Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ ! - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
1369 αναγνώστες
Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011
00:29

 

 

 

 
 

Η αποστολή του χορευτικού τμήματος της ΕΠΩΦ στην Κίνα στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Η 18μελής χορευτική ομάδα ξεκίνησε από την Ελλάδα στις 30 Ιανουαρίου με προορισμό το Πεκίνο, προκειμένου να παρεβρεθεί και να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η πόλη του Πεκίνου για την αλλαγή της Κινέζικης χρονιάς που φέτος έγινε στις 2-2-2011.
Παρά το τσουχτερό κρύο και την καθημερινή παγωνιά που έφτασε και τους -5 βαθμούς, η χορευτική ομάδα άνοιγε τις εκδηλώσεις στο chaoyang park, παρουσιάζοντας το πρώτο πρόγραμμα στις 9:00 το πρωί, και το δεύτερο πρόγραμμα στις 12:00, αφού προηγουμένως έκανε διάλειμμα στο ξενοδοχείο όπου επέστρεφε. Η προσέλευση του κόσμου, και η αποδοχή που επιφύλασσε στο σχήμα ήταν το λιγότερο συγκινητική, αφού στο τέλος της κάθε εμφάνισης οι χορευτές δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν εξαιτίας του πλήθους, το οποίο τους κρατούσε στον χώρο τραβώντας τους κυριολεκτικά από τα ρούχα προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί τους. Το πρόγραμμα έπρεπε να εφαρμοστεί αυστηρά, μιας και μετά από την ένωση ποντίων έπρεπε να παρουσιάσει το πρόγραμμα του το γκρουπ των Ούγγρων. Παρ' όλα αυτά οι χορευτές μας βρίσκονταν ακόμα στον χώρο αδυνατώντας να φύγουν, και ενώ οι Ούγγροι ξεκινούσαν ήδη την δικιά τους παρουσίαση...! Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι και στις δύο παραστάσεις υπήρχαν άδειες εξέδρες, και από το ξεκίνημα έως και τη λήξη της εμφάνισής του συλλόγου μας γινόταν το αδιαχώρητο.....! Δεν ήταν και λίγες οι φορές όπου η αστυνομία έπαιρνε από τον χώρο τους χορευτές ανοίγοντας τον δρόμο ανάμεσα στο πλήθος.....!
Τόσο εμείς όσο και οι διοργανωτές μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα.
Οι εικόνες, τα συναισθήματα, και τα βιώματά όλο αυτό το διάστημα ήταν καταιγιστικά. Για τον λόγο αυτό θα επανέλθουμε με περισσότερες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες.
 
Για την ΕΠΩΦ
Αλέξανδρος Κεβρεκίδης
 
 
 

Νίκος Μπάτος:Ανακοίνωση για την αποχώρηση του κ.Αταμιάν απο την παράταξη.

 

 

 
 
 
Φίλε Πέτρο,
          η διαφαινόμενη από καιρό ανεξαρτητοποίησή σου από την παράταξή μας, που σε ανέδειξε πολιτικά, είναι καθόλα σεβαστή. Άλλωστε το μεγαλείο της δημοκρατίας βρίσκεται ακριβώς εκεί, στην ελευθερία του λόγου, των σκέψεων, των πράξεων και των επιλογών του καθενός από εμάς. Στο παρελθόν, υπήρξαν στελέχη που αποχώρησαν από την παράταξη διαφωνώντας με κάποια πολιτική επιλογή ή πολιτική πρακτική και πάντοτε σεβάστηκα την απόφαση του καθενός ξεχωριστά.
          Στην περίπτωση την δική σου όμως ακόμα αδυνατώ να καταλάβω τη σπουδή, τον λόγο και την ουσία της αποχώρησης σου.
          Η τοπική αυτοδιοίκηση εισήλθε σε νέα φάση από τον Μάιο του 2010, οπότε και ψηφίστηκε το σχέδιο Καλλικράτης. Ένας νέος πολιτικός σαν εσένα, αυτό έπρεπε να το είχε αντιληφθεί από τότε και να είχε διαχωρίσει την θέση του πολύ νωρίτερα, πριν, όντας μέλος μιας παράταξης, ζητήσει την ψήφο των πολιτών στις εκλογές του Νοεμβρίου. Άλλωστε θα πρέπει να αντιληφθείς ότι και η αντιπολίτευση είναι θεσμός του πολιτικού μας συστήματος. Μια από τις καινοτομίες του Καλλικράτη είναι ότι θεσμοθετεί τις δημοτικές παρατάξεις και εντός του δημοτικού συμβουλίου. Θα ήταν πολύ εύκολο για τον καθένα από εμάς να τραβήξει τον δρόμο του μετά την απώλεια της εξουσίας, θα χάναμε όμως έτσι την ουσία της πολιτικής αλλά και της ευθύνης που αναλάβαμε απέναντι στους πολίτες ως ενιαία και συγκροτημένη παράταξη. Και εμένα προσωπικά η πορεία μου στον δημόσιο βίο δε μου το επιτρέπει αυτό. 
          Η εξουσία, φίλε Πέτρο, δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός. Η στάση ευθύνης ενός σύγχρονου πολιτικού υπαγορεύει την άσκηση εποικοδομητικής και συστηματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε μια διοίκηση που από την πρώτη στιγμή δείχνει να αδυνατεί να φέρει εις πέρας το έργο της, διοίκηση που είναι βουτηγμένη στην κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια (και αναφέρομαι στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που προέρχονται από το  Δήμο Καλλιθέας), αδιαφάνεια που δυστυχώς συνεχίζετε και σήμερα.  Πάντως σε αντίθεση με σένα εγώ, ο Κυριάκος, η Όλγα, η Λίνα καθώς και το σύνολο των μελών της παράταξης παραμένουμεενωμένοι και προσηλωμένοι στο καθήκον μας διότι αυτό επιτάσσει η πολιτική μας συνείδηση. Παραμένουμε ενωμένοι, προασπιζόμενοι το μεγάλο έργο που επιτελέσαμε στο Δήμο Ωραιοκάστρου τα τελευταία 16 χρόνια εγώ και όλα τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης ¨Σύγχρονη Εποχή¨, αλλά και τις διάφανα  διακηρυγμένες θέσεις, προτάσεις και πρόγραμμά μας, προς όλους τους πολίτες κατά την προεκλογική περίοδο.
          Ύστερα από τις παραπάνω σκέψεις, σου εύχομαι καλή πορεία στον ανεξάρτητο δημόσιο βίο που επέλεξες.
 
 
 
 

Ο Βασίλης Χαντές δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του«Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης»του δήμου Ωραιοκάστρου με την εξής δήλωση:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Ο νέος θεσμός, ο Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης, απαιτεί ουσιαστικές προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί στο ρόλο του και να επιτύχει την αποτελεσματική άσκηση των αρμοδιοτήτων του. Για να ανταποκριθεί στην σημαντική του αποστολή  ως διαμεσολαβητής μεταξύ της διοίκησης και των πολιτών, ο Συμπαραστάτης του δημότη οφείλει να  ενεργεί με αμεροληψία, αντικειμενικότητα και ανεξαρτησία ώστε να αποκλείεται  η εξυπηρέτηση προσωπικών ή παραταξιακών  συμφερόντων. Η μέχρι τώρα πορεία μου στα κοινά και η μη οργανωμένη ταύτισή μου με κάποια παράταξη αποτελεί την εγγύηση της ανεξαρτησίας. Οι γνώσεις διοίκησης, η εμπειρία και η επαγγελματική μου δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα, μου επιτρέπουν να ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθώ και στο δεύτερο τομέα του Συμπαραστάτη, τον τομέα των επιχειρήσεων, που δοκιμάζονται σκληρά αυτή την περίοδο. Με αυτές τις σκέψεις κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για την εκλογή του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Με αυτές τις σκέψεις απευθύνομαι και σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για να ανταποκριθούν θετικά στην πρόκληση του νέου θεσμού και να ψηφίσουν όχι με κριτήρια παραταξιακά, αλλά με γνώμονα την αποτελεσματικότερη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης και της διασφάλισης του θεσμού του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής».   
 
Βασίλης Χαντές. 
 
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις