Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΤΟΥ ΚΟΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..." - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
1511 αναγνώστες
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010
01:49

 

 
ΜΕ ΤΟΝ: ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ
 
ΤΙ είναι τελικά το Μνημόνιο;
Καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι ολοένα και καθαρότερα διαπιστώνουν το... βάθος του.
Γράφει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λυγερός στην «Καθημερινή»:
«Αποδεικνύεται ότι το Μνημόνιο δεν είναι μόνο μία δέσμη δημοσιονομικών μέτρων, αλλά ένα πρόγραμμα βίαιου μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας/κοινωνίας στη βάση των κυρίαρχων νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων.
 ΗΤΑΝ θέμα χρόνου να ανοίξει το καπάκι του καζανιού που βράζει. Για το ΠΑΣΟΚ ο λόγος και για τις κομματικές οργανώσεις (ό,τι έχει μείνει δηλαδή από τον άλλοτε κραταιό κομματικό μηχανισμό) και τις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Ολοένα και περισσότερα μέλη του κυβερνώντος κόμματος, αρχίζουν να συνειδητοποιούν το χάσμα, που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης – βάσης, εξαιτίας των πολιτικών που υλοποιούνται.
Το πρώτο βήμα, έγινε από την ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών ενώ και σε άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις, πολλά στελέχη «βράζουν στο ζουμί τους». Το πώς θα εκδηλωθεί αυτή η κατάσταση είναι υπόθεση ημερών να ξεκαθαρίσει....
 
ΜΠΟΡΕΙ στο νομαρχιακό μέγαρο να τρέχουν για να κλείσουν τις όποιες εκκρεμότητες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης η Νομαρχιακή Αρχή επιφορτίζεται και με την προετοιμασία του μεγάρου με σκοπό να περάσει στα χέρια της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
 
Το δύσκολο είναι να βρει κατάλληλο χώρο για τις συνεδριάσεις του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς η αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου δεν θεωρείται επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του νέου οργάνου. Εκτός και αν προκύψει θέμα νέας διαμόρφωσης της αίθουσας για να αυξηθούν οι θέσεις των συμβούλων.
 
 
ΓΝΩΣΤΟΣ δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη της πλειοψηφίας δεν έχασε την ευκαιρία -στο περιθώριο του σεμιναρίου- να γκρινιάξει για την εργασία που θα προσφέρει, εάν επιλεγεί, έναντι του χαμηλού ποσού της αντιμισθίας. Και ήταν τόσο έντονη η επιχειρηματολογία του που έδινε την εντύπωση πως θα υποχρεωθεί να ασκήσει τα καθήκοντα του αντιδημάρχου!
 
 ΔΥΟ φίλοι από την Σίνδο που δουλεύουν στην ίδια εταιρία, κάνουν διάλειμμα για καφέ.
Πάει ο ένας να πάρει κάτι από το απέναντι καφέ αλλά μόλις περνά το δρόμο μέχρι τη μέση κάνει απότομα μεταβολή και γυρίζει πίσω.
- Ξέρεις, στον πάγκο κάθονται η γυναίκα μου και δίπλα η φιλενάδα μου. Δεν θέλω να με δουν ταυτόχρονα κι οι δυό τους, καταλαβαίνεις τώρα...
- Άσε ρε φίλε, θα πάω εγώ.
Ξεκινάει αλλά στη μέση του δρόμου, μόλις αντικρίζει τις δυο γυναίκες, κάνει κι αυτός μεταβολή στα γρήγορα. Επιστρέφει αλαφιασμένος.
-Τι έγινε, τι είδες;
- Μικρός που είναι ο κόσμος...
 ΤΗΝ ερχόμενη Κυριακή 19 του μηνός θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του πρώτου αιρετού δημάρχου ΔΕΛΤΑ Νίκου Γιουτίκα  και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Συνέδριο Σλινδου , το οποίο δεν επιλέχθηκε τυχαία. Επιλέχθηκε επειδή είναι στο κέντρο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμο για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την τελετή
 
ΣΤΟ μεταξύ ο Παναγιώτης Δαικούδης  προετοιμάζεται για την ανάληψη των καθηκόντων και ενημερώνεται από τις υπηρεσίες για τα ζητήματα αρμοδιότητας τους, τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν
 
Εντός της εβδομάδος θα ορκιστεί και το νέο δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου με τον Σαραμάντο στην θέση του πρώτου δημάρχου με την διεύρυνση…
Ε ρε χαρούλες ο Δημήτρης…
 
 
Η στήλη εύχεται καλή επιτυχία σε όλους…!
 «ΠΡΟΚΑΛΕΙ εντύπωση το γεγονός πως για την επιβολή νέων φόρων και την περικοπή μισθών και συντάξεων η Κυβέρνηση φέρνει το θέμα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και όταν είναι να συζητηθούν αναπτυξιακά μέτρα... δέκα μέρες κοσκινίζει» είπε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του χθες στην ΝΕΤ.
Εντύπωση μόνο; Πολύ «κομψά» το έθεσε ο Μάξιμος, ο οποίος πάντως πέτυχε στόχο για μία ακόμη φορά με την παρατήρησή του.
 ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ εσχάτως ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης γιατί εκμεταλλευόμενος τη... μονοπωλιακή του θέση λειτουργεί σε βάρος των πολιτών με την απόφασή του να αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου στα 0,80 από 0,60 ευρώ που είναι σήμερα (αύξηση 33,33%).
Στην τιμή αυτή έχει καταλήξει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών έπειτα από... μαραθώνιο διαβουλεύσεων με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, η οποία ωστόσο εμφανίζεται μάλλον δυσαρεστημένη, καθώς ζητούσε μεγαλύτερες αυξήσεις, για να καλύψει τη μείωση -ελέω μνημονίου- της ετήσιας κρατικής επιδότησης του εισιτηρίου που καταβάλλεται στον Οργανισμό.
Παρά τις αυξήσεις οι Θεσσαλονικείς θα πληρώνουν λιγότερα από όσα πληρώνουν οι Εδεσσαίοι για τις μετακινήσεις του αφού το εισιτήριό τους δεν επιδοτείται από τον κρατικό κορβανά...
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις