Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΖΙ" ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΤΖΕΝΗ ΓΟΥΣΣΗ
1351 αναγνώστες
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011
00:13

 

 

Η καθιερωμένη εκδήλωση για την Κοπή της Βασιλόπιτας του Συνδέσμου «Γυναίκες Μαζί» και του περιοδικού «Γυναίκες-Απόψεις», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 στο Γραφείο του Συνδέσμου, Θεσσαλονίκης 115 στη Γαλήνη Ωραιοκάστρου.Η προσέλευση των φίλων και των μελών μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε τις σημαντικές δράσεις και τους σκοπούς για τους οποίους ιδρύσαμε το Σύνδεσμό μας. Το μεγάλο ενδιαφέρον με το οποίο μας αγκάλιασαν οι γυναίκες, φαίνεται από την μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις και τις διαλέξεις που πραγματοποιούνται επί δύο περίπου χρόνια. Στην εκδήλωση παρέστη ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως π. Αθηναγόρας, για να ευχαριστήσει προσωπικά τις κυρίες οι οποίες στηρίζουν το έργο της Μητρόπολης, που μεριμνεί για τα παιδιά των ROM.

Το πρόγραμμα των τριών επόμενων εκδηλώσεων είναι το εξής:

 

 

 


Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του ιού Α(Η1Ν1) τις τελευταίες τρεις ημέρες, ανεβάζοντας έτσι το συνολικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης σε 15, ενώ κατά το ίδιο χρονικό διάστημα 16 άτομα εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εξαιτίας επιπλοκών που εμφάνισαν.Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), από την αρχή του έτους μέχρι σήμερα, έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ νοσοκομείων όλης της χώρας συνολικά 81 άτομα. 

 

 

 

 

Κοπή πίτας Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου.

 

 

 

 

 

 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις