Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


" ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ" ΣΤΟΝ ΒΑΘΥΛΑΚΟ...! ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...
1508 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011
00:02

 
 
 

Το γρίφο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επισήμανε ότι στις επόμενες εκλογές επιθυμεί τα ψηφοδέλτια της ΝΔ να απαρτίζονται από νέους και άξιους, προσπαθούν να λύσουν στη Νέα Δημοκρατία.
Ποιοι ενδιαφέρονται...
Το μέγα ερώτημα είναι ποιοι άλλοι θα πλαισιώσουν τις «γαλάζιες» λίστες στην α’ και τη β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, αλλά πολλοί ούτε ιδιαιτέρως νέοι είναι ούτε και εντελώς άφθαρτοι, υπό την έννοια ότι πρόκειται για γνωστά παλιά και νεοπροεδρικά στελέχη της τοπικής ΝΔ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές θεωρείται βέβαιο ότι ψηλά στη «γαλάζια» λίστα της Α’ Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται ο Στράτος Σιμόπουλος, προσωπικός φίλος του προέδρου και στενός συνεργάτης του, από την ώρα που ανέλαβε το τιμόνι της ΝΔ. Ο Δημήτρης Πανοζάχος φέρεται να διεκδικεί και αυτός μία καλή θέση, ενώ πλώρη για τη Βουλή λέγεται ότι θα προσπαθήσουν να βάλουν η Άννα Ευθυμίου, η κόρη του Γιώργου Σαλαγκούδη Ανθή και η Λιάνα Γούτα. Κύκλοι της Μητροπολίτου Ιωσήφ πάντως εκτιμούν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να εντάξει στη λίστα και πρόσωπα της πόλης που δεν προέρχονται από το κομματικό περιβάλλον της ΝΔ, προκειμένου να σηματοδοτήσει το άνοιγμα στην κοινωνία. Έτσι δεν αποκλείουν τυχόν συμμετοχή του νυν δημοτικού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο της «Ομάδας Δημιουργίας» Αναστάσιου Μάνθου ή άλλων πανεπιστημιακών, καθώς και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων. Για τη Β’ Θεσσαλονίκης οι πληροφορίες φέρουν ως ενδιαφερόμενους τους πρώην υφυπουργούς Γιώργο Ορφανό και Αδάμ Ρεγκούζα, το μονίμως πρώτο αναπληρωματικό Παναγιώτη Κοκκόρη, τον Γιάννη Καραγιάννη και την Πόπη Καλαϊτζή. Δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειονότητα των προαναφερθέντων φρόντισε να ανταλλάξει τουλάχιστον μία χειραψία με τον πρόεδρο της ΝΔ κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη. Στην πολύ πιθανή περίπτωση κατάρρευσης του σεναρίου των πρόωρων εκλογών με λίστες, όπως λένε οι έχοντες γνώση, οι ενδιαφερόμενοι για μία θέση στο κοινοβούλιο θα θελήσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις