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.
Αυτό που έκανε αίσθηση στο ακροατήριο από την σημερινή του ομιλία  ήταν η αναφορά του στον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟ, ( υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον Π. Δαικούδη)  κατηγορώντας τον για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» που με τεχνάσματα προσπαθεί να υφαρπάξει την εξουσία…και την ψήφο με «πονηράδες και αθέμιτους τρόπους…»
 
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
 
 

ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΈΝΟ ΠΙΑ BAZAAR ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΎ ΜΟΥΣΕΊΟΥ ΣΎΓΧΡΟΝΗΣ ΤΈΧΝΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΣΤΙΣ 20-21 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ.

Για 10η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το χριστουγεννιάτικο Bazaar στοςυ χώρους του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (εντός ΔΕΘ). 

Στους φιλόξενους εκθεσιακούς χώρους του μουσείου θα στηθεί και πάλι μια ανοιχτή γιορτή αγοράς δώρων, ένα σύγχρονο πανηγύρι τέχνης με χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής τα περισσότερα από αυτά, ειδικές εκδόσεις του ΜΜΣΤ, βιβλία τέχνης και έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και φωτογραφίας γνωστών καλλιτεχνών.
Με βασικό σκοπό τη στήριξη των μουσειοπαιδαγωγικών προγραμμάτων αλλά και των άλλων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του μουσείου, το ΜΜΣΤ προσκαλεί όλους εσάς σε ένα πραγματικά εορταστικό bazaar.
Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΜΜΣΤ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια χαρούμενη και γιορτινή ημέρα με καφέ, κρασί και μουσική.
Σάββατο 20 Νοεμβρίου, 11.30 – 20.30 
Κυριακή 21 Νοεμβρίου, 11.30 – 20.30
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις