Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"ΤΟΥ ΚΟΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..." - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ
1627 αναγνώστες
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
00:22

 

Ρεκόρ…

ΔΕΝ πρόκειται να καταρριφθεί τέτοιο ρεκόρ, είναι πολύ δύσκολο. Ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Μεριστούδης ψηφίστηκε στην ομοσπονδία των συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας με 82 ψήφους στους 85 συνολικά, από όλη την Ελλάδα! Φυσικά βγήκε και πρόεδρος της ομοσπονδίας, που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. Καθολική η αναγνώριση.
 
Επίκαιρο…
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ μετά το ντέρμπι: Τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού είναι σαν τα δώρα του Αϊ Βασίλη... Οι Ολυμπιακοί χαίρονται που τα παίρνουν, αλλά δεν ξέρουν ότι τα έχει αγοράσει ο... μπαμπάς!
 
Εργαλείο …
ΜΠΟΡΕΙ το Δημόσιο να είναι αυτή την περίοδο ο πρωτομάχος του κινήματος «Δεν πληρώνω», αδιαφορώντας για τις οφειλές του ή περικόπτοντας υποχρεώσεις του, όμως αποδεικνύεται ταυτόχρονα το καλύτερο εργαλείο για να εισπράξει κάποιος ιδιώτης τις οφειλές των πελατών του. Αποδείχθηκε από τον τρόπο που σχεδιάστηκε να εισπράττουν τα διόδια οι εκμεταλλεύτριες εταιρίες. Το κράτος και ειδικούς νόμους ψηφίζει και φωτογράφος γίνεται και τους τροχονόμους διαθέτει.
Όταν οι συμβάσεις φαίνεται ότι στέκονται με τα πόδια πάνω (και το κεφάλι κάτω), τότε αρχίζουν τα παράλογα.
 
Άσκηση πυροπροστασίας στις 
εγκαταστάσεις της Jet Oil στο Καλοχώρι
 
Στόχος ήταν η ανάδειξη της αποτελεσματικότητας του συντονισμού μεταξύ εταιρίας και Πυροσβεστικής στην αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων πυρκαγιάς στα πετρελαιοειδή,
 
 
Είκοσι πέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στις πετρελαιοδεξαμενές της Jet Oil στη Θεσσαλονίκη και θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά ατυχήματα της χώρας.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε άσκηση πυροπροστασίας στις εγκαταστάσεις της Mamidoil JET OIL, στο Καλοχώρι, με τη συμμετοχή εργαζομένων της εταιρίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στόχος της άσκησης ήταν η ανάδειξη της αποτελεσματικότητας του συντονισμού μεταξύ εταιρίας και Πυροσβεστικής στην αντιμετώπιση πιθανών κινδύνων πυρκαγιάς στα πετρελαιοειδή, ενώ η εταιρία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την επαγγελματική κατάρτιση τού προσωπικού της στις παραπάνω συνθήκες.
Όπως έγινε γνωστό, το σενάριο προέβλεπε την εκδήλωση πυρκαγιάς σε πετρελαιοδεξαμενές της Mamidoil Jet Oil. Στην αρχή η εταιρία επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά με δικά της μέσα, ενώ μετά από λίγη ώρα κατέφθασαν πέντε υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής κι ένα κλιμακοφόρο όχημα (Sky Lift) με δυνατότητα ρίψης αφρού. Η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς διήρκεσε είκοσι λεπτά.
 
Μεσημεριάτικα…
Μεσημεριάτικα πέφτει…ξύλο.Το ΕΣΡ (Eθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης) προχώρησε σε σύσταση προς το τηλεοπτικό κανάλι ALPHA για την εκπομπή «Οικογενειακές ιστορίες», που προβάλλεται τόσο το μεσημέρι, όσο και το βράδυ και περιέχει σκηνές βίας. Το Συμβούλιο ζητά από τον σταθμό να αφαιρέσει από τη μεσημεριανή ζώνη τέτοιου είδους σκηνές, είτε να μεταθέσει την εκπομπή πιο αργά.
 
Εντυπωσιακά μεγάλη…
Εντυπωσιακά μεγάλη σε όγκο και σε παλμό ήταν η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της γενικής πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Από το δήμο Κουφαλίων δεν παραβρέθηκε κανένας ενώ ήταν μόνο ο Αντιδήμαρχος  Γ.ΜΠΙΚΟΣ
 
Υ.Γ. Αλήθεια που είναι  οι πονηρή που κοροϊδεύουν μόνο τον κόσμο…ώσπου να τους πάρουν την ψήφο… και τίποτε άλλο…
 

Ένα μικρό κοριτσάκι χρειάζεται 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί...Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937495494.Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια. «Διαδώστε μήπως βρεθεί κάποιος να μπορεί να βοηθήσει» είναι η έκκληση των συγγενών.
 
 
Σήμερα θα καταθέσω την υποψηφιότητα μου για την θέση του συνηγόρου του δημότη
 
Εμαθα - μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές - αίτηση κατέθεσαν ο πρώην δήμαρχος Χ Χατζηδημητριου και ο Γ. Μπιοχωρίδης
 
 
  Την συνέχιση της αποχής των δικηγόρων μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας στη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο
 
 
Οι εξελίξεις στην Αίγυπτο μας έδειξαν ότι:Η ζωή έχει μεγαλύτερη τόλμη και φαντασία από χίλιες αναλύσεις και ασφαλώς από ένα εκατομμύριο δημοσκοπήσεις. Ότι φαίνεται σταθερό, συμπαγές και ισχυρό μπορεί να ανατραπεί μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα. Αυτό ας το θυμούνται όσοι τα έχουν «βρει» στη χώρα μας με τις σημερινές αθλιότητες
 
Για την κοπή πίτας  θα διαβάσετε στο κυριακάτικο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ»
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις