Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΙΚΟΥΔΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ
1199 αναγνώστες
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010
04:00

 

 
Απάντηση σε όσα ανάφερε την προηγούμενη ημέρα (ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ)  από το ίδιο βήμα ο «αντίπαλος του»  υποψήφιος δήμαρχος  Χαλκηδόνας Α. Αραμπατζής έδωσε από τα Κουφαλια ο κ.Π. ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ κρατώντας υψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης στην αυλαία του προεκλογικού αγώνα… 
Ο κ. Δαικούδης κατηγόρησε τον «αντίπαλο» του για οικογενειοκρατία στο δήμο του και ζήτησε να απάντηση σε ερωτήματα όπως :
-ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ
Κ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ…;
-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ…;
- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ  ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ …;
Επίσης αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν  την λειτουργία τη συμμετοχή και την συλλογικότητα λέγοντας: «Την Κυριακή καλούμαστε στις κάλπες για να εκλέξουμε τη νέα δημοτική αρχή. Δόθηκε στον καθένα μας η δυνατότητα, κατά τον πρώτο γύρο, να ψηφίσει τους συνδυασμούς της προτίμησής του.
Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε μεταξύ των δύο επιλογών, αλλά και των διλημμάτων που τίθενται εν όψει της επόμενης ημέρας. Καλούμαστε να πούμε τα μεγάλα ναι και τα μεγάλα όχι.
Την Κυριακή λέμε όχι στην σπατάλη, στην αδιαφάνεια, στην αλαζονεία, στην εγκατάλειψη και στο κατεστημένο.
Την Κυριακή λέμε ναι στο νοικοκύρεμα, στην διαφάνεια, την λογοδοσία και την συμμετοχή, στην συλλογικότητα και τις καθαρές σχέσεις, στην αλληλεγγύη και την ποιότητα ζωής, στην πρόοδο και την αλλαγή!
Αυτή την Κυριακή κρίνεται η πορεία και η στάση ζωής των ανθρώπων που καλούμαστε να στηρίξουμε.
Κρίνονται τα προγράμματα και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν για τη νέα εποχή του δήμου μας.
Αποφασίζουμε αν θα γυρίσουμε οριστικά σελίδα, αν θα βάλλουμε τέλος στην οπισθοδρόμηση.»
 
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΙΚΟΥΔΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΗΚΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ «ΕΣΤΗΣΑΝ» ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΦΑΙ-ΒΟΛΑΝ  ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
 
 
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για νέα μέτρα 4,5 δισ. ευρώ, ο Γ. Παπακωνσταντίνου

 
Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για νέα μέτρα 4,5 δισ. ευρώ, ο Γ. Παπακωνσταντίνου
Διέψευσε κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων Dow Jones, το οποίο επικαλείτο ανώνυμες κυβερνητικές πηγές να δηλώνουν ότι η κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει νέα μέτρα ύψους 4,5 δισ. ευρώ με τον προϋπολογισμό του 2011.
 
Επίσης, ο κ. Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, είπε ότι το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας δεν έχει «πέσει καθόλου έξω», όπως αναφέρουν ορισμένα δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι η δημοσιονομική προσαρμογή θα πλησιάσει φέτος το εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό του 6% του ΑΕΠ και σε απόλυτα ποσά θα είναι μεγαλύτερη από 14 δισ. ευρώ. Η ΝΔ, είπε, είχε πει ότι το έλλειμμα το 2009 θα ήταν 10 δισ. ευρώ και τελικά ήταν 35 δισ. ευρώ, και εμείς το μειώνουμε στα 20 δισ. ευρώ. Κάναμε, είπε, περισσότερα από όσα είχαμε δεσμευτεί για τη μείωση του ελλείμματος.
 
Σε ερώτηση, αν θα ζητηθούν νέα μέτρα από την πλευρά των εκπροσώπων της Τρόικας -ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ - με τους οποίους θα συναντηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, εν όψει της κατάθεσης του νέου προϋπολογισμού στη Βουλή, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι πιστεύει πως αρκούν τα μέτρα συνολικού ύψους 9,5 δισ. ευρώ, για τα οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση με το μνημόνιο.
 
Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει συζήτηση με τους εκπροσώπους της Τρόικας και ότι, σε περίπτωση που χρειασθούν να γίνουν κάποιες επιπλέον παρεμβάσεις, αυτές θα αφορούν μόνο στο σκέλος της μείωσης των δημοσίων δαπανών και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και τη μείωση των δαπανών για επιχορηγήσεις στις Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΔΕΚΟ). «Μελετάμε», είπε, «μια σειρά από εναλλακτικές λύσεις», προσθέτοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν τα όσα γράφονται για πρόσθετα μέτρα της τάξης των 4 δισ. ευρώ.
 
Στην ερώτηση, αν θα υπάρξουν περικοπές και για τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ, ο υπουργός ανέφερε ότι για κάθε Δημόσια Επιχείρηση θα υπάρξει σχέδιο αναδιάρθρωσής της, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε μια, ώστε να μη συνεχισθούν τα ελλείμματα ύψους 1,7 δισ. ευρώ που έχουν. Ο στόχος είναι να μη θιγούν οι εργαζόμενοι και να υπάρξουν καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες, είπε ο υπουργός.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, αν θα υπάρξουν απολύσεις στις ΔΕΚΟ, ο υπουργός είπε ότι είναι φυσικό στο τέλος της διαδικασίας της αναδιάρθρωσής τους, οι ΔΕΚΟ να έχουν λιγότερο προσωπικό, αλλά τόνισε ότι αυτό δεν θα γίνει με απολύσεις προσωπικού, αλλά με μετατάξεις, με τη συνταξιοδότηση προσωπικού και, ως τελευταία λύση, με τη μη ανανέωση των συμβάσεων εργασίας. Όσον αφορά τις αλλαγές στους συντελεστές του ΦΠΑ, ο υπουργός επανέλαβε ότι δεν θα εφαρμοστεί η αρχική πρόβλεψη του μνημονίου για μετάταξη του 30% των προϊόντων και υπηρεσιών του συντελεστή 11% στο συντελεστή 23%, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
 
 
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα, στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης
 
Τηλεφώνημα για βόμβα στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας - Θράκης
Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα για βόμβα στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο κινητοποίησε τις αρχές και προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή.
 
Το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στις δέκα παρά δέκα το βράδυ, στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και προειδοποιούσε για εκρηκτικό μηχανισμό που δήθεν είχε τοποθετηθεί στο κτήριο του πρώην υπουργείου και επρόκειτο να εκραγεί μέσα στα επόμενα 25 λεπτά.
 
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς μοτοσυκλετιστές και περιπολικά έσπευσαν να αποκλείσουν τους γύρω δρόμους, ενώ άνδρες της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων έφτασαν για να ελέγξουν τους χώρους.
 
Τελικά, έπειτα από περίπου μια ώρα, και αφού είχε προκληθεί ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και κυκλοφοριακό πρόβλημα στους γύρω δρόμους, αποδείχτηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα. 
 
 
Πολιτικό και το μήνυμα της β΄ Κυριακής, λέει ο Α. Σαμαράς
Ο β΄ γύρος των εκλογών είναι κορυφαία πολιτική στιγμή αυτής της αναμέτρησης και αυτές οι εκλογές ήταν εξαρχής πολιτικές και τώρα γίνονται ακόμα πιο πολιτικές, υποστήριξε ο Αντώνης Σαμαράς σε δήλωσή του προς το εκλογικό σώμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ζήτησε από τους ψηφοφόρους να «ψηφίσουν ελπίδα»...
 
 
 
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη

 
Ληστεία σε σούπερ μάρκετ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη
Σε διακόσια ευρώ ανέρχεται η λεία ενόπλου που λήστεψε υποκατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην οδό Κομποθέκλας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
 
Ο δράστης που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε, στις 20.30, στο κατάστημα και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το παραπάνω χρηματικό ποσό, πριν διαφύγει πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
 
 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
31 μονομαχίες για δήμους - περιφέρεια
Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Exoυν χάσει την ψυχραιμία τους
Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ: Παριστάνει το θύμα ο υπόδικος Ψωμιάδης
Κ. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: Θα πληρώσει όποιος ευθύνεται για τη «μαύρη τρύπα»
Γ. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: Ελάτε όλοι μαζί να αλλάξουμε το δήμο ΕΚΛΟΓΕΣ 2010
 
 
Βαρτζόπουλος: Αδιέξοδη η αποχή
Έκκληση στους πολίτες να πάρουν μέρος στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ  
Έκκληση στους πολίτες να πάρουν μέρος στον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών απηύθυνε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Δημήτρης Βαρτζόπουλος, γιατί, όπως είπε, σε συνέντευξη Τύπου, η αποχή είναι αδιέξοδη.

Κατηγόρησε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη ότι κάνει «μαύρη διαφήμιση» εις βάρος του Παναγιώτη Ψωμιάδη, την οποία χαρακτήρισε «κωμική». Σχολίασε την εξαγγελία του κ. Μπόλαρη για δημιουργία 50.000 θέσεων εργασίας στην Κεντρική Μακεδονία και σημείωσε πως αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει υπουργός Εργασίας.

Για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη είπε ότι τις τελευταίες μέρες αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με τον Κώστα Γκιουλέκα.

«Ευχήθηκε» στον κ. Μπόλαρη καλή κυβερνητική εξέλιξη και στον κ. Μπουτάρη να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, από τη Δευτέρα.
   
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού