Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΣΤΟ X - FACTOR...! ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΥ
1689 αναγνώστες
Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010
00:31

 

 
 

 
Τον είδαμε, τον ακούσαμε , τον λατρέψαμε! Ο δικός μας Δημήτρης “μάγεψε” για μία ακόμη φορά τους κριτές και τον κόσμο του x-factor.  O Δημήτρης εκτός από αγαπητό παιδί στην κοινωνία των Κουφαλίων είναι και ένα πραγματικό μουσικό ταλέντο που αν του δοθεί ιδιαίτερη σημασία θα διαπρέψει στην ελληνική μουσική σκηνή.
Να τι δήλωσε ο Δημήτρης μόλις είδε τους φίλους του που πήγαν από τα Κουφάλια για να τον στηρίξουν με την παρουσία τους .« Σήμερα ένιωσα τέλεια, ήταν υπέροχα! Ήταν και οι φίλοι μου απόψε εδώ στο στούντιο , οι φίλοι μου από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης . Με το που βγήκα στην σκηνή , δεν περίμενα να είναι όλα τόσο μαγικά και σούπερ…»!
Δημήτρη είμαστε μαζί σου ! Ας τον στηρίξουμε όλοι με την ψήφο μας!
 
 


Με το ποσό των 7.976.666 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τους ΟΤΑ για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνο των δαπανών πληρωμής μισθοδοσίας του μόνιμου προσωπικού που απασχολείται στα ΚΕΠ.Πρόκειται για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, για τη μισθοδοσία του μόνιμου προσωπικού που διορίστηκε βάσει των προκηρύξεων 7Κ/06 και 4Κ/07 του ΑΣΕΠ και απασχολείται στα ΚΕΠ, στον κλάδο Διεκπεραίωσης Υποθέσεων, σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος.
 
 


Τις γιορτινές ημέρες περιμένουν με αγωνία εφέτος οι καταστηματάρχες για να δουν κίνηση στις επιχειρήσεις τους και το τζίρο τους να ανεβαίνει, την ώρα που τα λουκέτα στα καταστήματα πληθαίνουν και οι επιχειρηματίες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους γίνονται ολοένα και
περισσότεροι.
Τα λουκέτα δεν αφορούν πλέον μόνο στις μικρές επιχειρήσεις αλλά και σε μεγάλες αλυσίδες που δεν είναι πλέον κερδοφόρες.
Οι πωλήσεις πέφτουν από την αρχή του έτους ακόµη και κατά 40%, ενώ οι δυσοίωνες προβλέψεις για βαθύτερη ύφεση τους επόµενους µήνες αυξάνουν την ανησυχία.
Λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, καταναλωτές δηλώνουν ότι εφέτος θα είναι ιδιαίτερα συγκρατημένοι.
Οι επιχειρηματίες αναζητούν νέους τρόπους για να προσελκύσουν πελάτες.
Μεγάλα εμπορικά κέντρα, αλλά και συνοικιακά καταστήματα, προχωρούν σε προσφορές του τύπου "πληρώνεις ένα, παίρνεις δύο", προσφορές ταξιδίων αλλά και μειώσεις τιμών ως και 70%, προκειμένου να πείσουν τους καταναλωτές, οι οποίοι δηλώνουν ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, να προβούν σε αγορές.
Οι περικοπές των μισθών και η δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχουν µειώσει δραστικά την αγοραστική δύναµη των καταναλωτών, κάτι άλλωστε που φάνηκε και στα κακά αποτελέσµατα των θερινών εκπτώσεων.
Ταυτόχρονα, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και η έκρηξη που σημειώνεται στον αριθμό των επιχειρήσεων που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, κάνει τους εμπόρους να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για καλύτερες ημέρες στην εορταστική περίοδο.
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις