Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ» - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
1949 αναγνώστες
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010
00:29

 

 
thumb

 

 
 
Τα… μαζεύουν και φεύγουν από την Ελλάδα Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, την ώρα που… συνωστίζονται στη χώρα μας όλο και περισσότεροι μετανάστες ψάχνοντας μια θέση στον ήλιο!!!Η κρίση μαζί με την υψηλή φορολογία σφίγγουν το ζωνάρι σε πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να μη βλέπουν καμία διέξοδο στη χώρα μας.Έτσι αποφασίζουν να τα παίξουν όλα για όλα και, προκειμένου να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, μεταναστεύουν. Το δέλεαρ για τέτοιου είδους κινήσεις είναι ταχαμηλότερα ημερομίσθια των Βαλκάνιων εργαζομένων, τα χαμηλότερα ασφάλιστρα και η κατά πολύ χαμηλότερη, σε σχέση με τη χώρα μας, φορολόγηση των εισοδημάτων, στοιχεία τα οποία λειτουργούν σαν σανίδα σωτηρίας.
Βάζουν λουκέτα
Τον τελευταίο χρόνο, μόνο στον Νομό Θεσσαλονίκης περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας χάθηκαν από επιχειρήσεις που έβαλαν «λουκέτο», κυρίως στον κλάδο τηςκλωστοϋφαντουργίας. Οι περισσότερες από αυτέςμετακόμισαν. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα τηςΝτάιμον, όπου απολύθηκαν 400 άτομα και η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη Βουλγαρία, της ΒΟΛΙΝΟΣ, όπου απολύθηκαν 110 άτομα και η εταιρεία μετακόμισε στα Σκόπια. Τον δρόμο προς τα Βαλκάνια πήρε και η κλωστοϋφαντουργία Λαναράς,αφήνοντας εκατοντάδες ανέργους, πολλούς ένα βήμα πριν από τη σύνταξη.Συνολικά πάντως 1.500 ελληνικές εταιρείες έχουν ήδη «μετοικήσει» στη Βουλγαρία, το 27% των συνολικών επενδύσεων στην Αλβανία είναι ελληνικών συμφερόντων, οι επενδύσεις της χώρας μας στην Ουκρανία αγγίζουν τα 19,4 εκατ. δολάρια, ενώ 450 εκατ. δολάρια επενδύθηκαν από Έλληνες σε Αρμενία και Γεωργία.Κατά την ερχόμενη διετία 2011-2012, όταν η κρίση θα είναι πολύ εμφανέστερη στη χώρα μας, σύμφωνα με αναλυτές, υπολογίζεται ότι περισσότεροι από30.000 Έλληνες ίσως μεταναστεύσουν προς την κοντινή Βουλγαρία! Πολλοί από αυτούς θα είναι άνθρωποι υψηλής ειδίκευσης, οι οποίοι θα επιλέξουν τη Βουλγαρία με την προοπτική να συμμετάσχουν στην ανάπτυξή της και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Σήμερα στη Βουλγαρία εργάζονται 3.500 περίπου...Την ίδια ώρα, δεκάδες αιτήσεις άνεργων Ελλήνων φτάνουν τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης με στόχο την εύρεση εργασίας.Το φαινόμενο γίνεται ολοένα και πιο έντονο, δηλώνουν οι αρμόδιοι, σημειώνοντας ότι στην Τουρκία με τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αυτήν την εποχή δραστηριοποιούνται περισσότερες από 400 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων.Μετά τηνΑμερική και τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης η Κύπρος φαίνεται να είναι ο νέος μεταναστευτικός προορισμός των Ελλήνων που αναζητούν εργασία, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείοBloomberg.

Βλέπουν χρεοκοπία
Μπορεί η Ιρλανδία να βρίσκεται – τώρα – στο επίκεντρο της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, ωστόσο οι επενδυτές θεωρούν και πάλι ότι η Ελλάδα είναι πιο πιθανό να χρεοκοπήσει μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.Νέο δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια δημοσκόπηση μεταξύ 1.030 επενδυτών και αναλυτών, αναφέρει ότι το 71% των επενδυτών πιστεύει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.Το αντίστοιχο ποσοστό τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 67%! Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το χρονικό διάστημα στο οποίο είναι αυξημένες οι πιθανότητες να κηρύξει χρεοκοπία η Ελλάδα προσδιορίζεται μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες!Από τη δημοσκόπηση προέκυψε πως η πλειονότητα των επενδυτών παγκοσμίως προβλέπει ότι η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσει, αποδεικνύοντας ότι εβδομάδες προσπαθειών από την κυβέρνηση του κάποτε «κέλτικου τίγρη» δεν έχουν καθησυχάσει τις ανησυχίες για την αξιοπιστία τους. Καθώς η ιρλανδική κυβέρνηση τοποθετεί την τελευταία πινελιά σε ένα σχέδιο εξοικονόμησης 15 δισ. ευρώ, το 51% των ερωτηθέντων από την τελευταία παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg θεωρεί ότι μια χρεοκοπία είναι πιθανή, σε σχέση με το 42% που πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

topontiki
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ"
 

 Δυο πράγματα ξεχώρισα στη σημερινή, ενδιαφέρουσα, συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη στο "Έθνος". Όχι  τόσοι οι γνωστές του θέσεις για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τον Άνθιμο, αλλά για την εκτίμηση που έχει στον Στέφανο Μάνο, του οποίου υπήρξε ιδρυτικός μέλος στο (από) κομμα του, όσο και το ότι θεωρεί τον καλύτερο πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης τον Κώστα Σημίτη!! Κατά τα άλλα είναι ο γνωστός, αυθόρμητος Γιάννης Μπουτάρης, με την "ιερή τρέλλα" που κουβαλά.  Οφείλει ο  Καραμπατζός να τον  αξιοποιήσει για τη Νάουσα. Διαβάστε αποσπάσματα από τη σημερινή του συνέντευξη στο "Έθνος της Κυριακής"

Νιώθετε ότι η κόντρα με τον μητροπολίτη σας βοήθησε;
Νομίζω ότι εν τέλει βοήθησε. Βοήθησε, γιατί έφερε κοντά μας ένα μεγάλο μέρος της Αριστεράς, που, ακούγοντας τον Ανθιμο να κάνει πολιτική είπε «φτάνει πια». Το ίδιο, να ξέρετε, είπε κι ένα σημαντικό τμήμα του συντηρητικού κόσμου της πόλης, που έχει πλήρη αίσθηση πού τελειώνουν τα όρια της εξουσίας του ενός και πού αρχίζουν του άλλου.

Δεν ξέρω αν συμφωνείτε, αλλά η Θεσσαλονίκη μοιάζει να έχει δύο καρδιές: μία που χτυπάει αριστερά και είναι η καρδιά του Αναγνωστάκη, του Χριστιανόπουλου, ακόμα και του Κούδα, και μία άλλη που χτυπάει δεξιά. Η καρδιά του Ψωμιάδη και του Ανθιμου.

Ετσι είναι. Αυτό είναι, άλλωστε, και το μεγάλο στοίχημα. Κάποια στιγμή πρέπει να πείσουμε τους φανατικούς ότι τους Σκοπιανούς, για παράδειγμα, δεν μπορεί να τους έχουμε μόνο για να μας γεμίζουν τα σούπερ μάρκετ και τα ξενοδοχεία. Δηλαδή, τι μας πειράζει η διπλή ονομασία; Και, ξέρετε, ποια είναι η μεγάλη πρόκληση για μένα; Θέλω αυτές τις δύο καρδιές που λέτε, τις δύο ψυχές της Θεσσαλονίκης, να τις φέρω πιο κοντά. Αν το καταφέρω, θα έχω κλείσει άλλον έναν κύκλο.
Ποια είναι η γνώμη σας για τον Κεμάλ Ατατούρκ;
Ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν όντως σφαγέας των Ποντίων, που λέει και το ΛΑΟΣ. Θα πρόσθετα, μάλιστα, ότι υπήρξε προάγγελος των φυλετικών εξοντώσεων που έκανε ο γερμανικός φασισμός. Αλλά η Ιστορία είναι Ιστορία. Ο Κεμάλ μεγάλωσε και πέρασε ένα μέρος της ζωής του σ' αυτό το περίφημο σπίτι της Θεσσαλονίκης. Αυτό το κτίριο, το 1933, ο Παπαναστασίου, σε εποχή αποκλιμάκωσης της έντασης με την Αγκυρα, το δώρισε στην τουρκική κυβέρνηση, μετονομάζοντας και τον δρόμο που περνούσε μπροστά του σε «οδό Κεμάλ Ατατούρκ». 
Το ΄55, με τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης, φυσικά του άλλαξαν το όνομα.
Ναι, αλλά τώρα πώς επανήλθε το θέμα;
Δεν επανήλθε τώρα. Επανήλθε επί υπουργίας Παπανδρέου ? Τζεμ, την εποχή της διπλωματίας των σεισμών και της βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Αλλά έχω μια απορία: το σπίτι του Σεφέρη, που είναι έξω από τη Σμύρνη, στα Βουρλά, οι Τούρκοι το αναπαλαίωσαν, το έκαναν καινούργιο και μετονόμασαν και τον δρόμο που περνάει μπροστά του. 
Αν το έκαναν αυτοί, εμείς γιατί όχι;
Οπότε το σκέφτεστε...
Οχι, τώρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Ξέρετε όμως τι τίθεται; Μέσα στους στόχους της δικής μου δημαρχίας είναι να φέρουμε 300.000 Τούρκους επισκέπτες στην πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα προσκυνάνε και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ. Δηλαδή, οι Τούρκοι είναι χαζοί που ανοίξανε την Παναγία Σουμελά και κάνανε κι ένα σωρό ξενοδοχεία από πριν;

Για τον Στέφανο Μάνο ποια είναι η γνώμη σας;
Τον θεωρώ ότι είναι ένα σπάνιο είδος. Τον έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Μάνο.

Αν σας έβαζα να βαθμολογήσετε τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, ποιος θα έπαιρνε καλύτερο βαθμό;
Θα ξεχώριζα τον Σημίτη σίγουρα. Ναι θα τον ξεχώριζα. Παρόλο που του ξέφυγε στο τέλος το παιχνίδι, νομίζω ότι θα του έδινα πρωτιά

 

 Τρίτη η Καβάλα με το 2-1 επί της ΑΕΚ Μιραλάς και Σισέ οδηγούν τους “αιώνιους”

Το προφίλ της 11ης αγωνιστικής
 
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός οδηγούν την κούρσα στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία η ευχάριστη έκπληξη είναι η Καβάλα που με το 2-1 επί της ΑΕΚ αναρριχήθηκε στην 3η θέση. Ο Ολυμπιακός χρωστάει και ένα ημίχρονο (την προσεχή Τετάρτη) στην έδρα του Εργοτέλη, πριν πάει το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παίξει με την ΑΕΚ.
 
Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν σ' ένα ακόμα παιχνίδι ο ηγέτης και σκόρερ του Ολυμπιακού. Με τα δυο γκολ στο 3-0 επί του ΠΑΟΚ, ο Βέλγος φορ έφτασε τα 7 τέρματα στο πρωτάθλημα και εξελίσσεται μακράν στην κορυφαία καλοκαιρινή μετεγγραφή των “ερυθρολεύκων”.

Οχτώ βαθμούς πίσω από την κορυφή έμεινε η ΑΕΚ που όπως και πέρσι την ίδια μέρα, γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Καβάλα. Τραγική η εμφάνιση της “Ένωσης”, έξτρα πριμ 100.000 ευρώ στους Καβαλιώτες που στο ντεμπούτο του Κάσπερτσακ έπιασαν τρίτη θέση.

Το απόγευμα στο Περιστέρι, ο Λεάλ ισοφάρισε και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί του Εργοτέλη με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Συγκίνηση στο Αλκαζάρ που υποδέχτηκε για τελευταία φορά τη Λάρισα, αλλά το πάρτι χάλασε ο Αντώνης Σάμαρης που πέτυχε το “χρυσό” γκολ της νίκης του Πανιωνίου.

Ο Τρικαλινός Αρετόπουλος έκανε τη διαιτητική ...γκέλα της αγωνιστικής. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ στο 90' της Κέρκυρας, η οποία αντί να φύγει έτσι με 1-1 από το Χαριλάου, δέχτηκε και το 2—0 από τον Άρη στον πρόσθετο χρόνο.

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός πέτυχε την ολική επαναφορά στο ΟΑΚΑ. Έχανε στο 21ο λεπτό με 0-2 από τον Ηρακλή, πήγε στα αποδυτήρια με 2-2 και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στο 4-2. Σημειώνοντας άλλα δυο γκολ ο Σισέ έφτασε τα 10 στο πρωτάθλημα, ενώ στη σημερινή πρώτη προπόνηση του Φερέιρα, ο Πορτογάλος προπονητής έχρισε αρχηγό της ομάδας τον Γάλλο επιθετικό!

Στα άλλα δυο σαββατιάτικα ματς, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Τρίπολης έφεραν ισοπαλία (1-1), ενώ η Ξάνθη πήρε βαθιά ανάσα με το 2—0 επί του Πανσερραϊκού. 

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

  

ΑΓΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΣΚΟΡ ΣΚΟΡΕΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης  20/11  1-1 53' Μάρτιν-32' Ορόθκο  6.047
Παναθηναϊκός-Ηρακλής  20/11  4-2  30' Λουίς Γκαρσία, 45', 50' Σισέ, 75' Πετρόπουλος-20' Μάρα, 21' Πίτου Γκαρσία  20.154
Skoda Ξάνθη-Πανσερραϊκός  20/11  2-0  69' Μαρσελίνο, 79' Έλινγκτον  1.678
Ατρόμητος Αθ.-Εργοτέλης  21/11  1-1  6' Σαγκανόφσκκι-65' Λεάλ  2.479
Άρης-Κέρκυρα  21/11  2-0  34' Τσέζαρεκ, 94' Πορτίγια  8.432
Λάρισα-Πανιώνιος  21/11  0-1  42' Σάμαρης  6.610
Καβάλα-ΑΕΚ  21/11  2-1  14' Βουτσίτσεβιτς, 47' Ονουάτσι-86' Σκόκο  1.768
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  21/11  3-0  37', 72' Μιραλάς, 87' Ρόμενταλ  30.275
  
Βαθμολογία 
  

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
1 Παναθηναϊκός 19-10 24
2 Ολυμπιακός 20-5 21
3 Καβάλα 12-9 18
4 ΠΑΟΚ 12-12 17
5 ΑΕΚ 17-13 16
6 Άρης 8-9 16
7 Ολυμπιακός Βόλου 13-12 15
8 Ηρακλής 10-10 15
9 Αστ. Τρίπολης 9-11 14
10 Κέρκυρα 11-12 13
11 Λάρισα 8-9 11
12 Ατρόμητος 10-13 11
13 Πανσερραϊκός 10-15 11
14 Skoda Ξάνθη 9-14 11
15 Εργοτέλης 8-15 10
16 Πανιώνιος 7-16 10

* Ολυμπιακός και Εργοτέλης έχουν από έναν αγώνα λιγότερο 
Η επόμενη αγωνιστική:  

  

ΑΓΩΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ KANAΛΙ
Εργοτέλης-Λάρισα  27/11  17:15  Nova
Πανσερραϊκός-Άρης  27/11  17:15  Nova
ΑΕΚ-Ολυμπιακός  27/11  19:30  Nova
Αστέρας Τρίπολης-Skoda Ξάνθη  28/11  15:00  -
Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα  28/11  15:00  Nova
Πανιώνιος-Ηρακλής  28/11  15:00  Nova
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθ.  28/11  17:15  Nova
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός  28/11  19:30  Nova
 

 

 

Στην κορυφή η Πεντάλοφος  
Η Δόξα Πενταλόφου οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ, μετά την επικράτησή της με 3-0 του Μακεδονικού Γέφυρας.
Α1 KAΤΗΓΟΡΙΑ
(11η αγωνιστική)
Ελευθεριακός - Παύλος Μελάς         4-2
ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας - Βορράς Αμπελοκήπων        5-2
Φοίνικας Πολίχνης – Ιωνικός  1-1
Εθνικός Πυλαίας - Ολυμπιακός Κυμίνων    2-2
Δόξα Πενταλόφου - Μακεδονικός Γέφυρας         3-0
Μακεδονικός Λητής - ΓΣ Ηλιούπολης        1-0
Εθνικός Μαλγάρων - Ένωση Συκεών         0-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Κεραυνός Αγγελοχωρίου      2-0


ΟΜΑΔΑ              Β       ΓΚΟΛ
1.       ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ         26      21-7
2.       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜ. 23      25-10
3.       ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ     18      19-10
4.       ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ        17      25-24
5.       ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ       17      28-20
6.       ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ         17      13-9
7.       ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ     16      8-8
8.       ΕΘΝ. ΜΑΛΓΑΡΩΝ       15      14-11
9.       ΙΩΝΙΚΟΣ   14      15-18
10.     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ      14      12-8
11.     ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ         12      10-13
12.     ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ        11      12-16
13.     ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.                   11      11-13
14.     ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ         10      10-18
15.     ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ   9        15-20
16.     ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦ. 7        8-21
17.     ΒΟΡΡΑΣ ΑΜΠΕΛ.       4        7-25


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΟ Μαλακοπής Πυλαίας – Ελευθεριακός
Παύλος Μελάς - Φοίνικας Πολίχνης
Βορράς Αμπελοκήπων - Εθνικός Πυλαίας
Ιωνικός - Δόξα Πενταλόφου
Ολυμπιακός Κυμίνων - Μακεδονικός Λητής
ΓΣ Ηλιούπολης - Εθνικός Μαλγάρων
Ομόνοια Σίνδου - Ηρακλής Αμπελοκήπων
Κεραυνός Αγγελοχωρίου - Ένωση Συκεών

A’ KAΤΗΓΟΡΙΑ
A’ ΟΜΙΛΟΣ 
(8η αγωνιστική)
ΑΕ Αμπελοκήπων - Μ. Αλέξ. Καλοχωρίου          3-1
Ταύροι Ελ. Κορδελιού - Μ. Αλέξ. Βραχιάς 1-4
Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου - Αίας Ευόσμου  0-3
Αναγέννηση Χαλκηδόνας - Νίκη Νεοχωρούδας   5-0
Δόξα Ελπίδας - ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου     1-2
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης - Αστέρας Αμπελοκήπων     2-0

ΟΜΑΔΑ              Β       ΓΚΟΛ
1.       ΑΝΑΓ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ        20      21-3
2.       Μ. ΑΛ. ΒΡΑΧΙΑΣ         19      19-6
3.       ΑΟΚ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ         18      12-5
4.       ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΠΕΛ.     15      14-8
5.       ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 15      13-11
6.       ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ    11      11-9
7.       ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ         11      15-9
8.       ΤΑΥΡΟΙ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ   8        10-19
9.       ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ 8        10-13
10.     Μ. ΑΛ. ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ         7        12-14
11.     ΣΜΥΡΝΑΪΚΟΣ ΒΑΘ.   5        10-20
12.     ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ         0        4-32

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μ. Αλέξ. Καλοχωρίου - Μ. Αλέξ. Βραχιάς
Αίας Ευόσμου - ΑΕ Αμπελοκήπων
Νίκη Νεοχωρούδας - Ταύροι Ελ. Κορδελιού
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου - Σμυρναϊκός Βαθυλάκκου
Αστέρας Αμπελοκήπων - Αναγέννηση Χαλκηδόνας
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης - Δόξα Ελπίδας

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)
Αναγέννηση 2005 - Αισχύλος Ωραιοκάστρου      6-0
Φλόγα Ανάληψης - ΑΕ Φιλύρου       5-0
ΑΕ Πυλαίας - Ακρίτες Συκεών          0-3
Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου - Νίκη Ευκαρπίας     0-0
Μ. Αλέξανδρος Θεσ/κης - ΑΣ Νεάπολης    2-3
Ολυμπιακός Τερψιθέας - Ομόνοια Σταυρούπολης         0-2

ΟΜΑΔΑ              Β       ΓΚΟΛ
1.       ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ       17      16-4
2.       ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ      15      9-3
3.       ΝΕΑΠΟΛΗ          15      12-7
4.       Ν. Γ. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ       14      14-7
5.       ΑΚΡΙΤΕΣ ΣΥΚΕΩΝ      13      14-9
6.       ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2005   12      19-15
7.       ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ         11      7-8
8.       ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ  9        16-17
9.       ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ     8        9-14
10.     ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ     7        7-15
11.     ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ       5        6-22
12.     Μ.ΑΛ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ      4        11-21

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αισχύλος Ωραιοκάστρου - ΑΕ Φιλύρου
Ακρίτες Συκεών - Αναγέννηση 2005
Νίκη Ευκαρπίας - Φλόγα Ανάληψης
ΑΣ Νεάπολης - ΑΕ Πυλαίας
Ομόνοια Σταυρούπολης - Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου
Ολυμπιακός Τερψιθέας - Μ. Αλέξανδρος Θεσ/κης

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
(8η αγωνιστική)
Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Νίκη Μεσημερίου     0-3
Άγ. Γεώργιος Ν. Κρήνης - Ποσειδώνας Καλαμαριάς     0-1
Αναγέννηση Ρυσίου - Αχιλλέας Περαίας     1-1
Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου - ΑΕ Φαλήρου         3-5
Απόλλων Κάτω Σχολαρίου - Φοίνικας Καλαμαριάς       0-1
Ορφέας Σουρωτής - ΑΕ Κρήνης       0-1


ΟΜΑΔΑ              Β       ΓΚΟΛ
1.       ΑΕ ΚΡΗΝΗΣ       21      15-3
2.       ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   18      18-8
3.       ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ  14      18-12
4.       ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ 14      17-6
5.       ΠΟΣ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ   13      9-4
6.       ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ    13      17-15
7.       ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ      11      10-9
8.       ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ    9        15-16
9.       ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ          7        5-10
10.     ΟΡΦΕΑΣ ΣΟΥΡΩΤΗΣ  7        9-13
11.     ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ     4        13-26
12.     ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ    3        10-20
13.     ANAΓΕΝΝΗΣΗ ΡΥΣΙΟΥ       3        4-12

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νίκη Μεσημερίου - Ποσειδώνας Καλαμαριάς
Αχιλλέας Περαίας - Ποσειδώνας Μηχανιώνας
ΑΕ Φαλήρου - Άγ. Γεώργιος Ν. Κρήνης
Φοίνικας Καλαμαριάς - Αναγέννηση Ρυσίου
ΑΕ Κρήνης - Απόλλων Κάτω Σχολαρίου
Μαραθώνας - Ορφέας Σουρωτής

 
Tην ιδρυτική διακήρυξη του νέου της κόμματος, της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» ανακοινώνει αυτήν την ώρα η Ντόρα Μπακογιάννησε ειδική εκδήλωση στο θέατρο του Badminton.Το κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει είναι αποτέλεσμα επιλογών και συλλογικής νοοτροπίας, σημείωσε κατά την ομιλία της. Ακολουθήσαμε πολιτικές πρακτικές που είχαν το βλέμμα στραμμενο στις επόμενες εκλογέςς και όχι στις επόμενες γενιές.ημιουγήθηκαν δύο Ελλάδες, τη μία αυτών που είναι μέσα στο σύστημα και την άλλη, των αποκλεισμένων από αυτό, συνέχισε.Παρόντες στην εκδήλωση είναι μεταξύ άλλων οι πρώην βουλευτές της ΝΔΚώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης.Για την προσχώρησή του στο νέο κόμμα, αλλά και για την πιθανότητα συμμετοχής άλλων βουλευτών προερχόμενων από τη Νέα Δημοκρατία στο κόμμα της κας Ντόρας Μπακογιάννη, μίλησε την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός, Χρ. Μαρκογιαννάκης. Συγκεκριμένα, είπε: «Ναι, το συζητήσαμε με την κα Μπακογιάννη και τελικά θα είμαι και εγώ εκεί , όπως πιστεύω να είναι και ο συνάδελφός μου, ο κ. Κιλτίδης».«Ειλικρινά δεν το γνωρίζω (σ.σ.: εάν θα συμμετέχουν και άλλοι βουλευτές προερχόμενοι από τη Νέα ΔημοκρατίΔημοσίευση ανάρτησηςα), δεν νομίζω όμως».«Για τους υπόλοιπους συναδέλφους μου, το αν προτίθενται να έρθουν, ποιοι είναι αυτοί και τα σχετικά μη με ρωτάτε, κι αν γνώριζα δεν θα σας έλεγα...».
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις