Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ
1317 αναγνώστες
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011
00:38

 

 
 

ΑΛΛΗ ΜΊΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΉ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΊΟΥ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΏ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΚΑΙ ΚΈΝΤΡΑ ΥΓΕΊΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΘΗΚΕ ΧΤΕΣ. ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΥΜΒΟΛΙΚΈΣ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΊΑ ΤΩΝ ΚΈΝΤΡΩΝ ΥΓΕΊΑΣ ΚΟΥΦΑΛΊΩΝ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΆ, ΖΗΤΏΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΊ ΤΟ ΜΈΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΥΓΕΊΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΆ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ 5 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΎΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΈΝΤΡΑ ΥΓΕΊΑΣ. «ΚΑΛΟΎΜΕ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊ ΣΤΟ ΧΑΡΆΤΣΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΏ.

Η επιδοκιμασία του προσωπικού του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά, όπως και των πολιτών οι οποίοι προσήλθαν για να εξεταστούν, ήταν καθολική και θα συνεχιστούν ανάλογες πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας», ανέφερε το μέλος του ΠΑΜΕ και γιατρός του Κέντρου Υγείας Λαγκαδά Μιχάλης Σπυριδάκης.
Στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, πολίτες εξέφρασαν την αντίδρασή τους στην καταβολή του εισιτήριου και δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις. Οι ανάλογες διαμαρτυρίες τόσο από το ΠΑΜΕ όσο και από την ΕΝΙΘ (Ενωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης) πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και βρίσκουν τη συμπαράσταση των εργαζομένων στις υπηρεσίες υγείας αλλά και των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΣΟΚ: αισιοδοξία μετά την επίσκεψη Καρχιμάκη

 

 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΊΑ, ΎΣΤΕΡΑ ΚΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΎΚΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΩΝ ΤΟΥ Μ. ΚΑΡΧΙΜΆΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΈΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ ΤΟΥ ΦΙΛΌΔΟΞΟΥ ΕΓΧΕΙΡΉΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ ΑΠΌ ΤΙΣ «ΠΡΆΣΙΝΕΣ» ΟΡΓΑΝΏΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΎ ΣΤΕΛΕΧΙΚΟΎ ΔΥΝΑΜΙΚΟΎ. «ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΎΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΔΙΕΡΓΑΣΊΕΣ ΜΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΉΡΙΞΑΝ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΉ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΉ, ΓΙΑΤΊ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆ ΌΤΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΠΡΟΫΠΉΡΞΑΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΩΝ», ΤΌΝΙΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΆΤΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ ΒΉΜΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΉΣ ΕΚΔΉΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ, ΠΡΟΚΑΛΏΝΤΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΌ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΉΡΙΌ ΤΟΥ. ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΉΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΚΙ ΌΤΑΝ ΣΕ ΆΛΛΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΉ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΤΟΥ ΣΗΜΕΊΩΣΕ, ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΆ ΥΠΟΝΟΟΎΜΕΝΑ, ΌΤΙ «Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΌΣ ΔΕ ΧΤΊΖΕΤΑΙ ΠΆΝΩ ΣΤΗ ΣΤΆΧΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΑΣ».

Συμμετοχή μελών
Οι ελπίδες των κομματικών στελεχών ότι η πρωτοβουλία που αναλαμβάνεται θα έχει θετικά αποτελέσματα βασίζεται και στο γεγονός ότι οι επαφές Καρχιμάκη στη Θεσσαλονίκη πλαισιώθηκαν από ένα πολύ μεγάλο αριθμό μελών, που το προηγούμενο διάστημα εμφανίζονταν αδιάφορα για τις εσωκομματικές διεργασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν το σύνολο των εθνικοσύμβουλων από την ευρύτερη περιοχή έδωσε το «παρών» στην κλειστή σύσκεψη με το γραμματέα, ενώ η αίθουσα στην οποία πραγματοποιήθηκε η κομματική εκδήλωση ήταν κατάμεστη από «πράσινους» παράγοντες, αρκετοί εκ των οποίων δεν είχαν εμφανιστεί σε κομματικές διεργασίες μετά τις εθνικές εκλογές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καρχιμάκης, λαμβάνοντας τα μηνύματα των συνομιλητών του στη Θεσσαλονίκη σε ό,τι αφορά καταρχήν τις σχέσεις κυβέρνησης και κόμματος, επικοινώνησε χτες με σειρά υπουργών, μεταξύ των οποίων και ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ζητώντας να οργανώσουν περιοδείες στην περιφέρεια, κάνοντας την αρχή από τη Θεσσαλονίκη. Οι στόχοι είναι τρεις, να αμβλυνθούν οι διαμαρτυρίες για υπουργούς που δε συνομιλούν με τα κομματικά στελέχη, να καθιερωθεί δίαυλος επικοινωνίας κόμματος και κυβέρνησης σε σταθερές βάσεις και να υπάρξουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις υπουργών για συγκεκριμένα έργα ή δράσεις του τομέα αρμοδιότητάς τους ανά περιφέρεια. Στο πλαίσιο αυτό ήδη γίνονται συνεννοήσεις, ώστε έως τα τέλη του μήνα να έρθει στη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κ. Σκανδαλίδης, με πρόγραμμα επισκέψεων σε συνεταιρισμούς και απαντήσεις στα τοπικά αγροτικά προβλήματα.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις