Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Α.Σ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
1124 αναγνώστες
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011
00:16

 

 

 

ΟΑΕΔ: Εως 11/2 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης ξενοδοχείων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα επιχορήγησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διατήρηση θέσεων εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων την χρονική περίοδο από 1η Νοεμβρίου 2010 έως 28η Φεβρουαρίου 2011, θέτει σε εφαρμογή ο ΟΑΕΔ.Τη σχετική υπουργική απόφαση υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Γ. Κουτρουμάνης, ενώ ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Η. Κικίλιας, εξέδωσε ερμηνευτική εγκύκλιο για την έναρξη του προγράμματος.Όπως διευκρινίζεται, η επιχορήγηση των επιχειρήσεων, που θα συνεχίσουν την λειτουργία τους την περίοδο αυτή, θα είναι ισόποση με το ημερήσιο επίδομα ανεργίας, που δικαιούται ο κάθε απασχολούμενος ξενοδοχοϋπάλληλος για κάθε ημέρα απασχόλησης του στο διάστημα αυτό. Το ανώτερο όριο είναι 25 ημέρες απασχόλησης ανά μήνα, μέχρι 100 ημέρες συνολικά.Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν και όσες επιχειρήσεις λειτουργήσουν για μικρότερο διάστημα από τους τέσσερις μήνες, με επιχορήγηση ανάλογη για κάθε ξενοδοχοϋπάλληλο.Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) της περιοχής τους, μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2011. 

 

 


Το θέμα της απαγόρευσης του καπνίσματος συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργόςΓιώργος Παπανδρέου με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αναθεώρησης του νόμου ή αναπροσαρμογής του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε καμία άλλη εκδοχή, πλην εκείνης της πλήρους εφαρμογής του νόμου που έχει ψηφιστεί από τη Βουλή, χωρίς καμία παρέκκλιση.Το ίδιο, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, συζητήθηκε και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας που είχε ο κ. Παπανδρέου με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη, καθώς ένα από τα σοβαρά θέματα που ανέκυψαν, είναι η εφαρμογή του «αντικαπνιστικού νόμου».Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες,ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε την πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, κατά τη συνάντηση που είχαν.«Επιμένουμε στην εφαρμογή του νόμου, αλλά αυτό εξαρτάται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα συναρμόδια υπουργεία» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου σήμερα, Τρίτη. 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις