Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΤΟΥ ΚΟΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..." - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
1326 αναγνώστες
Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010
00:25

 ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

 

Είπε…  Αλήθειες… ο Πρόεδρος…!

ΔΥΝΑΜΙΚΗ τουλάχιστον η παρουσία του νεοεκλεγέντος γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων Γιώργου Αλεξίου, ιδιαίτερα ενδιαφέρον το άρθρο του με τίτλο «Οικονομική κρίση και επαρχιακός Τύπος», που δημοσίευσε στο «Νέο Αγώνα» της Καρδίτσας την προηγούμενη Παρασκευή.

 

Στο άρθρο του υποστηρίζει το αυτονόητο, ότι τα κρατικοδίαιτα και συντηρούμενα αποκλειστικά από την κρατική διαφήμιση έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας εξέθρεψαν τον παραγοντισμό και την ενασχόληση με τις κρατικές προμήθειες και τα δημόσια έργα, αδιαφορώντας αν τα μέσα που συντηρούσαν ήταν ζημιογόνα. Και όταν άρχισε η κρίση και έμειναν τα ψίχουλα από την κρατική διαφήμιση άρχισε να ισχύει ο νόμος της ζούγκλας με τις γνωστές εξελίξεις.

 

Αντίθετα, ο επαρχιακός Τύπος στο μέτρο που παραμένει αδέσμευτος και χωρίς εξαρτήσεις από την κεντρική εξουσία αποτελεί την εγγύηση για την ανάκαμψη της ελληνικής περιφέρειας και κατ΄ επέκταση την αναγέννηση της ετοιμοθάνατης εθνικής οικονομίας.

Αν ΠΑΝΤΩΣ τα όσα ακούγονται για την «ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ», εκτός από ανησυχητικά, είναι και πρωτοφανή, παράδοξα…και μόνο «ΪΣΧΥΡΗ» δεν είναι …!!!

Πάνο ακούς…;

Βέβαια το καράβι δεν κινδυνεύει, επ’ ουδενί. Όμως, όμως αυτές οι ιστορίες που ακούω ότι αποκαλούν «ΔΗΜΑΡΧΟ» νεοεκλεγέντα δημοτικό σύμβουλο εμένα μου θυμίζει  ( ΛΊΓΟ…! )  τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια…!!! 

Πάντως λόγω καταγωγής (πόντιος γάρ) έχω μεγάλη υπομονή…! Και θα περιμένω. ..!

ΤΟΥ Αγίου Νικολάου ήταν την τελευταία εβδομάδα  όπου γιόρταζε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος ΔΕΛΤΑ  Νίκος Γιουτίκας .

Διπλή γιορτή για τον ίδιο. Ο νέος δήμαρχος ΔΕΛΤΑ πάντα σεμνά, όπως είναι και στην προσωπική του ζωή κέρασε γλυκά τους αντιδημάρχους και όλο το προσωπικό του νέου δήμου…

Φυσικά όλοι τους του ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά, επιτυχία στο έργο του και του χρόνου... και επίσημα διπλός.

ΠΟΙΟ είναι σήμερα ένα από τα βασικότερα προβλήματα του Κουφαλιώτικου  εμπορίου;

Ασφαλώς το παραεμπόριο που αφαιρεί μεγάλο μέρος του τζίρου από τις Κουφαλιώτικες  επιχειρήσεις.

Έχω μία απορία… το ποιος θα αναλάβει  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο νέο δήμο Χαλκηδόνας …!!! (;)

Μια Αντιδημαρχία   ιδιαίτερα επίκαιρη…κατά την γνώμη μου…!

ΜΟΛΙΣ δύο εβδομάδες  απομένουν για να κλείσει η χρονιά και στο δήμο Αγ Αθανασίου τρέχουν και δεν φθάνουν για να κλείσουν υποθέσεις και εκκρεμότητες…

 

Ορκωτούς λογιστές σε όλα τα νομικά πρόσωπα θα βάλει η νέα δημοτική αρχή Χαλκηδόνας για να παραλάβει  το νέο δήμο…

Λέτε να μας βγουν από τους ελέγχους «λαβράκια…»

Ίδωμεν… !

«Η κατάσταση της αυλής, στο σχολείο τονίζει ο συμπολίτης μας σε επιστολή του στο  - «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» -  είναι απαράδεκτη και τώρα το χειμώνα επικίνδυνη για τη σωματική υγεία των μαθητών. Μετά από κάθε νεροποντή δημιουργούνται μπάρες, τα χειμωνιάτικα βράδια το νερό στις μπάρες παγώνει, πολλές ανακατασκευές και μικροεπισκευές δημιούργησαν λακκούβες και επιφανειακές ανωμαλίες κ.ά.» και ζητάει το έργο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ

Σωστά επισημαίνει την κατάσταση ο αναγνώστης, μόνο τέτοια έργα δεν εντάσσονται στο ΕΣΠΑ. Για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων αρμόδια είναι η δημοτική αρχή.

Το όνομα του δεν το δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους…

ΜΕΧΡΙ τον Ιούνιο, το πιθανότερο, θα παραταθεί η θητεία των σημερινών σχολικών επιτροπών. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταση θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιη αφού τεχνικά είναι δύσκολο να συγκροτηθούν μέχρι το τέλος του έτους, τα Νομικά Πρόσωπα που θα αναλάβουν και τα οικονομικά των σχολείων. Όπως είναι γνωστό με τον «Καλλικράτη» τις δεκάδες σημερινές σχολικές επιτροπές θα αντικαταστήσουν δυο το πιθανότερο, μια για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μια δεύτερη για τα σχολεία της δευτεροβάθμιας…

«Η αντιπολίτευση που θα κάνουμε δεν θα στηρίζετε στο κουτσομπολιό, αλλά με βάση την πολιτική της νέας δημοτικής αρχής. Οφείλει να υλοποιήσει τα προεκλογικά και να δείξει πνεύμα συνεργασίας»

Τάδε εφη :  ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΜΙΝΤΣΙΟΥΔΗΣ

Έτσι κι αλλιώς προεκλογικά ο κ. Μαυρουδής  απέφυγε την πόλωση του κλίματος, πόσο μάλλον τώρα...

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις