Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΝ Κ. Ν. ΜΠΑΤΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ
1415 αναγνώστες
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011
00:07

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ως νέα Διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου είχαμε υπογραμμίσει, την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, ότι αφήνουμε πίσω μας τις αήθεις προεκλογικές συμπεριφορές άλλων υποψηφίων εναντίον μας και εργαζόμαστε με αίσθημα ενότητας και συνεργασίας για την πρόοδο του Δήμου μας και μόνον.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι ο κ. Νίκος Μπάτος και όσοι μετεκλογικά συντονίζονται μαζί του δεν κατάλαβαν τίποτε από το μήνυμα που έστειλαν οι συμπολίτες μας το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου 2010.
Έτσι, από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, στις 2 Ιανουαρίου, μέχρι και σήμερα, επαναλαμβάνουν συστηματικά το χειρότερο προεκλογικό εαυτό τους, δυναμιτίζοντας με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο οποιαδήποτε προσπάθεια να παραχθεί έργο, «τιμωρώντας» έτσι τους δημότες για το γεγονός ότι τους καταψήφισαν.
Έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν προ ημερών την αποπομπή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκου Δούμπαλα, επειδή διέπραξε το…ατόπημα να κάνει διάλειμμα για τσιγάρο!
Τελευταίο κρούσμα αυτής της τακτικής, η χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μπάτου, στην οποία επαναλαμβάνονται όσα έωλα εκστομίστηκαν στην προεκλογική περίοδο και υποστηρίζεται πως η Διοίκησή μας  δεν προχωρά σε σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής και ανάθεση σε ορκωτούς λογιστές του ελέγχου των οικονομικών σε νομικά πρόσωπα και δημοτικές επιχειρήσεις.
Απαντάμε, λοιπόν, τα εξής:
1)      Δεν έχουμε αποστεί σε τίποτε από όσα έχουμε διακηρύξει προεκλογικά για απόλυτη διαφάνεια στο νέο Δήμο Ωραιοκάστρου. Ο έλεγχος στα οικονομικά των δημοτικών επιχειρήσεων, βάσει νόμου, ανατίθεται σε συγκεκριμένη επιτροπή με σταθερή σύνθεση: σε αυτήν μετέχουν δύο σύμβουλοι από την πλειοψηφία, ένας από τη μειοψηφία και υπηρεσιακοί παράγοντες. Μάλιστα τη μειοψηφία εκπροσωπεί η κ. Όλγα Γαβότση, από την παράταξη του κ. Μπάτου!
2)      Πρόθεση της Διοίκησης είναι στη συνέχεια να προχωρήσει σε κάθε είδους έλεγχο στα οικονομικά των τριών πρώην Δήμων, βεβαίως και με ορκωτούς λογιστές.
3)      Όσον αφορά τη δήθεν αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Δούμπαλα, δε θα μπούμε στον πειρασμό να υπενθυμίσουμε ποια ήταν η εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου στα δεκαέξι χρόνια που διοικούσε το Δήμο ο κ. Μπάτος. Θα πούμε μόνον ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε κάθε Δήμο, έχει την υποχρέωση να διαφυλάττει την πρόοδο των συνεδριάσεων και την προστασία τους από ηθελημένες κωλυσιεργίες, «στημένες» εντάσεις και «ναπολεόντεια συμπλέγματα» ορισμένων.
4)      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον κ. Μπάτο και τους συνεργάτες του, που δεν χάνουν ευκαιρία να υπενθυμίζουν στους συνδημότες μας τον χειρότερό τους εαυτό, για τον οποίο καταψηφίστηκαν.
5)      Καθιστούμε σαφές, στον κ. Μπάτο, αλλά και όσους αναπαράγουν καθημερινά, με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιοδήποτε βήμα,  τις έωλες αιτιάσεις του κατά της Διοίκησής μας, ότι δεν έχουμε σκοπό να καταναλώνουμε καθημερινά την ενέργειά μας, απαντώντας στον κάθε πιθανό και απίθανο ισχυρισμό τους. Έχουμε να κάνουμε δουλειά, ως Δημοτική Αρχή. Αυτή όμως η στάση μας δεν πρέπει να εκληφθεί σε καμιά περίπτωση ως αδυναμία…

 

 

 

Πρωτάθλημα κορασίδων και κλήρωση πρωταθλήματος παγκορασίδων

 

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κορασίδων βόλλευ η ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε εκτός έδρας με σκόρ 3-2 σέτ την ομάδα του Γαλαξία στο κλειστό του Βότση. Οι αθλήτριες μας έδωσαν τον καλύτερο τους ευατό παρότι αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.Απέσπασαν τα συγχαρητήρια του προπονητή τους ο οποίος δήλωσε πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι τους. Η  προσπάθεια συνεχίζεται από το προσεχές Σάββατο με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος παγκορασίδων.Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους με δύσκολους αντιπάλους.Αναλυτικά το πρόγραμμα:29-1-11 Μίκρα       16:30     πειραματικό-κεραυνός

                                                    5-2-11  Ανατόλια     11:30         ανατόλια-κεραυνός
                                                   12-2-11 Κοντ/λειο    16:00         κεραυνός-ασκ λαγκαδά
                                                   19-2-11 Αδενδρο     12:00         αδενδρο  -κεραυνός
                                                   26-2-11  Κον/λειο      16:00        κεραυνός- μαχ. πεύκων
Στην φωτογραφία φάση από αγώνα του κεραυνού με πρωταγωνίστρια την Μπανάβα Γεωργία
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις