Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Παρασκήνια… Εκλογών…! 2010
1246 αναγνώστες
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010
04:00

 

 
ΜΕ ΤΟΝ: ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
ΤΗ Δευτέρα ξεκινά όντως μια νέα εποχή.
Όχι επειδή η Ελλάδα θα έχει εκλέξει τους νέους περιφερειάρχες και δημάρχους.
Αλλά επειδή θα ανακοινωθεί ένα νέο Μνημόνιο με νέα μέτρα, σε σύγκριση με τα οποία τα ήδη ληφθέντα μέτρα θα φαίνονται... παροχές.
Γι’ αυτό όσοι ξέρουν χαρακτηρίζουν τον χειμώνα που ξεκινά ως τον πιο δύσκολο των τελευταίων 60-70 ετών.
Γι’ αυτό και οι οικονομικές αποφάσεις είναι αναπόφευκτο να οδηγήσουν σε κοινωνικές διεργασίες (εκρήξεις) που με τη σειρά τους θα οδηγήσουν σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ήτοι ανατροπές.
Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα του 2011 δεν θα έχει καμία σχέση με τη χώρα (και την κοινωνία) του σήμερα...
 
Τα οικονομικά μέτρα που θα ανακοινωθούν θα είναι τέτοιας έντασης που ουδείς θα θυμάται την επόμενη εβδομάδα ότι έγιναν περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
ΆΛΛΩΣΤΕ, αν δεν υπήρχαν εκλογές, τα μέτρα (που κωδικοποιούνται ως «Μνημόνιο Νο3») θα είχαν ήδη ληφθεί και ανακοινωθεί.
Είναι προφανές ότι η τρόικα περίμενε ώσπου να ξεπεράσει η κυβέρνηση τον «κάβο» (πρώτος γύρος των εκλογών).
Κι αφού η κυβέρνηση θεωρεί ότι οι πολίτες ψήφισαν υπέρ της πολιτικής της, πλέον ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος (μέχρι τις επόμενες εκλογές άλλωστε μεσολαβούν τρία ολόκληρα χρόνια...).
ΔΕΝ είναι τυχαίο προφανώς ότι σήμερα, παραμονή εκλογών, γίνεται σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου όχι για πόσες περιφέρειες θα κερδίσει το ΠΑΣΟΚ αλλά για τα νέα μέτρα.
ΓΙΑ όλα αυτά, θα πρέπει να «στριμώξει» κανείς τον πρωθυπουργό, που ξέρει τι μας περιμένει...
Αλλά θα πείτε, πού να τον βρει; Ο κ. Παπανδρέου ψηφίζει το πρωί της Κυριακής, (αυτό έλειπε) και φεύγει για Παρίσι καναδυό ημέρες, όπου πρέπει να προεδρεύσει των εργασιών του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Θέματα που θα συζητηθούν, η παγκόσμια οικονομία, κλιματική αλλαγή και ασφάλεια. Στο κτίριο του ΟΟΣΑ θα συμμετάσχουν περίπου 400 ηγέτες και εκπρόσωποι από τα κόμματα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. 
ΕΣΤΩ και στο παρά 5 του β’ γύρου των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης εξέδωσε τη διευκρινιστική εγκύκλιο για την αμειψισπορά.
Δεν έτυχε, το κυνήγησε το ζήτημα ο Άρης Αγραφιώτης, μιλώντας καθημερινά με Κ. Σκανδαλίδη και Ι. Κουτσούκο (τώρα νιώθει δικαιωμένος και δεν το κρύβει...).
ΝΑ τα λένε σε κεντρικό καφέ των Κουφαλίων εθεάθησαν χθες το απόγευμα ο ΔΗΜΟΣ Ο ΤΟΨΗΣ  και ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ  ( ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ) . Μπορεί να ήταν αντίπαλοι μέχρι την περασμένη Κυριακή αλλά η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση που έχουν τους έφεραν και πάλι μαζί με ό,τι αυτό συνεπάγεται, για την εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.
ΜΕ την ίδια ένταση, όπως και στον α’ γύρο, συνεχίζει τις περιοδείες και αυτή την εβδομάδα στην περιοχή μας ο ΑΛΕΚΟΣ ΜΑΝΑΚΗΣ. Από τη μία για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που τον ψήφισαν και από την άλλη για να τους καλέσει να προσέλθουν την Κυριακή μαζικά στις κάλπες για να στηρίξουν τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΙΚΟΥΔΗ .
ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ τα πράγματα για τους μη καπνιστές, που ήταν καλύτερα με τους περιορισμούς που ίσχυαν, πριν τον τελευταίο νόμο. Ο οποίος καταστρατηγήθηκε βεβαίως και η όποια μέριμνα υπήρχε πριν, για τους μη καπνιστές σε κλειστούς χώρους, πήγε «περίπατο». Οι δημόσιες υπηρεσίες «κρατάνε» κάπως. Μήπως είναι η σειρά των μη καπνιστών με την καταναλωτική συμπεριφορά τους, να δείξουν δύναμη;
ΑΝΤΕ, να τελειώσουν οι εκλογές, για να μπουν τα πράγματα στη σειρά τους, να μπορεί να γράψει και ο δημοσιογράφος τα όποια παράπονα των πολιτών και τα «στραβά», χωρίς παρεξηγήσεις. Να τελειώσει και η «ωραιολογία»...
ΑΥΞΗΜΕΝΗ η αποχή την περασμένη Κυριακή κι ήταν και καλοκαιρία, χαρά θεού. Ευνοούσε να βγεις να πας στο σχολείο της γειτονιάς να ψηφίσεις, να δεις κι ένα σωρό γνωστούς.
Αν αύριο μελαγχολήσει ο καιρός, μπορεί να λείψουν ακόμη περισσότεροι από τις κάλπες. Εκτός που όταν έχει κακοκαιρία χαλάει κι η διάθεση των ανθρώπων κι αντί να επιλέξουν για να ψηφίσουν προτιμούν να καταψηφίζουν. Ωχ, ωχ!..
 
 
 

 
ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΩΝ: .Α. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ  «ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» ΜΕ (60 000) ΚΑΙ Π .ΔΑΙΚΟΥΔΗ «ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ» ΜΕ (50 000) ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 
 
 

 

Όλα έτοιμα για τον κρίσιμο β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών


 

 

Πυρετός διεργασιών στα επιτελεία των κομμάτων που βρίσκονται μια ανάσα από τον κρίσιμο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, από τις οποίες θα αναδειχθούν 11 περιφερειάρχες και 221 δήμαρχοι. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διασταυρώνουν τα ξίφη τους προσδοκώντας τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση προκειμένου να ενισχυθούν οι υποψήφιοί τους.
Σε πολλούς δήμους η διαφορά μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών έχει μειωθεί σε ελάχιστες ψήφους.
Στους δήμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Πάτρας, της Λάρισας, του Βόλου, των Τρικάλων, η αναμέτρηση θα είναι ισχυρή, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο το τοπίο για τον νικητή του β΄γύρου.
Οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τα ικανότερα πρόσωπα που θα υλοποιήσουν την επανάσταση του «Καλλικράτη» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Για να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα πρέπει να αποδοκιμασθεί και τη δεύτερη Κυριακή η πολιτική του μνημονίου, δήλωσε ο Π. Παναγιωτόπουλος.
Να εκφραστούν με άκυρο ή λευκό "μαυρίζοντας" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, κάλεσε το ΚΚΕ τους πολίτες. Ο Συνασπισμός δεν πρόκειται να υποδείξει συγκεκριμένους υποψήφιους.
Υπέρ των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει η ΝΔ σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη τάχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ . Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης, εμμέσως πλην σαφώς, τάχθηκε υπέρ του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.
Για τη Δημοκρατική Αριστερά στον δεύτερο γύρο, σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των κατάλληλων σχημάτων θα είναι τα προγράμματα, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός ανακοίνωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει τον κ. Σγουρό.
Να «ψηφίσουν ελεύθερα», στο β΄ γύρο προέτρεψε τους ψηφοφόρους του, ο Γιάννης Δημαράς.

 

 

Θεσσαλονίκη : Ι.Χ έπεσε πάνω σε παιδικό καροτσάκι


 

 

Ι.Χ επιχειρώντας πορεία προς τα πίσω, έπεσε πάνω σε παιδικό καροτσάκι, με αποτέλεσμα το ηλικίας πέντε μηνών βρέφος που ήταν μέσα, να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί ελαφρά.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Καρακάση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του συμβάντος και αναζητείται από την αστυνομία.

Το βρέφος, το οποίο ήταν με την μητέρα του, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της πόλης.

 

 


Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό

 
Ολοκληρώθηκαν οι διαδοχικές κυβερνητικές συσκέψεις που είχε ο πρωθυπουργός στο Γραφείο του στη Βουλή με αντικείμενο τον Προϋπολογισμό του 2011, τις συζητήσεις που ξεκινούν με την τρόικα τη Δευτέρα, τον προγραμματισμό και τις προτεραιότητες της περιόδου, καθώς και την επίσκεψη του κ. Παπανδρέου στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Ν. Σαρκοζί και θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
"Εμείς μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας βάλει στο στόχο τη σπατάλη. Όχι απολύσεις, καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν όσων έχουμε δεσμευτεί", είπε ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της πρώτης, από τις τρεις διαδοχικές κυβερνητικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν , υπό την προεδρία του, στο γραφείο του στη Βουλή.
"Απέναντι στην ακατάσχετη κινδυνολογία, εμείς απαντάμε με συνέπεια και συνεχίζουμε με σταθερότητα τον αγώνα, για τη σωτηρία και την ανόρθωση της χώρας με μεγάλες αλλαγές", υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση, όπως κατάφερε τη μεγαλύτερη μείωση ελλείμματος -μέσα σ' έναν χρόνο- στην ιστορία της χώρας, έτσι θα συνεχίσει, "μιλώντας με ειλικρίνεια στους πολίτες", "κοιτάζοντάς τους στα μάτια" και "δίνοντας μαζί τους τη σημαντικότερη μάχη που αξίζει να δίνει κανείς: Αυτή για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της πατρίδας μας".
Ακόμη, κάλεσε όλους να κατανοήσουν τις ευθύνες τους και να παραδειγματιστούν, από τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην υπόλοιπη Ευρώπη, τονίζοντας "πόσο σημαντικό ήταν και είναι να έχουμε ασπίδα σήμερα το μηχανισμό στήριξης που μας προστατεύει από τις επιθέσεις", αλλά και "πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με σταθερότητα και συνέπεια τις μεγάλες αλλαγές, που εγγυώνται την ευνομία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προοπτική της οικονομίας και την αναπτυξιακή μας προοπτική".
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, με την ανακοίνωση του μεγέθους του ελλείμματος του 2009 από τη Eurostat, αποκαλύπτεται το μέγεθος του προβλήματος που άφησε πίσω της η Νέα Δημοκρατία, το βάρος που κληροδοτήθηκε στους πολίτες και η προσπάθεια που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, καθώς και η μεγάλη προσαρμογή που έχει ήδη επιτευχθεί μέσα στο 2010 ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της κυβέρνησης και των πολιτών για τη διάσωση της οικονομίας μας.
Ανέφεραν ακόμη ότι η ανακοίνωση του ελλείμματος θα θυμίσει σε όλους την αποφασιστικότητα που έχει πλέον η Ελλάδα και οι Έλληνες να αλλάξουν τη χώρα ώστε να βγει από τον φαύλο κύκλο των ελλειμμάτων, των χρεών και της ύφεσης.
Οι ίδιες πηγές επισήμαιναν ότι το 2010 η χώρα, έχοντας θέσει ως στόχο τη μείωση του ελλείμματος κατά 5,5 μονάδες του ΑΕΠ, όχι απλώς θα καταφέρει την επίτευξή του, αλλά όλα δείχνουν ότι θα τον ξεπεράσει κιόλας, επιτυγχάνοντας τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή σε ένα έτος που έχει γίνει ποτέ στη χώρα και από τις μεγαλύτερες που έχουν σημειωθεί στην ιστορία της Ευρωζώνης.
Επιπλέον, κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι με τον Προϋπολογισμό του 2011 -που είναι ο πρώτος που συντάσσεται μετά την ένταξη της Ελλάδα στο μηχανισμό στήριξης - συνεχίζεται η προσπάθεια για την διάσωση και ανάταξη της χώρας και αρχίζει να αποδίδει το έργο που έγινε μέσα στο 2010.
Υπογράμμιζαν δε ρητά ότι η συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής θα στηριχθεί σε διαρθρωτικά μέτρα και σε παρεμβάσεις για την οριστική πάταξη της σπατάλης στο χώρο της υγείας και των ΔΕΚΟ, ώστε, όπως υποστήριζαν, να πάψουν ο μόχθος και τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου να χρηματοδοτούν την αδιαφάνεια και τη διαφθορά.
Παράλληλα, οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η σπατάλη και όχι οι απολύσεις και επαναλάμβαναν τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, πέραν όσων έχει δεσμευτεί.
Αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Παρίσι και τις συναντήσεις που θα έχει εκεί με τον κ. Σαρκοζί και άλλους ηγέτες των σοσιαλιστικών κομμάτων στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής διεθνούς, στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθούν οι πολύ σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις που πρέπει να πάρει η Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα οι Ευρωζώνη.
Ακόμη, κυβερνητικές πηγές έλεγαν ότι η κατάσταση σε Ιρλανδία και Πορτογαλία επιβεβαιώνει την κυβέρνηση σχετικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας μηχανισμού στήριξης τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη και συμπλήρωναν ότι αν δεν υπήρχε ο μηχανισμός στήριξης, σήμερα όλη η ΕΕ θα ήταν κυριολεκτικά στον αέρα.
Τόνιζαν επιπλέον ότι η κατάσταση στην ΕΕ είναι μεν για όλους ανησυχητική, αλλά η Ελλάδα διαθέτει πια ασπίδα προστασίας, την οποία η κυβέρνηση δημιούργησε από το μηδέν, με τον αγώνα της.
Τέλος, κυβερνητικά στελέχη εξέφρασαν αισιοδοξία για την κάλυψη του επιπλέον ελλείμματος που προκύπτει για το 2009. Το έλλειμμα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντιστοιχεί με περίπου 4,5 δισ. ευρώ, το ήμισυ του οποίου υπολογίζεται ότι θα καλυφθεί από εξοικονόμηση δαπανών από τα υπουργεία Εργασίας και Υγείας.
 
Ζητά από τους πολίτες να ψηφίσουν αλλαγή πορείας

 
ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ
Σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά προσδίδει στην αναμέτρηση της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζοντάς την: «Κορυφαία πολιτική στιγμή της αναμέτρησης». Με βάση αυτό το σκεπτικό, επέλεξε μέσω διαγγέλματος να καλέσει τους πολίτες να στείλουν ηχηρό μήνυμα για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε στο πανελλήνιο από τηλεοράσεως σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό που δεν ενεπλάκη αυτήν την εβδομάδα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να προειδοποιήσει ότι έρχονται νέα μέτρα που δεν αντέχει η κοινωνία και να ζητήσει από τους πολίτες να συνασπιστούν έναντι της κυβερνητικής πολιτικής. Είναι η πρώτη φορά που κάνει λόγο για ψηφοδέλτιο «κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία», ενώ με το διάγγελμά του περιγράφει τους βασικούς άξονες της πολιτικής του στην περίπτωση που η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.
Το μήνυμα
«Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι το μνημόνιο ήταν λάθος. Οικονομικά δεν απέδωσε και κοινωνικά αδίκησε. Ολα τα μεγέθη ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Παρά τις πρωτοφανείς θυσίες που επέβαλε η κυβέρνηση, δεν κατάφερε να μειώσει το έλλειμμα παρά ελάχιστα… Και τώρα ετοιμάζουν και νέα έκτακτα μέτρα. Που επίσης δε θα αποδώσουν. Αλλά θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά. Το αντέχει η κοινωνία; Σίγουρα δεν το αντέχει… Το αντέχει η Οικονομία; Σίγουρα όχι. Τώρα, λοιπόν, το ψηφοδέλτιο ''Κύριε Παπανδρέου, αλλάξτε πορεία'' πρέπει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένο από τις κάλπες!», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
 
 
Ο κ. Σαμαράς κάλεσε τους πολίτες να επιλέξουν περιφερειάρχες που θα μεταφέρουν την πίεση των πολιτών στην κυβέρνηση, αλλά παράλληλα επέλεξε να σκιαγραφήσει τις βασικές κατευθύνσεις της πολιτικής του στην περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εθνικές εκλογές.
«Υπάρχει άλλος δρόμος: Διέξοδος από την κρίση με Ανάπτυξη. Οχι με ασφυξία… Εμείς δε σας υποσχόμαστε ''λαγούς με πετραχήλια (...) Σας υποσχόμαστε να απαλλαγούμε από τους όρους του μνημονίου μιαν ώρα αρχύτερα. Να δημιουργήσουμε ανάκαμψη, να καταπολεμήσουμε την ανεργία και τα λουκέτα. Να προχωρήσουμε σε αλλαγές διαρθρωτικές και να κλείσουμε τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος, χωρίς όμως, να διαλύσουμε την Ελλάδα. Εχετε μεθαύριο την ευκαιρία να στείλετε, από παντού, ένα μήνυμα ηχηρό. Που δε θα μπορέσουν και πάλι να το αγνοήσουν. Που δε θα κάνουν ότι δεν το άκουσαν. Στείλτε το! Μην το κάνετε για οποιοδήποτε κόμμα. Κάντε το για τη χώρα, κάντε το για τα παιδιά σας», κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης
 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις